Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1782 . 1783 . 1784 . 1785 . 1786 . 1787 . 1788 . 1789 . 1790 . 1791 . 1792 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 09:03
- Nahlásit

Přeji dobré ráno, i když já mám spíš hnusné.... nejen, že mně mladá ve třičtvrtě na tři vzbudila smskou, že jde z pracovní akce konečně domů, ale mužskej vstával před šestou, aby připravil plochu na beton, kterej stejně nepřivezli

PetraK
Jo a jsme potkali devítiměsíčního stofárda, kterej si chtěl hrát.
ty máme nejraději... teda po čivavách či jiných podobných " blechách" .... ale úplně nejvíc Brut miluje Trinču, když jsme byli v Kralupech a ona byla v kleci, tak hrozně trpěl

wami
jak je?

isdpch
čemu nerozumíš? Gerda bude vařit halvu a jsme na ní pozvaní , pak PetraK má trochu splín a dumá, kde tesař udělal chybu + si ještě udělala schválně puchýře, aby nemusela do práce. No a Nyný prý děsně smrděj hnáty, takže jí vlastně žádnej pes nemůže nakrýt

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 09:03
- Nahlásit

wami
(ale myslel to s humorem
asi bude sám rád,že se splet,tohle je fakt super pohled na psa co měl bejt už nejlíp po smrti..holt ta věda nejni dycinky tak nevomylná.Mám třá kámošku co jí dochtoři řekli ,že je už tuty sterilní či neplodná...holka ted chodí asi do první třídy blbý na tom bylo akorát to,že vona tomu celý léta věřila a ta holka se jí narodila asi vo 14 dní pozdějc než její první dceři dítě,takže byla vlastně matka a babička najednou...dva v jednom jako
Tinta76
nééé,to nebé váš přípat!! Já jen že co se může taky stát..jeho to taky hned nenapadlo,protože stačily ty správný ATB..štěnda ani nebyli ještě venku,chytli to od tý kámošky
záclony zrušte, stejně jsou to vohavný had
aha..

Strejda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 09:25
- Nahlásit

davidkova renata
za trest se eště budete dívat jaxem fotila
Máte pěkkny fotky, Výsosti.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 09:26
- Nahlásit

Psíček
typickej syndrom otroka ...

todle mu dám asi přečíst. Aby měl taky jednou za rok z něčeho radost

Tinta76

jsem se mu snažila vodchytit moč a když se mi to nakonec povedlo, tak mi do toho šlápl a tudíš mi to celý vylil

- promiňte pani,ale tagle ftipný věci poránu, to mě vždycky dostane . Lítala ste před barákem s talířem jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 09:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

isdpch
chytám to jen tak útržkovitě, ale kolik je Ešusovi

Ešusoj je prosím akurát čtyři. Myslíš kvůlivá těm psům nebo kvůlivá balounům?

davidkova renata
blba bo na zácloně rozmáz celkem
sem asi unavená uš. Páč dyš sem to četla, tak jsem místo na zácloně četla na záchodě a říkala si, cože to tam mohl rozmáznout, úplně sem se děsila. Dyby mu byly štyry,tak to by bylo něco jinýho,ale tagle f tomdle věku? No naštěstí sem si to přečetla pořádně.

k tý anglíně - mně to nikdo doma nevěří, že čokl může chytnou křipku nebo anglínu klidně vod člověka. aspoň že se jich pár podařilo zachránit.

a teď koukám, že Jablůnka to měla podobně

nésu osamocený vůl, nésu!! Hurá

brut
ty máme nejraději

no my taky měli, páč sou nerozbitný a mohlo se s nima masit do alelujá, tetkon už je nemáme rádi. vůbec je nemáme rádi , jak je to stofárd a má pindika, tak ho neoblibujem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 09:36
- Nahlásit

Tinta76
tyvogo a já jsem si včera po stanovení diagnozny voddychla, ještě že to nejni nic horšího ale tohle snad bé angína psí ...

klid on už je velkej hošíček, todle byly mrnítka. A ATB už máte, takže za chvíli bude somrákovat kolem, páč si bude připadat zdravej.

Benda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 09:36
- Nahlásit

dobre rano vsem co si dnes prispali a jdou na pcr objasnit dopravni prestupek

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 09:37
- Nahlásit

Benda
jdou na pcr objasnit dopravni prestupek

ste řídil pod vlivem a zapomněl se převlíknout z těch hadrů alá hajzlbába? Podáte nám hlásání?

brut
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 09:42
- Nahlásit

PetraK
jak je to stofárd a má pindika, tak ho neoblibujem.
my neoblibujem nic, co má pindíka a je starší než rok ...teda alespoň Brů neoblibuje, piraně je to jedno

Benda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 09:43
- Nahlásit

PetraK sem vezl sestrenici z chaty, vzdycky kdyz ji vezu dostanu pokutu tentokrat vubec nevim co sem proved. Hlaseni: jbat mela na kabate mrtvyho komara a tetovani neukazala

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 09:50
- Nahlásit

brut
my neoblibujem nic, co má pindíka a je starší než rok

No my máme partu kámošů co jsou u nás u baráku- ale fšicí sou menší než Ešus - teda Míša ne s tím jsou na stejno, ale Míša je takový ten úžasný psí diplomat, má Ešusa hásky zmáknutýho, může mu i hopsat po zádech. Nejdýl Ešus přemejšlel nad Mopsem Frankiem (furt si ho pletu s Frediem, to je vždycky trapas ), páč ten má tu kušnu spláclou a von neví co s tím- navrch neví jestli vrčí nebo chrochtá, takže musel popřemejšlet . Blbý je, že ty psi u nás choděj ven jen sporadicky, zatímco my jsme venku dycky a tak si nemá Ešus jak do tý hlavy dostat, že psi jsou i kámoši, no.

Tinta76
# Zasláno: 22 Říj 2008 09:52
- Nahlásit

davidkova renata
aha..
jako vševobecně, nejenom ty vaše

PetraK
Lítala ste před barákem s talířem jo?
Na parkovišti před veterinou, maj tam takový dva krásný sloupky, ty se mu moc nelíbily, tak jsme se museli přesunout na chcací plácek, tam zas bylo moc šutrů a nevěděl, kterej si má vybrat a vůbec - jsem mu tam s tou miskou porád překážela, tak se votáčel, no trvalo nám to nějakou chvilku a von do toho ještě ten vůl šlápne

klid on už je velkej hošíček, todle byly mrnítka.
jenže von je zas už moc velkej, teda starej ... by mě docela zajímalo, co by mohla neléčená angína udělat za neplechu ...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 09:57
- Nahlásit

isdpch
myslím kvůlivá balónům,

ach jo nestrašte pane MOderátore , ale vižlouni jsou magoři, tam to právě takhle až tak není. Jsou to šílenci do všeho do celkem vysokýho věku. Myslím, ale spíš že to je - jako ostatně vždycky ve mě. Já to na tom Ešusovi vidím. Brtníkovi nadšeně na tenisák hopíkuje a mně na chalupě taky. Na cvičáku pro házedlo nadšeně běží a hrál by si tam. Jen na tom poli, nebo u nás na sídlišti ne. Copak sídliště to je neřeším, to je pro něj pochopitelně zajímavější čtení novin, navíc tam tak často nechodíme, takže to musí všechno přepsat. Ale na tom poli ještě do léta dobrý, pak se to někde poštelovalo. Uvidíme, přestanu prostě tlačit na tu pilu. Vzala jsem včera s sebou jen klikr a začla jsem ho znovu naklikávat. Takže si jen tak sedíme na mezi, klikáme a ládujeme se . A vypadá to, že se mi to tentokrát povede líp než prve, protože si už Ešus sám začíná somrovat o to kliknutí. Tak uvidím.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 09:59
- Nahlásit

Benda
sem vezl sestrenici z chaty, vzdycky kdyz ji vezu dostanu pokutu

přestaňte vozit sestřenici z chaty a budete při penězích

sem nemyslela hlásání z vašeho pozorování Jébat, ale hlásání z pčr, jakej ste dostal flastr,esli vás zmydlili a tak

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 09:59
- Nahlásit

Strejda
Máte pěkkny fotky, Výsosti.
chceš zvednout plat? Neni problém,umim vocenit dyš se něgdo umí chovat
Benda
: jbat mela na kabate mrtvyho komara
to byl asi ten můj rozmázlej bo von tam nebyl na tej zácloně,akorát ten flek,tagže možná z posledních sil dolít aš na jébat

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 10:01
- Nahlásit

Tinta76
a vůbec - jsem mu tam s tou miskou porád překážela

ach jo. Mám moc bujnou fantazii, takže jste mě zas pobavila

jenže von je zas už moc velkej, teda starej ...

má prášky? Má! Tak to bude dobrý, zabírá to rychle. Tak nešpekulujte co by se bylo mohlo stát, kdyby... Je léčenej? Je. Tak ho děte podrbat a neštrézujte se.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 10:02
- Nahlásit

isdpch
PetraK
zmizela ta dychtivost, co mám udělat, dělej rychle, já to chci.
no to máte z toho,že se těm čoklům furt věnujete! dybyste je vytáhli z přeprafky či kotce pouze!! v případě že se de cvíííčit,vona by ta radost byla furt stejná,že..
Psíček
jsem nekde slysel, ze pes se stava obrazem svýho pana
tak proto sou mí psi furt tak hraví...

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 10:03
- Nahlásit

Psíček
jsem nekde slysel, ze pes se stava obrazem svýho pana

chudák Ešus, bude z něj stará protivná bába

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 10:07
- Nahlásit

Psíček
boze pani, mate jedno zvire a je to fena, ne pe
bože pane,sem měla v životě celkem 2 psy..samce,chápete..a dvě feny...samice,jasný jo?Postupně jako,za sebou...stíháte pořád,jo??Byli hraví jako koťata,ani nevrčeli..nevim co dělám blbě,asi fšecko

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 10:09
- Nahlásit

Psíček
boze pani, mate jedno zvire
no vidíš a já měla už 5 psů a 1 samce a 1 už se rysuje taky,jako samec

Strejda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 10:15
- Nahlásit

davidkova renata
chceš zvednout plat
Ježíš,vy jste hlava, pane vachmajstr. O to mi jde.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 10:18
- Nahlásit

Strejda
Ježíš,vy jste hlava

Ok,napíšu ti i mimořádný prémyje

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 10:25
- Nahlásit

davidkova renata
Ježíš,vy jste hlava

Ok,napíšu ti i mimořádný prémyje

bacha, co když se upsal a chtěl napsat HALVA?
nechcete rači dát ty prémyje mě?

Strejda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 10:30
- Nahlásit

PetraK
co když se upsal nechcete rači dát ty prémyje mě?

Upozorňuji P.T. publikum, že Úřad pro eliminaci vnitřního nepřítele bdí.

brut
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 10:35
- Nahlásit

PetraK
mám kamarádku, co má vižloňku... teda bráchovu, ale u nich je to stejný jak u nás, taky mám Balču ajko třetího psa, když jí furt hlídám.
Milá zlatá vižloňka se taktéž ve čtyřech letech uklidnila. Sice by pro míček byla schopná zakousnout kamaráda, ale už to není takovej drajf, jak dřív. Zrovna tak plavání.... někdy jo, jindy ne. Oni i ty praštěný psi mají nárok na trochu zklidnění a hlavně fakt nesnášej vnucování se.
Tak se paní v klidu posaďte na mez ( pod sedínku si ovšem dejte pořádný polštářek, ať vám nenastydne zadnička), klikejte, odpočívejte a hlavně vše v klídku a s úsměvem. Však on si Ešus vzpomene na blbnoucí hry a bude je zase vyžadovat.... jen mu dejte čas.

Jinak australáci jsou všeobecně prdlí a hyperaktivky až na půdu. Člověk jim furt musí vymejšlet nějakou práci nebo mu udělaj z bytu kůlničku na dříví. Brut si už umí najít zábavu sám ( a nemyslím tím ničivou... prostě si okusuje klacík, zahání kosáky, blbne s plyšákama a nebo hlídá.... což znamená leží napasovanej v plastový židličce, hlavu má opřenou o opěrku a sleduje, co se kde šustne). Nepotřebuje tolik pozornosti jako dřív, hlavně mám pocit, že i chce být chvíli sám bez nikoho.
Na rozdíl od pirani, která usurpuje všechen čas pro sebe a když náhodou nemůžu, tak lozí po vejškách ( nejlépe v místech, kde je to hodně nebezpečný), vyhrabává díry na dvorku, cupuje boty nebo vymýšlí jiný kraviny aby na sebe upozornila a člověk se jí věnoval.

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 10:43
- Nahlásit

Strejda
Úřad pro eliminaci vnitřního nepřítele bdí.

každej jednou usne. Přinejhoršim uvařim čaj. Normální houbovej

PetraK
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 10:49
- Nahlásit

brut
hlavně fakt nesnášej vnucování se.

no a kdo jo, že jo? Proto jsem si i předím řekla taky řekla, že na balónky zapomenem, jen jsem měla strach, že to třeba tak zůstane na furt. no. Ale i kdyby jo, tak svět se nezbóři. Ale hlavně sem si připadala neschopná

Klikání je naprosto nenáročný a evidentně nás oba baví. A já si při něm nenamůžu od házení loket

jbat
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 11:53
- Nahlásit

ahoj lidi, Cyrano byl dokonalej, úžasnej, dojemnej... a Prachař teda těžce překvapil, umí...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 12:01
- Nahlásit

PetraK
Přinejhoršim uvařim čaj. Normální houbovej
pani,normální čaj je jedině japkovej!!!!!! Se voptejte brut,ta to muší vědět!!
jbat
Cyrano byl dokonalej, úžasnej, dojemnej
tetkonc nemluvíš ale vo bendoj,že ne??????????

Benda
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2008 12:06
- Nahlásit

davidkova renata pise prachar ne benda. Prachar asi bude od slova prachy ?

<< 1 ... 1782 . 1783 . 1784 . 1785 . 1786 . 1787 . 1788 . 1789 . 1790 . 1791 . 1792 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání