| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:00
- Nahlásit
Psíček
dej si kyselý zelí
to nemůžu. Je moc kyselý.
a bramborák moc bramborovej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:01
- Nahlásit
brut
takže vařím obědy i večeře....
Ubohá ženo. Musíš bejt udřená.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:03
- Nahlásit
Psíček
kdyz se bavej gurmani
A dyš nám neudělaj halvu, dáme si lepidlo! Řekni jim něco vošklivýho, dyš sou zlý!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:03
- Nahlásit
Gerda
vy máte paní na mysli naprosto jinou halvu než já ( sem měla nějakou na ochutnání u kamarádky vegetariánky a musím říct, že větší hnus jsem snad v životě nejedla...) .... tak to co tu píšete by mi nikdo doma nejedl... za a) podle množství cukru to bude strašně sladký b) mladej nejí rozinky c) že bych se s tím hodinu párala nehrozí... to raději udělám ten kompot, protože je rychlej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:06
- Nahlásit
brut
větší hnus jsem snad v životě nejedla
Takže pani, teťkonc mě to vyzvalo! Tak já vám udělám mrkvovou halvu! Bo jí umim! Spočívá to v práci s mrkví, vaříme si to dycky s holkama (vařej holky) v chorvatsku na cvičení. Úspěšně sem se vyhnula i strouhání mrkve, předstírala sem cvičení na útesu, ze kterýho sem byla ochotná se vhnout, pokud bych musela pomáhat v kuchyni. Ale to neznamená, že sem si letmo nefšimla, jak se to vaří. Takže! Já vám tu halvu udělám a teprve pak můžete tvrdit, že je to hnusný. Dříf ne! A myslim, že to řikat nebudete.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:06
- Nahlásit
Gerda
cukrovinka
Sladkost, chcete-li cukrovinka pocházející ze Středního Východu. Základem jsou sezamová semínka a med. Bývá ochucena nasekaným sušenýho ovocem a pistaciovými oříšky.
nějakou medovou sladkost s oříškama jsem měla v Řecku...a větší lepidlo jsem nikdy nejedla, bylo to přeslazený, lepilo se to na zuby.... naštěstí vědí, že to lidi blbě trávěj a tak prodávají jen malé kousíčky.
Ta mlíčná byla taky plná ovoce, oříšků a kdovíčeho ještě.... jen z toho byla strašně moc cítit soja a neztuhlo to v kus, ale v takový podivný pudink
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:07
- Nahlásit
PetraK
Májuša třeba část procházky jenom prolítá kolem nás, vypadá, že má radost, že nemusí myslet a soustředit se a nic se po ní nechce. Na máju zabírá do procházky zařadit vysloveně oddychové části, kdy nemusí vnímat.
Jenže Mája je tak trochu Otík. Úžasnej, flekatej, ale Otík
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:08
- Nahlásit
Psíček
Jo! Správně, jen do nich! A jmenovitě! To ale až příště, až budou kroutit hubu nad mou mrkvovou halvou!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:08
- Nahlásit
Gerda
Takže pani, teťkonc mě to vyzvalo! Tak já vám udělám mrkvovou halvu! Bo jí umim!
beru vás za slovo a ráda ochutnám.... když vy budete pojídat taky ( co kdyby pak bylo blbě jen mně)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:10
- Nahlásit
kachna_
sem psala k vaší vycházce komentář.... včera večír, četla jsi?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:11
- Nahlásit
PetraK
tím jsem chtěla říct, že kdyby se takhle choval nějakej z mejch psů (doufám že ne, stačí už takhle co vyváděj), někde bych ubrala v zátěži.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:12
- Nahlásit
Psíček
bych řekla, že to bude s těma receptama něco podobnýho jako u jiných exotických jídel....každý si ho poupraví k obrazu svému a pak ho dá dál. Tu někdo něco nesehnal a nahradil, tu něco vynechal nebo přidal.... člověk pak je překvapenej originální chutí
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:13
- Nahlásit
brut
Jj dík za radu. Ani jsme nevěděli, že se tamtudy dá jít. Michal tvrdí, že jsou tam jen koleje.
U nás jinak vedou Říčany, hned za Říčanama je úžasnej les.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:24
- Nahlásit
brut
to raději udělám ten komplot, protože je rychlej
jasně uděláme komplot, dyš se tady Gerda spojuje s Psíčkem a nadává nám! ..... Řekni jim něco vošklivýho, dyš sou zlý!
Psíček
uz je evidentne totalni pacifikant
nejni je to moudrej muš, kterej ví, že si vzal nemožnou babu, ale řek si, že si tak aspoň vylepčí karmu.
skočte do větráku vy křivonohý kloši!
nebuť línej a skoč si tam sám! Co nás máš kam co posílat, dyš tu děláme s Brut komplot?
kachna_
Jenže Mája je tak trochu Otík
esi voni s Ešusem nebuou příbuzný, páč von je hodně Otík
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:26
- Nahlásit
Gerda
mou mrkvovou hlavou!
deš na přelif?
kachna_
někde bych ubrala v zátěži.
jenže tam myslím, že to není právě. ale můžem dělat, že teda nebudem dělat vůbec nic.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:28
- Nahlásit
kachna_
Michal tvrdí, že jsou tam jen koleje.
právě, že mezi kolejema a vodou je pěšinka.... v klidu se dá projít až do Srbska téměř k hospodě a k nádraží
Když koukneš na fotky, kde se psi koupou a pak dál, tak tam je vidět i ta pěšinka ( víc jich na rajčeti nemám, i když samozřejmě v albu v počítači jsou ještě další)
http://brut.rajce.idnes.cz/Venceni_s_Arwen_5.9._a_ 9.9./
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:30
- Nahlásit
PetraK
dyš se tady Gerda spojuje s Psíčkem a nadává nám!
Bude vám nadávat Psíček, bo to umí pěkně, je víc krutej a mě byste se nebáli!
deš na přelif?
Uš vám tu nebudu řikat, co je dobrý, dyš to furt snižujete na úroveň kadeřnickýho pokusu.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:32
- Nahlásit
PetraK
počkej s komplotem, až nám Gerda udělá tu halvu.... nejdřív ochutnáme a pak se uvidí
Tak mně teď napadlo, jestli náhodou není problém v tobě.... možná, že jsi až moc nastavená ( nebo spíš natěšená) na blbnutí a vysíláš rozporuplné signály, takže si je Ešus špatně vyloží..... na chalupě máte víc času, prostoru a hlavně míň stresu než v Praze, takže by klidně mohl být problém někde úplně jinde
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:34
- Nahlásit
Gerda
Uš vám tu nebudu řikat, co je dobrý, dyš to furt snižujete na úroveň kadeřnickýho pokusu.
neříkej, ale vař... sem zvědavá ( ovšem od 5 do minimálně 25 listopadu nikam nepojedu neb nebudu moct)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:35
- Nahlásit
Gerda
to je tím tématem ale, dybyste mluvila vo přípravě středně propečenýho bifťoura pani, tak rozhodně nemůže dojít k omylu že mluvíte vo přelivu. A taky se to líp čte, než číst vo něčem co je slatký jak cisterna slatkýho kondenzovanýho mlíka.
mě byste se nebáli!
a myslíte, že Psíčka se budeme bát? Dyť je to takový žlutý malý, skkorem nic s modrým flekem přes voči a dyš se tomu zmáčne břuch, tak to píská. Vim vo čem mluvim. Ešus to má v hráčkárně. A dyš řeknu:"Přines Psíčka, tak ho popadne, hryzne ho do toho břucha, Psíček příšerně zaječí a Ešus má radost. Tohodle se mám bát? Bojim se bubáků dyš du v noci na záchod, ale Psíčka nee.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:35
- Nahlásit
odcházím venčit, strouhat japka a patlat těsto .... hezké odpoledne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:36
- Nahlásit
Hanifáč byl v Brně druhý, mimino už je velké jako hanif. Zde fotky a pozor, Pardálka už nemá vlasy. Ale zase bude mít, protože na jaře jedem na výstavu - memoriál Boba Marleye - na Kubu. Budu mít taky vlasy. Jednou vám ukážu fotku, jak sem měla nastavený vlasy a všichni se mi smáli...4 měsíce.
http://pardalka.rajce.idnes.cz/2008_10_15-20/
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:40
- Nahlásit
brut
To vypadá úžasně. žádnej člověk, žádný kolo, žádný inlajny.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:40
- Nahlásit
brut
Tak mně teď napadlo, jestli náhodou není problém v tobě.... možná, že jsi až moc nastavená ( nebo spíš natěšená) na blbnutí a vysíláš rozporuplné signály, takže si je Ešus špatně vyloží..... na chalupě máte víc času, prostoru a hlavně míň stresu než v Praze, takže by klidně mohl být problém někde úplně jinde
tak to nepochybně je problém ve mě. Jen to najít, no. To mi psala i Neessi, že Prahé není tolik času a štréz, ale to si myslím, že v tomhle to není, já se na ty vycházky hrozně těším, vždycky je to tak hoďka a půl minimálně, prostoru je tam fůra. Na lítačku, na případný cvičení (to ale vždycky fakt takový jako opáčko, pár minut, žádnej dril) a i na to hraní. Tam to není. Je to někde jinde. Teď už to může být tím, že na to moc čekám a moc to chci - (i když si snažím namlouvat, že to tak není ), ale ten počátek musí být někde jinde. No udělám tu pauzu. to jsem si stejně říkala, jen jsem měla strach, aby to jako nevedlo k tomu, že to naopak už tak potom zůstane, že nebude mít zájem se družit, ale zjistí, že to lítání je pro něj lepší než blbnutí se mnou.
Teď se musím fakt smát - páč víš totiž jak to ve svý podstatě vypadá??? Jako dyš se bába bojí, že jí chlap vopustí s nějakou vosumnáctkou to sem teda dopadla
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:42
- Nahlásit
Gerda
tak vona podle těch fotek má Pardálka teda Leoprdí psy, žejo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:43
- Nahlásit
PetraK
Jako dyš se bába bojí, že jí chlap vopustí s nějakou vosumnáctkou
Stejnak si jen užene infarkt....jak do sebe bude ládovat tu vijagru.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:45
- Nahlásit
Gerda
jak do sebe bude ládovat tu vijagru.
dej pokoj, uš tagle je Ešus éro-otoman, ešče vijágru kdyby požíral, to by bral i kandelábr.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:45
- Nahlásit
PetraK
tak vona podle těch fotek má Pardálka teda Leoprdí psy, žejo?
Má pardálky, to dá rozum, ne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:46
- Nahlásit
Gerda
to dá rozum, ne
to je pravda, ale to u mě nehrozí . Musela sem objevit Emeriku
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 15:55
- Nahlásit
PetraK
Mimino obdivovali i výstavníci v Brně, dokonce už v Bratislavě sme mu v létě vybrali nevěstu, taky pani podengáčovou, vyhrála ňákou pěknou cenu, bude to bohatá nevěsta. Ale vzhledem k tomu, že oba pardálci mají o hárafky minimální zájem - to i Maryje je předčila - to s tim krytim nevidim. Dyť voni se ani nezamilovali do Nuny, kterou si Mařena začala hned namlouvat a zkoušet, jestli by jí mohla zmermomocnit. Nemohla, Nuny nechtěla.
|