Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1791 . 1792 . 1793 . 1794 . 1795 . 1796 . 1797 . 1798 . 1799 . 1800 . 1801 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:44
- Nahlásit

Mucholabka
to je zas kdo? ted mám u sebe číslo 11/2008

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:46
- Nahlásit

Mucholabka
tom blbovi Georgeovi
myslíš Klůůnyho??
isdpch
vám to scválně vyfotím
ale dělej než mu to zmizne,já kdysi takhle valila s čoklem až do Říčan bo měl hlavu jako šarpej,ale byl to NO,takže to nebylo úpa normální .Dyš sme přišli do ordinace,byli sme za debily bo mu to za tu cestu zmizlo...asi byl popálenej vot kopřif

Du ven,tak esi nebudu psát ...umrzla sem..

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:47
- Nahlásit

brezen2008
V tomhle to asi nebude, ta paní mi volala asi před třema dnama. To byl den s tím pitbullem, někde z ústecka, co pak ten pitbull umřel. Dávala to sem dejavu.

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:48
- Nahlásit

janika
trochu to vypadá jak nějakej exzém, snad to je v klidu, uvidíme
Ekzém? Myslíš našeho souseda Ekzéma? A já si říkala kam se ztratil . Chudák Čertoslav

Mucholabka
Gdo je Georg??

brezen2008
Nemám, ale pošlu někoho do města ať mi to koupí

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:50
- Nahlásit

Mucholabka
To byl den s tím pitbullem, někde z ústecka, co pak ten pitbull umřel. Dávala to sem dejavu.
http://www.utulky.estranky.cz/clanky/pripady-tyran ych-zvirat/pitbul-george
todle ne?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:53
- Nahlásit

Dobré ráno fšichni opozdilci, co ste nemohli jít do práce fčas, když je tak krásně chladňučko a pejsek vám běhá a hraje si s Džinou Plazivkou!
Mám báječnou náladu, Maryji se to taky dnes moc líbilo, byla namrzlá tráva na psí louce a Maryje v ní honila Džinu Plazivku. Nejdřív jí chtěl sežrat, bo ona nemá ráda pejsky, co se plazej, ale přísným hlasem sem jí řekla:"Maryje, nechovej se jako kretén, Džina je tvoje první kamarádka, co si s tebou chce hrát!" A Džina byla pořád veselá a rozběhala si Maryji, až ta si musela lehnout, bo neni zvyklá hrát si se psama. Pak jí eště obdivovali maltézáčci, tak se hrdě nesla a pak sem přišla pozdě do práce.
A bude mráz a bude! Jupííííííííííííí!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 09:59
- Nahlásit

isdpch
na fotce vypadá, že na ňufáku nic nemá
no a je to tady
ty si fakt pako
to jo ,ale něco na ní vymyslíme..jako pomstu

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:05
- Nahlásit

davidkova renata
todle ne?
Bože.........votevřela sem si to a zvječila tu fotku,gde byl pes zavřenej. Regulérně sem vyhodila snídani.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:06
- Nahlásit

janika
PetraK
aby se voblizoval s kdejakou bábou na potkání
Decibel neni kdejaká bába.

: D dík, tak dneska sem se poprvní zasmála, fakt : D

davidkova renata
Dyš sme přišli do ordinace,byli sme za debily bo mu to za tu cestu zmizlo...

no já jsem kdysi taky šla k Herčíkovi se štěnětem apatýcký vižličky a von tu to tam pak Ešus rozboural a zporážel

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:07
- Nahlásit

jablunka

no já už to mám za sebou páč sem to viděla hned jak to bylo aktuální ,nevim co bych řekla,snad jen,že chápu Hitlera a u likvidace některejch jedinců bych mu byla nejvěrnější pravou rukou

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:08
- Nahlásit

janika
dyš nebudu mušet ven z tepla, ať je třeba mínus dvacet
S tim právje počítám, všichni budou doma u topení a venku budu jen já a Maryje )) A bude ticho a nikde nikdo Kráááásná je zííímáááá, když mrrrznééé až práááštíííííííí ))

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:08
- Nahlásit

davidkova renata
ale něco na ní vymyslíme..jako pomstu

co zas skusit tu butku? Přes léto to celkem fachčilo - dyš někdo nevoteuřel dveře teda

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:09
- Nahlásit

Gerda
až práááštíííííííí

tebe brzo někdo tady praští : D

ale jo, zimu mám ráda, jen mi to měli dát vědět předem. Sem blbě oblečená dneska. Klepu se jak drahej pes před sámoškou.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:11
- Nahlásit

davidkova renata
no já už to mám za sebou páč sem to viděla hned jak to bylo aktuální
Já taky,jen mi to hnet nedocvaklo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:16
- Nahlásit

jablunka
davidkova renata

musím dát za pravdu Psíčkovi - lidi jsou hovada já to tentokrát neměla odvahu otevřít. Obdivuju všechny, který se takových akcí zúčastní, že to přežijí psychicky a bez toho, že by měli tendenci se mstít.

Psíčku - u nás je to ještě lepší - psa nepotkáš skoro vůbec a přitom jich tu je! Jak je lidi venčí to nevím. V polích jsme sami - max. potkám dva psy. V sídlišti naprosto to stejný a nebo jojo psi. Kdy a kde se venčí všichni ti zlatí retrívři to fakt nevím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:34
- Nahlásit

Holky březnovy:

éliška se nebojí:

hroznové ípení:

za chvíli bude seriál, jak mamka jde.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:37
- Nahlásit

prosim vás, neví někdo, proč mi to nevokazuje žádný vobrásky??? Je tu někdo počítačovej? Co sem provedla? chci vidět to hrozný ípení a pak jak mamka uš de. A nevidim nic. Do fčera sem viděla tetkon ne. A vokem to neni. POMOOOOOC

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 10:50
- Nahlásit

Pohádka o mamce, co šla po mole s tlouštíkem vlkošedem:

A pak mamka sestoupila z mola, bo se to pod ní začalo rozpadat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 11:30
- Nahlásit

Psíček
vona je mamka taková pěkná, no.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 11:33
- Nahlásit

ach jo já nic nevidim, nevidim, prosím Psíčku - co je špatně? Mi to ukazovalo a tetkon najednou nic. něco jsem musela provést

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 11:37
- Nahlásit

PetraK
něco jsem musela provést
Máš špinavou karmu, každej, kdo nepáchá dobro, to nevidí. Měla bys udělat dobrej skutek. Když mi dáš půlmegáč, určitě se ti karma vyčistí.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 11:39
- Nahlásit

Gerda
určitě se ti karma vyčistí.

nejdříf skusim vopraváře, ten je tuty levnější než firma Gerda

ale něco je fakt blbě, páč mi to nevokazuje třeba ani vobrázek v seznamovým emilu-jak tam máš tu vizitku, tak ani to mi to nevokazuje Takže je jasný, že sem zmáčkla ňákej čudl a simsalabim nevidim

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 11:40
- Nahlásit

Psíček

Nevidim vobrásky a ty sou ze fšeho nejlepčí. Ono to jakoby tu stránku otevře, ale je to bílý, bez vobrásku, ten vobrásek tam nejni . Co sem zas provedla, co sem zas provedla?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 11:41
- Nahlásit

Psíček
a uvidis fsecko dvojmo!

a nebo si může udělat čaj. Normální houbovej , sice bude mít zaflákanou karmu, ale zůstane jí i ten půlmegáč . Dyš jí ho teda někdo dá

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 11:43
- Nahlásit

Psíček
jakej mas prohlizec? IE? Firefox? Opera? Mozilla? Chrome?

tak to sme s vopravou skončili, páč nevim na co se mě ptáš a kde to mám zjistit . Prostě sem doteď na vobrázek klikla a koukala, čim a jak to bylo, to je pro mě tajemství stejně jako kód Navahooooooo

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 11:52
- Nahlásit

Psíček
dej si fodchod, ja jsem prvni na rade
No ale na to zapomeňte, na týhle foře žebram já a už docela dlouho, tak se mi do toho nemontujte, vy neplatíte hypotéku! A já jí takyp latit nechci, tak už potřebuju jen půlmegáč. Ať nemusim omezit přísun čekulády.

udelej na mne sbirku, budes mit dobrej skutek
A co bychom tak na vás mohli sbírat? Dybyste řek dříví štípat, tak to jo, ale co na vás teda máme sbírat? Houby? Borůfky? Vy ste mech?

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 11:53
- Nahlásit

Psíček

z vokna
Sem se byla zeptat - tak máme internet explorer - je to vono? sem Ti dycky řikala, že sem počítačovej zdělanec. Poprosila sem kolegu, ten říkal, že se to musí votvírat, já řikala že ne, vyhrála sem bůra. Škoda, že sem se nevsadila vo půlmegáč

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 11:59
- Nahlásit

PetraK
Škoda, že sem se nevsadila vo půlmegáč
Stejně bys ho musela dát Gerdě.
Zkusilas to vypnout a znovu zapnout? (nejdřív internet, když to nezabere, tak celej počítač)

Tinta76
# Zasláno: 24 Říj 2008 12:00
- Nahlásit

Dobrý den celý den

Tak s tou angínou se to má tak, že to může chytnout jak pes tak i čék, pokud teda jsou voslabený. Včéra jsme dali vovočkovat Kíťu, bo jsme zjistili, že 5.11. jí končí platnost, tak doufám, že jí to nevoslabí
Jinak má Rexík krom angíny i hnutej krk A byl i na ultrazvuku, z čehož se zjistilo, že je uvnitř zdravej jak řípa, i ta moč je v cajku ...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 12:02
- Nahlásit

kachna_
Stejně bys ho musela dát Gerdě
Jojojo, to je velká pravda! díky pani!

Tinta76
Ahoj pani Tintičková, právě si kolegyně pročítá v práci rubriku s pejskama v blesku a kouká tam na Atruša, toho, jak má červenej šátek a jak ho vrátili. Nabídne ho o víkendu svojí mámě. Uvidíme, jestli se povede.

<< 1 ... 1791 . 1792 . 1793 . 1794 . 1795 . 1796 . 1797 . 1798 . 1799 . 1800 . 1801 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání