| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 19:41
- Nahlásit
nemethova5
a jinak mame u nas prvniho listopadu den otevrenych dveri,
ty voe,ty mi dáváš
Psíček
aspon se hukaze, ze tady zase lzete jako ostatne vzdy
Jste mi skvělým učitelem,pane
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 19:43
- Nahlásit
davidkova renatatak treba se podivat,co po nas zustane,ne?hromadka popela,jak se rika,v prach jsi a v prach se obratis
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 19:45
- Nahlásit
nemethova5
prach jsi a v prach se obratis
to ste řekla moc pjekně ,pani!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 19:50
- Nahlásit
davidkova renatano a neni to pravda?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 19:53
- Nahlásit
davidkova renataa jinak,jak se tam uvolni misto,tak tam jdu delat,mam primo slibeno prominentne od reditele
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 20:24
- Nahlásit
nemethova5
tý jo tady probjech nácvik na zítřejší pohřep a já to zas propásla!!!!!! ¨Dneska nestíhám vůbec nic a vo nácviku mě nikdo dopředu neinformoval. Tak zejtra se teda musím jedině řídit podle Hajánka, páč ten vypadá dost fundovaně, takže to snad klapne
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 20:55
- Nahlásit
PetraKnazdar pani!nebojte hajan vas bude korigovat,jinak vas zdravim,co noveho?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 21:43
- Nahlásit
nemethova5
Brej večír pani. U nás novýho nic. Hnáta mě furt bolí a dneska jsem se do ní navrch třikrát řízla s takovou intenzitou, že jsem si zatrénovala na zítřejší pohřep. Pláč mi půjde bez problémů sem zjistila . Teď koukáme na fotky, když bylo Ešusovi 3/4 roku-to byl ale děsně vočklivej pes - dlouhej byl, jak józefpčík, nohy jak žirafa, no fuj, co sem si to pořídila???
Hajánek mě zejtra musí ale vzít pod křídlo, páč vůbec nevim do čeho du. Esli začnu plákat na blbým místě, bude to trapas!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 22:01
- Nahlásit
PetraKpani,zadny trapas nebude jo a apropo,pro koho delame ten zitrejsi pohreb,ze vo nicem nevim teda,ja se vsechno dozvim az na posledni chvilku,jinak hajan ,jak byl malej,vypadal,jak bych nejake medvedici ukradla mlade,no fakt,celej medvidek!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2008 22:02
- Nahlásit
PetraKjo pani a co mate s nohou,jsem se nejako opomnela zeptat,jinak vy jste na pohrbu za placku,jo?no tech nejni nikdy dost.
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 07:33
- Nahlásit
Doooooobréééé rááááno, dnes první
Zdravím všechny, kteří v noci spali na bonbóně.
Včera jsem usoudila, že Ferdík už je dost tlustý, tak spal poprvé venku v boudě a ani moc nezbořil kotec, jen ho ožužlal
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 08:08
- Nahlásit
Dobré ráno ve svátek
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 08:23
- Nahlásit
dobré ráno všem
tak tady leje vod rána,doma bordel,ale hlavně že jsem už měla k snídani bramboráčky domácí dělané
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 08:34
- Nahlásit
brezen2008 Koukej uklízet a zejtra můžeš i u mě, dyš dete pani ke mně na návštěvu, to víte, nemocný nic nemůžou dělat
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 08:36
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
jo a kolik si učtuješ za uklid bytu,to víte já jsem drahá,tak minimálně 100 na hodinu a budte si jistá že budu u tebe co nejdéle
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 08:37
- Nahlásit
brezen2008 100 na hodinu? tak to ste eště hodně levná a ani vo tom nevíte
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 10:05
- Nahlásit
davidkova renata
koukej na Novu od 12 - dávaj Světáky
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 10:08
- Nahlásit
Všem dobrým velkochovatelům a lidem dobré vůle
Dnes v nočních hodinách nás opustil virtuální kolega,přítel a věčný šťoura alias chvd,Trotelchen a dokonce i psíček.
Vzhledem k nadpřirozeným schopnostem jmenované entity,je možnost,že přesublimuje do hologramu a bude zde bloudit a hledat nové tělo.
Pohřep bude na den památky zesnulých.Tj 2.11
Prosím organizační poznámky,věcné dary,sbor spjevaček a plaček rozdělme si fukce.
Děkuji za pozornost a dovolme mi první velké fňuk fňuk..achich áách
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 10:13
- Nahlásit
Erin
Já myslela, že pohřep je dneska? Dokonce jsem kvůli tomu jela do města sehnat černé silonky No nic, do druhýho se nezkazí .
Přidávám se tedy k velkému fňuku. Uááááááááá, taková tragédijéééééééé, fňuk fňuk fňuk.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 10:17
- Nahlásit
Biluška
Jak by mohl být dneska pohřep,byš teprvá humřel??
Taky mámšerný silonky se švem vzadu a chvdímu uvinu vjenec ,z toho podzimního barevnýho listí.nemethova5 mu vypraví tu kremaci,dyž je profík a dál??kdo se hlásí?Muší to být heský a dojemný.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 10:27
- Nahlásit
Psíček
Pokud načúráš i Psíčkovi a kadlíkovi tak ano.
A je to tu!!! Hologram se lísá...buďte obezřetní bratří a sestry
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 10:28
- Nahlásit
Erin
Jak by mohl být dneska pohřep,byš teprvá humřel??
Co já vím, v Africe je taky přece pohřbívají hned jak humřou. Aby měli jistotu, že tchýně zase nevstane
a chvdímu uvinu vjenec ,z toho podzimního barevnýho listí.nemethova5 mu vypraví tu kremaci,dyž je profík a dál??kdo se hlásí?Muší to být heský a dojemný.
Tak já dám parte do novin, aby lidi mohli přijít na pohřep
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 10:35
- Nahlásit
Biluška
Tak já dám parte do novin, aby lidi mohli přijít na pohřep
Děkuji.
Jo a za vetem sem nebyla měl volno Ale nevim nevím,zda by se ti cesta až sem rentovala.Jak něco vyšpióním dám vjedět
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 10:37
- Nahlásit
Psíček
so to melee děvúcho?
Tak nic přátelé, hologram si čuchnul kalnagonu.A je humřité všecko. Jereš ty duchu jeden!!Jereš jereš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 10:39
- Nahlásit
Erin
Ale nevim nevím,zda by se ti cesta až sem rentovala.Jak něco vyšpióním dám vjedět
OK. Když bude opravdu spolehlivý tak tam Texu klidně přivezu. U nás pár dobrých vetů je, věřím jim, že nezapinkají narkozu a takové věci. Ale nějak nemůžu najít tu důvěru k akci samotné. K tomu, že pes opravdu bude spolehlivě neplodný a nenakreje mi některou fenu. Nebo co hůř, nepřekreje třá nakrytou fenku a nebudu mít štěňata s PP co budou nápadně podobné foxteriérovi
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 11:03
- Nahlásit
Biluška
Tak napiš rovnou sem: zdara@lit.cz
a odvolej se na mě.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 11:10
- Nahlásit
Erin
?????? Von pohřep nejni dneska???? A já se uš narychtovala ,tak von dneska jen humříl,jo??Šiš to sou zmatky todlencto .Ale fakt je,že je to celkem fuk gdy ho zahrabem,hlavně že uš to má za sebou...chúdě malý chvdí ,mě je to tak líto,fňuk,fňuk,fňuk,co si bez něj počnem No musíme tam fšicí,no
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 11:10
- Nahlásit
Erindnes jedu do prace,tak jako profik mu udelam peknou kremaci,neni problem
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 11:15
- Nahlásit
davidkova renata
nemethova5
Dneska nad ránem humříl...dyk se to už někde avízovala a pohřep bude na "dušičky"
Teď budeme mít čas na štkaní(prostě pudem do hospy a vožerem se :up
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2008 11:18
- Nahlásit
Erin
Teď budeme mít čas na štkaní(prostě pudem do hospy a vožerem se
aha...to zní dobře,souhlasim ,tak na dušičky...stýýýlově
nemethova5
tak jako profik mu udelam peknou kremaci
je fajn,dyš má čék známý na správnejch místech