Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1791 . 1792 . 1793 . 1794 . 1795 . 1796 . 1797 . 1798 . 1799 . 1800 . 1801 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 14:57
- Nahlásit

davidkova renata
co bere?..

nevim co bere, ale měl by toho brát míň...

Biluška
Gde má tu makrelu?

makrela se nekonala. v autě má tvarůžky rozpatlaný s romadůrem a zalitý mlíkem (rozňahňáno a jak je ta přihrádka na rezervu, jakoby skovaná, tak tam nalito při jedné večerní procházce s Blbís), doma to jsou za vafkama uložený salám, nektarinka, kousek hrozna a pokud se dobře pamatuju, taky banán. ještě nezjistil, že za skříní (velkou, šatní) má dárek an rozloučenou od Blbís, i když to už možná vyschlo, nevim. V nojtbůku potom Apetito šunkové a do šamponu vlito malinko Jaru. Všechny odpady (myslím odtoky v umyvadle, dřezu a vaně) naplněny zbytkama (jako třá rýže, uteklý těstoviny ze síta a tak).
nevim, jak může v něčem takovým bydlet.

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:00
- Nahlásit

Gerda
Co si mu na to řekla? ))))

no co by, zahrála jsem si na hysterku a prosila ho, ať mi už nikdy nevolá, používala jsem slova jako "proboha" a "vyčerpaná" a "chce se mi umřít", tak nakonec zapomněl, proč volal. ale prej mě mít po ruce, tak už se nepostavím... no, skoro mu to věřím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:04
- Nahlásit

jbat

proboha" a "vyčerpaná" a "chce se mi umřít

Chudák benda...to má vyhlídky

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:10
- Nahlásit

jbat

je to hrozný prase, jak si s ním mohla tak dlouho vydržet?? D:

Lidi - hele mám brnění v zádech. Přišla mi SMS vot Brtníka, že má pro mě něco z čeho budu mít druhý vánoce. Tak jsem obratem odepsala, kde toho psa sehnal. Napsal, že pes to neni. tak sem napsala, že teda oprava, kde vzal tu fenku. Je ticho. Myslíte že dostanu druhýho psa????? Asi ne , bude to nejspíš kytka

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:11
- Nahlásit

jbat
ale prej mě mít po ruce, tak už se nepostavím.

mělas mu votpovědět dost PODOBNĚ s tím postavováním .

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:12
- Nahlásit

davidkova renata
Chudák benda...to má vyhlídky

Benda má velký štěstí, že se mnou nemá nic společnýho.

PetraK
Myslíte že dostanu druhýho psa?????

no já bysem ti to moc přála!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:14
- Nahlásit

jbat
Ježiš pani, vy ste genyjální!!!!!!!!!!!! .-))) Sem ani nemyslela, že všechny ty hrůzy fakt provedete )))))) Ode dneška vás zovu svým objektem obdivu za vaše neskonalé schopnosti strašlivé pomsty ))))

PetraK
Myslíte že dostanu druhýho psa?????
Spíš nový silonky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:19
- Nahlásit

jbat
no já bysem ti to moc přála!!!

dík já taky, ale obávám se, že pravdu má Gerda

s těma silonkama

Tak se v pondělí pochlubim - esli na to nezapomenu, určo ale jo, páč to nic nezapomenutelnýho nebude

Možná taky třeba dostanu svrap jako Čertoslaf???

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:19
- Nahlásit

Gerda
Sem ani nemyslela, že všechny ty hrůzy fakt provedete

já jsem si to taky nemyslela, jenže von pak dva dny před stěhováním jel někam do hajz*u vlakem a nechal doma auto... no a bylo to...
pustila jsem si Placebo na plný koule (jakože nahlas, ne na nějaký orgán, který nemám!) a už to jelo...

brut
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:20
- Nahlásit

Dobré odpoledne
sem byla u lékařský vědy, tak nestíhám vůbec nic

isdpch
vzpomínáš na loňský srazík na Piláku, jak Brut "krásně" voněl? Prý to používají na léčbu svrabu...ani se nedivím,smrděl po petroleji, ale kůžu měl rychle v cajku. Zkus se pozeptat ( název nevím, ale používá se na kožní problémy koní, musí se ředit 1ml do 1,5l vody, vytvoří bělavou smradlavou tekutinu, kterou Čerta poleješ a vetřeš mu to do kůže). Výhoda je, že nebude mít blechy, klíšťata a nepoleze na něj žádný jiný parazit

jbat
šikovná holka, holt pomsta je sladká a ta představa

PetraK
Myslíte že dostanu druhýho psa????? Asi ne , bude to nejspíš kytka
spíš než psa bych to viděla na suchou zeď na chalupě ... jen tak mimochodem... nebudete tam příští neděli? Bych měla jet pomuchlat štěňata k chovateli, tak že bych se zastavila

Gerda
fotky super, Davídkojc tam vypadá jak modelka ... jen moc oblečená, příště se musí vysvlíct do nějakých šatiček

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:31
- Nahlásit

brut
šikovná holka, holt pomsta je sladká a ta představa

děkuji, děkuji. cítila jsem se jako Xena nebo tak něco...

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:32
- Nahlásit

jbat
jakože nahlas, ne na nějaký orgán, který nemám!
Tak nevim, ale teď si pravděpodobně totálně znemožnila ťaťku vzhledem k těm dohadům o maccích....Když nemáš, jak můžeš mít vjěčí neš taťka?

PetraK
pravdu má Gerda
To zní kráááááááááásně, asi to sem nakopíruju víckrát. Pravdu má gerda. Pravdu má gerda. Pravdu má gerda. Pravdu má gerda. Pravdu má gerda. Pravdu má gerda. Pravdu má gerda. Pravdu má gerda. Pravdu má gerda. Pravdu má gerda. Pravdu má gerda. Pravdu má gerda. Pravdu má gerda. Pravdu má gerda. Pravdu má gerda. Pravdu má gerda.

brut
příště se musí vysvlíct do nějakých šatiček
No ale to f tom přípatku uš nebudu fotit já, mě by to zabilo, jednou sem s ní byla na koupališti, mám s toho trauma do dneška.

Benda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:39
- Nahlásit

Gerda kdyz pises jbat neoznacuj me jako tatku, bude si myslet ze sem starej dekuji

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:42
- Nahlásit

jbat
Tose mi moc líbí,co si mu,HAJZLOVI,provedla.
isdpch
tak to vám vůbec nezávidím,uš se drbu s váma.

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:45
- Nahlásit

jablunka
uš se drbu s váma

já se drbu s databází, asi je to fakt nakažlivý!!!!
isdpidich - a ven!

Benda
Gerda kdyz pises jbat neoznacuj me jako tatku, bude si myslet ze sem starej dekuji

Takovej vzkaz ze záhrobí!!!!!

StaHi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:48
- Nahlásit

jbat alias Xena Mejk Piiis(s)ova
nadhera pomsta je sladka i takhle zprostredkovane..

PetraK
pani, preju vam, aby to nebyl novy vykonny vysavac, nebo naky potravinovy suroviny ke zpracovani

brut
nemoh to byt ectodex?

jinak zdravim.. prosvihla jsem neco zasadniho?

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:49
- Nahlásit

Benda
neoznacuj me jako tatku
Tak promin mladý krásný luzný bendomile...

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:52
- Nahlásit

StaHi
nadhera pomsta je sladka i takhle zprostredkovane..

jako fakt to stálo za to, přátelé...
měla jsem trošku výčitky, ale už nemám, všechno je v podstatě jednoduše odstranitelné, takže ok.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:52
- Nahlásit

Gerda
No ale to f tom přípatku uš nebudu fotit já, mě by to zabilo, jednou sem s ní byla na koupališti, mám s toho trauma do dneška.
tssssss, tvrdí, že je tlustá, tak tam mušíte dát jinou čočku, aby opravdu tlustá byla a budete mít po traumatu .... nechápu, proč máš trauma... si normální, Davídkojc je anorektická vyhublina, tak klíííííd

brut
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:54
- Nahlásit

StaHi
nemoh to byt ectodex?
to by klidně mohl být... prý se používá jen na koně, ale náš vet má několik psů, které s tím vyléčil a bez následků ( jen se fakt musí dodržet přesný postup)...dokonce to vyzkoušel i na sobě a málem nepřežil

StaHi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:57
- Nahlásit

brut
my sme ectodexem lecili demodikozu.. popis odpovida, hlavne ten petrakovej smrad..

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 15:58
- Nahlásit

brut
nechápu, proč máš trauma
Nebo´t to byl strašlivej pohled na tu otylou dámu bes plavek, sem se z toho zhroutila, nemůžu v noci spát, neustále před sebou vidim tu vylidněnou pláž a stofky ječících a prchajícíh lidí, skoro jako při změtřesení.

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 16:03 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Fšicííííííííííí
Přijel můj nejstarší na náfštěvu i s nevjestou a nevjesta má sedmiměsíčního bojovýho stofárda(uš ji mám ráda ).A vodedneška vím,proč se jim říká bojový......je to vot slova bojím,páč se bál tak strašně chrťáků,že mi dvakrát počůral nohy.Ale hrál tady milostný etýdy na Bobinu a ta se z něj šla málem vobjesit.

jbat
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 16:08
- Nahlásit

jablunka

ježíííííš, ofšem to je nářez, jak čapí před tím chrtíkem...
lidijové, jdu strávit víkend v kruhu rodinném, všem vám přeju pjeknej a klidnej víkend a dyby vás něgdo sral, tak mi dejte vědět, zařídím.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 16:09
- Nahlásit

jablunka
To je ale pjeknej stofárd! To bude mít saraksová radost, určitě bude chtít, aby přijeli na náfštěvu, až tam budete mít nejstaršího s nevjestou!

jablunka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 16:15
- Nahlásit

Gerda
To je ale pjeknej stofárd! To bude mít saraksová radost, určitě bude chtít, aby přijeli na náfštěvu, až tam budete mít nejstaršího s nevjestou!
Fšak sem na saraxovou a Trinitku fspomínala,ta by ukáza žahnutý žuby nahóru.

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 16:19
- Nahlásit

jablunka
nevjesta má sedmiměsíčního bojovýho stofárda(uš ji mám ráda

Ty se máš ,že máš psí snachu !Toho se já nedožiju,nejspíš.

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 16:27
- Nahlásit

Jinak dobrý odpůldne fšem- už hodinu čistím houby(poslední náfšteva lesa byla výživná ! ) a musím z toho něco uklohnit.Má to jednu výhodu,ani jeden čerf,bo je zima.

Gerda
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 16:31
- Nahlásit

Neessi
Ahoj Můdr, tak letos si asi všechny houby vysbírala ty, u vás v krásném kraji. mohla bys udělat ňákou vomáčku moc dobrou - mňááááááááám!

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2008 16:40
- Nahlásit

Gerda
si asi všechny houby vysbírala ty

Ne ne a ne-já sbírám jen tolik,co spotřebujem
Už se vaří bramboračka s houbama a hovězí plátky na houbách Dneska už to bylo jen dosbírání těch,co v lese zůstaly vopuštěný-samý podborováci s tmavěhnědýma hlavičkama.Přece bysme je tam nenechali zmrznout,že jo!Rači ať se ohřejou v polífce,chudáčci.

<< 1 ... 1791 . 1792 . 1793 . 1794 . 1795 . 1796 . 1797 . 1798 . 1799 . 1800 . 1801 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání