Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1773 . 1774 . 1775 . 1776 . 1777 . 1778 . 1779 . 1780 . 1781 . 1782 . 1783 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 12:23
- Nahlásit

jablunka

a dneska sem si konečně sama zavázala kaničky

hurááá, Jablůůůnka se konečně na starý koulena naučila vázat kličky!!

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 12:26
- Nahlásit

jablunka
Jsem myslela, že buldoci jsou strašně drazí.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 12:27
- Nahlásit

PetraK
Jablůůůnka se konečně na starý koulena naučila vázat kličky
toš to je dúvot k napití ne?

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 12:28
- Nahlásit

davidkova renata

co hodíte do placu? Nejlépe Portugalce ňákýho. Modrýho.

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 12:30
- Nahlásit

Mucholabka
Jsou. Proto jsou jich plné kravíny Jelikož rodí zásadně císařem tak po třech-čtyřech porodech už jsou nepoužitelné a skončí na bazoši "daruji čtyřletou fenu ang.buldoka, zn. z důvodů alergie dítěte"...

Walda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 12:32
- Nahlásit

davidkova renata

Už jsem to za tebe poslal. Pro kontrolu máš maila.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 12:34
- Nahlásit

Alexa
ale to si mezitím můžeš psa uklidit
Tak to neznáš Maryji. Při tréninku na cvičáku, kde už zkouškaři trénovali s práskáním, mi odmítala cvičit, vůbec nevyběhla pro aport, vyčůrala se na place a samostatně cvičit nic nechtěla. U nohy obraty a prostě to, kde může být blízko mě, zvládla, ale samostaný odběhnutí ani omylem. Prostě ta reakce je pořád ještě moc silná, než aby se s ní dalo pracovat. Pokud bychom si mohli odcvičit celý zzo před zm, myslim, že bychom to mohli zvládnout, to už bych jí i při těch střelbách nikam nevozila, ale pak už by byla půl dne nepožitelná, což by mi po zkouškách už nevadilo, naopak bych jí nechala zvykat. Ale jí ten strach paralyzuje, prostě s ní druhou půlku neudělám, ověřila jsem si to na cvičákovských závodech, kde se ode mě odmítla vzdálit. No neva, eště zkusíme libeň, kde by se mohly zzo cvičit samostatně.

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 12:38
- Nahlásit

Mucholabka

Jj,papírový štěňata až 25 táců,nepapírový 15!!!A vyrozený čuby(u nich je to brzo) se rychle darujou,aby nezabíraly místo.
URLURL
Ale teď sem našla levně i papíráky.
URL

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 12:39
- Nahlásit

davidkova renata
Ten se najde vždycky.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 12:43
- Nahlásit

jablunka
Já si říkala, v čem to bude, že se někdo zbavuje takových mladých fen v docela velké míře a napadly mě teda jedině kravíny.
Takový pes nepotřebuje moc pohybu, nebo jo? A asi jsou dominantní, co? Rve se to?

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 12:59
- Nahlásit

Mucholabka
Moc pohybu vopravdu nepotřebujou a dost se u nich musí dát pozor na přehřátí.Dominantní bejvaj dost,ale když chytneš mladý zvíře dá se s ním pracovat.Třá ja tu zlatou musela oddělovat,tam to opravdu nešlo,ale Bobina je pohodářka.Jo a sou hodně fixlí na člověka,závisláčci.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:06
- Nahlásit

jablunka
To mám strach z toho, že kdyby se k Bucce dostalo něco dominantního a fyzicky zároveň slabšího než Buca, tak by byly boje...protože Buca je domina a buď má velitele a je ve stresu (to měla jako velitele Emmu), nebo všem velí ona a je v klídku.

Alexa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:08
- Nahlásit

Gerda
to je blbý, ale teď jak o tom přemýšlím, tak u nás mu vedoucí říkala, že tam je pes s reakcí a dělalo se ZZO komplet a teprve potom šli ZM se střelbou.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:11
- Nahlásit

Alexa
tak u nás mu vedoucí říkala, že tam je pes s reakcí a dělalo se ZZO komplet a teprve potom šli ZM se střelbou.
No a to si myslim, že by třeba šlo i u nás, ale nejsem si tím jistá. U nás se to právě moc neřeší, protože tam psi s reakcí prostě nejsou. Zkusim to eště zjistit, Mařka navíc bude hárat, takže se hned tak potom zas na vičák nedostaneme.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:21
- Nahlásit

Walda
Už jsem to za tebe poslal. Pro kontrolu máš mai
díky ,díky,díky moc,já ti poslala maila,že tvůj mail nedorazil

nemethova5
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:23
- Nahlásit

davidkova renatazdravim pani!!!!video uzasny!!!!neni co dodat,ouplne,jak kdyz jsem absolvovala ty sluz.zavody,tak presne to same delali maliny z grabstejna,kousacky na nohy,pak ti pisnu meila a neco vic o te canisce,toz to ziram,jdu s hajou vrn,za chvilku jsem tady,zatim cus,JINAK VSECKY VAS ZDRAVIM!!!!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:33
- Nahlásit

nemethova5

čus pani, dete akorát fčas. Bude mejdan, Jabloň už je velká holka, co si sama zavazuje boty, tak to oslavíme. Davídkojc se plácne přes kapsu a dovalí nějaký pití.

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:37
- Nahlásit

PetraK
a pudem to teda slavit do pravěku? Ať se mamka i děda vrátěj do děctví, třá nám pak budou příhody o mamutech z mládí vyprávět....

jbat
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:52
- Nahlásit

biluško, mám pro tebe nápad, jak se placatonosce můžeš rychlejc zbavit - stačí nazdobit...

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:54
- Nahlásit

Gerda
a pudem to teda slavit do pravěku? Ať se mamka i děda vrátěj do děctví, třá nám pak budou příhody o mamutech z mládí vyprávět....

a to je dobrej nápat! Davídkojc by stejně nic nedovalila a byli bychom na suchu, tagle ji dotáhnem do pravěku, vona se rozdovádí a cvakne to ani nebude vědít jak. Zarezervuješ místa?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:56
- Nahlásit

jbat
stačí nazdobit...

nemethova5
no vídejko... sem měla malej cik jako jébat,fakt je to skvělý.tak písni,ale nějak se mi ucpaĺa trupka s meylama ,nepřišel ani vod maixnerový fčera večer ani vod waldy ted dopoledne

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 13:58
- Nahlásit

PetraK
Zarezervuješ místa?
neni nutný..jak mě uviděli,okamžitě mě vyhlásili za stařešinu rodu a požívám výsadní postavení
Ale jako fakt...dyby se něco slavilo,sem pro tam jít páč vám řikám,že jim rozhodíme sandál,moc sem na fšecky žumpíky vzpomínala,to je akce pro nás

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 14:01
- Nahlásit

davidkova renata
jak mě uviděli,okamžitě mě vyhlásili za stařešinu rodu a požívám výsadní postavení
a daj vám taky senyjórskou slevu? Jako třeba ve voptice? Tam měli tolik procent, kolik člověku bylo. Takže s váma bychom to měli zadáčo

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 14:03
- Nahlásit

jbat
Jů, ty sou čananý To si na jaře zasadím na záhonek . To bude mnohem čananější než karafijáty
Pentááááááááás, gde síííííí. Honem sežeň sazenice

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 14:05
- Nahlásit

Biluška
helejte a klidně s nima můžete aji mávat na prvního máje

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 14:10
- Nahlásit

Udělejte si test.........
http://www.kynolog.cz/index.php?option=com_content &task=view&id=73
Já asi nejsem správnej pejskař,páč mokrej pes prostě smrdí jak mokrej pes.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 14:13
- Nahlásit

jablunka
prej to normální čék nemůže myslet vážně

Gerda
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 14:24
- Nahlásit

jablunka
Mě mokrej a vyválenej pes taky smrdí, fůůůůůůůůůůůůůůůůůůůj

jablunka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 15:31
- Nahlásit

davidkova renata
prej to normální čék nemůže myslet vážně

Fšak tu taky nigdo takovej nejni...............jak normální,chápej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2008 15:40 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jablunka

mně voněj enem štěňátka, zaprasenej čokl prostě normálně zapáchá. A NĚKTEREJEM Gerda - že jo!! ZAPÁCHAJ I NOHY jen tak. ale nebudeme menovat.

<< 1 ... 1773 . 1774 . 1775 . 1776 . 1777 . 1778 . 1779 . 1780 . 1781 . 1782 . 1783 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání