| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 08:20
- Nahlásit
Brý ráno fšem co rozcházej svoje depešácský bootsy a za cestu do práce pouhou mají puchejře i pod vočima, jak je ty debilní boty tlačej , to se asi nikdy nepodaří, abych v tom normálně chodila, kurňa a taky dobrý ráno fšem co se jim zdálo, že prošvihli Vánoce a na Štědrej den šli kupovat dárky a nesehnali nic a nekoupili ani řízky ani brsalát. NIc. Todle byly moje nejhorší Vánoce v životě
Biluška
Co řešíš prosímtě? Jestli chceš 100% poslušný stroj
Biluško neřeším poslušnost, řeším to, že mám pocit, že na mě Ešus prdí. Tady v Prahé ho prostě nebavim. Nejsem zvyklá courat se psem tak, že jdeme celou cestu každej po svým. Jsem zvyklá s ním být v kontaktu, tak mi to chybí no, to máš buřt.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 08:21
- Nahlásit
jbat
do národního na Cyrana...
s kým to je? Kdo bude Sýrárno?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 08:22
- Nahlásit
brezen2008
co budou odpol cvičit přivolání bo chce aby taky tapala bez vodítka
dej vědít jak jste na tom. Nicméně očekávám, že problémy nebudou, tak jen kdybyste se odchýlili od očekávaného
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 08:26
- Nahlásit
PetraK
Tady v Prahé ho prostě nebavim. Nejsem zvyklá courat se psem tak, že jdeme celou cestu každej po svým. Jsem zvyklá s ním být v kontaktu, tak mi to chybí no, to máš buřt.
Je to pes,není to stroj. Když si chce čuchat příkopy a hledat enóna tak prostě chce. Uznávám, že je to o nervy, ale není třeba mít depku z toho, že jsi neschopný psovod. To bys byla, pokud si představuješ, že pes bude celý život nadšeně poskakovat vedle tebe a v očích mít výraz "poroučej, ó drahá"
Hele, na mě dost často prdí všech jedenáct psů . Jsou dny kdy se musím spokojit s tím, že alespoň jednu třetinu z nich VIDÍM. Zbytek zdrhne někam do křoví a ani o nich nevím
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 08:27
- Nahlásit
PetraK
s kým to je? Kdo bude Sýrárno?
s Prachařem.
ale jako představa, že to stádo kraviček (tzn. nadřízené) mi bude dělat společnost po celou dlouhou cestu po D1 mě opravdu zneklidňuje.
vymýšlíme s kolegyní, kterak namícháme víno s kofčou...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 08:28 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Bóže vy tady naděláte s jedním wohnem.
Takovej scíplej, pěkně rozleženej kapr. To je teprv to pravý vořechový. Ten šílenej puch prorazí i několik koupání a zeď baráku, u který se blb válel smrděla ještě po 3 měsících.
jo a dobré ráno fšem smraďochům
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 08:29
- Nahlásit
PetraK
Jo a ten sen je putovní Mě se tohle zdálo loni, zhruba touhle dobou . Úplně jsme ty Vánoce prošvihli a vzpoměli jsme si až na Štědrý den večer. Na borovici přede dveřma jsme naházeli světýlka a pak jsem zběsile lítala po baráku a hledala co bych tak děckám mohla dát jako dárek
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 08:38
- Nahlásit
PetraK
no našla jsem kousek odtut tramvají na palmovce plac,kam chodej jenom psy a je to tam docela malí,ale je to ohraničené a zavírá se tam jenom 2 dvířka,takže je to ideální
bude na stopce ale navolno a budu jí učit každej den tam budu jezdit,tedy pokud nebude lejt,tak to snad do jara zvládne,je drajvová na pamlsky,takže ideál
a jedu ted,bo tam tolik psů nebude,takže pak dám hned vědět jak to dopadlo první lekce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 08:55
- Nahlásit
Biluška
Je to pes,není to stroj. Když si chce čuchat příkopy a hledat enóna tak prostě chce. Uznávám, že je to o nervy, ale není třeba mít depku z toho, že jsi neschopný psovod
ale jo, já vím, že celou dobu kolem mě nebude poskakovat a toužebně mi hledět do očích, však je to taky lovečák, ale já nevím jak to popsat- něco se změnilo před nedávnem a já si nejsem vědomá ničeho co k tomu vede. Jako by v něm byl i "vzdor" nebo jak to popsat. Je to hroznej kašpar, vždycky ho bavilo dělat venku různý kravinky (pochopitelně s tím, že se i jen tak lítá prostorem, nebo spolu hledáme žvížata), teď se jen lítá a hledaj žvížata. A kdybychom měli dělat kravinky, tak u toho bude prasit -a to nemá cenu je dělat. Když s náma půjde někdo cizí, neuvidí nic divnýho, uvidí jak se mi chodí hlásit, ani ho nemusím volat, jak vystavuje, jak si čuchá, jak přijde na zavolání - všechno je v pohodě, ale něco tam chybí. Ty kravinky, který nás oba bavily. Nevnucuju mu je, jen mi chybějí a přijde mi, že když ho to neba,tak ho neba ani já a ... a ... a vůbec.
Jo a ten sen je putovní
No tak to Ti moc teda děkuju, žes ho nechala doputovat ke mně zrovna Vánoce miluju a todle je děsná představa. Navrch teď dyš sem v psovodský deprézi. Mám teď díky Tobě ešče Vánoční deprézi. Asi se pudu střelit.
jbat
Prachař by mohl bejt dobrej. Já to viděla s Hanzlíkem a bylo to naprosto, naprosto gutový a pak ještě v origoši s Žérárdem Depardijů (a s tutilkama) a to bylo taky naprosto gutový. Sýrárna já ráda.
Na pipiny kašly, víno s kolou by to mohlo pořešit. Až budete u Národního, zajdi k řidiči a zatrup, budu vědět, žes dorazila
brezen2008
tak to snad do jara zvládne
do jara? To máte na Silvouše hotový. Ste dobrý, tak co řešit.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 08:57
- Nahlásit
PetraK
Až budete u Národního, zajdi k řidiči a zatrup, budu vědět, žes dorazila
budu troupit už po cestě, ať se můžeš připravit.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:07
- Nahlásit
jbat
budu troupit už po cestě
no podle toho, jak namícháš poměr víno+cola se maj na D1 na co těšit, tuším, že budeš troupit už od Velký Bíteše
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:08
- Nahlásit
čus fšicííí ce se jim čokl neválí v ho*nech ani je nežere,páč by tim roščílil paničku a toho von se nejvíc bojí i ti co se tak roščílit neuměj tudíš se toho jejich čokl logicky nebojí
Ebony
čéče ta histórie s hovnožravým záchranářem je dost hustá bo bejt to třá vopravdu někdo voslabenej zraněním,mohla by ho tahle aktivita dorazit ,což mi přijde krapet kontraproduktíívníí
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:08
- Nahlásit
PetraK
Jako by v něm byl i "vzdor" nebo jak to popsat
hele a kolik mu je? Nemůže to být tím, že "je starší a moudřejší" a nějaký kraviny už ho neba? prostě vyrostl a je dospělý?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:11
- Nahlásit
Alexa
prostě vyrostl a je dospělý?
nooo..já teda myslim,že by bylo dobrý sehnat Petře okamžitě další štěně aby se necejtila jako neschopný psovot ,du hledat a do hodiny mám několik návrhů
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:16
- Nahlásit
davidkova renata
du hledat a do hodiny mám několik náv
dáme jí placatočumákofce od Biluš! pes+ostřikovač - 2 v 1! výhodná koupě!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:27
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co mají špinavého psa, i když neni vyválenej, fšem, co jeli autem a jsou katastrofálně naštvaní, fšem, co se jejich pes bojí kaštanů a zjistili to až teď, fšem, co věří na hodné a vycvičené psy, fšem, co jejich pes nekousnul Kristýnku, když ho muchlovala v kuchyňce a fšem, co jejich pes loudí podél celého oddělení!
Tak sem právě zjistila, že Mařena nechce kopat kaštany, že na ně řve proto, že se jich bojí. Teda ona řve vlastně na mě, že kopu, ona to fakt nemá ráda tyhle pohyby. Už nechtěla jít na zahradu, bála se, že na ní budu kopat kaštany. Jela jsem do práce autem, rpotože tu nemáme šéfy, těšila jsem se, jak zaparkuju na jejich místech, místo toho jsem stála v zácpě a jejich místa už byla obsazená! Jak se máte?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:30
- Nahlásit
Gerda
že Mařena nechce kopat kaštany
Nyný je zas žere ,nevim co je horší
du nakoupit a venčit,nepište!!!!!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:30
- Nahlásit
Alexa
hele a kolik mu je? Nemůže to být tím, že "je starší a moudřejší" a nějaký kraviny už ho neba? prostě vyrostl a je dospělý?
Teď mu byly čtyři roky hošíčkovi zrzavému - já nevím, ale myslím, že ne, páč třeba na chalupě se kraví normálně, doma taky, ale jak jsme venku v Prahé, tak tuším od léta nebo tak nějak, je to prostě jinak. V Prahé sem prostě nezajímavá. Jedině tak na Filajce, když třískáme tenisákem o zeď, to jediný ho baví a jedině tam. JInde si můžu třískat tenisákem vo co chci, můžu se rozstřelit na atomy a to zvíře na mě kouká, zíve a jde se pást. Vždycky se jde pást-prostě si přeskakuje. To mě na tom mate. On jako že chce- jako včera vylít ke mě za házedlem, pak najednou hodil brzdu, ve vzduchu udělal kotrmelec a šel si urvat trávu a házedlo a já čistej nezájem. Nenutím ho do toho. To by k ničemu nevedlo. A druhej příklad - aport z vody - suprově to vždycky přinesl, předsedl. Teď? Dovalí ke břehu, pustí to, oklepe se a buď to nechá ležet, nebo hopíkuje kolem. Hlava mi to nebere co jsem kde po....la, páč tomuhle fakt předcházelo suprový období dokonalý spolupráce,takže se ani nemohlo stát, že bych ho nějak zazdila. To přišlo prostě zničehož nic.
davidkova renata
že by bylo dobrý sehnat Petře okamžitě další štěně aby se necejtila jako neschopný psovot
esli todle dokážete implantovat Brtníkovi, budu jásat, dyby byla někde vopuštěná malá pižla byla bych nejšťastnější.
jbat
dáme jí placatočumákofce
ne musela by to bejt malá pižla nebo malej foustek, nebo malej němec.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:31
- Nahlásit
PetraK
esli todle dokážete implantovat Brtníkovi, budu jásat, dyby byla někde vopuštěná malá pižla byla bych nejšťastnější
si to rozdělíme...vy béte ymplantovat a já jí seženu...nemůžu dělat fšecko!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:31
- Nahlásit
Gerda
ty buď ráda, že je Maruška tak chytrá a nechce je kopat
davidkova renata
a ty je Nuný nedávej.
Páč kdyby to ten čokl spolknul celý, nerozkousaný, tak v pupku mu to nabobtná a ven to půjde jen za tak patnáct litrů operačně. Esli to nevíte.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:36
- Nahlásit
davidkova renata
vy béte ymplantovat a já jí seženu...
to nepude, mně ymplantace vůbec nejdou a to se vo ně snažim asi tak rok, rok a půl. Ne ymplantovat musíte vy.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:51
- Nahlásit
PetraK
Páč kdyby to ten čokl spolknul celý, nerozkousaný, tak v pupku mu to nabobtná a ven to půjde jen za tak patnáct litrů operačně. Esli to nevíte.
nám se blbís přiotrávil u koní kaštanama a pak blil jak alík celej den... vtipný bylo, že vyžral jen to bílý uvnitř, ty šlupečky nechal...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:54
- Nahlásit
lidi, vidíte to tetování?! to je ženijální!!!!!
du volat tatérovi...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:56
- Nahlásit
jbat
lidi, vidíte to tetování?! to je ženijální!!!!!
To by sis mohla nechat na krk vytetovat fiží, na ruce krajkové rukavičky, přes ksicht takovou tu síťku, co dřív dámy nosily, a hnedle bys byla za dámičku - forévr
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:58
- Nahlásit
Gerda
přes ksicht takovou tu síťku
to jo, do toho du, dyš mi nepude vidět xicht, bude to optimální.
jako ne konkrétně todle, ale prostě se mi líbí ten nápad.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 09:59
- Nahlásit
jbat
Zkus si jen představit, jak strašně to bude bolet na té tenké kůžičce na hřbetě ruky a hned se ti ten nápad líbit přestane
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 10:00
- Nahlásit
jbat
kdepak kaštany, ty jen pečený a pro mou maličkost.
Tetáž je háská, ale bolí. Já nemám ráda bolí.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 10:01
- Nahlásit
Gerda
Zkus si jen představit, jak strašně to bude bolet na té tenké kůžičce na hřbetě ruky a hned se ti ten nápad líbit přestane
já myslím, že na žebrech a prsovi to bolelo víc...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 10:02
- Nahlásit
Gerda
a dyš si přectavim, jak to bude vypadat aš bych byla stará, že by se mi to cvrklo na těch rukou a mělo to varhánky, že bych vypadala jako že se menuju Varhan, tak ne. Tetkon házký, pak očklivý a moc bolí. Samý negatýva, samý negatýva.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2008 10:05
- Nahlásit
dobrej den a nashledanou
|