| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:38
- Nahlásit
sarax
jj takhle to bylo míněno
aha, takže to držení palců nemusí jít úplně do křeče, můžu to vzít lážo-plážo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:45
- Nahlásit
davidkova renata
mazlím se se Sviňou
gdo to je?????
Svině je bílá kočka, co se správně jmenuje Sněženka, ale na Svini slyší nejlíp, takže jí tohle jméno zůstalo
PetraK
nechutné!! N E CH U T N É É É !!!!!! Takvýdle provokace
... navíc k tomu mlsám ovocný salátek s medem a zakysanou smetanou, mňam, mňam
brezen2008
jdu zapéct brambory s uzeným
taky můžeš poslat po Gerdě s hračkama
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:49
- Nahlásit
jako mě tohle počasí deptá děsněě..páč stopu mámn v plánu až v neděli doufám že bude v neděli 20 stupnů a slunečno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:52
- Nahlásit
brut
navíc k tomu mlsám ovocný salátek s medem a zakysanou smetanou, mňam, mňam
před vraždou z afektu tě chrání jedině fakt, žes matka dvou nebohých malých neviňátek
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:53
- Nahlásit
Gerda
já mluvila o bělákách, reagovala jsem na tebe na Bílej už je dost velkej pes, na to asi nemám....když nadělám chyby tim svym nejistym přístupem, můžu z něj udělat pěknýho kreténa...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:54
- Nahlásit
sarax
že třá účastník MS ve výkonu
no jo,jenže MS ve výkonu se v ZPU1 asi nedělá .to je fck,hlavně už to nerozebírej nebo gerdě prdne céfka a nakonec zas nikam nepude
doufám že bude v neděli 20 stupnů a slunečno
No to určitě třá na Havaji,ale to mi příde na stpou zbytečná dálka
PetraK
kuličky do vysavače se koupit daj normál a co myslíte tim smradem do vody nevim,ale je jich hafo..
Biluška
Právě přemýšlím jak se dají podpořit extremistické strany
tssss,to už má dávno vymyšlený Čuník toudle dobou
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:56
- Nahlásit
davidkova renata
to mu prosím dělám sebou 3 kg brambor s uzeným,to má snězené jedna básen
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:58 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
brezen2008
,to má snězené jedna básen
na básně ti kašlu,cííí ty brambory ,vyrážíme s PetrouK a asi se něgdo eště přidá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:05
- Nahlásit
davidkova renata
vyrážíme s PetrouK a asi se něgdo eště přidá
zas řve! Ticho! Nebo se k nám přidá daf a na nás zbyde tak akorát volíznou žlíci To je uvažování todleto
kuličky do vysavače se koupit daj normál a co myslíte tim smradem do vody nevim,ale je jich hafo
Dík, tak se budu ptát v drogérii po kuličkách - snad na mě nebudou koukat divně. Ten smrad - to tady u nás tudle měla pani uklizečka novinku - normálně se dá do vody klasickej umejvací sajrajt, kterým se vytírá ale NAVRCH EŠČE potom todle úža vonítko a prostory pak voněj. A dlouho. Třeba na záchodě by se to šiklo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:05
- Nahlásit
davidkova renata
tssss,to už má dávno vymyšlený Čuník toudle dobou
Dobrá tedy, nebudu vymýšlet vymyšlené a spojím se s Čuníkem
du taky, počkejte na mě
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:06
- Nahlásit
PetraK
před vraždou z afektu tě chrání jedině fakt, žes matka dvou nebohých malých neviňátek
myslíš téměř devatenáctiletou holku a šestnáctiletýho kluka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:08
- Nahlásit
PetraK
Ten smrad - to tady u nás tudle měla pani uklizečka novinku - normálně se dá do vody klasickej umejvací sajrajt, kterým se vytírá ale NAVRCH EŠČE potom todle úža vonítko a prostory pak voněj. A dlouho. Třeba na záchodě by se to šiklo.
Bacha na to, se mi takhle kdysi přiotrávila Brajka. Sem dala do kýblu pomerančovou esenci, abych převoněla tu smečku čokloidů v baráku, pak jsem někam odběhla a Braisy vypila půl kýble Měla šílenou hnačku, ale děsnou, sem měla strach, že nám na to umře
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:09
- Nahlásit
PetraK
davidkova renata
cííí ty brambory,vyrážíme s PetrouK a asi se něgdo eště přidá
já...a nebudu muset nic vymejšlet k obědu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:10
- Nahlásit
davidkova renata
no jestli zejtra bude ráno lejt,tak nikam do chuchle nejedu a přinesu ti
a jestli bude hezky,tak nedorazím a pojedem do chuchle a ty brambory mít nebudeš
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:12
- Nahlásit
davidkova renata
no jo,jenže MS ve výkonu se v ZPU1
to jo ale předpokládala jsem že zkušebák do češtiny přeloží že .
ale to mi příde na stpou zbytečná dálka
co bych pro čokla neudělala ráda mu umožním co jde
brezen2008
brambory udělej a dones zejtra na helpsa to bude ideální řešení
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:17
- Nahlásit
davidkova renata
hale a co gdybys vyrazila pro brambory tedka a třá je vzala zejtra s sebou??
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:18
- Nahlásit
sarax
no když bude hezky tak né,jedině že by lilo
tak já zas jdu
ahoj večer
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:20
- Nahlásit
brezen2008
no jestli zejtra bude ráno lejt,tak nikam do chuchle nejedu a přinesu ti
a jestli bude hezky,tak nedorazím a pojedem do chuchle a ty brambory mít nebudeš
tagže ted sem úpa f řiti...su rozpolcené
PetraK
Třeba na záchodě by se to šiklo.
hele třá skvěle a dloho voní náš českej Larin deo...vonný koncentrát.Taková menší bílá umělohmotná láhef,ten voní fakt moc pěkně
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:21
- Nahlásit
brut
myslíš téměř devatenáctiletou holku a šestnáctiletýho kluka
jo, přesně tydle dva davidkova renata
du taky, počkejte na mě
no a je to tad! Teď je to Biluše, koukám, že se přidala i Brut za chvíli celej daf a sme bez vobjeda
Biluška
převoněla tu smečku čokloidů v baráku, pak jsem někam odběhla a Braisy vypila půl kýble
tak todle u nás snad nehrozí, páč ten vůl Ešusí skorem vůbec nepije - asi si myslí, že je vembloud
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:26
- Nahlásit
Sali
já mluvila o bělákách, reagovala jsem na tebe na Bílej už je dost velkej pes, na to asi nemám....když nadělám chyby tim svym nejistym přístupem, můžu z něj udělat pěknýho kreténa...
jo to je jasný, i proto si myslim, že velkýho psa mít nemůžu. Myslim, že bych ho dokázala znervit.
děckáááá, už sem zpět z oběda, měla sem polífku, bo sem teťkonc chudej čék. Ale bombony napotom mam, to je jasný.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:34
- Nahlásit
PetraK
sme bez vobjeda
a tak já ne! Zrovínka sem se podivala do klávesnice bo mi tam upat kousek chleba Myslim,že s tim vydržim přes víkent
Ale bombony napotom mam,
Jaký sou? čekuládový? ty mám ráda
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:34
- Nahlásit
myslim, že velkýho psa mít nemůžu. Myslim, že bych ho dokázala znervit
Gerda
anebo než se propracuješ k dalšímu psoj, naučíš se s nima dělat tak, že už toto hrozit nebude. každej jsem nějak začínali, a JAK jsem si znervila prvního dobrouše, to ti radši ani nebudu říkat, hlavně jsem ho zvorala tím, že se mu vlnily mantinely.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:35
- Nahlásit
davidkova renata
Rakovník hlásí poloazuro !
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:41
- Nahlásit
Biluška
Já v osm už budu dávno na cvičáku horečně připravovat, ale můžeš klidně přijet v sedm když ti tak chybí vstávání. Ale bacha, jsou to sfině kousavé, jedna mi dneska uhryzla palec a štěkala mi do xichtu. A taky se rvou jak koně, dva na jednoho.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:43
- Nahlásit
Sali
Hmm ale já ty psy nervim svou vlastní nejistotou, takovym ňákym všeobjímajícím strachem. Myslim, že postup nemám nějak extrémně blbej, nebo že sem psu nějak výrazně nesrozumitelná, ale on se na mě nemůže moc spolehnout, že mu budu reagovat sebevědomě a jistě jako správnej vojevůtce. Nemá ve mě jistotu, že si vím rady za každých okolností.
Jinak další pes má bejt už právě s vidinou mnohem jasnější psí budoucnosti. Už tak nějak vím, co zhruba od psa požaduju a co sem schopna nabídnout, taky mám mamku, co mě pěkně koriguje, i když bych jí za to někdy kopla do holeně, jak mě s tim sere .-))))) Takže KDYBY se vývoj odehrával rozumně slušně kupředu, brala bych milvelku nebo milberku, Nány příbuznou, nebo příbuznou po Božence. To sou moc fajn čuby. Zatim opravuju na Mařeně to, co sem pokazila a snažim se upravit ty strachový projevy, co už měla. A myslim, že se kamsi kousek posunula. Už se na ní v hodně věcech můžu dost spolehnout, i ona na mě, takže se tím obě házíme kus dál. Jenže na velkýho psa to furt eště neni.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:47
- Nahlásit
Sali
Rakovník hlásí poloazuro !
nooo,tetkonc se to taky trochu vyjasnilo,ale zima je děsná .Ale vyměnim kreténa za plemeno co zaručeně nechce chodit ven f tom humusu co byl eště před chvílí Vítr,déšt se sněhem,kosa a bahno klouzavý po kotníky a ta krafka céééé ven, štastně kluše a dyby měla nozdry taxnat frká jako kůň Nechápu to
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:47
- Nahlásit
GerdaSali
Týjo, vy o tom umíte tak hezky mluvit že se vám musí dařit na co sáhnete. Já o tom mluvit neumím, proto nemám mp3 přehrávač
Ale srovnat do latě je umim i bez mluvení, už mám zase smečku jako jsem mívala dřív, tři psi v jednom pelechu a je to super složeno z dominy v kožených kozačkách, psa na zápasy a bázlivé fenečky. Se mi pomalu nechce tu malou dávat pryč
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:50
- Nahlásit
Gerda
Takže KDYBY se vývoj odehrával rozumně slušně kupředu, brala bych milvelku nebo milberku, Nány příbuznou, nebo příbuznou po Božence
to bysme spolu musely bydlet ty trupko ,nepřej si vidět Nýnu bez patřičný korekce...byla by jak na vobraně a to jí znáš.Jinak Milvel má k dispozici cca za 2 měsíce štěnda,to se teda maj nějak narodit a po stejný mámě co má Nyný.Mám prej sehnat někoho kdo hlavně není výcvikář
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:51
- Nahlásit
Mucholabka
složeno z dominy v kožených kozačkách, psa na zápasy a bázlivé fenečky
tetkonc nevim kerá si ty...
Ale srovnat do latě je umim i bez mluvení
no dyk,vo to de
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2008 13:53
- Nahlásit
Mucholabka
Týjo, vy o tom umíte tak hezky mluvit že se vám musí dařit na co sáhnete
Si asi blázen, ne? Dyť píšu, že to neumim. My píšem hezky, bo máme rádi rozvité přívlastky. Tak mezi rovnánim čoklůch si to můžeš přečíst a doufat, že jednou taky budeš umět hezky psát ))))
|