| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:13
- Nahlásit
brut
potřebuju nějaký hodně levný knížky (
týjo tos nemohla říct před měsícem? Dělal jsem doma úklid a plnou krabici poškozenejch dětskejch knížek jsem hodila do konťáku
isdpch
svrap psí, ten prej na člověka nejde
fakt jsi si jistý?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:15
- Nahlásit
co furt píšete????
brut
díkec za vyčerpávající vodpověd stran brutusů .Nemethová chce NO,ale jedině chlupáče,dyby se nezadařilo,číhá po něčem jiným.Z prostojů nemám vobavy,vona si psa pořeší sama bez řadofky,na to je zkušená dost.Já jen esi sou schopný i rafnout dyš de do tuhýho...Prac. linie sem myslela tak esi sou třá tzv. výstaváci a tzv. pracáci...chápeš?
Gerda
háááský fotéčky a modřinu sis vymyslela abys byla zajímavá jinak v neděli cííí do Libně uš
StaHi
co v Bruntále???
to all
vánoce a eukanůbu bojkotuju
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:17
- Nahlásit
malinka
Se zatím podívej
bože ,pani to je krááása ,to sou úúúpa přesně ty vobrásky co se mi nejvíc ze fšech líbjej
Alexa
když nepojedu kousat do Práglu
kam???????????
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:22
- Nahlásit
davidkova renata
kam???????????
do Prokopáku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:25
- Nahlásit
janika
jestli se chceš zbavit Moliéra, tak toho beru taky, ale ne na koláže... nýbrž mladýmu na povinnou četbu ...a do své sbírky knížek ( aby měl Martin zase nějakou radost )
Chci pro děti... něco pro předškolní a něco pro prvňáčky... v pátek okouknu a doufám, že tam nenajdu něco zajímavýho pro mně ( zakázáno mám chodit do antikvariátů, ale o levných knihách doma nikdo nic neříkal )
Alexa
to je hrozná škoda ... bych je brala hned
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:26
- Nahlásit
Alexa
do Prokopáku
se Sali a Tchořem???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:28
- Nahlásit
davidkova renata
o schopnostech rafnout nelze pochybovat
Pokud si psa pořeší sama, tak je to super.... oni jsou hodně velcí závisláci a mají raději intenzivnější práci s páníčkem než čekání v řadě
Naštěstí se na výstaváky a pracáky nedělí, i když je vidět, kdo s nima dělá a kdo je má jen na ukazování
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:32
- Nahlásit
isdpch
čau srabe jak to vypadá?
brut
tak to je super,to jí přesně vyhovuje...je vona a pes..nic jinýho Rafající kretény vyhledává ,je to její parketa
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:32
- Nahlásit
isdpch
davidkova renata
se Sali a Tchořem jsem se tam sešla jednou, ale ano je to přesně tam
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:34
- Nahlásit
Alexa
je to přesně tam
to neva,stejně nevim kde ,akorát vim,že tam taky občas choděj
du zas ven tak k večeru..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:37
- Nahlásit
isdpch
kam ????????
tam někam za zastávku vlaku, co já vím jak se to tam jmenuje, mám problém tam trefit ještě teď a ptej se mě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:47
- Nahlásit
brut
tak až budete v Motole, seběhni dolů na trambaj, sedni na jakoukoliv a vystup na Andělu, pak se dej doleva a kousek od zastávky je ten krám.
ale stromeček zdobím přímo na Štědrý den
já sem to poslední dobou poposunula na trochu dříf, abych se mohla víc těšit.
Bože lidi já se tak těšííím už teď. letos budu mít úklid hotovej už za chvíli. za 14 dní nám budou dělat okna, takže to bude takovej bordel, že to vezmu z jedný vody na čisto a hotofson. a pak hned začnu pouštět koledy
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:49
- Nahlásit
PetraK
pak hned začnu pouštět koledy
seš magor ,pust si rači Ramštajnýýýý bo je stejnej nářes
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:51
- Nahlásit
davidkova renata
pust si rači Ramštajnýýýý bo je stejnej nářes
to nemusim, mi stačí Kostičík a ty vohnivý efekty vobstarám za pomoci varný konvice na šporheltu sama
ale ty vokna mi dělaj husinu na zádech , páč to znamená, že budu muset uklízet moc a intenzivně a ne jen přendavat věci zleva do prava. Nesnášim úklid, nesnášim úklid - nevíte vo někom kdo se f tom vyzná??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:52
- Nahlásit
PetraK
Já nemám ráda vánoce uš od děctví. Je mi to strašně protivný, pokaždý se těšim, aby uš byl leden a nemusela sem mít do dalších vánoc míň neš 350 dnů.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:54
- Nahlásit
když jsem už toho fógla šílenýho zmínila, tak asi se budu muset zamyslet, co je a kde špatně. Páč tuhle pravil: "Tady se křičí!!! Budu Tě bít!" a to dost důrazně, takže esli je to reakce na moje okřikování, že tady se NEKŘIČÍ a vyhrožování, že mu zakoutím krkem, jestli nezmlkne, mám asi někde problém
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:58
- Nahlásit
Gerda
Já nemám ráda vánoce uš od děctví.
hele pani, ale to je škody, to je škody . Vánoce se ale - to je fakt - musej umět udělat. Dárky kupuju se značným předstihem, úklid řeším taky dost dopředu a nijak moc intenzivně teda, pečeme taky včas, takže pak už je fakt jen klídek, zdobení, voňavý svíčky, svářo, grog, procházky, pohádky, ŽRANICE, no prostě úža-žůža. Já si to naordinovala ve stylu užívání si. Mou máteř jsem to tedy musela naučit to je fakt, páč vona je jiná generace a navrch puntičkář. Tak já vás adoptuju a naučim vás jak maj správný Vánoce vypadat.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:01
- Nahlásit
PetraK
Tak já vás adoptuju a naučim vás jak maj správný Vánoce vypadat.
Dyš já uš sem proti nim vysloveně zaujatá.....ale dárkem ti můžu dát našeho Pipiho, on chudák vůbec nemluví a navrch je to asi holka, coš by bylo peklo, bo to uš bysme u nás byly holka všichni!
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:05
- Nahlásit
isdpch
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:17
- Nahlásit
Gerda
Sem na tom ňáko podobně jako ty,nepamatuju si z dětství na pjekný Vánoce a bohužel sem svůj votpor k nim nedokázala překonat ani kvůlivá dětem,tagže si to zase vottrpím.
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:24
- Nahlásit
davidkova renata
bože ,pani to je krááása,to sou úúúpa přesně ty vobrásky co se mi nejvíc ze fšech líbjej
no právěé. Mám jich doma hodně a do tý čajovny se chystám, vot tý doby co jí votevřééli. Potřebuju si taky koupit tu knížku, ale uš taky možná nebude. Vyšla někdy v 99, nebo tak nějak.
Tak se kochej a večír. Tady se uš peče na vánoce a já tervá dodělávám zahradu.
Jdu běéhat pesan.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:29 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
Dyš já uš sem proti nim vysloveně zaujatá.....
tssss, Brtník taky Vánoce moc nemusel. A teď se na tu pohodu sám (bez nucení - to je poznámka pro Psíčka ) těší, páč co může bejt lepšího, než mít kupu dní volno, nemuset vůbec nic dělat, koukat na pohádky, pít svářo, jít se projít...., jet na vejlet a dostávat dárečky?
bych vás i s Jablůnkou zpracovala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:32
- Nahlásit
malinka
a já tervá dodělávám zahradu.
tak tu taky ešče úplně nemám hotovou.Sem si myslela, že to zmáknu teď o víkendu, ale byly důležitější věci jako stopa, klikr a sekaná a ýpení . Hlavně listí, kdyby za mě někdo pořešil . Listí ze stromů padati znamená deprézi míti. Staré moudré mé přísloví
Gerda
ale dárkem ti můžu dát našeho Pipiho, on chudák vůbec nemluví
neni možný, aby pták co se menuje skorem jako já nemluvil, že vy mu to zakazujete??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:38
- Nahlásit
jablunka
tagže si to zase vottrpím
Budu při tom trpení myslet na vás pani, budete trpět nasucho, nebo budete trpět s mokem? Letos si asi výjimečně zatrpim s mokem.
PetraK
no já si ani neberu na vánoce volna, rači budu f práci.
že vy mu to zakazujete??
no já ho vybízela, aby mluvil. Ale von se baví jen s Mařenou, radostně jí vítá, když se ráno probudí, pak umí písknout na psa, ale aby řikal ňáký slovo, to fakt ne. Von teda chudák ani neumí pořádně lítat.
Listí ze stromů padati znamená deprézi míti. Staré moudré mé přísloví
To je přísloví starokanadských krtků, kterýmžto listí padající z velkých kanadských borovic na podzim ucpalo vchody do krtinců a oni pak museli strávit zimu v temnu a nevyvětránu svých nor. Z tohoto přísloví se pak zrodil zimní krtčí spánek.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:38
- Nahlásit
PetraK
Mě už těško,já uš mám 25.prosince husí kůži z toho,že za rok zase budou.
A letos budou obzvlášť hnusný.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:40
- Nahlásit
Gerda
Letos si asi výjimečně zatrpim s mokem.
No já to vidím tak,že se letos na surofku vožeru,páč jinak to nevydržím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:44
- Nahlásit
Gerda
no já si ani neberu na vánoce volna,
jablunka
A letos budou obzvlášť hnusný
ah jo, zase další dvě kterejm sebrali Vánoce ach jo, ach jo.
jablunka
chnusný budou proč?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:45
- Nahlásit
jablunka
že se letos na surofku vožeru
dyš mě už to nejde, bylo by mi strašně zle. Přála bych si mít přet vánocema těškou angínu, abych musela ležet na štědráka f posteli s práškem na spaní.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:46
- Nahlásit
PetraK
chnusný budou proč?
Páč nám bude jeden milovanej človíček chybět.
zase další dvě kterejm sebrali Vánoce ach jo
A bohužel mi je sebrala vlastní matka.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:48
- Nahlásit
Gerda
bylo by mi strašně zle.
S tím se počítá a aš do 12.ledna se v tom stavu budu trvale zdržovat.
|