Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1782 . 1783 . 1784 . 1785 . 1786 . 1787 . 1788 . 1789 . 1790 . 1791 . 1792 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 16:11
- Nahlásit

Gerda
Dyť voni se ani nezamilovali do Nuny,

Problém neni v ušopleskách, ale v Nuný. Ešus se do ní taky nezamiloval - a do Marůšky jo, špital jí do ouška. Nuný asi tak strašně smrděj ty haxny, že jí žádnej nechce. Tam bude ten problém. Si myslim. Páč Ešus je chtivec. A Nuný nechtěl. A v kufru dělal, že tam Nuný neni a stál u toho.Asi se bál, že dyš si lehne, smrady nefstane.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 16:13
- Nahlásit

PetraK
Nuný asi tak strašně smrděj ty haxny, že jí žádnej nechce
A je to venku. To je ale úděl. Jak starej Škopek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 16:18
- Nahlásit

Gerda
A je to venku. To je ale úděl. Jak starej Škopek

ale je vám doufám jasný, že vodteď ani jedná z nás nesmí dělat toho fižiranta, páč se jinak Davídkojc bude chtít pomstít?? Nezapomenout na to!!!!! Dyby šlo do tuhýho, vymluvit se klidně na malomyslnost. To nebude v našem případku problém.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 16:24
- Nahlásit

PetraK
Dyby šlo do tuhýho, vymluvit se klidně na malomyslnost
Ale s tim vona počítá! Naopak, vymluvit se na příliš velkou schopnost figurovat, na takovýho čéka mamka Nuny nepošle.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 16:29
- Nahlásit

Gerda
vymluvit se na příliš velkou schopnost figurovat, na takovýho čéka mamka Nuny nepošle

to je fakt! A taky bychom jí mohly případně říct,že sme tak vostrý fižiranti, že by se vo nás Nuný mohla i pořezat.

Du dom a pak nechat Ešusa válet venku v hovňousech. Ach jo, úděl psovoda je těžkej úděl.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 16:31
- Nahlásit

jo a esli zejtra nepřídu, tak proto, že mě to nedovolily ty blbý boty co dělaj profipuchejře. Sem zalepená snad celá, ale neni to nic platný. Zejtra budu muset kvůli puchejřům jít v žapkách. To je vzhledem k pokročilýmu podzimu dost blbý. Asi abych si k tomu rači vzala šukni ňákou letní a plážovou kabelu. aby to nevypadalo tak blbje.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 16:43
- Nahlásit

PetraK
Tak to já vim jistě, že zejtra nepřijdu. Bo mám volno. A teď sem jede dědeček ispidich a veze mi sprchu od staroslámy. Pak přijde velkokoupelnista a baterie odborně namontuje. A taky světla a sporák. Pak přijde velkotruhlář a namontuje kuchyň. A pak přijdou policajti a zavřou mě, až zjistěj, že sem na to musela vyloupit baňku. Ach jo, Aspoň si tu kuchyň za celých 10 let neumažu a bude furt jako nová.
Pani, tak si dejte lázeň na ty nohy, ne? Dyť to neni možný přece!

brut
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 18:33
- Nahlásit

kachna_
To vypadá úžasně. žádnej člověk, žádný kolo, žádný inlajny.
právě proto chodíme jen tamtudy ... nevím odkud jste šli, ale od nádraží ( vlak) vede poměrně slušná silnice skoro až k Berounce, pak už navazuje tahle cestička :.. nesmíte se dát přes železniční most, ale podejít ho a jste na ní

PetraK
právě, že chybka by mohla být v přílišném chtění a tlačení do něčeho. Teda dle mého selského mini rozumku

páč víš totiž jak to ve svý podstatě vypadá??? Jako dyš se bába bojí, že jí chlap vopustí s nějakou vosumnáctkou to sem teda dopadla
si dej bacha na Brtníka, aby od tebe nechytl nějaké takové manýry a nerozhodl se vyzkoušet, jestli budeš smutnit i u něj

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 19:37 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Gerda
PetraK
taxem si přečetla vaše hnusný pomluvy,máte tejden banána,nenechám urážet Nyný,podruhý to bé uš nafurt
a za trest se eště budete dívat jaxem fotila
http://renata62.rajce.idnes.cz/21.10/#album

brezen2008
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 19:43
- Nahlásit

davidkova renata
tédy ta dělá co ti na vočích vidí,je krásnáááááááááá

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 19:47
- Nahlásit

brezen2008
no vona se bojí,že jí zmlátim traverzou

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 20:00
- Nahlásit

Lidi,vy tu furt probíráte to žrádlo...vopatrně
http://www.novinky.cz/clanek/152421-video-ctyrlety -otesanek-vazi-42-kilogramu.html

du se svalit..

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 20:17
- Nahlásit

Děje se tady něco zásadního?
Sme zase nechali majlant na veterině, páč Lilátko si udělalo jakési bebínko v tlamě Vet se chytal za hlavu když nás viděl v čekárně a říkal "zase ten šarpej, bože a zase TLAMA" . Lilátko na něj za trest plivlo

Za pár hodin jedu do Hradce pokračovat ve školení na milijounáře. Když zasejc nenabourám tak tu budu až v pátek Gdyž nabourám tak tu budu buď hned, nebo vůbec. Na hrop si zakazuju veškeré chryzantémy, astry a jiřiny Tyhle kytky vůbec nemám ráda Gdo mi je donese, toho budu chodit strašit a budu mu plašit psy při ýpeňí

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 20:44
- Nahlásit

Biluška

slibuju vjenec. Z buřtů. Aby to bylo stylový. Dej vědít znamením nějakým, žes dojela, ať se tu nemusíme bát aš do pátku. Ať víme na čem sme a můžem si dojít do studně pro poklat.

davidkova renata
a za trest se eště budete dívat jaxem fotila

tak nevim pani. něco vám tam chybí. Karkulka k tomu vlkovi bych řekla. Tagle ty vobrásky nejsou celý. Musíte se víc snažit.

,máte tejden banána

škoda, že ste takhle rozdávačná nebyla za totáče, máma by nemusela skladovat mandarínky a banány vod října, kdy se to dalo sehnat, do Mikuláše ve sklepě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2008 20:50
- Nahlásit

brut
si dej bacha na Brtníka, aby od tebe nechytl nějaké takové manýry a nerozhodl se vyzkoušet, jestli budeš smutnit i u něj

nesmí sem lozit, to hlavně, to si musim vohlídat

být v přílišném chtění a tlačení do něčeho

už nechcu, rozhodla jsem se, že je pozdě. I kdyby chtěl, žádnej balon nebude. Necvičíme, jen naklikáváme s klikrem, páč si myslím, že i tohle jsem uspěchala - jak jinak. Tak sedíme na mezi, já klikám a tahám piškoty. Vypadá to zajímavějš než předtím. Sem moc zbrklá a pak se divím, že zbrkloší čokl

Jo a jsme potkali devítiměsíčního stofárda, kterej si chtěl hrát. Moc, moc, tak jsem poprosila slečnu, že je použijem jako pomůcku. Ne že by to nějak pomohlo, ale Ešus aspoň zjistil, že ne každej stofárd a picbům ho sežere. Von se chůdě tak snažil, předpisový poklony sekal. Už to vypadalo nadějně a pak to nevydržel a zaštěkal, že jako úúúúž honem vole dem si hrát a ten můj vůl zrzavej to nepochopil , tak si hrál aspoň se čtyřměsíčním bulíkem, tam prej nebezpečí nehrozí

Tinta76
# Zasláno: 22 Říj 2008 06:29
- Nahlásit

Dobré ránko
děje se tu něco neobvyklého???

Rexík je marod. Včera strašně naříkal, tak jsme svištěli na veterinu a vona se z toho vyklubala angína

Tak se mějte, du makat

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 07:00
- Nahlásit

dobré ráno všem

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 08:10 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Dobré ráno na pijáno, puchejře mi nedovolily jít do práce,ale Brtnik mě sem odvezl autem. Asi za trest

Tinta76

Rexík je marod. Včera strašně naříkal, tak jsme svištěli na veterinu a vona se z toho vyklubala angína

čudinka angínovej!! , kde to drapnul? Bude zmrzka?

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 08:15
- Nahlásit

Tinta76
a vona se z toho vyklubala angína
ty jo angína jo??nemůžeš schovat?bych jí dala harantům k vánocům
PetraK
no jo Brtník...měla ses doma jen plazit no..třá by tě litoval..
jinak dobré ránko a nepiště
posledních 14 dní nestíhám..chytám krítrsačku z vejšek a s kravičkou celkem intenzívně cosi dělám tak nejni čas..a když sem člověk vlezte a zjistí dalších 255 stran má depku no

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 08:21 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

sarax
Neškytalas fčéra? POtkali jsme stofárda, chtěl si s Ešusem hrát, ale nepodařilo se mu vysvětlit tomu mýmu volovi, že ne fšicí stofárdi žerou jiný psíčky . Byl krásnej, na hlavě měl asi milijoun vrásek od starostí a hlavu jako beranidlo

Jo a Brtník a litovat mě? By řek ať se nelituju, překročil by mě a bylo by

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 08:28
- Nahlásit

PetraK
ale nepodařilo se mu vysvětlit tomu mýmu volovi, že ne fšicí stofárdi žerou jiný psíčky
vzhledem k Ešusově barvě pleti by ho kravička nejdřív malinko vyděsila a pak by to bylo OK.)
, překročil by mě a bylo by
a to by byla tvoje chvíle páč bys mu podtrhla nohy že...ale to mu řekni že to vod něj nejni hezký

sarax
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 08:31
- Nahlásit

Psíček
syndrom otroka ...
moc pjekný

Tinta76
# Zasláno: 22 Říj 2008 08:33
- Nahlásit

PetraK
kde to drapnul? Bude zmrzka?
no asejc někde venku, prej to teď děsně řádí zmrzka nebude páč mi včéra pochcal ruku, když jsem se mu snažila vodchytit moč a když se mi to nakonec povedlo, tak mi do toho šlápl a tudíš mi to celý vylil

sarax
ty jo angína jo??nemůžeš schovat?bych jí dala harantům k vánocům
kdybych věděla jak ... poslala bych ti klíďo všechnu

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 08:33
- Nahlásit

sarax

vzhledem k Ešusově barvě pleti by ho kravička nejdřív malinko vyděsila a pak by to bylo OK

jakmile by zjistil, že Trinča není stofárd ale stofárdová, byl by pravděpodobně dost unešen, páč stofárdový a picbůmový dámičky on oblibuje - maj prej nějaký spešl pližmo nebo co , jak je to baba, je to v pohodě- když to zjistí, ale s chlapem je to pochopitelně ta nejhorší věc co může potkat . Ten vůl stofárdí se včera tak snažil a byl naprosto k sežrání. Slečna souhlasila s tím, státi se nám pomůckou výchovnou. Jsem blbá, že jsem se nedomluvila, jestli se nemůžem potkat ještě jindy to mi došlo až na poli. Mám bohatý rodiče, na vedení nešetřili

páč bys mu podtrhla nohy

a skončilo by to jako tenkrát když na mě šplíchnul, já mu to oplatila a ve výsledku jsme vytopili byt . Hezký to vod něj teda nejni, je to cynik

wami
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 08:34
- Nahlásit

davidkova renata
tobě prej dělaj radost dobrý zprávy... tak ještě jednou Banuška, co by vlastně vůbec neměla chodit, a její radost ze života...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 08:38
- Nahlásit

wami
no bomba,dastík má tu DKK a od té doby co chodíme pravidelně,tak ani nevím že má i DLK a pěkně už nasvalil
jdu dát psům chleba se sádlem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 08:49
- Nahlásit

wami
tobě prej dělaj radost dobrý zprávy
A komu ne?Kor takovýhle mám někdy nejrači vety co se pletou na celý čáře
Tinta76
čuuus marodííí...si přectafte,že kamarádce umřeli dvě štěnda z vrhu NO na lickou angínu asi ve třech tejdnech Vet furt nemoh přijít na to co jim je a jaký dát ATB až pak na to nějako přišel,ty vostatní už byli v poho,ale ty dvě to odnesli
čus fšicííí co sou nas*aný že maj dítě blba bo na zácloně rozmáz celkem vypasenýho komára nebo nějakej jinej savej hmys a udělal tam hnusnej flek a já ted musim ty záclony jít prát,coš nesnášim

wami
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 08:53
- Nahlásit

davidkova renata
mám někdy nejrači vety co se pletou na celý čáře
náš veterinář je kamarád, ti tu pak hodím (až budu doma) jedno foto z klubovek agility, kde to má sice na nějaký 10 cm vysoký překážky, ale hopsá princezna černá zrovna jako na 60kách... Mirek (náš vet) tak na to kouká, a povídá, že mi asi i ty agi s ní zakáže, že je stejně úplně jedno, že jí dávám nízký překážky, když ona sama hopsá vysoko jak laňka... (ale myslel to s humorem )

Tinta76
# Zasláno: 22 Říj 2008 08:56
- Nahlásit

davidkova renata
tyvogo a já jsem si včera po stanovení diagnozny voddychla, ještě že to nejni nic horšího ale tohle snad bé angína psí ...

musim ty záclony jít prát,coš nesnášim
záclony zrušte, stejně jsou to vohavný hadry

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 08:59
- Nahlásit

davidkova renata
dítě blba bo na zácloně rozmáz celkem vypasenýho komára
Pani,gdyž jen komára,tak je to f poho.Já totiš místo na zácloně četla na záchodě.

Brýýýý ráno fšicíííííí..........

<< 1 ... 1782 . 1783 . 1784 . 1785 . 1786 . 1787 . 1788 . 1789 . 1790 . 1791 . 1792 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání