| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 14:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
ten pošlete, uš se mi sbíhají slinovéééééé.
tak aš se někdy potkáme, vezmu do skleničky, skleničku si pak můžete nechat, bude se vám hodit do firmy na tu moč.
davidkova renata
Gerda
rači aš pospa
pospa deme domů, porada je po o přetspa.
hlasuju pro poradu přispa, páč tak to nejlíp uteče.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 14:50
- Nahlásit
Gerda
Ale my máme chlebíčky! Přijdeš o opčerstvení
my máme dycky linecký koulečka a tyčinky a čipsy a taky sodofky. takže nepříjdu skrátka a eště se i něco dovim, protože my nemáme žádný amatérský porady, ale profesijonální...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 14:52
- Nahlásit
PetraK
hlasuju pro poradu přispa
jako f parlamentě!
jbat
jdu volat Mackovi
jako esi mu uš povyrost???
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 14:53
- Nahlásit
ddavidkova renata
tady mas tu trojku v cele sve krase
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 14:54
- Nahlásit
davidkova renata
no jo, esi mu uš povyrost úrok...
naštěstí to byl inženýr, takže ho můžu oslovovat pane inžinýre... mám mu volat za 5 minut.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 14:55
- Nahlásit
jbat
my nemáme žádný amatérský porady, ale profesijonální...
A tebe tam teda zvou proč? Jako přetkrm?????
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 14:57
- Nahlásit
Gerda
tebe tam teda zvou proč? Jako přetkrm?????
jako hlavní chot!!!! mimochot!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:16
- Nahlásit
jbat
jako hlavní chot!!!!
No jo, profíci z gvineji, to se hnet pozná )))))
janika
esli se ho na to zeptá a představí se jako jébat, tak už mu volat nemuší
to voni jí pak zavolaj sami a dokonce si pro ní i přijedou, jesi teda nebude sežraná na poradě vot profíkůch...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:18
- Nahlásit
janika
chudák holka, esli se ho na to zeptá a představí se jako jébat, tak už mu volat nemuší...
zvládla jsem to, heč!
a máme další bodíky za konsolidaci, to bude peněz!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:28
- Nahlásit
davidkova renata
jako f parlamentě!
no jistě - tam bychom se vůbec mohli inšpirovat. Hlasuju pro podávání alkahůlu během porat.!
jbat
no jo, esi mu uš povyrost úrok...
tss - todle je břídilský, moje jedna bývalá kolegyně se zeptala do telefonu chlapa, jak dlouho si myslí, že si ho podrží technický průkaz od auta. A druhá se zeptala chlápka z ambasády, esli mu nebude vadit, když mu to tady prohrábne. papíry na celnici myslela. Ale já f ten moment vokusovala v kuchyňce radiátory, abych neřvala nahlas
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:28
- Nahlásit
Biluška
Ty vole o jménech tu vůbec nemluv. Já narazila na svatou trojicí klientů se jmény Stehno, Lebka a Kořalka a zkus se tvářit vážně a důstojně...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:29
- Nahlásit
jbat
mimochot!!!
Nejste příbuzný s Ešusem? Páč mimochot je Ešus - asi si myslí, že dyš je normálně mimo, že tak musí i chodit, takže místo toho aby se elegantně pohyboval, tak s sebou vembluje prostorem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:30
- Nahlásit
Garfield
Stehno, Lebka a Kořalka
du se převlíct.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:33
- Nahlásit
Garfield
Já narazila na svatou trojicí klientů se jmény Stehno, Lebka a Kořalka a zkus se tvářit vážně a důstojně...
v jedné redakci máme pana Samšuka, kterému posíláme podklady. Má asistentku slečnu Kejdovou. Dycky jim rači píšu mejl místo telefonátu ))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:34
- Nahlásit
Gerda
pana Samšuka, kterému posíláme podklady. Má asistentku slečnu Kejdovou
začínám mít po deprézi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:37
- Nahlásit
PetraK
A nevim, jesi už si to nečetla na dávnejch stránkách fory, ale v thomajerce byl primářem gynekologický kliniky Můdr Šuk. Leckdy si žencký, co volaly, myslely, že de vo humor, tak pokládaly telefony: "Sprosťák jeden!"
Primář měl za ženu pani Šukovou a ta měla v nějakym časáku rubriku rad pro mladé lidi.
Úžasná dvojka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:40
- Nahlásit
Gerda
Úžasná dvojka.
tý jo mám štěstí, že se můj doktor jmenuje normálně
Pan dochtor je vodvaha, že si nenechal změnit jméno. V první práci byla kolegyně, která se za svobodna jmenovala nějak kytičkově, třeba Kopretinová, nebo tak něco. Neprožretelně se vdala a jméno se jí změnilo. Na Pinďákovou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:41
- Nahlásit
janika
ten bude dost samostatnej co
ste vůl pani, vůl jak anjel
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:43
- Nahlásit
to voni jí pak zavolaj sami a dokonce si pro ní i přijedou
no a bude mít po starosti s bydlením a Biluška bude mít sice čokloida na canisterpiji
Tak u nás jsme měli ve školce v jedné třídě Šťourače, Šourka a Šoustala
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:44
- Nahlásit
Tinta76
Máš mejlíka.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:49
- Nahlásit
Alexa
Tak u nás jsme měli ve školce v jedné třídě Šťourače, Šourka a Šoustala
to muselo bejt na procházce celkem zajímavý, dyš se kluci rozutekli a bylo nutno je svolávat
furt lepší než Zbyněk Zezdis*al
no a nebo takovej Prokop Buben. Přijde někam, řekne " obrý den, já jsem Prokop Buben." voni na něj budou chvíli koukat a pak mu řeknou -:"No tak si ho zaplaťte!"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:55
- Nahlásit
isdpch
já jsem Zmok ... Josef Zmok
jééééé Ducháčeek, toho majluju!
Pečená a Stehno
bože já pracuju furt na hrozně nudnejch místech. Ale svýho času byla v telef. seznamu paní která se jmenovala Včela Mužová. Tenkrát byl ten Silvestr hodně veselej. pro nás. Pro ni chudinku ne
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 15:56
- Nahlásit
PetraK
Hele a vůbec všimli jste si, že všechny ty prasárny jsou na mužský jména?? ženský jméno nic
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 16:03
- Nahlásit
PetraK
ženský jméno nic
No, máme kolegyni, co se přet svatbou menovala Vopršalová. My jí to š schválně měnili. Dokonce se to tak ujalo, že ani svatba nepomohla )) Vlastně ani křestnim jí nikdo neříká.....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 16:04
- Nahlásit
janika
to byl přece nějakej ten vtip...
no byl, si pamatuju, jak jsme se tomu debilně řehtali
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 16:04
- Nahlásit
nejlepší ze všech kolegyní právě dostala hodinovou výpověď.
jdu do perdele. papa
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 16:05
- Nahlásit
janika
Blanka Protržená to taky asi nemá v životě jednoduchý...
to jo, ale furt to nejni jako s tím přednostou gynekológický kliniky, ten se nemůže vymlouvat na to, že to je myšleno třeba jako protržená přehrada
Gerda
My jí to š schválně měnili. Dokonce se to tak ujalo, že ani svatba nepomohla
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 16:34
- Nahlásit
Děcka, je možný, že mám jednoho svědka pro tu naší ubohou situaci. Držte mi palce, dnes ho jdu prověřit. Byla by to báječná věc, protože na základě této eventuální vyhrané pře by mohli kreténovi zrušit trvalé bydliště a tím i vyměnit zámky a tím se snad ochránit. Zatím to podle informací vypadá, že kdo jinému jámu,sám do ní sám. Kéž by!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:08
- Nahlásit
Tak nevím, všechny ty Šoustaly, Šmíraly a Pinďáky už celkem profesionálně zvládám. Ale u nás je šíleně moc Řeků. Žijou tady už padesát let, ale furt musí mít řecký jména Může mě urvat když si půl hodiny trénuju jejich šílené jméno,pak zvednu telefon, zeptám se "mluvím, prosím, s panem Liolisem Christopulosem?" a on prohlásí "já jsem Lijolýz Chrájstpls" Bysem ho zabila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2008 17:18
- Nahlásit
Biluška
mluvím, prosím, s panem Liolisem Christopulosem?"
)) vy ste blpka pani! Dyť je to Sysoj Psojič Rispoloženskij )))) A Kuzma Kuzmič ))))
|