| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:19
- Nahlásit
brut
jo jinak mého bráchy máma to je taky prosím magor,bo vždycky upekla asi 40 drůhů pečiva vánočního,každej z rodiny dostal velkou banánovou krabici cukrový
ještě že Vánoce neslavím
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:20
- Nahlásit
Alexa
a ty máš cvičák? a kde?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:20
- Nahlásit
Gerda
to na Pavláku myslíš u tramvaje? ... teda jestli to byly Levné knihy ...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:22
- Nahlásit
brezen2008
,bo vždycky upekla asi 40 drůhů pečiva vánočního,každej z rodiny dostal velkou banánovou krabici cukrový
já sem normální .... z celé dávky peču jen to, co jedí všichni, ostatní jen z poloviční. Navíc vím, že do Silvestra musí být všechno vyjedeno, jinak už to nikdo nechce a z mrazáku nám to nechutná
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:23
- Nahlásit
jbat
ovšem jemu teď šéf oznámil, že cesta do práce a z práce není služební cesta a on denně dojíždí do Brna, což suma sumárum dělá okolo 5 000,- za měsíc
Tak ať si nechává proplatit cesťák,na to má nárok i když to není služebka a nevyžaduje diety.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:25
- Nahlásit
brut
já tě nechtěla naštvat.....
já jenom že Vánoce nemusím a raději než abych zasedla ke stolu s rodinou,tak vezmu všechny psy a jdu venčit do toho klidu
já hlavně nesnáším ten schon okolo toho a ty lidi protivný
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:27
- Nahlásit
brezen2008
já tě nechtěla naštvat.....
jejda, já naštvaná vůbec nejsem ... neboj
U nás žádný shon není
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:28
- Nahlásit
jablunka
asi kdyby to šlo, tak to tak udělá, já do toho tak moc nevidím... no uvidíme. ale je to radost, fakt, vánoce na krku... navíc bydlet s Milošem je sen každý ženský... chjodoperdele.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:32
- Nahlásit
brut
né,tak to máš dobrý
já si pamatuji kdy babička
v6 se muselo jíst v 7 se muselo rozbalit dárky v 7,30 se muselo dívat na pohádky,během té doby sem musela jít za sousedkami jim popřát vánoce,takže jsem musela nasebe navlíknout šaty,no děsný a 9 večer jsem musela jít spát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:34
- Nahlásit
brut
U nás žádný shon není
u nás taky neee, já dělám úklid už tak od září- začnu vnitřkama skříní, páč to nejvíc nenávidím. A pak to šmrdlám, jak dovolí čas. Do prvního prosince mám hotovo a celá natetelená rozvěšuju cingrlata po bytě, pálim frantiky, purpuru, hasim byt, větrám, pálim frantiky, purpuru, pouštim koledy, hasim byt, větrám... zpívám koledy= hledám mužika, hasim byt, větrám... prostě klasika a když sem hodně šikovná, jako před třema rokama větrá celej panelák, protože připeču varnou konvici k plotýnce . Ale to jsem chtěla udělat jen sváteční snídani a uvařit vlastnoručně nasbíranej ovocnej čaj, takže jsem zapla plotýnku a postavila na ni tu varnou konvici- asi aby vařila ešče rychlejš než normálně nebo co
Jsem zvědavá, co dokážu letos
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:35
- Nahlásit
Vánoce nebudou, takže nakonec dobrý...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:36
- Nahlásit
brut
to na Pavláku myslíš u tramvaje?
Ano, to myslim - nemám ti tam rpo něco teda skočit a poslat ti to? Abys tam nemusela?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:39
- Nahlásit
brezen2008
v6 se muselo jíst v 7 se muselo rozbalit dárky v 7,30 se muselo dívat na pohádky,během té doby sem musela jít za sousedkami jim popřát vánoce,takže jsem musela nasebe navlíknout šaty,no děsný a 9 večer jsem musela jít spát
tak u nás by se Ti tohle stát nemohlo u nás by se Ti Vánoce líbily- ty šaty teda jo, to sem byla taky chudák- dodnes máteři vyčítám, že mě navlíkla do ORANŽOVEJCH!!!!!!!!!! šatů nějakejch z hnusnýho matroše a S BALÓNOVEJMA RUKÁVKAMA!!! Vypadala jsem jako naprostej krypl a ešče navíc sem se bála, že teda Ježuch fakt asi letos nepřijde,že jsem to s tím zlobením kapek přestřelila asi, páč si dával načas a furt nešel. A já nutně potřebovala to autíčko na dálkový ovládání . Dodneška si pamatuju tu radost, když pak zazvonil zvoneček a já následně to fáro pod stromkem vybalila Ale u nás Vánoce byly fakt naprosto úžasný a já jsem díky tomu naprostej vánoční šílenec. Velikonoce mě nějak míjejí ale Vánoce, to je moje úchylka
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:40
- Nahlásit
brezen2008
a ty máš cvičák? a kde?
nemám, chodím do Jílového
brut
na Pavláku jsou pod Mekáčem čicototam je a u Anděla kousek vedle KFC směrem na Újezd na levý straně
Gerda
od kolika cvičíte vy
my tak nějak od 8.00
jbat
takže bude muset pustit byt
a nemohla by sis ho nechat?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:42
- Nahlásit
Gerda
brut
to na Pavláku myslíš u tramvaje?
Ano, to myslim - nemám ti tam rpo něco teda skočit a poslat ti to? Abys tam nemusela?
Případně můžu tady dole pod náma já.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:43
- Nahlásit
Alexa
a nemohla by sis ho nechat?
takhle platim čtverku, osmičku dát nemůžu, to by mi prakticky nic nezbylo. spolubydlícího nechci, jako cizího, to bych byla rázem bez soukromí a to nesnesu. musím najít něco majinkýho.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:43
- Nahlásit
PetraK
a celá natetelená
jsem nejprv četla natelená
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:44
- Nahlásit
Davídkojc má doma bohyni a nic neřekne...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:48
- Nahlásit
Alexa
my tak nějak od 8.00
Takže my máme tuto sobotu nácvik poslušnosti na ZOPku u Waldy, takže to na tuto sobotu nestihneme....nechceš jít v neděli dopoledne?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 12:49
- Nahlásit
Alexa
jsem nejprv četla natelená
to je ofšem taky v pořádku, to pasuje víc než si myslíš
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:04
- Nahlásit
davidkova renata
nóó, tééda paní !!! Ty to nevíš ?? Se zatím podívej
http://www.cestykesvetlu.cz/cajovna/stranky/cajovn a.htm
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:35
- Nahlásit
Se taky hlásám k Vánočním šílencům. Já je prostě miluju
Dokonce se vybičuju k tomu, že peču (to teda nemiluju, ale holt to k tomu patří), s tím úklidem to teda nijak nepřeháním, to stejně nemá význam, ale celý barák se musí nazdobit, fšechno musí být zelené, zlaté a červené a hlavně fšechno přírodní Nic umělýho mi sem nesmí. Musí být živej stromeček (většinou je úplně živej v květináči), živé větvičky na záclonách, moooooc světýlek, baněk, mašliček.... Fšechno musí vonět a fšichni se musí mít rádi A běda jak ne Pak mají problém
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:49
- Nahlásit
Gerda
PetraK
jů, tak to je fajn ...jste hodný, ale já v pátek jedu do Motola se synkem na kontrolu, takže okouknu, co tam mají.... potřebuju nějaké hodně blbé, dětské knížky ( a samozřejmě ne drahé), ze kterých se budou dětem dobře vystřihovat obrázky a budou z nich moct dělat koláže.
brezen2008
PetraK
Biluška
u nás se vánoční úklid nedělá neb odmítám gruntovat v zimě a běžný úklid dělat stejně musím. V podstatě nejvíc uklízím kuchyň po cukroví.
Co se týká ostatního, tak jsem taky v klidu ( ale stromeček zdobím přímo na Štědrý den , výzdobu dělám průběžně od doby, co uklidím po cukroví)). Miluju pohádky, takže se řídím svým výběrem...a nikoho nenutím aby se podřizoval. Jen večeře bývá stanovená podle toho, jestli k nám nejmladší přijede až večer nebo už u nás je.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:55
- Nahlásit
brut
zde seznam prodejen ..ty na Andelu jsou asi nejvetsi.. taky maj online shop ;)
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:57
- Nahlásit
isdpch
zase druha
..co svrap?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 13:58
- Nahlásit
StaHi
Byla ste v bruntále?
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:03
- Nahlásit
Gerda
ne . snad kryce odchytla Biluska, dyz to tam zna
Biluška
?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:08
- Nahlásit
isdpch
díky, náčelníku, díky ... tě nemít
StaHi
hmmmm, šikovná,díky
janika
těším se na takové, kde bude doopravdy rodina místo pokryteckých zdvořilostních návštěv a nenechám se strhnout do nákupního procesu...
já zásadně nenakupuji těsně před svátkama... by mně kleplo z toho množství lidí... navíc když už musím jít do krámu, tak u nás, kde nejsou ty šílený fronty a lidi mně znaj. A pak taky na Vánoce nepřijímám návštěvy... k radosti mi stačí ségra s Balčou
super kokosky dělaly holky podle receptu někoho ze psa .... určitě tu to téma někde bude... isdpch ho měl obzvlášť rád, když ho promazával
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:10
- Nahlásit
janika
potřebuju nějaký hodně levný knížky ( hlavně takový dost přitroublý), aby mi nemrzelo, že se budou likvidovat vystřihováním, vytrháváním a následným děláním koláží
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 14:10
- Nahlásit
Gerda
nechceš jít v neděli dopoledne
když nepojedu kousat do Práglu tak jooooooo
|