| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:14 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
JABLŮŮŮNKA A MUCHOŠ
hele..
http://www.datak.cz/utulek/psi.jsp
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:15
- Nahlásit
brezen2008
chcete striptýz tak platně
Sem psala o striptérech a džigolech přece. Jestli seš krásnej a bohatej a nelakomej chlap, co si nás pak s mamkou veme, klidně ti za to zaplatíme
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:17
- Nahlásit
davidkova renata hele na gerdu je spolehnuti mereni macku probehne rychle aby stacila zaplatit. A ty se moc nezdrzuj a jak budes mit prachy mazej domu a kup kvalitni a hodne alkoholu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:19
- Nahlásit
Gerda
tak dobrá já se nechám operovat a předělat na chlapa
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:22
- Nahlásit
Benda
mereni macku probehne rychle aby stacila zaplatit
Ale já ti nebudu platit za macka - březen chce platit za striptýz a hrozí, že se předělá na chlapa, pane bože! nakonec jí budeme muset platit za to, že se slíkne, já se du rači utopit.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:24
- Nahlásit
PetraK
to by jeden nevěřil, k čemu všemu se dá využít výchova psa. Harantí aspoň ukliděj dvorek
víš jak dlouho mi trvalo, než jsem to vymyslela
davidkova renata
eště skuste pyré,místo slatkýho..
pyré bylo, kuře na japkách proběhlo, zemlbába, yx štrůdlů, buchta s kakaem a japkama, japka v županu, čaj, kompot, čatní.... zkrátka huž mi dochází inspirace... dneska bude buchta č. 4, kuřecí prsa zapečená s japkem, k tomu brambůrky a kompot
Brutovi jsou tři a kousek. Já spíš přemýšlím nad tím, jestli nemá pocit, že je hlavou smečky ( své psí, protože tu máme každou chvilku Balču) a nechová se jako ta důležitá hlava, která má pocit, že musí být neustále ve střehu, holky si hlídat a srovnávat ( ne, že by si z toho něco dělaly, blpky). Právě, že se docela viditelně uklidnil, dřív lítal jak pošuk, pořád někde něco řešil, hledal, kutal,nosil, ale teď je tak nějak ví v klidu a dokonce se dá i odvolat od zvěře ( ťuk, ťuk, ťuk), což ještě na jaře bylo nemyslitelné
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:28
- Nahlásit
brut
pyré bylo, kuře na japkách proběhlo, zemlbába, yx štrůdlů, buchta s kakaem a japkama, japka v županu, čaj, kompot, čatní.... zkrátka huž mi dochází inspirace... dneska bude buchta č. 4, kuřecí prsa zapečená s japkem, k tomu brambůrky a kompot
Komu to vaříte pani????????? Takovejch věcí! A umíte aji halvu? To, co dělají v háre krišně každej pátek? Slaďoučká hustá krupicová kaše - strááááááááášně dobrá!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:30
- Nahlásit
brut
furt mi f tom výčtu chybí ten kalvádos
Hm..tak Nyný je stejně stará,ale je jedináček vod doby co to zabalila kočka,tož nevím..ale neuklidnila se vůbec,může to bejt třá i plemenem nebo nevim.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:37
- Nahlásit
brut
Pani, nasuste krizaly! Nejjednodussi zpusob, jak se zbavit nadurody jablek!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:42
- Nahlásit
Fifi
Pani, nasuste krizaly
proč by sušila žížaly?????
Benda
kup kvalitni a hodne alkoholu
ok,vemu ti to krabicový víno jak piješ dycky při slavnostních příležitostech dyš se nehodí lemtat Iron ,vemu 2 krabice,to ani nevypiješ
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:46
- Nahlásit
davidkova renata
JABLŮŮŮNKA A MUCHOŠ
hele..
Helat je tak jediný co teď můžu.......dyk jich mám doma šest!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:52
- Nahlásit
jablunka
Helat je tak jediný co teď můžu
tak aspon něco,no..
a co ty dvje chrtiska?Už se něgdo našel?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 13:53
- Nahlásit
davidkova renata
a co ty dvje chrtiska?Už se něgdo našel?
Zatím né,ale seznam těch co zbyli se hodně zůžil,tak uvidíme.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:16
- Nahlásit
davidkova renata
No téda, ten má kostiska, co to je za bravečka? Tenhle typ moc nemusím...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:27
- Nahlásit
Gerda
A umíte aji halvu
Hlava se to píše, máte tam překlep pani.
a copak je Brut ňáká kadeřnice, aby Ti dělala vodovou onudlaci na hlavě?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:33
- Nahlásit
Mucholabka
píšou kříženec angl. buldoka,10 měsíců,je v Troji,link je pod fotkama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:39
- Nahlásit
brut
víš jak dlouho mi trvalo, než jsem to vymyslela
a vlastní halvou?
A já nechci mít doma klidnýho čokla , chci mít toho pošuka magorskýho. Něco jsem pokonila, musela jsem, páč to byste ho musela vidět. Jenže nevim co . Prostě předtím
byl vzornej, když měl a navrch praštěnej. a teď nejni
Ale co končím stěžovací hlásání, takhle to stejně nepořeším.
Ještě mě napadla jedna věc-že bych doma na nějakou dobu zrušila hračkárnu? Že prostě blbne se venku?? Blbý?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:40
- Nahlásit
davidkova renata
píšou kříženec angl. buldoka
Píšou,že prej americkýho.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:44
- Nahlásit
Gerda
Slaďoučká hustá krupicová kaše - strááááááááášně dobrá!
jo, to umím s nastrouhanejma nebo pokrájenejma japkama obvzvlášť
Vařím rodince ... sou jak žíraviny, tak musím každej den a nejlíp 2x
Jakou hlavu máte na mysli... jestli vepřovou, tak tu nedlám neb jiné než bílé maso nejím
davidkova renata
kalvados neumím a je s ním moc crcání, to já raději rozvařím na jablečný povidla
Možná, že to bude tím jedináčkovstvím... nebo harémem, který tu Brut má
Jestli se mi povede stáhnout video a konečně ho vložit na net, tak uvidíš, jak Brut dokáže bláznit, když jsem pouštěli draka.
Fifi
křížaly já moc ráda.... už jich mám plný pytlík a ještě budu přidělávat, ale nebaví mně vykrajovat jádřince... bych potřebovala někoho šikovnýho, kdo by se téhle práce ujal
PetraK
copak je Brut ňáká kadeřnice, aby Ti dělala vodovou onudlaci na hlavě?
by taky mohla být bez vlasů neb já jsem "děsně" šikovná na takovýhle prácičky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:46 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brut
by taky mohla být bez vlasů
Gerda Oóó´Conorová
ty strouhaný japka dáš jako na tu krupicovou kaši??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:48
- Nahlásit
PetraK
Ještě mě napadla jedna věc-že bych doma na nějakou dobu zrušila hračkárnu? Že prostě blbne se venku?? Blbý?
blbý ne.... kolik hraček doma má? Možná by stačilo jen ubrat a schovat na ven, aby je měl co nezajímavější.
Já mám 4 hračky jen na blbnutí venku, střídám je a hned jak přijdeme domů, tak zavírám do skříně. Na domácí blbnutí mají pár pískacích oblud, co už většinou nepískají, jeden super balon( prý se nedá rozousat... hmmm, to bych ráda viděla), pak několik zbytků plyšáků a dva uzlíky. Zbytek jsem zabavila a postupně vyměňuju, aby jim nezevšedněly
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:50
- Nahlásit
PetraK
ty strouhaný japka dáš jako na tu krupicovou kaši??
já je dávám na kaši, pak sypu skořicovým cukrem a zakapu maličkato ( ale fakt jen dvě tři kapky ) citronem..... harantí jsou líný a tak rovnou všechno vmíchají do kaše a udělají z toho hnusnou hmotu
Když dávám kousky jablek, tak je vmíchám do kaše, sypu buď kakaem nebo skořicí, strouhanýma mandličkama popř. vlašákama nebo lískáčema
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:53
- Nahlásit
brut
Vařím rodince ... sou jak žíraviny, tak musím každej den a nejlíp 2x
Jako kdy???????? Po práci???????? A před prací???????
Jakou hlavu máte na mysli
HALVU - to je právě ta slatká jakobykrupiová zahuštěná vjec, slazená nějakym snat medem....ale vidim, že to neznáte
PetraK
Gerda Oóó´Conorová
Ta z terminátora, nebo ségra vot Sinead, co taky umí spívat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:53
- Nahlásit
brut
kolik hraček doma má?
Mechač, Slečna Slepička, Pan Stehno, Psíček Flíček ( Psíčku promiň,ale my to jméno měli dříf, uš lóni na kórsingu jsme ho dostali ), přetahovací kroužek a tenisáky na nošení do vany. Jo a dva ukousnutý ježci a granát. Máme to tam fšecko-protože podle názvů nosí co mu řeknu. Tak to možná prostě schovám. Možná fšecko a doma se budem jen prát a mudlat. Ale to by byla děsná nůďa .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:55
- Nahlásit
Gerda
Ta z terminátora, nebo ségra vot Sinead, co taky umí spívat?
vzhledem k tomu spěvu to bude ta Terminátorová a místo zbraní hromadnýho ničení budeš tasit zopcofku , vyjde to nastejno
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:55
- Nahlásit
brut
Ovocná halva
Phal ka halava
Tato jednoduchá metoda vaření šťavnatého ovoce s cukrem až do odpaření tekutiny a dostatečného zhoustnutí směsi na želé se v Indii používá po tisíciletí. ,,Phal ka halava`` je lahůdka, kterou si můžete dovolit připravovat i ve velkém množství. V mrazničce vydrží několik dní. Děti ovocnou halvu milují. Můžete ji uvařit také ze zralých hrušek, manga a nebo jiného šťavnatého ovoce.
10 středně velkých jablek, oloupaných a nakrájených na kousky
3 pl másla
300 g cukru
100 g rozinek
3 pl na plátky nakrájených mandlí
V hrnci rozehřejte máslo a za častého míchání smažte jablka 4 až 5 minut. Když jsou měkká a zhnědnou, přidejte 2 pl vody, snižte teplotu a vařte odkryté 15 minut, dokud jablka nezkašovatí a nezhoustnou. Kousky jablek rozmačkejte lžící a často míchejte, aby se jablka nepřipálila. Přidejte cukr. Pokračujte ve vaření a míchejte, až se směs začne tvarovat do jednolité hmoty a oddělovat ode dna hrnce. Přívod tepla zvyšte a neustále míchejte, čímž urychlíte odpařování. Když půjde vařečkou těžko pohybovat a směs podél okrajů zprůhlední, odstavte hrnec z plamene. Vmíchejte rozinky a ořechy. Ještě 2 minuty povařte; potom odstraňte z ohně.
Halvu vyklopte na talíř a utvořte z ní rovný koláč, silný 2,5 cm. Když zchladne, nakrájejte ho na kostky.
Příprava a doba vaření: 50 min. až 1 hod.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:56
- Nahlásit
Gerda
HALVU - to je právě ta slatká jakobykrupiová zahuštěná vjec, slazená nějakym snat medem....ale vidim, že to neznáte
znám, ale je to nechutný, páč moc slatký. Brtnik se po tom může umlátit. Dyš chci aby fest poslouchal, cvičíme na halvu. U něj teda spíš na hlavu . Jestli sem někdy koukne, čeká mě smutnej osud
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 14:58
- Nahlásit
Gerda
HALVU -
znám jedinou a to je jistý druh houby.... sice je dobrá, ale ne jako kaše
Jesli máte na mysli tu kaši, co dělaj vegetariáni, tak ta mi nechutná.... sem jí měla ze sojovýho mlíka a já soju děsně nerada ..... jinak kašičku klasickou sladím taky medem
Jako kdy???????? Po práci???????? A před prací???????
u nás harantí ( a mužskej taky) nechoděj na obědy ve škole ( holka je ani nemá), takže vařím obědy i večeře....
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
halva
cukrovinka
Sladkost, chcete-li cukrovinka pocházející ze Středního Východu. Základem jsou sezamová semínka a med. Bývá ochucena nasekaným sušenýho ovocem a pistaciovými oříšky.
Halvu koupíme běžně v obchodě v podobě tyčinky. Občas se prodává také v jednotlivých plátcích, které mohou být dále podle přání naporcovány na menší kousky.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Příprava a doba vaření: 50 min. až 1 hod.
uš vidim Brut, jak se hodinu crcá s hlavou, aby to pak fšicí za pět minus vdechli ale jako pokus, přemluvit Brut, aby Gerde uvařila halvu, je to dobrý
|