Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1791 . 1792 . 1793 . 1794 . 1795 . 1796 . 1797 . 1798 . 1799 . 1800 . 1801 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2008 20:44
- Nahlásit

Psíček
v poho, nanejvýš scípne čímž konečně dojde vysvobození
Tak to jo . Sem měla strach, aby pak třeba nechtěl jezdit výtahem a protahovat se zavírajícími se dveřmi . To bych totiž byla docela v loji, gde budu včil v noci shánět výtah

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 06:58
- Nahlásit

Psíček
preci na radnici vaši
My máme radnici? Si upad ne? Máme akorát obecní úřad a ten tvoří dvje místnosti, tělocvična co v ní parkuje obecní traktor a vývěska venku na zdi, na které je pět let starý program kina a oznámení o vakcinaci lišek

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 07:43
- Nahlásit

dobré ráno všem, co se maj kopr, nudu, nechutenství, nasrání a melancholii.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 07:48
- Nahlásit

Dobré ráno všem, kteří přijeli z práce o půl druhé ráno a o půl šesté ráno o5 fstávail do práce...zhebnu a budu zlá na zákazníky! Jo jo jo! Včera mi jedna hovor pomalu pokládala a utrousila-polib si prdel. TAK MOC jsem se nasrala, že jsem jí zavolala hned zpět a kam jako že mě to posílala, a byla tak zbabělá, že ani neřekla pardon. TS, smajlík pro hluboké opovržení tady nemáte?

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 07:51
- Nahlásit

Mucholabka
Včera mi jedna hovor pomalu pokládala a utrousila-polib si prdel. TAK MOC jsem se nasrala, že jsem jí zavolala hned zpět a kam jako že mě to posílala, a byla tak zbabělá, že ani neřekla pardon. TS, smajlík pro hluboké opovržení tady nemáte?

to ty můžeš? ty se máš!!!! proč já nemůžu...
máme asi podobnou práci...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 07:57
- Nahlásit

jbat
Nemůžu ale sakra nenechám se jébat!
Kde pracuješ?

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:21
- Nahlásit

Mucholabka
Nemůžu ale sakra nenechám se jébat!
Kde pracuješ?

V Rajfce. A to, že mě někdo pošle do prdele, je na stupnici do deseti, přičemž deset je nejvíc, na cca dvojce... Lidi řvou, ječí, třískaj telefonama o stůl, nadávaj do kraf a debilů, popř. čubek, ptaj se, odkud jsem spadla a jestli umím číst a psát... a to každej, KAŽDEJ den. A nemůžu nic, jelikoš hovory jsou monitorovaný a nadřízený je poslouchaj a vyhodnocujou...

Syndrom vyhoření nebo tak nějak se to jmenuje...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:26
- Nahlásit

jbat
jj, taky to dělají, ale nemáme na to stupnici. Odchozí hovory jsou taky monitorovány, ale nikdo je neřeší, takže jsem jí prostě brnkla, páč na sebe nenechám srát a i v příchozím hovorech normálně řeknu, že jak budou vulgární, tak hovor končím, buď se zchladí, nebo je típnu, nervy si vytéct kvůli nějakému idiotovi nenechám. Nebo mlčím dokud se nezklidní, případně si to pustíme nahlas, ať se pobavíme všichni, co to zase volá za matryjál.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:33
- Nahlásit

dobré ráno všem
heledte je mmožné aby pes,jakejkoliv nesnášel určitá plemena psů?
např. buldočky nebo chrty a sjinejma plemenama je ok,ale jenom na tyhle reaguje že by je zabil?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:40
- Nahlásit

Biluška
piksle Tic-Tac co má jenom dvě kalorie. Může se mu něco stát
co by se mu jako stalo??? Pokut má jen dvje kalóryje,nemůže přibrat přece!
čus fšicííí se všema možnejma syndromama i ti co maj syndrom nestíhání

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:40
- Nahlásit

Mucholabka

a kde že to děláš?
to tady neexistuje, samé "ano ano" a "omlouváme se vám" a "ťuťuťu", protože naše supervizorky jsou v podstatě bachařky... skvělý materiál pro gestapo... blbky prostě.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:42
- Nahlásit

Brýýýýýý ránko fšem...................
Dneska sem poprvý dostávala z misek na vodu let........jasná známka toho,že uš je tu zima.
brezen2008
heledte je mmožné aby pes,jakejkoliv nesnášel určitá plemena psů?
Je to možný,ti naši takhle reagujou na klasický vesnický vořechy určitýho typu,protože se jim běžně producírujou u plotu a psi na ně nemůžou.Běda,kdyby měli možnost se k nim dostat.
např. buldočky nebo chrty

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:42
- Nahlásit

jbat
Dělám u největšího a nejlepšího telekomunikačního operátora

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:48
- Nahlásit

Lidi héééélp. U nás je bílo Zahajuju zimní hybernaci, vzbuďte mě v květnu Jediný gdo je z toho nadšený sou haranti a čokli Krom Lilátka teda, to jediné má rozum Gozéra je nepříčetná, nemohla jsem ji ani dostat dom Nechcete mi něgdo pohlídat malamuta? Prosím vrátit jakmile průměrné denní teploty vyšplhají přes třicet, pak je to ideální pes

Benda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:49
- Nahlásit

Mucholabka ty delas u gts dobre rano jen prochazim

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:50
- Nahlásit

tak v telce dávaj přímí přenos ao rozsudku v Kuřimi

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:51
- Nahlásit

A já si včera koupila zimní bundu právě fčas

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:54
- Nahlásit

jablunka
no dasty jako fakt nesnáší buldočky,jako boxeři mu neva,ale buldočky a pak chrty,ale jako fest,stačí že ho vidí na druhém chodníku,ale je fakt že jdyby snámi nějaký šli,tak a má prostor jako vetší něž chodník ,tak ho košíkem očuchá a bude klid

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:56
- Nahlásit

brezen2008
Týjo, a já musím makat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 08:57
- Nahlásit

isdpch
ve dvanáct jdeme s panem Čertoslavem na vetrinu, už 14 dní má takovej divnej flek na ňufáku,
nějakej nosní zánět,asi...
dej pak vědět jaxte dopadli

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:01
- Nahlásit

brezen2008
Většina psů nemá ráda buldoky a jiné tlamoksichtíky. Mají z nich pocit, že to zvíře na ně vrčí, útočí a vůbec je nějaké divné.
Další plemena může "nenávidět" po nějaké osobní zkušenosti. Třeba Kazbunda byla nepříčetná když viděla dobrmana. Jednu fenu měl soused, k smrti se nenáviděly a zabíjely se přes plot. I když Anita byla dávno za duhovým mostem Kazbunda nesnášela všechny dobrmany plošně.... Takže nejspíš Dastymu někdy nějaký chrt něco provedl.

isdpch
LIlátko si pořídilo opar. Zírali jsme na to my i veterinář. Prý to u psa ještě nikdy neviděl

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:02
- Nahlásit

isdpch
vy už zase netopíte ??
Sem myslela venkovní misky na vodu.
ve dvanáct jdeme s panem Čertoslavem na vetrinu
Budeme na vás myslet,tak dej pak vjedět.
brezen2008
a pak chrty,
Ale na dífčákách si Teda vůbec nevšímal.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:02
- Nahlásit

Mucholabka
tak ta kráva Maurerová dostala jenom 9 let
já bych jí dala doživotně
a jde do věznice se zvíšenou ostrahou a 10 lůet nesmí vykonávat nic s dětmi

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:09
- Nahlásit

tak ta kráva Maurerová
brezen2008
To je ta matka?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:12 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

jablunka
no nevšímal,bo byl na velkém prostoru,ale tday v úparcích máme několik a mohl by je zabít
jo je to vona a ta kráva šrlová dostala 10 let,nebo jak se jsmenovala

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:14
- Nahlásit

Mucholabka
http://www.novinky.cz/clanek/152718-klara-mauerova -dostala-devet-let-skrlova-si-odsedi-pet-let.html

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:14
- Nahlásit

brezen2008
a jde do věznice se zvíšenou ostrahou a 10 lůet nesmí vykonávat nic s dětmi
To mi řekni, že za deset let zase může s klidem v nějakém Paprsku vést kroužek s harantama?? Za tu dobu lidi na všechno zapomenou, jméno Maurerová už si nikdo nebude pamatovat... a čůza to klidně zase může rozjet celé znova, tentokrát s cizíma děckama Tohle je fakt možné jenom v našem státě

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:32
- Nahlásit

Zmrzlý ráno přeju všem a nejvíc těm co se málo voblíkli jako já!!

brezen2008

Biluška mě předběhla - oni ti placatočeníšci jsou někdy pro psy hůř čitelní (a nejhůř když jsou černý, to se čtou ještě hůř) - Ešus než zjistil, že mopsík Frankie Gous to Hálývůd mu vyznává lásku , tak byl z něho taky celej hyn. Navíc oni jak chrochtají, tak s tím si ty psi - když jsou blbý jako Ešus třeba - taky nevědí někdy rady.

isdpch
Držím palce - neměl byste ale nechat Čertoslava, aby se voblizoval s kdejakou bábou na potkání - pak nebude mít vopary jako Lilátko - pak hoďte info, jak jste dopadli.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:32
- Nahlásit

Biluška
v novém PPČ 11/2008 je vo šeltiích a vo tech psech vod tá baby jak je měl někdo votrávit

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:38
- Nahlásit

brezen2008
V psích kusech bude asi v dalším čísle o tom blbovi Georgeovi.

<< 1 ... 1791 . 1792 . 1793 . 1794 . 1795 . 1796 . 1797 . 1798 . 1799 . 1800 . 1801 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání