Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1809 . 1810 . 1811 . 1812 . 1813 . 1814 . 1815 . 1816 . 1817 . 1818 . 1819 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:31
- Nahlásit

Benda
jbat ale bez povoleni zabijet

jako jébat ale bez povolení zabíjet...? chmmm... no, myslím, že to je furt dobrý...

PetraK
chceš poslat ňákou krabici?
na mé tělesné proporce leda nějakou od lednice, jestli máš... no a pro blbís nějakou úzkou, podlouhlou...

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:32
- Nahlásit

jbat
na mé tělesné proporce leda nějakou od lednice,

tak vydrž do jara, to budem kupovat novou lednici na chalupu

no a pro blbís nějakou úzkou, podlouhlou

tu mám - vod krbovej sirek.

Benda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:33
- Nahlásit

davidkova: sem byl v trafice a povidam goukupon za 250 a von mi daval nakej duchodcovskej kupon za 250 ani nevim na co.

davidkova renata
Člen
- Nahlásit

jbat
no a pro blbís nějakou úzkou, podlouhlou...
může bejt níská...nemá skoro nožičky
PetraK
znásilnili, přepadli a zabili
sim vás,co by dělal úchyl venku f tomdle počasí

brezen2008
Člen
- Nahlásit

davidkova renata
tak tady se vyjasnuje,doufám,bo tím pádem jdem lítat odpol do polí a hájů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:34
- Nahlásit

Benda
von mi daval nakej duchodcovskej kupon
njn... uš je to tady...esi jedeš emhádé asi tě vomladina pustí i sednout..to nejni špatný ne? A skákni si na počtu esi ti uš nepřišel důchot

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:35
- Nahlásit

PetraK
tak vydrž do jara, to budem kupovat novou lednici na chalupu

bé velká ta lednice...?

tu mám - vod krbovej sirek.
může bejt níská...nemá skoro nožičky

se k tomu ani nebudu vyjdřovat...

Benda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:38
- Nahlásit

davidkova renata: sim te byl upa mimo asi fetuje jinak to nechame na zitra nechci frcet mhd

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:40
- Nahlásit

Benda
asi fetuje
to pochybuju,spíš má dobrej postřech
jinak to nechame na zitra nechci frcet mhd
jasně f poho

Benda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:41
- Nahlásit

jbat ne jebat ale jbat a jedine bezpecne

Biluška
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:44
- Nahlásit

Dobré ráno fšem co zasejc nic nestíhají. Mimochodem, tady taky neprší, zato fouká šílený vichr, tak děsný, že to otvírá dvéře od sklepa

Mám tady novýho psa, večer jsem ho odchytávala na silnici Dneska jede do útulku, čudinka malinkej . Takovej čananej vořech vořechovič, rezavej, rozježenej, středně velkej.... jo a asi je sražený autem. Nemá teda nic polámanýho, ani upadlýho, ale strašně těžko vstává. Buď je nějak zraněný, nebo nemocný. Možná to měl už dřív a kvůli tomu skončil na ulici Ležel u nás na křižovatce v hromadě listí a tvářil se zdechle. Dva (slovy dva) sousedi, nezávisle na sobě, mě přišli upozornit, že tam leží a že bych ho měla jít chytit Jenomže oba přišli když jsem nebyla doma. Zato bylo doma velké dítě, které mi to ihned poctivě telefonovalo. Tak jsem tam večer zaběhla, pes vrčel a chtěl mě sežrat. Za deset deka vysočiny byl kámoš, už mě nechtěl sežrat a šel se mnou domů. Cestou jsme potkali jednoho z těch sousedů co nám to byl hlásit. Pán na mě hned hulákal, že u cesty leží pes ať ho jdu chytit. Řekla jsem mu, že je to tento pes, kterého právě nesu v náručí, jestli je slepý, nebo co Soused zabrejlil a řekl "aha, no jo a jak jste to udělala, sem ho chtěl chytit a on na mě vrčel". Slíbila jsem mu, že až budu mít čas udělám mu rychloinstruktáž o házení salámu toulavým psům Bože, moje nervy, to je neskutečný co tady musím vydržet Jdu dřít, abych měla na granule

PetraK
pořádně nikam, páč v polích bych se v tý tmě přerazila a navrch by mě znásilnili, přepadli a zabili a
Já to naopak miluju . Je to jediné roční období kdy můžu pustit z vodítka Armana i Gozérku. Chodíme ven zásadně potmě, to znamená, že všichni už mají zavřené slepice i krávy, srnky už venku nejsou (a když jo tak dobře jim tak, mají chodit slušně za soumraku ). Venku nejsou houbaři co by ječeli "chyťte si toho psa". Venku nejsou cyklisti, které by Arísek lovil.... Venku není nikdo a můžu pustit všechny psy, i ty, které neodvolám od vůbec ničeho

brezen2008
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:48
- Nahlásit

už mám toho vola zas doma a já myslela že se ho na den zbavím
no tak zas nic
a jak tak koukám,tak se žene zas hnusnej mrak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:53
- Nahlásit

Biluška
Dva (slovy dva) sousedi, nezávisle na sobě, mě přišli upozornit, že tam leží a že bych ho měla jít chytit
kreténi!! no taxte se začlenila do naší firmy Chyť a nepouštěj s.r.o.
Jdu dřít, abych měla na granule
to pomáhá jo??

du ven,nepište

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:57
- Nahlásit

davidkova renata
sim vás,co by dělal úchyl venku f tomdle počasí

no byli venku, páč f tomdle počasí může bejt venku právě jedině a jenom ouchyl. Normální člověk nevyleze. Teda krom lidí vod psůch. A ty taky nejsou zrovinka moc normální -koukni třeba .... no nebudu menovat, páč bych se upsala

Benda
goukupon za 250 a von mi daval nakej duchodcovskej kupon za 250 ani nevim na co

: D
Biluška

Dneska jede do útulku, čudinka malinkej

achjo, ach jo, ach jo.Zaplaťnadbůch, že to bylo u vás a ne někde v lese

Já to naopak miluju

no já ne, páč se to fakt u nás nedá. Já jsem slepejš, takže bych skončila uprostřed cesty s vylomeným kotníkem a pak se tam fakt pohybujou divný lidi, buď úkáčka, nebo bezdomáči, nebo bůhvíco a když jdu na a nebo z pole tak na obou straných je takový hnusný místo, párkrát jsem se tam ocitla v takový podivný situaci, tak se mi tam nechce. Je to bohužel vlastně ještě v civilizaci. U nás na chalupě je mi to fučík - jen si hlídám, abych se nepotkala s divočákem, tam je to jiný, ale tady v Prahé je to humáč

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 08:58
- Nahlásit

davidkova renata
du ven,nepište

nemám ráda provokatéry

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:14
- Nahlásit

PetraK
úkáčka
... co to je?!

bezdomáči,
...no...to vím co je...

párkrát jsem se tam ocitla v takový podivný situaci, tak se mi tam nechce.

ježiš, v jaký?!?!

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:25
- Nahlásit

jbat
úkáčka

to jsou prosím ukrajinští spoluobčané.

no...to vím co je

ste pitomá pani

ježiš, v jaký?!?!

no třebas jednou tam najely dvě auta - tam se zase jen tak jednoduše najet nedá - evidentně tam jeli ty šmejdi vyhazovat bordel nějakej, tak jsem tam s Ešusem zůstala zapíchlá - dělala jsem že mám děsně cvičenýho ÝPO psa, cvičili jsme poslušnost, štěkání na povel a tak. Evidentně jsem jim tam v něčem překážela, pak vylezli z aut začli pořvávat a pak odjeli. Ale dobře mi teda nebylo - zvlášť poté co na mě v devět večer na sídlišti nastoupili vožralí čtyři rusky hovořící občané Proto nemám ráda tmu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:27
- Nahlásit

isdpch
tmu nenávidím !

děkuju za podporu pane Moderátore. Ten Petřín - je to tam nasvícený? Nějak aspoň trochu? Jenže tam se s čoklama podle nový vyhlášky jít navolno vůbec nedá

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:33
- Nahlásit

Dobrý ránko všem

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:44
- Nahlásit

Zdravím všechny, kterým přišla jejich stránka a ty ostatní též. Tady už neprší .
Tmoucí venčení je úžasný, protože chodíme v šesti - dva lidi, čtyři psi.
PetraK
To je pádnej důvod, pro pořízení dalšího psa!!! Bude vás víc, nebudete se bát ÚKáček nic.

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:45
- Nahlásit

isdpch

joooooooooooo- fakt se tam může??? No to by byla paráda!!!! Já jsem z toho fakt celá nešťastná. Příští tejden ještě stíhám- pak ne - budou nám měnit ty vokna, takže mě asi šlehne.
Žádám tímto o zorganizování pohřepu- klidně společně s Psíčkem - aspoň si budu mít z koho dělat srandu

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:45
- Nahlásit

kachna_
Tady už neprší
tady svítí slunce..
hele já ti psala ondá mailík...dostalas ho??

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:46
- Nahlásit

davidkova renata
Dostala a vzala na vědomí, jenže jsem se zatím neviděla s Verčou, příště potvrdím přijetí

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:47
- Nahlásit

kachna_
To je pádnej důvod, pro pořízení dalšího psa!!!

to neprojde, to radši bude Brtník furt chodit s Ešusem sám, než abych domů dotáhla dalšího čoklida

protože chodíme v šesti - dva lidi, čtyři psi.

tohle bych si taky dala říct - jenže u nás nikdo v okolí prostě nevenčí. Nevím co s těma psama dělaj, ale ven s nima nechoděj a my to potřebujem moc, moc. Furt přemýšlím, jestli by se nedala přemluvit naše paní sousedka, že bych si od ní půjčovala vždy na chvíli pesana , ale Rusty je na ní hodně vázaný, tak by asi nešel.

Gerda
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:50
- Nahlásit

Dobré ráno milí a krásní lidé, dnes máme to přestupkový řízení, ten sviňák si pozval dva křivý svědky. Fakt je to takovej sráč, že ani nepřizná, že svý mámě rozmlátil pokoj. Teta za to dostane pokutu, že ho křivě obvinila. Jinak uš neprší a Maryji se dobře hrabe v zemi myšička. Byla veeeeeeeelmi špinavá, vesměs jen hnědá. Kvůli ní sem si nestihla vyžehlit tričko, neboť jsem jí musela vyprat od hlíny. Nebyla ráda a to mě těší, bo já taky nejsem ráda, že sem zmačkaná jak krávě z huby.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:52
- Nahlásit

kachna_
příště potvrdím přijetí
šiš to nemusíš,já jen že někdy ty mejly asi choděj pješky a vopčas se i ztratěj cestou.Já eště zkusim říct jedný kámošce co je můdr a má tam někde chalupu esi by tam zavolala..jako kolegyně..třá budou vochotnější.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:54
- Nahlásit

PetraK
Kdo mluví o okolí? To jsou naši vlastní psi a partner je taky "vlastní" . Občas potkáme tosu inu a nebo k nám doběhne (bez ohledu na to jestli se nám to líbí) velmi submisivní labradorátko, což znamená, že musim zdusit polovinu smečky, aby si na něj nedovolovala.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 09:59
- Nahlásit

PetraK V Jinonicích taky nikdo nevenčí, jenom březen

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 10:09
- Nahlásit

kachna_
Kdo mluví o okolí?

ahá. No jo jenže já bych právě potřebovala potkávat ty cizí a hlavně normální psy, aby Ešus přestal blbnout.

V Jinonicích taky nikdo nevenčí, jenom březen

no tak je to koukám všude stejný Březen jezdí do Jinonic? Vy asi ale venčíte už dřív než já přijdu z práce, což?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2008 10:11
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
PetraK
gde to bydlíte????Tady zas couraj fšicííí.Proč nechodíte do vobory,pani petraK?Tam je to jak na Václaváku,mám z toho pupínky

<< 1 ... 1809 . 1810 . 1811 . 1812 . 1813 . 1814 . 1815 . 1816 . 1817 . 1818 . 1819 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání