Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1800 . 1801 . 1802 . 1803 . 1804 . 1805 . 1806 . 1807 . 1808 . 1809 . 1810 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:19
- Nahlásit

brut
jo jinak mého bráchy máma to je taky prosím magor,bo vždycky upekla asi 40 drůhů pečiva vánočního,každej z rodiny dostal velkou banánovou krabici cukrový
ještě že Vánoce neslavím

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:20
- Nahlásit

Alexa
a ty máš cvičák? a kde?

brut
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:20
- Nahlásit

Gerda
to na Pavláku myslíš u tramvaje? ... teda jestli to byly Levné knihy ...

brut
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:22
- Nahlásit

brezen2008
,bo vždycky upekla asi 40 drůhů pečiva vánočního,každej z rodiny dostal velkou banánovou krabici cukrový
já sem normální .... z celé dávky peču jen to, co jedí všichni, ostatní jen z poloviční. Navíc vím, že do Silvestra musí být všechno vyjedeno, jinak už to nikdo nechce a z mrazáku nám to nechutná

jablunka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:23
- Nahlásit

jbat
ovšem jemu teď šéf oznámil, že cesta do práce a z práce není služební cesta a on denně dojíždí do Brna, což suma sumárum dělá okolo 5 000,- za měsíc
Tak ať si nechává proplatit cesťák,na to má nárok i když to není služebka a nevyžaduje diety.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:25
- Nahlásit

brut
já tě nechtěla naštvat.....
já jenom že Vánoce nemusím a raději než abych zasedla ke stolu s rodinou,tak vezmu všechny psy a jdu venčit do toho klidu
já hlavně nesnáším ten schon okolo toho a ty lidi protivný

brut
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:27
- Nahlásit

brezen2008
já tě nechtěla naštvat.....
jejda, já naštvaná vůbec nejsem ... neboj
U nás žádný shon není

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:28
- Nahlásit

jablunka

asi kdyby to šlo, tak to tak udělá, já do toho tak moc nevidím... no uvidíme. ale je to radost, fakt, vánoce na krku... navíc bydlet s Milošem je sen každý ženský... chjodoperdele.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:32
- Nahlásit

brut
né,tak to máš dobrý
já si pamatuji kdy babička
v6 se muselo jíst v 7 se muselo rozbalit dárky v 7,30 se muselo dívat na pohádky,během té doby sem musela jít za sousedkami jim popřát vánoce,takže jsem musela nasebe navlíknout šaty,no děsný a 9 večer jsem musela jít spát

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:34
- Nahlásit

brut
U nás žádný shon není

u nás taky neee, já dělám úklid už tak od září- začnu vnitřkama skříní, páč to nejvíc nenávidím. A pak to šmrdlám, jak dovolí čas. Do prvního prosince mám hotovo a celá natetelená rozvěšuju cingrlata po bytě, pálim frantiky, purpuru, hasim byt, větrám, pálim frantiky, purpuru, pouštim koledy, hasim byt, větrám... zpívám koledy= hledám mužika, hasim byt, větrám... prostě klasika a když sem hodně šikovná, jako před třema rokama větrá celej panelák, protože připeču varnou konvici k plotýnce . Ale to jsem chtěla udělat jen sváteční snídani a uvařit vlastnoručně nasbíranej ovocnej čaj, takže jsem zapla plotýnku a postavila na ni tu varnou konvici- asi aby vařila ešče rychlejš než normálně nebo co
Jsem zvědavá, co dokážu letos

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:35
- Nahlásit

Vánoce nebudou, takže nakonec dobrý...

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:36
- Nahlásit

brut
to na Pavláku myslíš u tramvaje?
Ano, to myslim - nemám ti tam rpo něco teda skočit a poslat ti to? Abys tam nemusela?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:39
- Nahlásit

brezen2008
v6 se muselo jíst v 7 se muselo rozbalit dárky v 7,30 se muselo dívat na pohádky,během té doby sem musela jít za sousedkami jim popřát vánoce,takže jsem musela nasebe navlíknout šaty,no děsný a 9 večer jsem musela jít spát

tak u nás by se Ti tohle stát nemohlo u nás by se Ti Vánoce líbily- ty šaty teda jo, to sem byla taky chudák- dodnes máteři vyčítám, že mě navlíkla do ORANŽOVEJCH!!!!!!!!!! šatů nějakejch z hnusnýho matroše a S BALÓNOVEJMA RUKÁVKAMA!!! Vypadala jsem jako naprostej krypl a ešče navíc sem se bála, že teda Ježuch fakt asi letos nepřijde,že jsem to s tím zlobením kapek přestřelila asi, páč si dával načas a furt nešel. A já nutně potřebovala to autíčko na dálkový ovládání . Dodneška si pamatuju tu radost, když pak zazvonil zvoneček a já následně to fáro pod stromkem vybalila Ale u nás Vánoce byly fakt naprosto úžasný a já jsem díky tomu naprostej vánoční šílenec. Velikonoce mě nějak míjejí ale Vánoce, to je moje úchylka

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:40
- Nahlásit

brezen2008
a ty máš cvičák? a kde?
nemám, chodím do Jílového
brut
na Pavláku jsou pod Mekáčem čicototam je a u Anděla kousek vedle KFC směrem na Újezd na levý straně
Gerda
od kolika cvičíte vy
my tak nějak od 8.00
jbat
takže bude muset pustit byt
a nemohla by sis ho nechat?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:42
- Nahlásit

Gerda
brut
to na Pavláku myslíš u tramvaje?
Ano, to myslim - nemám ti tam rpo něco teda skočit a poslat ti to? Abys tam nemusela?

