| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:49
- Nahlásit
Gerda
no já ho vybízela, aby mluvil
musíte na něj furt, furt mluvit - asi na něj Mařenka mluví víc než vy, dyš jí tak vítá Já ráno vstanu, Kosťa celou dobu mlčí, ale jakmile otevřu dveře od ložnice, okamžitě spustí - s takovou intenzitou ovšem, že musí jít často do separace, aby se zbytek baráku vyspal , páč ne vždycky se mnou může do kópelky.
Von teda chudák ani neumí pořádně lítat
Jak to???
To je přísloví starokanadských krtků,
že bych nakonec byla krtek? Páč spadne první list a já padnu do depréze, že zas budu muset lítat s hráběma. rači bych lítala třeba s hrábětem nějakym.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:49
- Nahlásit
janika
a to je nějakej cvičák nebo o co jde
to tam má snad Jirka v sobotu, ale já v sobotu chodím k nám tak se tam občas sejdem v neděli
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:50
- Nahlásit
jablunka
Páč nám bude jeden milovanej človíček chybět
My takhle měli troje vánoce za sebou, kdy nás bylo o jednoho míň. Kdyby teď u nás nebyla teta, seděly bysme s mámou u stolu dvje. Prostě to nesnášim už od mala.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:53
- Nahlásit
jablunka
Gerda
udělejte to jako já, když jsem byla na vánoce v GB, bez rodiny, bez přátel - sedla jsem na koně a jela na 3 hodiny ven, do terénu. pak jsem se vrátila, vypila punč a flašku vína, pustila jsem si KT Tunstall a koukala na fotky, rovnala časopisy, umyla jsem si vlasy a použila všechny regenerační přípravky, celá jsem se opílingovala, vytrhala si obočí, skoukla Salton Sea (protože tam není o Vánocích ani zmínka...), večer jsem šla dát všem koním jabko a pólo (bylo jich tam okolo 50) a šla spát... no a další den jsem svátky slavila s anglánama a taky to nebylo špatný.
jinak mám vánoce moc ráda, i když ty v dětství byly dost o ničem, teď si to vynahrazuju. mám ráda vůni skořice a vanilky a miluju vyzdobenou Olomouc...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:53
- Nahlásit
jablunka
Páč nám bude jeden milovanej človíček chybět
promiňte pani, to sem opravdu nechtěla.
Ale kdyby bylo echt smutno, můžete zavolat. Já vám zaspívám a hned uvidíte, že může bejt dycky ešče vo něco hůř. Scete? Nejrači mám Jéžišku Panáčku!
A bohužel mi je sebrala vlastní matka
a tak to maminky uměj, takovýdle věci -nesmíte se dát.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 15:55
- Nahlásit
PetraK
musíte na něj furt, furt mluvit
tam je průšvih, že na něj nemám teď už čas. V době, kdy sem nebydlela doma, máma ho nepouštěla ani prolítnout, takže chudák žije v kleci a lítat ani pořádně neumí, resp nevydrží a pořád někam padá. Tohle si dost vyčítám, že je to chudák Pipi, kterýmu se nikdo nevěnuje. Papoucha už bych si nikdy nepořídila, vim, že na něj čas nemám.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:01
- Nahlásit
PetraK
promiňte pani, to sem opravdu nechtěla.
Ale kdyby bylo echt smutno, můžete zavolat. Já vám zaspívám a hned uvidíte, že může bejt dycky ešče vo něco hůř. Scete? Nejrači mám Jéžišku Panáčku!
To si můžu nahrát vlastní zpjevy a eště to doplnit tancema.
tak to maminky uměj, takovýdle věci -nesmíte se dát.Gdyž já jí to nemůžu ani dát sežat,přet 22 rokama se zdejchla a já jí hledat nepudu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:07
- Nahlásit
jablunka
To si můžu nahrát vlastní zpjevy a eště to doplnit tancema
sem tu správně s nabítkou hry na zopcofku?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:07
- Nahlásit
jablunka
Gdyž já jí to nemůžu ani dát sežat,přet 22 rokama se zdejchla a já jí hledat nepudu.
boží mlejny prej ale melou spolehlivě, pani...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:09
- Nahlásit
PetraK
z Motola cestu znám.... jednak jsem tam jezdila ze Spořilova na praxi a pak taky do práce.... na kontroly s dětma atd.
Nesnášim úklid, nesnášim úklid - nevíte vo někom kdo se f tom vyzná??
znám, chceš kontakt?
Gerda
jablunka
my měli vždycky hezké vánoce... jen kdyby se těsně před začátkem negruntovalo... to jsem doma zrušila a jsem na tom stejně jako Petra... dárečky včas a nic velkého a drahého, úklid do konce pečení a pak už šlus, nákup dobrot včas, a pak už jen pohádky, procházky, svíčičky, vůně jehličí .... zkrátka klídek
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:17
- Nahlásit
Gerda
sem tu správně s nabítkou hry na zopcofku?
Jasně,na tom nejlepčím místě.
jbat
boží mlejny prej ale melou spolehlivě, pani...
No nevim..........uš mě přišlo asi pjetkrát přetvolání k soudu,gde chtěli řešit její průsery,ale páč ji nemůžou najít,tak esli jí nechci dělat vopatrovníka.Jednou ji u nás hledali policajti,páč je celostátně hledaná a je možný podezření,že bych jí mohla ukrejvat(to určitě!!!! )a naposlet to byl vymahač s finančáku,taky ji hledal. Asi to zadám Novje,ti ji najdou hnet a bé klit!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:18
- Nahlásit
brut
my měli vždycky hezké vánoce...
Doufám,že to jednou řeknou moje děti.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:21
- Nahlásit
jablunka
Gerda
postupně zmizelé milované lidičky na vánoce znám nějak moc dobře
jablunka
Gdyž já jí to nemůžu ani dát sežat,přet 22 rokama se zdejchla a já jí hledat nepudu.
by ste byla sama proti sobě a nic by ste tím nezískala ... holt ne všichni si sou schopní uvědomit, jak moc druhým) nejbližším) ublíží
isdpch
taky rádi chodíme po vánočních trzích, očucháváme kde jakou svíčku, vůni atd. ... a pak procházky večerním městem... vyzdobeným, vylidněným, klidným... ty milujeme všichni.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:27
- Nahlásit
jablunka
uš mě přišlo asi pjetkrát přetvolání k soudu,gde chtěli řešit její průsery,ale páč ji nemůžou najít,tak esli jí nechci dělat vopatrovníka.Jednou ji u nás hledali policajti,páč je celostátně hledaná a je možný podezření,že bych jí mohla ukrejvat(to určitě!!!! )a naposlet to byl vymahač s finančáku,taky ji hledal. Asi to zadám Novje,ti ji najdou hnet a bé klit!
víš, na tohle člověk nemá slov .... myslím, že nic horšího máma dítěti udělat nemůže ..... já mám něco podobnýho s otcem.... naštěstí sem ho nikdy ofiko neviděla a tak můžu tvrdit, že ho neznám. Jen by mně zajímalo, kterej z jeho potomků bude platit ty dluhy, co nasekal ... vlastních dětí má osm + ještě já, ale prý nejsem jeho, takže se tím pokaždý oháním
my měli vždycky hezké vánoce...
Doufám,že to jednou řeknou moje děti.
taky v to doufám... a myslím, že tvoje děti mají tu nejlepší mámu pod sluncem, takže budou mít vždycky hezké vánoce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:29
- Nahlásit
Gerda
tam je průšvih, že na něj nemám teď už čas
no jo, to znám. Ale hele, však ono se ale chvilka najde. Musí. Páč von to potřebuje. Je to hejnovej ptáček, potřebuje kontakt s někým. Jinak je nešťastnej. Já se snažím si najít vždycky aspoň chvilinku, páč Brtník na něj prdí- taky kvůli tomu dost řvu, páč si ho pořizoval on a jedinej kdo se vo něj stará jsem já , klidně třeba aspoň ráno chvilku- mi tomu říkáme ranní čtvrthodinka v kópelce, kam ho beru s sebou. Nebo u snídaně si ho pusťte.
isdpch
Vánoce sou gůůd, teda pokud je čék netráví uhoněnej ve frontě v Tesku.
přesně tak, todle je nutný vyeliminovat stejně jako šílení s hadrama a saponátem. Házky dopředu a pomalu. To je moje heslo.
se teda netěším jako vy vot srpna
ste mě podcenil pane. Já se těším od prvního ledna uš. A jednou jsem dokonce v lednu měla uš vánoční dárek
jablunka
To si můžu nahrát vlastní zpjevy a eště to doplnit tancema
depak, depak, vůbec netušíte vo čem já mluvim !!!! Fakt zavolejte, zapěju a uvidíte
Gdyž já jí to nemůžu ani dát sežat,přet 22 rokama se zdejchla a já jí hledat nepudu
To jí ani nehledejte. Víte co pani? Von ten čas jí to zpracuje hásky sám. Jako mýmu tatíčkovi. Nebojte. Vona si to vyžere a vy u toho vůbec nemusíte bejt. Může vás hřát vědomí, že už si to třeba vyžrala a klidně dvojmo.
brut
my měli vždycky hezké vánoce... jen kdyby se těsně před začátkem negruntovalo
jo u nás se cvičilo s hadrem taky do poslední chvilky a já to udělala stejně jako vy. Tohle jsem zrušila. Co stihnu, stihnu, stejně v bordelu nežijem. Teda teď co máme Ešusa uš jo, ale to nezměním
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:30
- Nahlásit
isdpch
bodejť né, když jsou všichni v tom Tesku
se těším na ten klídek ....se budete divit, ale i cikáni jsou o svátcích hodní a neřvou ... za to si vše vyberou na Mikuláše a na Silvestra
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:31
- Nahlásit
brut
postupně zmizelé milované lidičky na vánoce znám nějak moc dobře
Když nepočítám vzdálené příbuzné,kamarády a dědu,tak je pro mě tohle nejbolestnější a pořád sem se s tím nevyrovnala.
by ste byla sama proti sobě a nic by ste tím nezískala ... holt ne všichni si sou schopní uvědomit, jak moc druhým) nejbližším) ublíží
Teď by momentálně nejvíc ublížila,gdyž by se objevila.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:32
- Nahlásit
jablunka
Doufám,že to jednou řeknou moje děti
to si piš, že t ořeknou!!
Lidi musim letět - jdu uklízet k máteři sklep - to bude hooorrroor
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:33
- Nahlásit
PetraK
Co stihnu, stihnu, stejně v bordelu nežijem. Teda teď co máme Ešusa uš jo, ale to nezměním
no já s kočkou,co neustále líná a všude leze, s osmákem, kterej běhá po celým baráku a dvěma psama... to s tou čistotou taky nevytrhnu
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:37
- Nahlásit
jablunka
je pro mě tohle nejbolestnější a pořád sem se s tím nevyrovnala.
to chce čas...spoustu času a odstup, do té doby to stále bude živé a bolavé
Teď by momentálně nejvíc ublížila,gdyž by se objevila.
teď jo, ale tenkrát ublížila a hodně ....
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:37
- Nahlásit
brut
Jen by mně zajímalo, kterej z jeho potomků bude platit ty dluhy, co nasekal
Co by gdo platil,to by po něm nejdříf musel něco dědit.
vlastních dětí má osm + ještě já, ale prý nejsem jeho, takže se tím pokaždý oháním
Nám taky ještě bjehaj někde dva sourozenci,kluk a holka,ale nic jinýho nevím. Třá je jednou najdu.
myslím, že nic horšího máma dítěti udělat nemůže
Ale může.
PetraK
depak, depak, vůbec netušíte vo čem já mluvim !!!! Fakt zavolejte, zapěju a uvidíte
Gdyž bé nehůř,tak uděláme dohromady s Gerdou konferenční hovor.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:42
- Nahlásit
jablunka
Gdyž bé nehůř,tak uděláme dohromady s Gerdou konferenční hovor.
Jo, to beru, škoda že nám f práci dali volno, rači bych byla tady. Sem tu každej rok.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:43
- Nahlásit
jablunka
Třá je jednou najdu
já je ani hledat nechci... nějak mám obavy, že by mohli být po něm.
Ale může
sem myslela... sebrání iluzí, lásky, dětství.... jinak samozřejmě může
nějak nám nevychází návštěva v Chrudimi, ale je stále domluveno, že se tam sejdeme ( v Praze i u babičky se vídáme, ale máme slíbenou procházku) .... tak snad do konce roku dorazíme
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:46
- Nahlásit
brut
sem myslela... sebrání iluzí, lásky, dětství...
Tak to jó.
nějak nám nevychází návštěva v Chrudimi, ale je stále domluveno, že se tam sejdeme ( v Praze i u babičky se vídáme, ale máme slíbenou procházku) .... tak snad do konce roku dorazíme
Že by konečně?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:49
- Nahlásit
jablunka
Že by konečně?
však už je to ostuda ....ale ten můj chlap je pořád v práci a tak se míjíme se švagrama
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:53
- Nahlásit
Kdo z vás se narodil ve stejném roce, jako je počet stran v tématu vo davítkový?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 16:58
- Nahlásit
brut
ale ten můj chlap je pořád v práci
Tak vo tomhle taky něco vím.
Gerda
Kdo z vás se narodil ve stejném roce, jako je počet stran v tématu vo davítkový?
Já uš byla pjet stránek na svjetě.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 17:11
- Nahlásit
Gerda
moje ségra ....... já už byla nějakou dobu na světě
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 17:11
- Nahlásit
at už přestane pršet,to není už možné
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2008 17:17
- Nahlásit