| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2008 20:31
- Nahlásit
Andreany
když na psa zatlačíš, například v aportu, tak on začne neúčelně ožírat trávu nebo koukat do dálky, bo neví, co má vlastně dělat. To je asi jako když chci po gaučákovi, aby domaloval tu koupelnu a on mi začne vykládat, jak jsem před rokem nechala zhnít ty jabka, co posbíral.
ty voe,tak to je dokonalý ,sem jen číhla,ale todle mě hesky zakončilo neděli
Tinta76
šiš ten je kuáááásnej
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2008 20:39
- Nahlásit
Biluška
Si si to krásne zanalyzovala.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 12 Říj 2008 20:42
- Nahlásit
Mucholabka
A kdo ho tak okudlal, chudáka malinkatého?
Se mi to nechce psát znova, tak koukni vo tři strany dál, čili sem
davidkova renata
A tady máš ten sakra dlouho slibovanej model, teď je celkem stran barev aktuální
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2008 20:44
- Nahlásit
Psíček
taky se to nemusí jmenovat nijak, protoze jinak bychom museli mit vedecke pojmenovani pro kazdou jedinecnou bytost tedy pro kazdyou bytost
Ono se to určitě jmenuje POčkáme na Sali, ta to bude vědět
Prozatím se spokojím s tím, že je Puma magor, to je kratší a výstižnější . Nakonec, souboj jejího já versus ragbyč si určitě viděl, ne? Tak víš jak se přitom ten pošuk chová.
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2008 20:53
- Nahlásit
Biluška
Ono se to určitě jmenuje.
Prdlá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2008 20:53
- Nahlásit
Psíček
no otazka jestli proste jen neni takhle rozmazlena...tedy proste ma v povedomi, ze si to muz dovolit a takto se odreagovat ....
jj, samozřejmě, že je úplně rozmazlená a úplně fšechno se jí doma dovolí
jsem ho to nenaucil poradne odevzdavat......nekde delam chybu a dostatecne ho nemotivuji .......
To je něco úplně jiného. Odevzdávat aport neumí třeba Lilátko, které mi ho vyplivne k nohám a hotovo.
To, o čem mluvím u PUmice je něco úplně jiného. Jednak se nejedná o odevzdání aportu v IPO slova smyslu. Když jí hážu balon tak nic takového nepotřebuju a nechci to po ní. Chci, aby mi normálně dala ragbyč do ruky a mohla jsem ho hodit znova. Ona to chce taky, protože logicky když mi ho nedá nemůžu ho znova hodit. Ona chce, abych ho hodila (pokud možno, abych ho házela 24 hodin denně). Ale na druhou stranu ho vůbec nechce pustit z huby, protože poklad je holt poklad a musí se hlídat. A tyhle dvě myšlenky se v ní sváří a perou... až to skončí tím, že mě kousne když se moje ruce a její zuby na ragbyči potkají.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2008 20:59
- Nahlásit
Biluška
až to skončí tím, že mě kousne
to máš z toho,žes jí na sebe nechala vrčet ,ale to by si moch čék plíce vymluvit
Tinta76
jéééžiš to je modélka!! Úplná Naomi Kembl .Akorát se tváří krapet jako naháč v nouzi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2008 21:09
- Nahlásit
davidkova renata
to máš z toho,žes jí na sebe nechala vrčet,ale to by si moch čék plíce vymluvit
No jo Na tom něco bude, páč ona vrčí furt Nejvíc na mě vrčí když jí utírám packy, to dokáže přímo neskutečně okecat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2008 22:40
- Nahlásit
Tinta76
ta je bombováááááááá
Neessii
tak jsem měla Mikulášky, tak ráda - teď nevím teda, jestli se mi tam bude ještě líbit . Hlavně¨, že je fenka ovčáková v novým a má se skvěle
Pani dneska jsem Ešusovi k narozkám udělala stopičku - po dlouhý době (louka - lom- hlína -lom a terénní nerovnost, louka) a na konci krabičkáááá s částí jeho narozeninovýho dortůůů!! To nám to šlo - ale na tom lomu který byl vlastně de facto i na začátku tý terénní nerovnosti se kapek ztratil - nicméně jsem ho v klidu nechala to najít a pak jsme šupajdili dál. byl dneska čičkovnej hošíček oslaveneckej V sobotu jsem na stopu nešla, páč byla mlha, tak jsem měla strach, že bych to pokonila
Dobrou noc fšem co ještě ponocujou.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 06:07
- Nahlásit
PetraK
V sobotu jsem na stopu nešla, páč byla mlha, tak jsem měla strach, že bych to pokonila
Chyba,pani.V mlze jsou stopy nejlepčí,páč to vlhko krásně drží pach u země a pesani po ní jdou s milimetrovou přesností.To,že byste to pokonila vy-vo tom nepochybuju,ale Zrzatec by byl za hvězdu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 06:12
- Nahlásit
Renčo,fšechno nejlepčí k sváááátkůůůůů
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 07:50
- Nahlásit
davidkova renata
VŠECHNO NEJLEPŠÍ to ti přeje já,Dastík,Sindy a Eliška
|
Tinta76
|
# Zasláno: 13 Říj 2008 08:10
- Nahlásit
davidkova renata
Všechno nejlepčí, panííííí!!!!!!!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 08:25
- Nahlásit
Nojooooooooooooooooooo Doživotní Mrtvice Lenina Renata Davídkojc má svátek - tož FŠECKO NEJ!!!!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 08:29
- Nahlásit
vse nej majitelce fory preji Benda a benda. Knihu jak naucit fenu vrcet predame pozdeji
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 08:31
- Nahlásit
vse nej majitelce fory preji Benda a benda. Knihu jak naucit fenu vrcet predame pozdeji
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 08:42
- Nahlásit
Dneska je Doživotních Mrtvic?
Tak to se taky přidáváme s gratulací
Psíček
My, velkokynoložky, velkomnožitelky a majitelky mnoha virtuálních kravínů (a dvou reálných stodol) pochopitelně psa od feny poznáme Ale nemůžeme to tady dávat tak moc najevo, aby nepraskla naše zkutečná totožnost, chápeš ne? Tak si nech těch narážek, nebo fšem prozradím jak ti říká tvoje maminka a budeš zase nakrkanej
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 08:43
- Nahlásit
čus amatéřííí
tož děkuju všem..aji Psíkovi ,ale hlavně teda Bendoj a bendoj bo v ní jistě budou pro mne cenné info i dyš vlastně možná nee bo sem měla v životě dva psy a dvě feny a stejnak nevrčel nigdo ,nevim co dělám blbje ,asi nemám s nima ten fstach ,možná bé nejlíp dyš tu současnou dám do lepčích rukou za symbolickou cenu,pochopitelně a tam konečně bude přirozeně komunikovat..
Du pa tak nepište nic důležitýho!!!!!!! (i dyš toho se tak moc nebojim )
PetraK
taxte domluvený?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:23
- Nahlásit
Psíček
tak moment na davidkova renatu mi nešahej,ta mě hodně naučila a učí nadále
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:23
- Nahlásit
janika
že by to bylo to, co tě tak štve?
jo tááák ,tak vodtud vítr vane ,ty si jako myslíš,že mi vadí ten tvůj jo? ,tak ty máš ale fakt dost ,tak to jo,to už mlčim ,ty vado tak to by mě fakt nenapadlo,že seš až tak postižená ,tak to se ti moooc omlouvám bo málokdo mě překvapí,ale čék se holt furt učí že jo? .Ty vado...bomba!!!!!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:28
- Nahlásit
Všecko nejlepčí paní velkomajitelce fóry Davídkové,přejou Jablůňkovic z Bylan.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:30
- Nahlásit
davidkova renata - Všechno nejlepčí k svátku přeje Lucka, Ben a Aneta
Dobré ránko všem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:31
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
čus,kdy se sejdem? kdy máš čas?
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:33
- Nahlásit
Vše nejlepčí k sfátku, paní Renato.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:33
- Nahlásit
janika
dobrej pokus
letim ven a na počtu,tak si zatim promysli další postup
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:35
- Nahlásit
k lesu zady k ivankovi celem. Konecne maj na stabu vanoce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:58
- Nahlásit
Neessi
.To,že byste to pokonila vy-vo tom nepochybuju,ale Zrzatec by byl za hvězdu
tak todle, todle je teda chnusný. Právě že mi bylo jasný, že se v tom mlíku budu motat jak hajzl při povodni a bude mi to pak prt platný, že Ešus jde s milimetrovou přesností, když já se nemám čeho chytit. No. A tak byl za hvězdu vo den pozdějš . On je vždycky tak unešenej, jak je dobrej a chválenej, že se z toho musí válet po zádech. Akurát, že za chvílu budeme mít dost utrum se stopičkama
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 09:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
taxte domluvený?
Zdar Mrtvice - vypadá to že jsme, teď jen aby to klaplo pro Bóbika. Sraz máme u nás, abychom neztráceli čas, páč než dorazíme, bude za chvilinku tma, takže se slezeme u nás a ušetříme minutky. Sem nervózní.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:01
- Nahlásit
Biluška
nebo fšem prozradím jak ti říká tvoje maminka a budeš zase nakrkanej
TOHLE MUSIM, NAPROSTO NUTNĚ MUSIM VĚDÍÍÍÍT , prosím, Biluško já si klidně vezmu Kutýse, ale řekni mi to
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:02
- Nahlásit
Benda
. Konecne maj na stabu vanoce
taky chci Vánoce, prosim prosim, mám moc ráda vánoce.
|