| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 14:29
- Nahlásit
předpokládám, že si zrovna všichni vyplňujete sexuální dotazník...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 14:40
- Nahlásit
PetraK
helejte paní,ale já na vás myslela uš f sobotu
jablunka
Člen # Zasláno: 25 Říj 2008 13:21
Citát
Sem našla něco pro PetruK.
http://psi.sbazar.cz/vymarsky-ohar-osek-o1942282.h tml
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 15:06
- Nahlásit
PetraK
Pani a proč má ten pes tak velkej jazyk????
Jakýho psa máte na mysli,pani? Moji Bordžínku ?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 15:20
- Nahlásit
Psíček
Navíc Bordžínce ty brejle fakt moc sluší
šmankote,pane! Vy vidíte brejle,já ne !Ale to je fuk,hlavně že jí to sluší ,to ste si u mne šplhnul tak,že budu bojkotovat i ten váš pohřep
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 15:27
- Nahlásit
jablunka
já vim, sem vám to jen zapomněla napsat, páč tady se toho přes víkend dycky uděje a já než to přečtu, tak na konci nevim co bylo uprostřed . No jo, jenže!! Já řeknu Brtnikovi, že bych chtěla vořecha a von mi přinese tašku ořechů - to je těžký potom . Musim někde sehnat peníze - Gerdooo, potřebuju penízeeeeee - pak si koupit domeček a budu mít psůch kolik budu chtít.
Neessi
Jakýho psa máte na mysli,pani? Moji Bordžínku ?
aha, tak špatně - pani??? Proč má ta fena tak velkej jazýk? Uš je to dobře?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 15:28
- Nahlásit
Psíček
(jako Petra Píp
vám takovou pípnu, že se nepostačíte divit - ale huž sem to vopravila, páč vona beztak Neessi nevěděla na co se ptám, dyš sem psala vo psoj
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 15:37
- Nahlásit
Neessi
budu bojkotovat i ten váš pohřep
počkejte pani? To znamená, že nepudete?? Sem myslela, že bude spívat vedle sebe ve sboru?? Co to je todleto??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 15:59
- Nahlásit
PetraK
Nám takhle kámoška Cora urvala na začátku sezóny protiklíšťovej obojek, taky jsem měla radost . Proč se idioti nemůžou kousat třeba jen do nohou? To si hned musej jít po krku?
vám na kousání do nohou půjčím Alušku... Brut i Balča mají stehna samý šrám, přední nožky taky... tak si to přání rozmyslete, aby jste pak nelitovala
Add vořešíííí.... právě jsem dolouskala ty od Bilušky ( Bilu dík ) a zítra pokračuju druhou várkou od kamarádky
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 16:02
- Nahlásit
brut
a zítra pokračuju druhou várkou od kamarádky
neřikaj vám pani Marfušo? . Já si tak fčéra připadala uš. Víc bordelu všade, než užitku.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 16:08
- Nahlásit
PetraK
Sem myslela, že bude spívat vedle sebe ve sboru??
Pani,při mém zpěvu(dá-li se to tak nazvat)vstávají mrtví z hrobůch,takže moje pěvecká účast by byla těžce kotraproduktivní.
A co se jazýčku mojí Bordžínky týká,tak ona ho má přiměřeně k velikosti těla Jablunka může potvrdit-když ji Bordža omývala jazýčkem bličej,tak měla Jablůnka zatmění
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 16:13
- Nahlásit
PetraK
neřikaj vám pani Marfušo?
neříkaj ...ale nechápu, proč odmítají uklízet, když není dolouskáno
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 16:17
- Nahlásit
Neessi
Pani,při mém zpěvu(dá-li se to tak nazvat)vstávají mrtví z hrobůch
to by se ale vynulovalo se mnou, páč já dyš spívám, tak si nikdo nedovolí ani voko votevřít , takže se nemusíme bát následků žádných
když ji Bordža omývala jazýčkem bličej,tak měla Jablůnka zatmění
tak esi by vona Bordža nemohla chodit na brigádu na stavbu - že by tam s tou zednickou lžící místo jazyku mohla vydělat těžký prašule by si takhle mohla přivydělat na stravu , Ešus chodí s vodpadkama, co by Bordža nemohla dělat zedníka?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 16:18
- Nahlásit
brut
proč odmítají uklízet, když není dolouskáno
já sem fčéra taky vodmítla v jedenáct v noci luxovat - páč navrch při tom našem luxu, kterej luxuje i dlažky a když ho zapnu, řve víc než Davídkojc, by byla vzhůru půlka Prahé
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 16:24
- Nahlásit
Neessi
Jablunka může potvrdit-když ji Bordža omývala jazýčkem bličej,tak měla Jablůnka zatmění
Tak úplně bych to neřeka,ale na kosmetiku nemusím další rok. (stejně tam nechodím)
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 16:27
- Nahlásit
PetraK
já sem fčéra taky vodmítla v jedenáct v noci luxovat
my máme dlažbu, takže stačí setřít a navíc louskám jen přes den...ale harantííí odmítají uklízet, prý je to zbytečný
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 17:10
- Nahlásit
prosím o výcuc,děkuji
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 17:26
- Nahlásit
brezen2008
prosím o výcuc,děkuji
sou to ydyjoti,furt něco drásaj
fšicííí
hlavně nepřemlouvejte neessi aby šla na pohřep,je dobře ,že je tak snadno manipulovatelná bo na nás zbyde víc jíííídlááááá!!!
alexa
no hele tak až zas pojedem...a to my pojedem,taxe můžem domluvit ,nemusíme tě votravovat doma,můžeš dát s náma třá vycházku
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 18:09
- Nahlásit
davidkova renata
bo na nás zbyde víc jíííídlááááá!!!
Vy chcete sníst Psíčka ? No toho už se vůbec nemusím zúčastňovat!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 18:56
- Nahlásit
Neessi
Vy chcete sníst Psíčka
nééé,my hovjezí neradi ,ale béme mít kár ,to se na pohřepech dělá,prostě pohřební hostina ,žrádlo,pití,slatký,zmrska,vovoce,no prostě hostina...co na tom nechápeš,proboha???????Gerda bé (bohužel) spívat Zavři synku zavři víčka a já jí doprovodim na harfu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 18:59
- Nahlásit
davidkova renata
dík za výcuc
jdu ti psát meila
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 19:01
- Nahlásit
davidkova renatadobry vecer pano poslu vam foto s hajanem posledni rozlouceni,jak jsme se bavili,zitra pokecame,vemu ty zkousky,ti povim veci,se nasmejes
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 19:03
- Nahlásit
nemethova5
panííí foto klidně flákněte semka na diskuzi,zejtra má pohřep Psíček ,tagže je to hoodně aktuální!
zejtra brnknu,ale asi až po 20 h. bo asi deme do libně na cvičák a přídem pozdějc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 19:04
- Nahlásit
Psíček
sak psicek sem ja, ne vy!
ale to my přece víme,Vy popleto
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 19:04
- Nahlásit
davidkova renatapani,ja vam to poslu meilem,muzete to tam klidne hodit,dobra pani,dnes jsem si pripadala jak prava jezibaba,zavirala jsem do pece opet a zas romana,to byla psina,on tam musel cosi namontovat,tak me poprosil
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 19:22
- Nahlásit
nemethova5
ty vado tak foto dorazilo
zavirala jsem do pece opet a zas romana
jednou se tam upeče
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 19:28
- Nahlásit
davidkova renatajj upece,ja mu to slibuju uz davno,pockej jednou se zapomenu,zmacknu na dyspleji START KREMACE a to bude hukot,pac je tam vse rizeno pres pocitac,jo a jinak mame u nas prvniho listopadu den otevrenych dveri,jinak pises,ze se ti to libi,jo?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 19:32
- Nahlásit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 19:34
- Nahlásit
davidkova renatakdo neveri,at se podiva,delam primo u zdroje,takze vim,do ceho jdu,bo mel obrad nejakej hodne vyznamnej pracujici kovak-predak,to muselo byt moooc pekny a tech kytek pani,skoro jak na kockuv pohreb,jinak to je ctvrtina kvetin,co je hajan vyfocenej
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 19:38
- Nahlásit
nemethova5
tak to tě obdivuji,to aspon fasuješ tak denně litr rumu,vid?
tady chodí pán do petka a ten dělá spalovače a říkal že fasujou denně litr rumu,jinak by to ani dělat prej nemohl
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 19:40
- Nahlásit
brezen2008prdlacky,si z tebe utahoval,tam se chlastat nesmi a hlavne palici,jako litr rumu,jeste se mam rada,ja si tam chodim odpocinout,tam mam ten pravej klid a hlavne me nikdo nebuzeruje a do niceho mi nekeca a hajan je tam hrozne rad
|