| Autor |
Zpráva |
Wylo
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 20:37
- Nahlásit
ahoj jsem tu dobre ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 20:59
- Nahlásit
Wylo
ahoj jsem tu dobre
určitě ,gdes byl tak dlouho???
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:01
- Nahlásit
Už nikdy nepudu ven s čoklem. Slibuju na holej pupek!!!!Kdyby mě to ještě někdy napadlo, žádám fšechny přítomný i nepřítomný aby mi to rozmluvili. DŮRAZNĚ ROZMLUVILI
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:09
- Nahlásit
PetraK
ježiši co se děje?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:11
- Nahlásit
brezen2008
ten idiot, IDIOT!! se vyválel v enónu. Nedělá to, nedělal to ,a le asi to teď ve čtyřech letech začne dělat. Já nevím,co dělám špatně, ale všechno se mi zdá naprosto blbě, blbě. Udělám z něj jójó psa a bude chodit na flexině.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:16
- Nahlásit
PetraK
Nedělá to, nedělal to ,a le
no tak to teď udělal a co!Třá chtěl vědět,co na to řekneš,nebo se chtěl pro tebe trochu navonět a tys to zase nevocenila.Tobě se teda pes neodvděčí
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:21
- Nahlásit
PetraK
no a co myslíš že udělala sindy v sobotu,ta se vyválela celá ve výkaqlech
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:21
- Nahlásit
Neessi
Copak todle já ani neřešila -tak si šel zaplavat a pak šel do vany (tu jsem teda už řešila, páč se tam chová jako idiot a mě to vzhledem k tý bolavý pařátě naprosto vytáčí, takže jsem řvala hůř než Davídkojc - sousedi se asi kapek divili, že mi hráblo), ale jak jsem Ti psala, štve mě to tak nějak celkově. Jsem velmi smutný a neschopný psovod.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:22
- Nahlásit
brezen2008
no a co myslíš že udělala sindy v sobotu,ta se vyválela celá ve výkaqlech
já vím, psala jsi to, ale on to nikdy - na rozdíl od Murphyho dlouhochlupa, nějak jako moc nedělal, ale hlavně jde tak jako o souhru všeho dohromady no
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:25
- Nahlásit
PetraK
Jsem velmi smutný a neschopný psovod.
Se tu zaklada konecne nakej rozumnej klub??
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:28
- Nahlásit
PetraK
nic si z toho nedělej, je hovnoválecí roční období. Náš Aronek se dnes také vyválel, a aniž by nám to sdělil, ochotně se přišel pomuchlovat, naštěstí první s mým mužským, a on to bere zgruntu, obejme tě packama a navlní se na tebe celým tělem a můj muž v euforii "pocem ty mazlíku" ho celého objal....no... zbytek nebudu reprodukovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:40
- Nahlásit
Ebony
můj muž v euforii "pocem ty mazlíku" ho celého
fhůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj, fhůůůůůůůůůůůůůůůůůůj, uš se zase tlemim, dík. To je hrozný, jakej je člověk zlomyslnej tvor.
Ale copak to hovnění, to vem čert, ale já to fakt s tím čoklem neumím no , nebo je to třeba jen období nějaký? Ale spíš asi ne. Příště si místo čokla koupim atlas psů. To bude asi lepší investice
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:42
- Nahlásit
Fifi
Se tu zaklada konecne nakej rozumnej klub??
pani nechte si tu irónyji na vokna jo? Sem v deprézi a k tomu co jsem napsala jsem potřebovala celý štyry roky. kdybych místo toho štrykovala oblečky na tučňáky, je už voblečená celá antarktýda. chjo.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:43
- Nahlásit
Ebony
Estet terieri se nevali, pozira. Nezapomenu na okamzik, kdy neco dvakrat chlamstla a priletela nadsene zpet. Naivne jsem ji otevrela oslizlou fousatou hubu a kamosce s komentarem "ona je slechtic, ta by howno nesezrala" ... jsem sla zvracet za ker. Sezrala, zrejme opilcuv rychly prujem.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:43
- Nahlásit
PetraK
je špatný období, jsem na tom stejně...ale ty to máš lepší, vem si kdybys měla tolik čoklů jak já
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:44
- Nahlásit
PetraK
To neni irónije, sem se tesila, ze se konecne zapojim plnohodnotne..
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:46
- Nahlásit
Ebony
naštěstí první s mým mužským
si měla zase jednou kliku,co ?
Je fakt,že k podzimu čokloidi čuňačej a nejraději maj mršiny,bo to je puch jak od ropuch ,taky všude číhám,kde co oňuchávají a preventivně řvu FUJ.
