| Autor |
Zpráva |
Benda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 10:44
- Nahlásit
davidkova renata
já pracuju i v noci co novýho ?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Říj 2008 10:50
- Nahlásit
Zdravím všechny, co maj doma hypochondra s angínou a nejeli kvůli němu na Slovensko, aji ty vostatní ... co novýho? něco poctatnýho, co mi uniklo???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 10:53
- Nahlásit
Tinta76
co mi uniklo???
Moč...???
Benda
co novýho ?
vedle sem udělala reklamu naší nový votchytofce
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:00
- Nahlásit
davidkova renata
kde vedle na blue ? už máme zakázky
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:01
- Nahlásit
Benda
kde vedle na blue
jj ,zakázka by i byla,ale pes bé možná virtuální ,je to f inzerci
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:02
- Nahlásit
davidkova renata
ale pes bé možná virtuální
tim spíš to berem vitruální čokl je mín práce a body sou body a ještě si uděláme noty jaký budem chtít
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:07
- Nahlásit
Benda
tim spíš to berem vitruální čokl je mín práce a body sou body a ještě si uděláme noty jaký budem chtít
no proč myslíš,že to tam píšu!! Zas budem slavný a bes práce ,to se vyplatí,Bobe
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:08
- Nahlásit
davidkova renata
a jaká to bude dřina a jak to bude nebezpečný žádná sranda jak si někteří machři kynologové myslej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:10
- Nahlásit
Benda
žádná sranda jak si někteří machři kynologové myslej
bych je chtěla vidět...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:13
- Nahlásit
davidkova renata
přesně hlavně at se nám do toho ty diletanti nes*rou at zas nemáme víc práce
musím běžet
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:17
- Nahlásit
Benda
at se nám do toho ty diletanti nes*rou at zas nemáme víc práce
eště že už máš toho banána ,sem zvědavá co ti dá ted
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:25
- Nahlásit
ahojte, hele jak je to s těma schodama - vadí, když to takhle vyšupajdí někdy v budoucnu znova? je jich asi 20. si z toho Psíček dělá perdel, ale já jsem na něj pak fakt furt čuměla.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:28
- Nahlásit
davidkova renata
máš tam aspon nějaký malůfky nebo tak abyses nenudila?
Jj,medvítka Pů. Ale já čuměla do dvou na telku a do půl jedný na dvojku na českej film vod Švankmajera,menoval se Šílení a byl šílenej.
Já teda usnu téměř kdykoli i dyš se to třá vůbec nehodí
To by mi bylo fuk,páč mě už se to hodí fšude.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:31
- Nahlásit
jbat
vadí, když to takhle vyšupajdí někdy v budoucnu znova
šiš neblbni! Obecně by se teda tydle dlooouhý psi měli v růstu nosit prej ,platí teda spíš ze schodů dolu,ale nehrotila bych to ,navíc teda myslim,že vohroženější je spíš třá basset či jezefčík..
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:40
- Nahlásit
davidkova renata
jen v rychlosti.
Díky. Fotečku zašlu večír. Přímo na tu adresu?? No taky sem se ptala, esli to nemůže bejt voda, jako třeba v koleni. Jen divnej pohled Letím, pa
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:42
- Nahlásit
davidkova renata
Psíkůf pohřep!!!!!!!!
Á copa se mu stalo? Je to dostatečně šťavnaté a šokující? Esli humříl na něco zanetbatelnýho jako třá na prdlou céfku, tak se mnou nepočítejte
Jo a béme dělat plačky? Bych si pořídila něco novýho na sebe, třá kapesníček.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:42
- Nahlásit
davidkova renata
šiš neblbni! Obecně by se teda tydle dlooouhý psi měli v růstu nosit prej ,platí teda spíš ze schodů dolu,ale nehrotila bych to,navíc teda myslim,že vohroženější je spíš třá basset či jezefčík
tak von určitě není tak dlouhej, ale na blufoře jsem se tehdy dozvěděla, že štěňata prostě do schodů ani ze schodů nesmj a tečka... my měli dycky barák a dva schody.
tak kuju za uklidnění.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:53
- Nahlásit
malinka
Fotečku zašlu večír. Přímo na tu adresu
jo,to bude asi nejrychlejší,pak se spojíme,pa
Triniti
Á copa se mu stalo? Je to dostatečně šťavnaté a šokující
a tak...už nás se*e a je vokurková sezona,proč to nespojit,ne?bude hlavně velká hostina,žrádlo a pití ,tagže dorašte.Ale bacha...gerda chce spívat tak jí mušim doprovodit na harfu a na tympány.. .Prostě si uděláme heskej den
jbat
ale na blufoře jsem se tehdy dozvěděla, že štěňata prostě do schodů ani ze schodů nesmj a tečka...
to je diuný....jasně si pamatuju jak guru psal,že vlčice vlčata taky nenosí .Dva schody=žádnej schot ,tady vláčeli bassetateda poctivě,ale je tak dlouhej,že má na zádech nálepku Lonk Vehykle a bydlej aš nahoře ve 4.patře bes výtahu,tagže to chápu
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 11:58
- Nahlásit
davidkova renata
Eslipa to chápu dobře, Psíček přežije svůj pohřep? A to ho nigdo nezabí? A plakat se taky nebé? No nic, zvostanu neska hlady ať se můžu zejtra aspoň narvat papáním.
Jo tejkonc sem si spomjela a trochu vás pobavím. Fčéra přišla na cvičák paní se štěnětem výmaráka a chtěla po naši cvičitelce, aby je naučila "trhej". Že jsou z dědiny a budou se stěhovat do Šumperka a kdyby na ni náhodou něgdo vyskočil, aby se skrzevá psa mohla bránit. Dobrý, že?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:02
- Nahlásit
davidkova renata
Moč...???
kdopak tady trpí inkontinencí???
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:04
- Nahlásit
Helejte a gde je PetraK,s tim překvapením co jí nachystal manžel??? Že by to s ní radostí šlehlo.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:16
- Nahlásit
Triniti
Psíček přežije svůj pohřep
ste cvok??!! gdo by přežil svůj pohřep??? .Brečet ale můžete dle libosti,to je na vás
aby je naučila "trhej
ach jo...
nicméně u nás na cvičáku je jeden ekstra šikovnej ,šlape skvěle a dokonce dělá i obrany a revíry,podle toho co nacvičovali,jdou na ZM
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:23
- Nahlásit
jablunka
Helejte a gde je PetraK,s tim překvapením co jí nachystal manžel???Že by to s ní radostí šlehlo.
no jooo vlastně! já si říkám, že jsem na něco zapomněla!!!
PETROOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
PETROOOOOOOOKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:30
- Nahlásit
Dobrej den, zvláště pak Nespafcům jako je Jablůnka a nebo PetraK, která taky musí mít fšechno, takže aby f tom Jablůnka nebyla sama, tak uš od čtyř ráno strašila. A páč když je únavná, má blbý prostorový vidění, tak se uš stačila třikrát švihnout do toho urvanýho lokýtku . Moc bolí a já nemám ráda bolí
jo a ten páteční dar, nebylo to vod psů až tak daleko- byli to vořeší. Takže sem se skorem trefila. A největší pravdu měla StaHi s těma pokrmama.
Neessi
Pani a proč má ten pes tak velkej jazyk????
My jsme taky dali stopičku. V sobotu, kdybych měla lauf, tak je čokl mrtvej, ale v neděli to bylo epes-rádes. Byla mlha, takže jsem to musela nechat čistě na něm - dala jsem tři fusky a pouzdro od mobila, všecko našel, poslední úsek jsem ho nechala jít volně na stopce a to šel naprosto nejlíp. Tak si říkám, kde je asi zakopanej pes??? V tomhle případku by to mělo znít spíš, kde je asi zakopanej páneček??
K tomu pohřepu - kde je sraz a f kolik?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:38
- Nahlásit
PetraK
byli to vořeší
kdoooo? jací vořeší?
btw - máme dobrý přivolání, doufám, že to ostatní ocení...
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:41
- Nahlásit
Kurnikšopa!!! jsem se za hovoru zlila od hlavy až k patě, naštěstí si toho zákazník nevšim a nebo to neuměl říct, bo mluvil englicky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:49
- Nahlásit
jbat
kdoooo? jací vořeší?
vořeší ořechovitý , sem sice ráda, páč vořeší potřebuju na pečení a moc, ale dyby to byli živí vořeší, bylo by mnohem líp. Takže jsem si fčéra špuntla čilský víno, na talíř mrskla nivu a loupala. Bordel skorem stejnej jako ze psů
máme dobrý přivolání
já fčéra taky cvičila přivolání - ale u Kosti a taky jsme fčéra cvičili nošení kufříčku. Už se pomaličku dopracovává k tomu, že snad pochopí co po něm chci. Bude první andulka s kufříčkem na světě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:51
- Nahlásit
Mucholabka
bo mluvil englicky
esli mluvil englicky tak jako já dneska ráno, tak buď f klidu.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 12:57
- Nahlásit
PetraK
já fčéra taky cvičila přivolání - ale u Kosti a taky jsme fčéra cvičili nošení kufříčku. Už se pomaličku dopracovává k tomu, že snad pochopí co po něm chci. Bude první andulka s kufříčkem
jsem myslela totok:
jbat
PETROOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! !!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 13:03
- Nahlásit
jbat
jsem myslela totok:
jbat
PETROOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! !!!!!!!!
heh na mě dneska pomalu P O M A L U , nedostatek spánku oslabuje mou mozkovou aktivitu. Ne že by normál byl nějak závratnej, ale takhle je to naprostej propadák . Dneska by byl na tom líp i Ešus se svou jedinou mozkovou buňkou ochrnutou seksem
|