| Autor |
Zpráva |
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 17:19
- Nahlásit
Alexa
ceš mocímermo talíř a stopu tak já ti vedle jednu našlapu a nakonec místo předmětu ti dám talíř co říkáš?
Tak jo-stačí 500m se dvěma lomama a místo předmětů můžeš dávat ty "papírový"talíře a těch může bejt klíďo hodně.Jen je ,prosím,zatěžuj kamenama a postav tam hlídku,aby někdo ty "předměty" nešloh.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 17:57
- Nahlásit
Neessi
stačí 500m se dvěma lomama a místo předmětů můžeš dávat ty "papírový"talíře a těch může bejt klíďo hodně
jsem nějakej robotošplap čico? Myslela jsem nějakejch 50m,bez lomů a 1 slovy jeden porcelánovej no možná umělohmotnej talíř
prosím,zatěžuj kamenama a postav tam hlídku,a
mám obavu že by byli předměty pryč i s hlídkou
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 18:07
- Nahlásit
ostříhanej Rufusek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 18:12
- Nahlásit
Ebony
helejte na tý první fotce se tváří jaaaakž taaakž i snad trochu normálně ,ofšem ta druhá to zase úpa zazdila
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 18:17
- Nahlásit
davidkova renata
prostě to řekněte rovnou pani, nestyďte se, že je úpa naprosto krásnej!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 18:22
- Nahlásit
Ebony
prostě to řekněte rovnou pani, nestyďte se, že je úpa naprosto krásnej!
zasejc ste mě umlátila argumentama,pani
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 18:28
- Nahlásit
prosím o výcuc
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 18:33
- Nahlásit
PetraK
http://www.flyball.cz/index1.html
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 18:37
- Nahlásit
Ebony
tý v..e to je krásný
jo a jestli to vyjde,tak bude mít Eliška stejnej obleček jak dasty
má od tety Darinky,lae dostane ještě jeden
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 21:48
- Nahlásit
brezen2008 Nezapomeň si nalakovat nechty až s nima pudeš ven v oblečcích
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 21:48
- Nahlásit
Je tu někde rosňa?našla jsem skvjelej portrét
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 22:30
- Nahlásit
brezen2008
tak výcuc asi tagle:
Polovinu doby jsem plakala jak sem neschopná a vostatní mě utěšovali, dále hnedle zrána hlásila Tinta, že pořídila Rexíkovi anglínu a skrzevá ní běhala po městě s talířem a sbírala moč a nakonec jí do toho čoklidík šlápnul, tak zas měla prt. Bendu zavřeli, páč šel na pčr kvůlivá tomu, že se v národním převlíká za babku toaletářku - jak vypadá zjistíš tuším na předposlední stránce- stojí to za to, vůbec sem netušila jak je Benda šmrncovní. Davídkojc má po záchodě rozmatlanýho bůchvíco a vydává to za komára (možná to bé spíš vembloud), Strejda vyhrožoval a Davídkojc mu koupila pěknej vejminek a mě vybrala pěknou hropku, Alexa bude rozdávat talíře a Neessi je bude stopovat, ale je prt stopař bude mít teda stopu jen pade. Růfůsek má novou imidž, ale tváří se furt stejně. A jako poslední sem dala Neessi wálpejpr s Rosničkou. Asi jí celosvětově hledaj. Stačí??
a díky moc za ten odkaz
P.s. jo a psala Ti Lucka, že si nemáš zapomenout naláknout nohýtky až pudeš venčit
du spát. brou noc.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 22:52
- Nahlásit
Psíček
můžu si šlápnout?
A než si šlápneš...jakej jsi to chtěl vjenec na svůj obřad žehem?Nějak to tu zapadlo,tak aby sme tě neurazili kytkou prostou.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2008 23:23 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit
Psíček
vjenec je jedno jakej, dulezitý je, aby v nem byly schovany aspon dve tuby lepidla a par mikrotenobejch svacinovejch sacku
Klidně ,jen jak s Renčou a spol.určíme datum žehu,budeš tu, pokud se ti to vůbec povede,mít roli holograma chvdího.A znáš to ...hologram je kolikrát jak hladovej komár.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 00:08
- Nahlásit
Psíček
už vůbec nevypadá jako Garfield
no právě, konečně vypadá trochu jako grifon
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Říj 2008 06:43
- Nahlásit
Dobrý den celý den
Může pes psa nakazit angínou????? Jsem se na to zapomněla na veterině voptat, respektive mě to vůbec nenapadlo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 07:23
- Nahlásit
dobré ráno všem
PetraK
dík za skvělej výcuc
Lucie Kratochvílová
ty zmetku jeden......
víš jaká to budekrása až všechny navleču do stejných kostýmků a aspon se nebudou hádat že ten má lepší,takle budou mít stejně stéjnou a je to
mám dotaz ale spíš potřebuji radu:
heledtě klidičkové,když k nám elís přišla,tak snad ani neměla základy hygieny,dělala bobky kde chtěla i když jsem sní vycházela 5 - 6 denně ven,tak jsem dala kočkolit a bylo to ok,když potřebovala,šla na kočkolit,a stejně jsem chodili ven 5 - 6 denně,po tejdnu už chodila ven dělat hygienu,ale kočkolit jsem nechala kdyby něco....
no a ted začala jenom čůrat do předstíně i když jsem jí tam ten kočkolit přendala,říkala jsem si fajn chodí na dlažbu,ale dělá to jenom v noci,no z noční se ulej nemohu,jako z práce,
ale stejně asi není možnost než když jí čapnu při činu,že jo? anebo mě napadla psychycká ujma,ale jenom ted chodíme se učit přivolánía normál 5 - 6 denně ven anebo ráno na vychajdu,odpol na velkou vychajdu 1 -2 hodky a pak večer a pak klidně ještě po 22 hodině
dělá to jenom ona
co myslíte?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 07:39
- Nahlásit
si sní hraju doma,blbnem venku na vodítku,prostě jako mě nepříjde že by strádala,jí normálně a v poho......
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Říj 2008 07:40
- Nahlásit
brezen2008
a nemůže to bejt tim, že hárá???
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 07:45
- Nahlásit
Tinta76
už nehárá,hárala jenom tejden? ale ptala jsem se i mimo jinéveta a ten mi řekl že tyhle malí psů se to stává
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 07:54
- Nahlásit
bobré ráno lidijové.
uš je benda vzhůru?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 08:03 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit
Ebony
Kdo ho stříhal? Grifonkům se nenechává obočí!
A fousy se nedělají jako kníračům, nechává se už od koutku oka, aby jich bylo hoooodně.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 08:39 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brezen2008
dělá to jenom ona
co myslíte?
neporadím ale nemohla přistydnout? mě napadlo??
jo a prdon - dobrý ráno všem . I těm co se neudrželi a dali si k snídani lukcusní smaženku , to bude dnes krásnej den
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 08:41
- Nahlásit
PetraK
. I těm co se neudrželi a dali si k snídani lukcusní smaženku
Já se neudržela a dala si lovečák. Bolí mě hlava, čeká mě šichta do půlnoci, pak budu spát 4 hodiny a zase tvorba hodnot. A ještě musím psům dělat kašpárkové divadlo
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 08:44 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit
PetraK
no vidíš to mě nějak nenapapadlo
no,ale byli jsme na 2 očkování a je vše ok
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 09:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
brezen2008
no vidíš to mě nějak nenapapadlo
no,ale byli jsme na 2 očkování a je vše ok
no jestli už to předtím nedělala, tak to asi nebude tím, že by byla prasátkový tip si myslím, tak mě napadlo tohle a i Tinta by to mohla trefit, možná je to víc věcí dohromady?
Tinta76
s tou anglínou- když to vezmu podle lidí, tak asi to chytit může, ale spíš bych volala vetovi.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 09:44 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Brý ráno fšem,co si můžou dát snídani.............
Já si nemůžu dát nic páč bych to neudržela f sobje. Fčera sme totiš měli babinec a páč jedna z bab má blbý vobdobý,tak sme jí rozptylovali(hnet upozorňuju,že né její popel) do tří do rána a já vypila asi sud Tramínu. A mě teť bolí hlava a vůbec fšechno.
Ebony
Rufůůůůůůsek je úžasnej a móóóc mu to sluší.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Říj 2008 09:47
- Nahlásit
PetraK
s tou anglínou- když to vezmu podle lidí, tak asi to chytit může, ale spíš bych volala vetovi.
my tam stejně ještě dneska jedem, tak se na to rovnou voptám, nicméně jste mě moc nepotěšila, pani ...
|
Tinta76
|
# Zasláno: 23 Říj 2008 09:50 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
jablunka
a já vypila asi sud Tramínu.A mě teť bolí hlava a vůbec fšechno.
máte chlastat něco po čem nebejvá blbje mám pro vás tip, pani - já v sobotu vypila asi 6 možná i víc Kocourů (v časovém rozmení 21.00 - 3:00) a nebylo mi vůbec vůbec nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2008 09:52
- Nahlásit
jablunka
A mě teť bolí hlava a vůbec fšechno
a to ste sem neměla psát. Sem hroznej senzidebil a tak se mi hned udělalo špatně vod chlastu . Dejte si zmrsku. Ta vám pomůže, fakt.
Tinta76
nicméně jste mě moc nepotěšila, pani ...
to mě mrzí , ale ste se ptala, tak mi to z toho logicky vyplynulo. To ale neznamená, že to ten druhej ešče chytí, ne? Když jsme byly malý, tak moje ségra měla spálu, nebo spálovou anglínu nebo ňáký takový sfinstvo a máma mě našla, jak si hraju na vaření a používám hrneček a lžičku na který dávala ségře léky. Lžičku jsem pochopitelně celou oblemtala a nic jsem nechytla. Takže to neznamená nutně, že to ten druhej musí vždycky drapnout taky. Víme?
|