Případně můžu tady dole pod náma já.

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:43
- Nahlásit

Alexa
a nemohla by sis ho nechat?

takhle platim čtverku, osmičku dát nemůžu, to by mi prakticky nic nezbylo. spolubydlícího nechci, jako cizího, to bych byla rázem bez soukromí a to nesnesu. musím najít něco majinkýho.

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:43
- Nahlásit

PetraK
a celá natetelená
jsem nejprv četla natelená

jbat
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:44
- Nahlásit

Davídkojc má doma bohyni a nic neřekne...

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:48
- Nahlásit

Alexa
my tak nějak od 8.00
Takže my máme tuto sobotu nácvik poslušnosti na ZOPku u Waldy, takže to na tuto sobotu nestihneme....nechceš jít v neděli dopoledne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:49
- Nahlásit

Alexa

jsem nejprv četla natelená

to je ofšem taky v pořádku, to pasuje víc než si myslíš

malinka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:04
- Nahlásit

davidkova renata

nóó, tééda paní !!! Ty to nevíš ?? Se zatím podívej
http://www.cestykesvetlu.cz/cajovna/stranky/cajovn a.htm

Biluška
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:35
- Nahlásit

Se taky hlásám k Vánočním šílencům. Já je prostě miluju
Dokonce se vybičuju k tomu, že peču (to teda nemiluju, ale holt to k tomu patří), s tím úklidem to teda nijak nepřeháním, to stejně nemá význam, ale celý barák se musí nazdobit, fšechno musí být zelené, zlaté a červené a hlavně fšechno přírodní Nic umělýho mi sem nesmí. Musí být živej stromeček (většinou je úplně živej v květináči), živé větvičky na záclonách, moooooc světýlek, baněk, mašliček.... Fšechno musí vonět a fšichni se musí mít rádi A běda jak ne Pak mají problém

brut
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:49
- Nahlásit

Gerda
PetraK
jů, tak to je fajn ...jste hodný, ale já v pátek jedu do Motola se synkem na kontrolu, takže okouknu, co tam mají.... potřebuju nějaké hodně blbé, dětské knížky ( a samozřejmě ne drahé), ze kterých se budou dětem dobře vystřihovat obrázky a budou z nich moct dělat koláže.

brezen2008
PetraK
Biluška
u nás se vánoční úklid nedělá neb odmítám gruntovat v zimě a běžný úklid dělat stejně musím. V podstatě nejvíc uklízím kuchyň po cukroví.
Co se týká ostatního, tak jsem taky v klidu ( ale stromeček zdobím přímo na Štědrý den, výzdobu dělám průběžně od doby, co uklidím po cukroví)). Miluju pohádky, takže se řídím svým výběrem...a nikoho nenutím aby se podřizoval. Jen večeře bývá stanovená podle toho, jestli k nám nejmladší přijede až večer nebo už u nás je.

StaHi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:55
- Nahlásit

brut
zde seznam prodejen ..ty na Andelu jsou asi nejvetsi.. taky maj online shop ;)

StaHi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:57
- Nahlásit

isdpch
zase druha
..co svrap?

Gerda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:58
- Nahlásit

StaHi
Byla ste v bruntále?

StaHi
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:03
- Nahlásit

Gerda
ne . snad kryce odchytla Biluska, dyz to tam zna

Biluška
?

brut
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:08
- Nahlásit

isdpch
díky, náčelníku, díky ... tě nemít

StaHi
hmmmm, šikovná,díky

janika
těším se na takové, kde bude doopravdy rodina místo pokryteckých zdvořilostních návštěv a nenechám se strhnout do nákupního procesu...
já zásadně nenakupuji těsně před svátkama... by mně kleplo z toho množství lidí... navíc když už musím jít do krámu, tak u nás, kde nejsou ty šílený fronty a lidi mně znaj. A pak taky na Vánoce nepřijímám návštěvy... k radosti mi stačí ségra s Balčou

super kokosky dělaly holky podle receptu někoho ze psa .... určitě tu to téma někde bude... isdpch ho měl obzvlášť rád, když ho promazával

brut
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:10
- Nahlásit

janika
potřebuju nějaký hodně levný knížky ( hlavně takový dost přitroublý), aby mi nemrzelo, že se budou likvidovat vystřihováním, vytrháváním a následným děláním koláží

Alexa
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:10
- Nahlásit

Gerda
nechceš jít v neděli dopoledne
když nepojedu kousat do Práglu tak jooooooo

<< 1 ... 1800 . 1801 . 1802 . 1803 . 1804 . 1805 . 1806 . 1807 . 1808 . 1809 . 1810 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání