| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 18:04
- Nahlásit
StaHi
vlastne mam jen par modrin a zlepsuju se .-) , ale dyby bylo hur, tak na rtg samo zajdu.
hmmm, to jsem nedávno taky slyšela .... holka měla před Mistrovstvím Čech v tamcování.... zakopla a měla na noze několik modřin včetně palce na noze. Samo odtancovala celé mistrovství + ještě Mistrovství republiky ...teprve pak šla na rtg a zjistilo se prasknutí kloubního pouzdra. Bohužel jako jeden z následků je konec tancování neb už nikdy nebude schopna různých točů a odrazů atd.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 18:28
- Nahlásit
brut
hele nestras! ordinuju si klid a led.. zadnou sadru neciiii! jsem mela (uz tradicni) novorocni predsevzeti 'letos zadny zlomeniny', celej rok jsem vydrzela a nezkazim si to v cilovy rovince!
jdu ucinit dalsi pokus o pohodovou vanu (baterku uz mam nachystanou), drzte palce, at to preziju!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 18:35
- Nahlásit
StaHi
hele nestras!
jj, přesně tohle mladá říkala taky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 18:43
- Nahlásit
brut
Bohužel jako jeden z následků je konec tancování neb už nikdy nebude schopna různých točů a odrazů atd.
Prosím tě, doktoři furt něco zakazujou a říkají, že to nejde Je zapotřebí je ignorovat a dál dělat to, co člověka baví. Já už mám agi přísně zakázané asi osmkrát, jednou dokonce s varováním "jestli se na to nevykašlete, tak si tu pumu necvičte na agi, ale jako asistenčního psa pro vozíčkáře" (to byl ortoped- kynolog, o agi alespoň rámcově něco věděl ). Puma je asistenční pes a běháme furt . Někdy to dost bolí, ale běhat se dá pořád
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 19:03
- Nahlásit
Gerda
Zavoláme ti, až povezem pokousanýho tchoře do nemocnice
ty seš přece trupka ))))))))))))ale asi pojedem rovnou na patolku dyš pude aji Mařka
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 19:10
- Nahlásit
Gerda
No teď ste nám tady ze žumpy udělaly kynologickou foru
tááák to prrrr ,už sem tady a todle teda trpjet nebudu
StaHi
mokra noha na dlazdici udelala svoje a ja ted nehejbu pravym fuckacem a prstenickem, leve rameno vyhozeno a na obou nohach kakaove skvrny velikosti lazenskych oplatek.. nic mnoho, ale suma sumarum jsem rada, ze ziju.
a jé,to zkazí ispidichoj víkent ,taková krááásná nehoda a f teple domova ,jinej se kuli tomu trmácí aš bůchvíkam.. A nedejbože dyby se to ramínko třá zhoršilo,to uš sem ani nepište bo to nerozdejchá uš vůbec
Jinak k dochtorům určitě neleste!!! si fspomente jak to dopadlo posledně! skuste třá heřmánek nebo ichtyjolovou masť
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 19:33
- Nahlásit
Sali
davidkova renata
tak jsem až přestalo lejt vzala jenom dastyho a vyvenčila a skoro na konci jsem mu dala povely
k noze
si na 100% přiběhl a sednul si knoze ajá hned na něj
jůůůůůůůůůůů
a dala odměnu a pak povel
volno a já ztoho mám radost,bo to udělal když šli okolo lidi a bez štěkání,tak já to takle budu praktikovat každej den,každou vycházku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 19:53
- Nahlásit
Biluška
Prosím tě, doktoři furt něco zakazujou a říkají, že to nejde
problém není s doktorama, ale s tím, že má kloubní pouzdro blbě srostlé, takže je velmi bolestivé a při různých točích, odrazech a vím já, jak se to všechno menuje... jí prostě v kloubu lupne, ten oteče a nemůže ani došlápnout ... běhat taky může, ale ne tancovat
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:06
- Nahlásit
No teď ste nám tady ze žumpy udělaly kynologickou foru
byl sice smrádek, ale teplíčko a smíííííích
teď tady fouká kinologie jako severák fuj
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:11
- Nahlásit
Jimmi
teď tady fouká kinologie jako severák fuj
hmm taky se mi tu už tolik nelíbí...mno nic počkám až se to zažumpí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:13
- Nahlásit
sarax
.mno nic počkám až se to zažumpí
Si to tu zažumpíme sami,né?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:17
- Nahlásit
Jimmi
sarax
jablunka
klííít holky žumpa zvostane žumpou!! vo to se postarám ,todle byl jen výpadek...vyjímka potvrzující pravidlo
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:21
- Nahlásit
davidkova renata
todle byl jen výpadek...
Pani,jaxse tak koukám do zadu,byla ste vypadlá celkem tři dny,to je docela dost!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:23
- Nahlásit
jablunka
byla ste vypadlá celkem tři dny,to je docela dost!
no dyk..do třetice fšeho dobrýho i zlýho
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:25
- Nahlásit
jablunka
,byla ste vypadlá celkem tři dny,to je docela dost!
mi povídej..to člověk votevřel a vorosil se
mno tak uvidíme co bude
jináč budem žumpit
davidkova renata
.do třetice fšeho dobrýho i zlýho
no to teda..ale stačilo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:26
- Nahlásit
jablunka
tagže tady
http://www.datak.cz/utulek/psi.jsp?actualPage=0
doporučuju nahlídnout sou tam i jorcíííí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:28
- Nahlásit
jablunka
a pražskej krysařík je tam taky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:28
- Nahlásit
Tak já du žumpit . Kdo chce ať se baví a kdo ne, tomu klíďo píďo může rupnout céfka
Popíšu vám jak sme byli nakupovat dárečky. U nás totiž eště nejsou vánoční davy, takže jsme to zvládli v klidu a míru .
Přišli jsme k velkoťamanům co u nás mají velkoobchoďák. Bod jedna bylo sehnání tepláků na Bilušku. To je totiž dycky děsnej problém Zato jich mám děsnou spotřebu, páč ti blbí reparáti mi je furt ničí Velice ochotný ťamanec nám pomáhal a říkal "moooc sušet pani, mooooc sušet". Byl to velmi sympatický ťaman Pak jsme se přesunuli o regál dál a vybírali tričko pro Lálinku (to už jako na Vánoce). Mášenek prosazoval samé takové příšerné, nemoderní a děsné. Ťaman mu zdárně přizvukoval. Vyhodila jsem je oba kouřit a vybrala Lálince dvě nádherné (a hlavně levné ) halenky. Přešoupla jsem se přes oddělení umělých kytek (ty mě teda neberou, takže tam kšeft nebyl) až do hračkárno-domácích potřeb. Potkala jsem tam dva nádherné polšťáře s barbínama, absolutně božího basseta co tancuje, zpívá a mává ušima a fantastickou kabelku s Winks. Mášenek našel docela hezké svícny, fakt vkusné, koupili jsme pro každou tchýni jeden Jestli se jim nebudou líbit vezmu je svícnem po hlavě a rovnou jim je frknu na hrop . V obuvi jsme přibrali papuče-plyšáky. Růžové kočičky a světle béžové medvídky. Trochu jsem váhala, páč takové světlé barvy na naší podlaze..... ale ono je to jedno, Texál je stejně šlohne a rozkouše nejpozději na Štěpána, takže o nic nejde . Mášenek měl trošku kecy, že už to nemůže pobrat, tak jsem přihodila jenom dva olejíčky do aromalampy a už jsme skoro šli. Jenže pak jsem zahlídla ŠKEBLIČKY. Nádherné, boží, fantastické, úžasné, naprosto jedinečné. Je z nich udělaný takový ten kolotoč jak se věší někam kde je průvan a ono se to točí a cinká to škebličkama o sebe. Je to naprosto čanané Bekaný Mášenek měl nějaké hemzy ohledně šetření, nedostatku peněz, velkého utrácení a tak Znova jsem ho poslala kouřit a dlooooouho jsem vybírala. Každý ten větrotoč je originál, měli jich tam asi deset, sem se nemohla rozhodnout, který ci Chtěla jsem všechny, ale to by Mášenek asi neustál, tak sem se musela spokojit s jedním
Až přijdu k penězům koupím si další
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:29
- Nahlásit
davidkova renata
tagže tady
Vím o ní,jenže je to fenka a navíc podle toho jak vypadá,má buď svrap,bo jinej podobnej hnus a to bych mezi štyry psiska nepustila.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:33 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Biluška
říkal "moooc sušet pani, mooooc sušet
patrně maj tudle vjetu nějak fchovanou v genetycký výbavě bo co..
Mášenek našel docela hezké svícny, fakt vkusné, koupili jsme pro každou tchýni jeden
tak to nevim... neni to moc velká provokace?
jablůnka
no to je mi jasný,ale výraz má teda strašnej
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:33
- Nahlásit
brezen2008
super, jen prosímtě dávej mezi odměnou a volnem pauzičku, aby měl pes čas si užít, že byl pochválenej a odměněnej, ne že zas hned odpálí a bude myslet dopředu, dávej si tam tak vteřinu dvě, než ho zas pustíš běhat.
Vůbec u těch nervů je dobrý si počítat "jednadvacet" mezi povelama, aby se zbrzdili, aby povely a změny nešly jako když bičem mmrská jedna za druhou, a psi se ještě nezrychlili víc.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:35
- Nahlásit
davidkova renata
patrně maj tudle vjetu nějak fchovanou v genetycký výbavě bo co..
Je mi jedno odkud ta věta pochází,hlavně když mi ji říká Čím častěji a důvěryhodněji, tím líp
neni to moc velká provokace?
je vidět, že nemáš tchýni
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:37
- Nahlásit
fšicííí
hele todle je malej Arčí vot malinky co ho našla na tý silnici
je moooooc čany
http://renata62.rajce.idnes.cz/arci/
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:41
- Nahlásit
Sali
Vůbec u těch nervů je dobrý si počítat "jednadvacet" mezi povelama
no je to dobrý i tak aby nevznik návyk okamžitě dělat další naučený..viz ke mě a z toho k noze,to mi docela trvalo to vodbourat .Beztak musí čekat na povek vod rozhodčího na event.zkouškách
Biluška
Je mi jedno odkud ta věta pochází,hlavně když mi ji říká
helejte a napadlo vás,že voni můžou i cíleně lhát????[
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:43
- Nahlásit
davidkova renata
helejte a napadlo vás,že voni můžou i cíleně lhát????[
Jsem zvyklá z práce, u nás platí Hauzovo heslo "klienti neustále lžou" Už detekuju lži spolehlivěji než detektor . Mohla bych vzít vedlejšák v té přiblbé soutěži nic než pravda, nebo jak se to menuje .
Je mi jedno když mi ťaman lže, hlavně když lže důvěryhodně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:46
- Nahlásit
Biluška
Je mi jedno když mi ťaman lže, hlavně když lže důvěryhodně
ok,musíme se spokojit s málem a radovat se z maličkostí
du se svalit,taxi tu žumpněte
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:52
- Nahlásit
davidkova renata
du se svalit,taxi tu žumpněte
Du plovat a lochtat vlnky. Jenomže si s sebou beru ty přiblbé investice Při troše štěstí mi spadnou do vody a budu mít sqělou výmluvu proč se neučit
|
AlenaD
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 20:57
- Nahlásit
Čau fšecky žumpařky a žumpaří, konečně se začínám zpamatovávat po tej živelnej pohromě co se nám prohnala barákem Že jste toho ale vyprodukovali. To uš nigdy nepřečtu.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 21:02
- Nahlásit
davidkova renata
to je krásný,že zdravím malinku
Sali
díky,budu počítat
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2008 21:03
- Nahlásit
nazdar ctu to letmo ale prubezne a pekne me sejrite. Co to tady kulva je za boldel ? To sme nekde na serioznim psim foru bo co. Specielne udeluji dutku Sali, at me nestve nebo ji o pulnoci zavolam a tchorovi uz nikdy nedam zadnej bod na jinem foru. Co tu neni argosek tak to de do sedinky.
|