Hele,pani,vyfasovala jsem od výcvikáře vytloukací náhubek,páč usoudil,že je čas,aby si Bordžínka trochu víc upevnila sebevědomí Tak jí ho zatím učím na chvíli denně nosit,aby si v něm zvykla .Moc se jí to nelíbí,tak jí ho vystýlám kolečkama šunky máš nějakou radu v rukávu?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:48
- Nahlásit
Fifi
to taky znám, jednou jsme čekali na mistráku na plochy, a před námi závodnice s vlkošedkou, která vyběhla z křoví a měla celej jazyk úplně hnědej, ale fakt krásně čokoládově....a kolegyně vykřikla "jé, čokoláda nestlé" a vod té doby, když tu čokoládu vidím, tak jsem mrtvá
A ta fena pak hned šla na plošný hledat ty chudáky ztracený figuranty, myslím, že na ní dlouho nezapomenou, jestli štěkala, když je našla, jako většina záchranejch psů, do obličeje
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:50
- Nahlásit
Neessi
já bych jí hned s ním vzala na cvičák, když zjistí, že se s tou věcí chodí kousat, bude ti tam sama strkat hlavu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 21:54
- Nahlásit
Ebony
jí hned s ním vzala na cvičák
Dobrá,ve čtvrtek přijedou dva figuranti a pár pokročilejch tam bude taky,tak zkusíme "uličku" a doufám,že si už konečně bouchne do někoho.Zatím to bere pořád jako hru .
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 22:04
- Nahlásit
Neessi
jo, ulička je super, taky jí občas děláme
Zatím to bere pořád jako hru .
to je dobře, takový se pak totiž ničeho nebojí
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 22:12
- Nahlásit
Ebony
je špatný období, jsem na tom stejně...ale ty to máš lepší, vem si kdybys měla tolik čoklů jak já
zase ale určo nemaj blbý období fšicí, ne? Mezi množstvím se vždycky najde aspoň jeden šprt, co člověku udělá radost. Co mám řikat já s jedním retardérem?
Fifi
ze se konecne zapojim plnohodnotne
tož dobře- můžem spustit cyklus přednášek. Budu dělat přednášejícího, protože vo tom, jak to nejde, vím nejvíc.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 22:20
- Nahlásit
PetraK
můžem spustit cyklus přednášek
K hownum jsem se jiz vyjadrila. Spust to!
Mezi množstvím se vždycky najde aspoň jeden šprt, co člověku udělá radost. Co mám řikat já s jedním retardérem?
Si fakt porid vic psuch. Ale nestesti bude, kdyz mas vic retarderu, timzto jsme zpet u tech prednasek..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 22:30 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Fifi
Ale nestesti bude, kdyz mas vic retarderu,
a vůbec největší neštěstí, je když je retard psovod na to můžu spustit celý nekonečný cyklus přednášek a první cyklus se bude jmenovat Retard - kynológ samouk!
Jdu si připravit podklady, páč matroše je hodně. chjo.
a víc psůch bych moc chtěla, ale má to háček - teď už teda dva - ten první je Brtnik, co víc psůch nechce a ten druhej, že každýho psa bych domršila. Tak radši zůstanu při zemi.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 22:34
- Nahlásit
PetraK
Mezi množstvím se vždycky najde aspoň jeden šprt, co člověku udělá radost
Cir štěká na lidi u plotu, Besku nebaví cvičit, Hasky krade boty a Máje trvá naučení jednoho povelu měsíc (šlo o o povel most - pes projde mezi rozkročenýma nohama). S počtem psů snižuju nároky - k radosti mi stačí, když mi nechaj snídani a pár králíků
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 22:41
- Nahlásit
Inspirace pro venčení - ale bylo tam strašně moc lidí.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2008 22:56
- Nahlásit
kachna_
ste šli z Berouna po nový cestě do Srbska ..... příště jděte po druhý straně, tam sice není asfaltka, ale klasická polní cesta, ovšem nepotkáte tolik lidí ( max. nějakého pejskaře nebo cyklistu) ... tohle je jedna z našich oblíbených cest spojených s plaváním nebo s jízdou na kole ( ovšem z polňačky mně pokaždý pěkně bolí zadnice)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 08:05
- Nahlásit
Dobrý den, celý den, baba leze komínem fstávejte a děte dřít, já mám dneska studijní skorovolno
PetraK
Co řešíš prosímtě? Jestli chceš 100% poslušný stroj tak si kup tamagoči
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 08:07
- Nahlásit
dobré ráno všem
co dali psům chleba se sádlem,co budou odpol cvičit přivolání bo chce aby taky tapala bez vodítka,co byli na vycházce,co málem zabili svého psa a zkrátka všem .....
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 08:16
- Nahlásit
dobré ráno všem, co dnes jedou na teambulding do národního na Cyrana...
|