Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1953 . 1954 . 1955 . 1956 . 1957 . 1958 . 1959 . 1960 . 1961 . 1962 . 1963 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Sali
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 11:38
- Nahlásit

Biluška
ad ty chlupy, nevím, mám možnost posoudit, jaké je mít v bytě plemeno hladkosrsté, krátkosrtsou malinu, i polodlouhou ovčandu, a to, co z tý ovčandy v línání jde, je pro mne neúnosné, i to, co jde z pračky, co je naprosto všude,...to dobrmaní jehličí je naprsto neobtěžující element.

jinak navrhuju emočně na sebe nereagovat, neb skutečně naše duševno a hodnotové systémy vůbec jsou tak vzdáleny, že ladit je na shodu nemá cenu, to samé platí pro sarax.

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 11:40
- Nahlásit

kachna_
velmi pěkně, dám link na foto.
http://tchor.rajce.idnes.cz/Trenink_Nove_Straseci_ 13.1.2008/images/Nove_Straseci_13.1.2008_005.jpg

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 11:44
- Nahlásit

kachna_
Sali
Špička jako špic, nebo špička jako špička u BŠO? Vidim na vobrásku špice....nechce se mi to svádět na vaječnej koňak poránu....

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 11:47
- Nahlásit

Gerda
no, myslím, že ta špicka je špička, a vaječňák by mi sednul taky, to víš, pátek bláznů svátek.

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 11:51
- Nahlásit

Gerda
bělku máš tady, ale není chovní, má trojky kyčle.
http://tchor.rajce.idnes.cz/stopy_a_plocha_8.4.200 7_-_Krivoklat/

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 11:56
- Nahlásit

Sali
děkuji

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 11:59
- Nahlásit

Bílej už je dost velkej pes, na to asi nemám....když nadělám chyby tim svym nejistym přístupem, můžu z něj udělat pěknýho kreténa...

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:05
- Nahlásit

Gerda
A co špic nebo eurasier?
Nevýhody - strááášně chlupů a někdy trochu dominantní megéry.
Výhody - pes pro každého, i rodičů rozmazlená Milizna je ovladatelná a venčitelná ve skupině, práci podle mě velmi uvítají, ale nepotřebují nutně k životu a je s nima sranda.

Sali
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:08
- Nahlásit

Gerda
jinak: je to pes o hmotnosti a síle NO, samec klidně 40 kilo, samice 35 kil,
takže: uneseš, udržíš, ukrmíš, upečuješ? když se ti udělá nervní napadák z 10 kilo psa, udržíš vždy, když z 35 kil, máš problém.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:12
- Nahlásit

kachna_
Sali
Špice se mi nelíběj, sou uřvaný, chci něco ovčáckýho, co je na tu spolupráci vyšlechtěný. Špic úplně spolupracující pes neni. Ani nevim, na co je šlechtěnej. Zvládla sem unervit 19kg psa, už se opravuje, ale víc ne 25 kg by to mít asi nemělo....Chci něco s klidnym základem. Prostě stejnak úplně nevim, co chci. Je to těžký. Pomalu se jen tak informačně rozhlížim po plemeni, co by mohlo připadat v úvahu, pak bych hledala chovky, pak bych řešila. Je to na hodně dlouho, žádnej spěch, nic nehoří, neni dovychovanej jeden pes, nemůže ho toho přijít další. Ale špic ani náhodou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:15
- Nahlásit

saraks
nešiř poplašný zprávy,střelba to neni!
Gerda
hele k těmí bíloušům...po smrti čuby sem vo tom asi vteřinu uvažovala,páč prej sou snad na tom líp s DKK,ale po letmém přečtení informačního letáku sem to ihned zavrhla.Důvod je přílišná měkkost,to neni pro mě,ale tobě by to nevadilo samo..ale též je kladen velmi velký důraz na správnou socializaci,což se hodně často vymkne.Pak je to zvíře plaché,bázlivé...no to co v zásadě nahoře píše Sali.Víš,že to není myšleno blbě,ale ty s tvým přístupem řešiče bys mohla dost snadno na tomhle ujet.

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:17
- Nahlásit

Gerda
že se nelíběj každýmu vim, že málokdo ocení jejich povahu - prosim, ale kde ste všichni vzali, že jsou uřvaný? Fakt neznám jedninýho uřvanýho velkýho špice.

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:21
- Nahlásit

davidkova renata
nešiř poplašný zprávy,střelba to neni!
mno nárazovej zvuk jako střelba je..to že nejni na těhle zkouškách páč tam sou zopky je jiná věc..sem se vážně ptala lisí co dělají,rozhodčí,vedoucí zkoušek a závodníků co maj načtený zkušebáky..tže nárazovej zvuk střelba je..jen na těhle nízkejch se plácá třá těma prknama

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:23
- Nahlásit

sarax
no to se nezlob!!!chci jaro sluníčko..

nojá se nezlobim, vůbec , ale zas na druhou stranu zasněžený pláně maj něco do sebe. A můžem s Ešusem bobovat. Na blátě se to nedá. nebo takhle - dá, ale je to blbý, seš mokrá hned a ne až za dvě hodiny

asi by brali ale i kdyby chtěl rozhodčí střelbu tak ani pslední zopkař jí nebude mít na place když bude cvičit

tomudle nerozumim

Gerda
Ale zase línýho si můžu udělat SKORO každýho, ne

to si myslel Brtnik vo maďarovi taky

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:23
- Nahlásit

davidkova renata
s tvým přístupem řešiče bys mohla dost snadno na tomhle ujet
toho se právě taky bojim, pokazit psa těhlech parametrů je peklo na cca 15 let. Proto zvažuju tu korgu, je poměrně "tvrdší" v povaze, sebejistá, přitom váhově je tak, že když jí pokazim, snadno jí přeperu )) Ne prostě má povahu takovou, že by mohla nějaké menší množství chyb tolerovat a ustát.

kachna_
Fakt neznám jedninýho uřvanýho velkýho špice
neznám žádnýho velkýho špice, jen středního a ten řval jak idiot furt. Byl to pes jedný holčiny od RD z fory, byl dost nechutnej, bo si to uměl dělat sám, ideálně mezi velkou skupinou lidí, aby ho všichni viděli. A jelikož jinýho neznám, tenhle mi zkazil veškerá všechna mínění o špicech ))

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:25
- Nahlásit

Sali
jinak navrhuju emočně na sebe nereagovat
Vážená paní Jano, nikdo na tebe nereagoval, nechápu co se vysíráš do mého rozhovoru se Sarax.

Davídková Renata
Paní kolegyně, paní kolegyně mám děsnou radost . Objevila jsem na trhu přípravek co skutečně MYJE úplně fšechno :ip: Normálně tak jak v reklamě . Cákneš to na sporák, utřeš hadrem a je to čistý Fakt jo. Umylo to i psí sporák co se na něm vaří maso, utíká, připíká s na plotýnky a už jsem se to vůbec neobtěžovala umývat, páč to prostě nešlo . Včil to jde A hlavně je ten zázrak levnej

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:25
- Nahlásit

Jdu na oběd, nahoďte mi sem ňáký kandidáty psa-feny pro mě, jo?

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:26
- Nahlásit

PetraK
si zas citovala kus věty ale smysl byl takovej že se jde v nějakým pořadí...ZOP,ZPU1 ZPU2..a logicky i ve speciálkách skončí zopkaři první..to znamená že pokud zopkař cvičí i tak by při cviččení střelbu neměl..rozumíš???rozhodčí může pořádí sice změnit ale standardně se to nedělá a na těhlech se stejně nestřílívá..ale prej už i takový byli pokud je ti delegován rozhodčí a je ***
ale tu to nehrozí myslím

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:29
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/clanek/154905-zruste-extremi sty-nebo-hromadne-emigrujeme-varuji-romove-premier a.html

. Tak takovou skvělou výhružku už jsem dlouho neslyšela

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:31
- Nahlásit

sarax
si zas citovala kus věty ale smysl byl takovej že se jde v nějakým pořadí...ZOP,ZPU1 ZPU2..a logicky i ve speciálkách skončí zopkaři první..to znamená že pokud zopkař cvičí i tak by při cviččení střelbu neměl..rozumíš???rozhodčí může pořádí sice změnit ale standardně se to nedělá a na těhlech se stejně nestřílívá..ale prej už i takový byli pokud je ti delegován rozhodčí a je ***
ale tu to nehrozí myslím

aha, takže se Gerda bát nemusí teda a má to tím pádem v kapse, chápu to dobře?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:32
- Nahlásit

sarax
mno nárazovej zvuk jako střelba je
střelba je definována jako střelba a nárazovej zvuk je definován jako nárazovej zvuk Prkna to bejt i můžou a rozhodčí samsebou může bejt to co ty myslíš ,ale střelba a zvuk jsou dvě odlišné věci.Že to případně může znít hodně podobně to je taky fakt.
Biluška
MYJE úplně fšechno
A hlavně je ten zázrak levnej
jaxe ten šmejd menuje?Se ptám čistě ze zvjedavosti páč veškerý mycí srágory přemistuju z práce.Máme tam vod Madela některý co fakticky taky fungujou.Ale levný to nebé a f krámě se to asi neprodává...sem to nikdy nikde neviděla

brut
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:33
- Nahlásit

Dobré odpoledne vespolek

Venku šíleně leje, takže celé dopoledne spokojeně pochrupkávám, koukám na dvdíčka, která ještě nemám zkouknutá a mazlím se se Sviňou a psékama

Koukám, že má Pentas mimísky, takže moc gratuluji k pořádnému nadělení

brezen2008
Člen
- Nahlásit

zdravím,co je nového?
jdu zapéct brambory s uzeným
bo jenda bude 2 dny prič,to se už těším jak mylé dítě )

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

Biluška
Tak takovou skvělou výhružku už jsem dlouho neslyšela

tááák to nevymyslíš

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:34
- Nahlásit

davidkova renata

hele pani - vy to možná budete vědít - nevíte kde se kupujou takový ty voňavý granule do vysavače a takový to vonítko co se dává do vody na vytírání navrch k normoš mycímu prostředku? Je to jen pro velkofirmy, nebo si to může koupit v drogošce i obyč hausfrau?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:34
- Nahlásit

brezen2008
bo jenda bude 2 dny prič,to se už těším jak mylé dítě
mylé dítě dyš je jenda prič přídu na ty brambory páč sama to sežrat nemůžeš
brut
mazlím se se Sviňou
gdo to je?????

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:36
- Nahlásit

brut
Venku šíleně leje, takže celé dopoledne spokojeně pochrupkávám, koukám na dvdíčka, která ještě nemám zkouknutá a mazlím se se Sviňou a psékama

nechutné!! N E CH U T N É É É !!!!!! Takvýdle provokace

sarax
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:36
- Nahlásit

davidkova renata
,ale střelba a zvuk jsou dvě odlišné věci
no dobře....
PetraK
jj takhle to bylo míněno..nejsem odborník..závody máme jen 2 a zkoušky taky...proto jsem to zjištovala..předpokládala jsem že třá účastník MS ve výkonu..by mohl vědět co ja jak

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:37
- Nahlásit

davidkova renata
Nevím jak se to menuje, píše se na tom akorát "uni čistič", prodával to tady dealer od Flipperu.

tááák to nevymyslíš
Právě přemýšlím jak se dají podpořit extremistické strany. Jestli romulusové ty výhružky vážně splní tak by si extremisti zasloužili nějakou pořádnou odměnu

brezen2008
bo jenda bude 2 dny prič,to se už těším jak mylé dítě )
Proč s ním, proboha, vlastně jsi?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2008 12:37
- Nahlásit

davidkova renata
mylé dítě dyš je jenda prič přídu na ty brambory páč sama to sežrat nemůžeš

a taky by se mohla sama doma bát! Bude hromadnej voběd u Března?

<< 1 ... 1953 . 1954 . 1955 . 1956 . 1957 . 1958 . 1959 . 1960 . 1961 . 1962 . 1963 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání