| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 19:57
- Nahlásit
brut
taky znám jednu rodinku, kdy 11 letá holka jí jen dietní jídla a to ještě v malým množství, aby náhodou nepřibrala..... jenže to z ní udělala její máma, která jí nedovolila dlouho nic pořádnýho jíst...a teď se diví, co z holky roste.
Moje desetiletá holka sní dva štrůdly naráz, na svačinu si kupuje čtyři megakoblihy (já mám problém sníst dva) a vypadá jak kdyby zdrhla z buchnvaldu Ve škole mě podezírají, že jí doma nedáme najíst
davidkova renata
Ten šílený buldog žere mandarinky. Padají do ní jak Němci do krytu, nestíhám to ani loupat . Mášenek je nakrkaný, že prý vyjde dost draho krmit psa mandošema. Prý si má dojít na zahradu pro hrušky, ale ty madam nechce . Ještě, že zbytek psince se spokojí s jabkama
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 19:58
- Nahlásit
Neessi
chatu máme sice posazenou v listnatým, ale všude okolo máme jehličnany, tak snad něco najdeme.... jsem zvědavá. Musíme zazimovat, protože se tam minimálně do půlky prosince nedostaneme
až musel figurant utýct do klubovny,než se mi zadařilo ji uklidit do auta.Konečně se pořádně nas*ala ,holka moje čikovná!
se mu ani nedivím, Bordžínky je pořádný kus a ještě, když se rozparádí ....
davidkova renata
pokut nejste na bruntálsku,tak asi jo
sem ám to sem dávala huž včéra..... a vy jste tam hned chtěla jet..... jestli vy náhodou netrpíte nějakou chorobnou zapomnětlivostí
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 20:03
- Nahlásit
Biluška
Moje desetiletá holka sní dva štrůdly naráz, na svačinu si kupuje čtyři megakoblihy (já mám problém sníst dva) a vypadá jak kdyby zdrhla z buchnvaldu Ve škole mě podezírají, že jí doma nedáme najíst
chudák malá, že ty jí dáváš jídlo jen za práci? ...... dva štrůdly naráz...ale ty nepečeš, tak si musí honem nacpat bříško do foroty, se jí nediv
Tahle holčina je fakt nežravec a vybíravec.... sem je ( ještě má brášku) párkrát hlídala a měla jsem z ní málem osypky. Naštěstí na ní zabrala nejen hladovka, ale i připravená nutela
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 20:09
- Nahlásit
davidkova renatacaute pani!ta nyny je teda fesanda,ji to slusi,to vypada,jak kdyby byla nekde na dovolene na kanarech,dnes jsem byla u te na navsteve doma,co maji toho vlkosedyho stenika s tou panostitidou,a teda nevypada,ze by kulhal,nebo ho to bolelo,ten byl teda zivej,az to hajanovy lezlo na nerv,jinak maji jeste maltezacka,s tim byl haja teda nejvetsi kamos,lezeli spolu na gauci,no nevim,hajan na ty mimina moc neni pani,tak mam obavu,aby doma nebyla domaci zabijacka.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 20:12
- Nahlásit
brut
dva štrůdly naráz...ale ty nepečeš, tak si musí honem nacpat bříško do foroty, se jí nediv
Nepeču. Ale máme chůvu a babičku. Ty pečou Často a dobře
Tahle holčina je fakt nežravec a vybíravec.... sem je ( ještě má brášku) párkrát hlídala a měla jsem z ní málem osypky. Naštěstí na ní zabrala nejen hladovka, ale i připravená nutela
Jednu takovou jsme měli kdysi na táboře. Bylo jí sedmnáct, vysoká jak ajfelovka a vážila asi tak čtyřicet kilo. Celý tábor odmítala cokoliv jíst. Prý vegetariánka. U snídaně se napila čaje. U oběda snědla jeden hrášek z rizota ( bez přehánění). Svačinu darovala klukům z vedlejšího pokoje co měli pořád hlad. K večeři nepřišla a vzkázala po holkách, že nemá hlad. Šílela jsem z ní. Chtěla jsem tu anorektičku poslat domů. Tréninky byli dost náročné, k tomu fůra her celý den, vesměs taky založené na pohybu.... Pořád jsem čekala kdy zkolabuje, v mobilu přednastavené číslo na Horskou službu (je blíž jak záchranka), šílela jsem z představy, že v té chvíli budem někde kde není signál. Několikrát jsem volala k jejím rodičům, že si s ní nevím rady. Maminka volala jí a říkala "Petruško, musíš papat" . Po týdnu haranti odjeli a u Petruščiny postele zbyla hromada obalů od tatranek. Odhadem jich sežrala tak stovku .Tajně na pokoji, aby ji nikdo neviděl Už nikdy nechci anorektičku, bulimičku, ani jinou ičku na gulaku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 20:23 - Změnil/a: brut
- Nahlásit
Biluška
Jednu takovou jsme měli kdysi na táboře.
tahle ale opravdu skoro nic nežere...ani ty tatranky
Co může jsou jogurty...nejlépe ty bez tuku, pak ještě černej chleba... půl krajíčku, nejí skoro ovoce, protože je sladký, ze zeleniny nejí nic listovýho. Těstoviny tak max. pohoní po talíři, rýže není zdravá, protože obsahuje hodně škrobu, brambory se musí jíst v malém množství, jsou chemicky ošetřený. By se z ní člověk zbláznil ...... ale fakt totální hladovka a připravená nutela na skříni udělala svý
Ještě jsem zapomněla na maso.... to nežere vůbec, protože je nezdravý a nechutný ... no u nás měla karbanátky s kapustou a jak byla hladová, tak snědla dva
|
wami
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 20:25
- Nahlásit
all
jen jsem prolítla, tu řešíte nejen to, co zvládne sežrat člověk, ale i to, co zvládne sežrat pes, jo...?
takMeluzínka včer ukradla a pochutnala si na čerstvé chilli paprice, která měla toho kapsalicinu tolik, že mi slzely voči na druhým konci baráku, když to někdo krájel... a prej by si pak dala ještě, jsem měla strach, že se z toho otráví, bo co, a ona žebrala o další kus chilli papričky...!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2008 21:07
- Nahlásit
tak já vás přečtu až zítra,dnes už nemohu,ale doufámže zítra bude krásně já a psiska vyrazíme do polí a hájů
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 07:17
- Nahlásit
dobré ráno všem,co jdou ípit,co háraj,co zanesli letáky,co měli na návštěvě bojové miminko,kdo se fotil před cvičákem,výcucáčce....
a zkrátka všem
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 08:13
- Nahlásit
brezen2008
Bodré ráno-mrazivé
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 08:53
- Nahlásit
tak psiska se najedli a odpol jdem lítat okolo Prokopáku asi nejspíš
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 09:02
- Nahlásit
ebony
ted na animal Planet dávají jak zachranovali asi 60 grigonků ,samo že tejraní a množírna jak prase
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 11:55
- Nahlásit
Už je poledne a tady je ticho jak v kostele
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 11:57
- Nahlásit
Neessi
tady je ticho jak v kostele
A mě se malí kluci od rána rvou......nejsou nějaký erupce?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 12:10
- Nahlásit
Dobré ráno fšem co odstěhovali děcka na prázdniny k tatínkovi a užívají si sqělého volna Byli jsme běhánkovat a báječně jsme si zatrénovali. Nýnátko běhá jak pánbůh, Texíček začíná taky chápat vo co gou a buldog se naučil tunel a kladinu Tunel nám teda dal docela zabrat, musela jsem tam vlézt s ní a na to už moje staré kosti přece jen nejsou stavěné, ale zvládli jsme to Měla takovou radost když to pochopila, že poprskala celý cvičák, ještě víc jak Lilátko
Dotaz na fšechny kuchařky
Děcka zbožňují "banány v jogurtu" co se prodávají ve stánku se sušeným ovocem. Donutili mě je udělat. Recept jsem nikde nesehnala, takže jsme zkusili improvizaci. Banány jsem usušila v sušičce. Pak jsem je polila a) mléčnou čokoládou, b) bílou čokoládou. Obojí je sice k jídlu, ale do banánů v jogurtu to má dost daleko.Tušíte někdo co je onen "jogurt", do kterého se to má namočit?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 12:20
- Nahlásit
Neessi
no tady se dělá hezky,ale je docela zima,/ i na sluníčku /tak dnes půjdem na kopec a zítra jestli bude tepleji tak do polí a hájů
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 12:43
- Nahlásit
Biluška
Tušíte někdo co je onen "jogurt", do kterého se to má namočit?
Vím co to je,ale nevím jaxe to dělá. Ale dá se uš normálně koupit jogurtová poleva,je to f sáčku tuhý jako čokoška,loupneš to do teplý vody(f tom sáčku) a rychle máčíš.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 12:50
- Nahlásit
jablunka
co chrtíci? už našli domov?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 13:08
- Nahlásit
brezen2008
Ještě ne.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 13:21
- Nahlásit
Sem našla něco pro PetruK.
http://psi.sbazar.cz/vymarsky-ohar-osek-o1942282.h tml
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 16:12
- Nahlásit
jablunka
Sem našla něco pro PetruK.
křivonožku,jo?No to nevím,esli bude mít PetraK radost !
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 17:58
- Nahlásit
Psíček
Tady je krasne videt tyrane zvire
gde?Mně se nic nezobrazuje!!!!!!
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 18:05
- Nahlásit
Psíček
Jen si ještě zašpásuj ,máš čas do dvacátýhovosmýhoříjna...a pak budeš mít vod nás hrobovej klíííd
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 18:09
- Nahlásit
Psíček
ale nešla mi ta fotka linknout, tak jsem to zrušil raděj
No to sem ráda,že i budoucí hologram prostě umí...!!!Umí zk**v*t to co by pokazit nemělo jít...děkuji,dostaneš na vjenec vo jeden lopuch barevnej navíc vodemě.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 18:13
- Nahlásit
Psíček
To jsi četl velmi dobře,tak se chovej flušně a naprav křivdy,nebo striga nigdá neví...že ty si koukal na Zaklínače?!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 18:32
- Nahlásit
Psíček
no prave, byla tam fotka týraný Nyný s její vlastnicí opětovně šrotlou zcela
Uš se to blíží
Hele lidi,tadle urnička vypadá krapet jak termoska na kafe ,abysme ušetřili,můžem ho narvat do ní ne? mám jednu čananou za dobrou cenu vot činkinů ,ráda jí vobjetuju
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 18:42
- Nahlásit
Psíček
Já jsem někdě četl
jen si eště počtěte ,moc už toho nestihnete,takže se rozhodně nepouštějte do nějaký trilogyje či tak,spíš to vidim na nějakou brožovanou harlekýnku třá ,a jelikož je zakázáno cokoli brát si do hropu,spíš si jí pučte f knihovně at zbytečně neutrácíte
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 18:44
- Nahlásit
Psíček
heskej vobrázek ,takový mám ráda .Ale bohužel nevim gdo je gdo..
P.S.ten s těma žahnutejma žubama nahótu slintá skoro jako Nyný dyš chce žrát
|
leila
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 19:04
- Nahlásit
Biluška
tak co už jsi viděla nové fotečky?? http://pumi.rajce.idnes.cz/miminka_vyber/#album jakpak se ti líbí?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2008 19:06
- Nahlásit
leila
Ale no tak, to se dělá, pomlouvat veřejně cizí psy?
Náhodou, mně se ten psík od začátku líbí-vypadá úplně stejně, jako štěně od Fifinky, vořech
|