Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1773 . 1774 . 1775 . 1776 . 1777 . 1778 . 1779 . 1780 . 1781 . 1782 . 1783 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 10:52
- Nahlásit

PetraK
Sýrárno, kerej vypadájako bába u kabátů

když je něgdo sýrárno, tak je úplně jedno, jak vypadá...

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:06
- Nahlásit

a Biluše si stěžuje...

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:18
- Nahlásit

PetraK
Teď mu byly čtyři roky hošíčkovi zrzavému - já nevím, ale myslím, že ne, páč třeba na chalupě se kraví normálně, doma taky, ale jak jsme venku v Prahé, tak tuším od léta nebo tak nějak, je to prostě jinak. V Prahé sem prostě nezajímavá. Jedině tak na Filajce, když třískáme tenisákem o zeď, to jediný ho baví a jedině tam. JInde si můžu třískat tenisákem vo co chci, můžu se rozstřelit na atomy a to zvíře na mě kouká, zíve a jde se pást. Vždycky se jde pást-prostě si přeskakuje. To mě na tom mate. On jako že chce- jako včera vylít ke mě za házedlem, pak najednou hodil brzdu, ve vzduchu udělal kotrmelec a šel si urvat trávu a házedlo a já čistej nezájem. Nenutím ho do toho. To by k ničemu nevedlo. A druhej příklad - aport z vody - suprově to vždycky přinesl, předsedl. Teď? Dovalí ke břehu, pustí to, oklepe se a buď to nechá ležet, nebo hopíkuje kolem. Hlava mi to nebere co jsem kde po....la, páč tomuhle fakt předcházelo suprový období dokonalý spolupráce,takže se ani nemohlo stát, že bych ho nějak zazdila. To přišlo prostě zničehož nic.
V Igelity se tomu říká, že je přetrénovanej. Dej mu pár týdnů oraz. Neber ven házedla ani tenisáky, nehaž mu nic (ani kdyby chtěl), nehrej si s ním (ani kdyby chtěl), nech ho ať si žere trávu a válí se v enónech. Za pár týdnů z něho máš zpátky starého Ešusa

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:23
- Nahlásit

jbat
a Biluše si stěžuje...
A gdo je podle tebe na té fotce co? To je loňskej interkánis jak mi kámoška k mým parchantům vrazila eště svoje parchanty a šla hledat náš výstavní kruch

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:24
- Nahlásit

Biluška
A gdo je podle tebe na té fotce co?

ty woe, jaks je fšechny povoblíkala?!?!?!?!

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:25
- Nahlásit

Benda
Jébat asi netuší
no jestli ono to není obráceně

jak vobráceně? Jako ... Nejébat asi tuší?
jbat

a Biluše si stěžuje

když je něgdo sýrárno, tak je úplně jedno, jak vypadá
to je fakt, takže Benda může dorazit f teplákách. No on u těch hajzlů je stejně asi bude mít, aby splynul s kolegyněma

Biluška

Za pár týdnů z něho máš zpátky starého Ešusa

já nevim, tohle huž jsem zkoušela. vypadalo to že je to na dobrý cestě, ale asi ne. Když já nemyslím, že by měl být z čeho přetrénovanej právě . Ale co nechám to být, tak jako tak. Měla jsem to v plánu, páč - co s tím jinýho. Nic nepořešim.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:38
- Nahlásit

Děckááá, tak sem připravila právě děsně krásnej plán na jedno natáčení, asi se to bude dělat f Africe. Ach jo, zase tam nepojedu. A bude to hned po novym roce. Víte, jak musí bejt krásně f Africe v zimě????? Minule nám dovezli kolezi sušené maso. Málem sem si vykloubila čelist. Furt se mi něco kloubí, není to pech? Když se v Africe natáčelo Pantene, přivezl mi kolega ebenovýho černocha. Bude se tam i fotit. Pojede tam hodně lidí. Schválně jim to naplánuju tak, aby neměli čas se koupat a chodit po přírodě koukat na tučňácíííííííí!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:42
- Nahlásit

Gerda
přivezl mi kolega ebenovýho černocha

já cí taky pořádnýho černochá!!!!!

Schválně jim to naplánuju tak, aby neměli čas se koupat a chodit po přírodě koukat na tučňácíííííííí!!!!

správně!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:42
- Nahlásit

Psíček
ty se ale máš

viď?
Gerda

ebenovýho černocha

voni Marka importovali do Afriky?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:43 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

čus lidové,tak jsem zpátky no co mám psát
Elís nění debil,jenom to zní dělám
zavolám Elíííís ke mě a ona hned se přiřítí a skáče na mě těmi svejma pacinkama jak debil a při tom se děsně směje
sežrala přitom asi 300g sýra a 2 párky
zítra jdem hned ráno,bo odpol už mám něco v plánu

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:45
- Nahlásit

brezen2008
dyk sem to řikala, ne? Máš radost viď?

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:48
- Nahlásit

jablunka

Psi a Othelo

to by vám přišlo málo, páč voni ty malý děti, než vodrostou a sou z nich parchantí, maj taky něco do sebe. Nejlepší už jsou když jsou pohyblivý a daj s nima dělat krávovinky ... a pak se daj vrátit rodičům

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:51 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

PetraK
radost to je slabé slovo,sem asi vypadala jak debil v tramvaji kdysž jsem se furt tlemila a elis spala v klíně a nezájem nějaká tramvaj
jo a v tom ohraničeném parku se dá dělat ta hlídačka,takže zítra beru oba dva

jbat
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:54
- Nahlásit

lidi tak já jedu.
chjo...
tak čus. bus. autobus. 4 hodiny po D1...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:54
- Nahlásit

jbat
takle ve finále budu vypadat i já

brut
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:56
- Nahlásit

PetraK
Nebo ti Ešus konečně dospěl a v Praze si to uvědomuje víc, jak na chalupě
Brut už taky tak moc neblbne... více méně ho nechávám od začátku léta v klidu. Když se připojí k blbnutí tak jsem ráda a dám mu to patřičně najevo, když ne, tak ho nechám a jen hlídám, aby nezdrhnul.
Konečně jsme po čtyřech měsících došli do stádia, kdy s radostí plní povely a chce ještě pokračovat ve chvíli, kdy skončíme.
Za to Alu je naprosto neunavitelná a plná nadšení ( až moc, včera jsem málem přišla o zuby, když si vyskočila radostí). Dokonce si začala i sama hrát, vymýšlí si kravinky a blbne. Sice stále řešíme prudké, nečekané pohyby, ale už se nevcucává do země, což mně hrozně těší

brut
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 11:57
- Nahlásit

Jinak všem dodatečně přeji dobré ráno a hezký den.

Jdu loupat ořechy a péct jablečnou buchtu, tak moc nepište, ať stíhám dočítat

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 12:03
- Nahlásit

brut

však uvidím, ale jestli ho to zas nepopadne, bude se mi stejskat .
Čtyři měsíce píšeš? Tak možná jsem zasejc byla uspěchaná????? Jak je mým zvykem? No nic, cvičení nás ba, tak to si necháme. Balónky schovčíme.
Je fajn, že se Alu takhle srovnává - vidíš- na tom pochodu -ale tam nebylo moc možností k pozorování, to je fakt, tak tam mi přišla v pohodce.

brut
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 12:29
- Nahlásit

PetraK
Čtyři měsíce píšeš? Tak možná jsem zasejc byla uspěchaná
já mu dala opravdu dlouhý oddech a musím říct, že zabral. Ale stejně to není úplně to samý, přece jen hošík dospěl a je to na něm vidět.
Když si vzpomenu na Denynku, tak tak si přestala hrát ( teda kravit) v době, kdy kluk šel do školy a od té doby byla jen za dámu ... ovšem na válení v kdejakém hnusu to vliv kupodivu nemělo

vidíš- na tom pochodu -ale tam nebylo moc možností k pozorování, to je fakt, tak tam mi přišla v pohodce.
to je, ale určité situace ještě nezvládá a já se jen obávám, že tohle je opravdu běh na dlouhou trať ....a doufám, že vše zvládneme. Jako příklad uvedu berle: když s ní jdu ven ( nebo někam jedu), tak chodím s jednou a občas jí potřebuju přehodit do druhé ruky. Ve chvíli, kdy si neuvědomím, že mám piraňu u nohy a začnu berli přehazovat ( dělat prudší, nezvyklý pohyb), tak sklopí ušiska, stáhne ocásek, přikrčí se a couvá s očima vytřeštěnýma na berli. Když předtím na ní promluvím, pomalým a plynulým pohybem berli přendám z ruky do ruky ( kolmo k zemi), tak v pohodě jde a ani se nezarazí.
Problém je v tom, že ty prudký pohyby lidi okolo tebe prostě dělají a jí pokaždý vyvedou z míry. Takže teď doma haranti pobíhali s koštětem, přehazovali ho z ruky do ruky, zametali dvorek, chodbu, vytáhli hrábě, lopatu.... zkrátka doma už je celkem dobrá, ale venku to sle ještě dost skřípe.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 12:44
- Nahlásit

jébate,ty jedeš do Prahe??????
A uvidíme se???????????
BendaOk,budu pomáhat...budu přepínat programy,to je děsně důležitá práce
brut
aš ti dojdou japka,dej vědět,zatim to tak nevypadá teda
přece jen hošík dospěl a je to na něm vidět.
hele myslíš,že se to vztahuje aji na feny?(ptám se kůli Psíkovi,logicky ),páč já to neznám,předešlá měla místo mozku aport a 24 hodin před smrtí,když se na chvíli dokázala po injekci postavit na nohy ,tak vzala něco do huby a stála u mě abych házela.Todle střevo sice není aportér,ale prdlá je,dokážu jí vyprudit lecčim...celkem kdykoli.

Benda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 12:51
- Nahlásit

davidkova prepinat budu sam ale prijde jbat tak pudes do kina

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 12:53
- Nahlásit

Benda
tak pudes do kina
tak jo ,ale dej mi prachy ...a to hodně...vona kůltůůůra je dneska hodně drahej špás A eště si koupim popkorn a kolu,tagže nešetři

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 12:57
- Nahlásit

davidkova renata
ale dej mi prachy ...a to hodně...vona kůltůůůra je dneska hodně drahej špás
Tak nechoď do kina, kup za kapesný flanděru a přijď ke mě na náštěvu. Pozvem si striptéry a džigoly a zažijem lepčí večer než taťka s jébatem - stejnak zas budou jen měřit macky.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 12:58
- Nahlásit

Gerda
tak já bych vám tu striptérku dělal sama,ale pod 5000 nejdu

brut
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 12:59
- Nahlásit

davidkova renata
aš ti dojdou japka,dej vědět,zatim to tak nevypadá teda
nevypadá .... mám ještě tři velké přepravky a u tety mně čeká dalších cca 25kg + nějaké to kilko hrušek ... myslím, že tolik jídel s japkama jsme ještě neměli. Harantí začínají mít strach, že budou místo vánočního cukroví .... kor, když jsem jim začala vařit i jablečnej čaj

Todle střevo sice není aportér,ale prdlá je,dokážu jí vyprudit lecčim...celkem kdykoli.
nevím, Denča si přestala hrát úplně ( ty předešlý psi v rodině nevím, nějak si nejsem schopná uvědomit, jak na tom byli v dobách mladších), Brut by sice za míček dýchal, ale není to ono. Dřív jsem musela házet jak o život a on lítal bez přestávky s pohledem upřeným ze mně na balonek, ale teď to je prostě jiný.
Možná za to může Aluška,ale spíš bych řekla, že dospěl a trochu se zklidnil, takže není takové třeštiprdlo jako byl ještě před půl rokem. Navíc mám pocit, že když umřela Denča, tak jsem ho hodně "drezůrovala" a fakt jsem ho přetáhla, takže ztratil zájem téměř o všechno

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:00
- Nahlásit

Gerda
Pozvem si striptéry a džigoly a zažijem lepčí večer než taťka s jébatem
tak jooooo ,ale taťka se posere bo to bé hooodně drahý:confusedno co, jébat má uš v bance zavedenou firmu stran prodojenejch židlí,tak todle je snad už nepřekvapí...zhoršení se dalo čekat )
stejnak zas budou jen měřit macky
stejnak zas jébat vyhraje
Tak f kolik mám dorazit?Abych stihla podojit taťku..

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:01
- Nahlásit

brut
teď doma haranti pobíhali s koštětem, přehazovali ho z ruky do ruky, zametali dvorek, chodbu, vytáhli hrábě, lopatu

to by jeden nevěřil, k čemu všemu se dá využít výchova psa. Harantí aspoň ukliděj dvorek : D

no jo, tak prostě budem oddychovat a oddychovat. Uvidím co to dejchání udělá

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:03
- Nahlásit

brezen2008
tak já bych vám tu striptérku dělal sama,ale pod 5000 nejdu
Dobře, kdyš mi dáš 5000, smíš se u nás doma slíknout. Ale mamce je musíš dát taky, bo tam bude na náfštěvje.

davidkova renata
stejnak zas jébat vyhraje
Až vyhraje, tak ať přijde za náma na džigoly, bude vječí sranda. Jo a to teda březen musí dát pjet tisíc eště jébatoj. Takže taťku nedoj, platí to březen, dyš se chce mermomocí slíkat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:06 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

brut
Harantí začínají mít strach, že budou místo vánočního cukroví .... kor, když jsem jim začala vařit i jablečnej čaj

eště skuste pyré,místo slatkýho..
a kolik je Brutovi? Já fakt nevim,neznám to,ta minulá by se uaportovala k smrti,ale poseldní 2 roky či tak už jí to nešlo házet bo do toho šla jak drak a pak dycky tejden či dýl kulhala,páč nějaká artroza tam už byla..Byla neštastná,furt to aspon nosila,jestli tojako vidim a co dybych náááhodou.Stát či sedět či ležet bylo vo nervy,neustále jsem měla před ksichtem tlamu a v ní něco,cokoli,nejlépe stýdlo sena či trávy.
brezen2008
tak já bych vám tu striptérku dělal sama
tak já pudu přece jen do toho kina..

EDIT
Dobře, kdyš mi dáš 5000, smíš se u nás doma slíknout. Ale mamce je musíš dát taky, bo tam bude na náfštěvje
Nejdu do kina,du ke gerdě!!!!!!!!!

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:10
- Nahlásit

Gerda
ježiši proč bych vám dávala peníze,vy musíte,chcete striptýz tak platně

<< 1 ... 1773 . 1774 . 1775 . 1776 . 1777 . 1778 . 1779 . 1780 . 1781 . 1782 . 1783 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání