Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1809 . 1810 . 1811 . 1812 . 1813 . 1814 . 1815 . 1816 . 1817 . 1818 . 1819 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 12:47
- Nahlásit

díky díky, vytiskla jsem si všecky a pokusím se, aby se to Maryji aspoň trochu podobalo...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 12:48
- Nahlásit

Gerda
má trochu časovou návaznost na firmu Chyť a nepouštěj s.r.o.
depak, tohle uš bude služba pro senyjory

no já to myslela tak,že dyš se čistě nááhodou někomu nepovede dostát názvu firmy a pustí ,mohla by se firma Močim a tápu jaksi hodit
máš meyla...důůůležitýho!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 12:48
- Nahlásit

Bože chvílu to člověk nejni a voni tady postavěj papírovou flotilu!!

janika

tak to vidím na to pondělí - nejspíš - stačí když to potvrdím zítra??? Pátek to nejde, ešče jsme odjezdový.

Gerda
Bože Marůška je fakt krásná!! A víte, že jsme jí vlastně při pochodu našli manžela? Řekli vám to vůbec?? Hásky by se k sobě hodili.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 12:49
- Nahlásit

davidkova renata
Močim a tápu

f tom případku by to spíš bylo Močim a Kapu, páč jak by se ten pes vohradil, kapala by z vás kref. Ne?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 12:50
- Nahlásit

PetraK
A víte, že jsme jí vlastně při pochodu našli manžela
našli sme jí ho uš dávno,třá na Snu zvířat!ale gerda je nějaká prudérní a nechce Mařku dát f plen

brut
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 12:56
- Nahlásit

jbat
no to bylo horší, já totiž lidi neumim...
no právě proto jsou parníčky docela neškodný

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 12:59
- Nahlásit

brut
no právě proto jsou parníčky docela neškodný

no to nevim, já třá blbě vohnu roch a úplně vypadnu z hovoru a musím se podívat do směn, co to vlastně volám...
ale už je to dobrý, už se to trošku utlumilo.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:00
- Nahlásit

jbat
a dovedeš si představit, kdyby jsi svému objektu přimalovala třeba dlouhý nos, jak by pak hovor vypadal?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:03
- Nahlásit

PetraK
Močim a Kapu

jo anebo spíš Močim a stříkám f přípatku že trefí šikovně tepnu

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:05
- Nahlásit

brut
a dovedeš si představit, kdyby jsi svému objektu přimalovala třeba dlouhý nos, jak by pak hovor vypadal?

a tak sem nějaké profík, né?
jako dneska fakt perlím - volám pánovi, co se jmenuje Neveselý a v půlce hovoru mu říkám "...takže, pane Smutný, jaké máte další otázky?"...
a on prej "...jo, tak se to dá taky říct... "
jsem žhavý kandidát na zaměstnance roku...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:07
- Nahlásit

davidkova renata

nechce Mařku dát f plen

esi to neni tim, že nechce utrácet za Pemprzy???

spíš Močim a stříkám f přípatku že trefí šikovně tepnu

to už spíš tedy Močim a skápnu, ne?

janika

potvrď to klidně zítra

tož jo, já jen abych ve svý skloréze nezazdila něco, co už doma máme naplánovaný

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:13
- Nahlásit

janika
Jsem tuhle zaperlila v práci před majitelem psa výrokem "že bordel teriér potřebuje hodně zábavy.

Strejda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:13
- Nahlásit

pane Smutný, jaké máte další otázky?"...
No, je to blbý, no. Jednou jsou mluvil s pánem, který se jmenoval Bambura. Už mu radši nevolám.

Tinta76
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:15
- Nahlásit

Čus, je tu někde Jablůňka?????

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:16
- Nahlásit

janika
Bude hůř!! Až bude pána menovat "pane Nas*aný", vzpomeň

no, měla jsem pana Poslaného a měla jsem občas co dělat, abych to odartikulovala... nebo standardní průsery jako pan Šulín, Šoustal, Redeler, Bradávka, paní Puzzi (Puci), paní, co mi po představení řekla "Moment, já jenom spláchnu..."...

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:16
- Nahlásit

Výcuc, výcuc, výcuc Kurňa, to zase nemáte co na práci, že sem furt píšete? To nestíhám číst

Davídkovááááááááááá gde sííííííí, průšvich Sem rozjela tu kanisku a mám víc zájemců o terapiji než psů Okamžitě potřebuju ňáký nový psy, pochopitelně hodný, mazlící a CHLUPATÝ. Klijenti chtěj chlupatý psy, žádný nahotiny. Musíme fofrem něco sehnat Mám zamluvenou modrou šoltyji, ale ještě není ani narozená To je prekérka tohlencto

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:18
- Nahlásit

jbat
Strejda
Můžu vám přispět do sbírky? Volala jsem klientovi co se jmenoval Jan Balvan....zcela automaticky jsem ho oslovila "pane Balvane" a pak jsem se začala dusit smíchy Klient mi položil telefoun, asi byl na svý jméno ňákej cí'ta, nebo co

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:22
- Nahlásit

Biluška
Nabídla bych ti Hasky (7 kg, ňáký chlupy, vypadá jako cokoliv), ale včera jsem do ní investovala 110 Kč poplatek za psa, takže si jí nechám, když jsem do ní vrazila takovejch peněz.

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:34
- Nahlásit

kachna_
ale včera jsem do ní investovala 110 Kč poplatek za psa, takže si jí nechám, když jsem do ní vrazila takovejch peněz.
Nekecej, tolik jo? To bych za psa v životě nedala, lidi už rozcapeností neví co by Takový děsný prachy, no moje nervy...

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:37
- Nahlásit

Jako Maryje je fakt krásná, to je jasný, však taky nepůsobila rušivě na klubové výstavě golyjí v Krči a jako jediná ne úplně čistokrevná získala boba na mezinárotce ve splitu. myslim, že se jako míšenec dost vydařila. Děkujeme, milostivé komplimentek vyřídím.
Šak ale děcka! kolegyně z moravy dovalila do prácce domácí slivovici. A jelikoš se dnes jeden koleg loučí, už sme si připili teť, pak si připijeme pak eště jednou. Vzhledem k tomu, že už jsem dlouho neměla virovou meningitidu, dám si ráda.
Co se přestupkového řízení týká, prý to bylo velmi humusné, právnice byla velice zaskočena tím, že křiví svědci byli nápadně podobní svým uplatitelům, prostě všecko jedna hnusná vylitá verbež - fuj fuj fuj, sem zvědavá, jak tohle jednou dopadne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:37
- Nahlásit

kachna_
Praha - západ, Jesenice u Prahy, ale pracuju na Barrandově a tak hromadné venčení bývá v tom směru (Prokopák, Chuchel). Jelikož naše brigádnice má též 4 psy, tak si v případě nouze vystačíme

no to by musela být asi víkendovka si myslim. páč než bych se doštrachala z Řep do Chrchle nebo do Prokopáku,po práci-končím v půl pátý- to byste se asi nedočkali . Budu ráda.

Hele ale to mi kruci řekněte, kde fšichni ti čokli jsou? U nás je plný sídliště psů- hlavně retrívři a nevidíte skorem žádnýho ani v polích ale ani na tom blbým sídlišti, kam jsem začla programově chodit (teď teda jsem zabrzdila, kvůlivá tý nový vyhlášce :mad - to choděj ty čokli na noviny???

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:38 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

janika
tedy Močim a stříkám f každém případě...
jako firma Močím a stříkám f každém případě s.r.o.?? To je celkem dobrý a výstižný

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:39
- Nahlásit

Gerda
získala boba

Ešus tuhle taky získal boba - to by k sobě taky pasovali. Nevadí, že ten bob nebyl z mezinárodky, ale z pole? Měl ho na zádech-pro upřesnění, dyby to bylo důležitý.

- fuj fuj fuj, sem zvědavá, jak tohle jednou dopadne.

to je humáč, tohleto , vůbec nevím, co na to napsat

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:41
- Nahlásit

Biluška
Sem rozjela tu kanisku a mám víc zájemců o terapiji než psů
uš????? a máš pobočku f Praze?????? máme s kámoškou výcvikářkou seryjozní zájem,jako fakt.Psy máme ,ale klienty se nám nechce shánět
Klijenti chtěj chlupatý psy, žádný nahotiny. Musíme fofrem něco sehnat
a co mám dělat? projet útulky a dovést ti je?Nebo je stačí najít na netu a klienti si k nim dojedou sami?
PetraK

Hele ale to mi kruci řekněte, kde fšichni ti čokli jsou?

F oboře

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:42
- Nahlásit

davidkova renata
jako firma Močím a stříkám f každém případě s.r.o.?? To je celkem dobrý a výstižný
nekašte mi méno firmy pro senyjory!

PetraK
, že ten bob nebyl z mezinárodky, ale z pole?
no ale to vadí.....my už máme vybranýho manžela, bude to hajan vot neméthový. Budou bydlet u nás. Hlavně aby mě zeťáček nekous. Vono to vot vlčáka docela bolí, sou to bestyje.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:43 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Biluška
Jsem musela, jinak bych tam musela ještě jednou. 110 Kč - druhá návštěva úřadu, jasná volba
Ale ty bys to mohla vědět, když mám psa z útulku a smlouva zní na v dočasnou opatrovnickou péči, platim za něj těch půl roku poplatek? po půl roce se pes dle smlouvy stává mým majetkem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:44
- Nahlásit

Gerda
nekašte mi méno firmy pro senyjory!
f poho,voni to bes brejlí stejnak nepřečtou
Hlavně aby mě zeťáček nekous. Vono to vot vlčáka docela bolí, sou to bestyje.
von kouše dobře a rát

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:44
- Nahlásit

davidkova renata

já bych se toho bála, aby si to někdo nevysvětlil mylně jsou tu tací.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:47
- Nahlásit

davidkova renata

no tak to je ale hodně chnusný a nechutný...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 13:48 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

davidkova renata
F oboře

i v týdle tmě??????

Gerda
my už máme vybranýho manžela

gdo řikal, že by Ešus chtěl bejt manželem? To tu nikdo nezmiňoval. Von je takovej ten starej mládenec v nejlepčích létech co nechce závasky. Von se vázat nechce, to se Marůška nemusí bát

, sou to bestyje

to nevíte, že se jim tajně řiká lofci lidí? Nechcete si to s tím zeťováním rozmyslet? Abyste pak nešupajdila za Psíčkem na krchov . vidíte co psala Davídkojc- že kouše dobře a rát!

Prosim prosim taky jednu štamprdli. Po fčérejšku bych ji potřebovala jako sůl a ve velikosti XXXL

<< 1 ... 1809 . 1810 . 1811 . 1812 . 1813 . 1814 . 1815 . 1816 . 1817 . 1818 . 1819 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání