| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:18
- Nahlásit
Gerda
že si zatim jenom unavená....
to taky.
Jimmi
supéér budeme frikulíni a frikulinky
a eště navíc i hepy a to se vyplatí
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:20
- Nahlásit
Gerda
neflákej se tady a řekni Maryji ať udělá výzkum zkrzevá béčkových jmen, který se hodí k tý "Zemi"
myslela sem, že si zatim jenom unavená....
a nepiš lidem pravdu do očí ,bo se ti to vrátí na dětech
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:20
- Nahlásit
davidkova renata
Jimmi
supéér budeme frikulíni a frikulinky
a eště navíc i hepy a to se vyplatí
A až dojdou prachy, začnem čuchat toulen.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:21
- Nahlásit
Jimmi
proč se ti nelíběj moje jménový návrhy? Sem se snažila.....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:23
- Nahlásit
Gerda
to je nějaká voňafka vot Dijora made in Vjetnam?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:23
- Nahlásit
Gerda
toš to bysem měla vyčenichanou uš aspon tu cisternu co jí vozej ty velký auta
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:25
- Nahlásit
Gerda
[proč se ti nelíběj moje jménový návrhy? Sem se snažila.....
jak se mi maj líbit, když jim nerozumim?..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:30
- Nahlásit
davidkova renatahele pani,tak to by se ten figurant asi uz pos.al,neblbnete,prijit v decce od helpesu,nebo pomocny tlapky na obranu,toz to by ho asi odvezli,ale je fakt videt,ze ovcak je univerzal,proste dobry na vsechno,nebudu nic koumat v plemenech,ovcouna uz mam vybraneho,poslu ti foto na mail,toho mimina,pak mi reknes,jo?ja chci byt taky frikulin,hele pani a nejni to nejaka sprosta nadavka?pac nevim,co to je a jak to neznam,tak me to urazi!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:41
- Nahlásit
nemethova5
ja chci byt taky frikulin,hele pani a nejni to nejaka sprosta nadavka?pac nevim,co to je a jak to neznam,tak me to urazi!
pani klidně budte frikulín bo to je ,že ste free a cool neboli po česku frikulín
foto okamžitě pošlete!!!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:44
- Nahlásit
Ste tady za to odpoledne založili klup Frikulínů???
začnem čuchat toulen
vzhledem k tomu, že budete Frikuli, byste měli čuchat čikuli.
Bude se vám to rýmovat a budete Magistři naprosto fšickni. nejen Marůška
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:45
- Nahlásit
davidkova renatauz to tam mate pani,tak mi k tomu pak neco napiste.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 14:46
- Nahlásit
nemethova5
davidkova renata
pani klidně budte frikulín bo to je ,že ste free a cool neboli po česku frikulín foto okamžitě pošlete!!!!!!
to určitě pošlete a honem, páč chci vidět, jak vypadá českej nefalšovanej Frikulín.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:00
- Nahlásit
PetraK
to určitě pošlete a honem, páč chci vidět, jak vypadá českej nefalšovanej Frikulín
Frikulín je náhodou stydlivej a uvidíš ho jenom když splníš tyto podmínky: musíč být člen ČCSD, bejt příbuzná s kočkou a fkaždý kapse musíš mít milijon, pak si stoupni o půlnoci ve Stromofce na trávník a čekej......
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:13
- Nahlásit
Jimmi
Hele to je složitější než shánět to kaprdí,který Ti zařídí, že budeš bohatá-jak tady zjara doporučovala Můdr. Todle je dvakrát složitější a máš z toho co? akurát prt a pohled na Frikuldu. To voželim.
Mimochodem -Psíček dneska psal, že je stydlivej- znamená to, že Psíček je teda Frikulda taky!
Psíčkůůůůůůůůů - víš, že seš Frikulda?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:21
- Nahlásit
Jimmi
pak si stoupni o půlnoci ve Stromofce na trávník a čekej......
no třá se pod tebou jako zázrakem otřese zem....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:23
- Nahlásit
Gerda
no třá se pod tebou jako zázrakem otřese zem....
to musíš jet na Cheb, na Cheb.
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:47
- Nahlásit
Gerda
seberu jí prachy co má f kapse,vona spadne do ďoury a tím sem ušetřila za cestu k Biluš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:48
- Nahlásit
PetraK
Na Plzeň, Vávro, na Plzeň )))
Jimmi
Myslim, že jsi velmi zdatná opchodnice.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:52
- Nahlásit
Gerda
Na Plzeň, Vávro, na Plzeň
no dyť jo, na Plzeň jezdim zásadně přes Cheb!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 15:55
- Nahlásit
PetraK
To seš asi dědečkova ispidichova příbuzná - ty si vnučka?????
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 16:00
- Nahlásit
Gerda
příbuzná ani snad ne, ale to víš, příklady táhnou. a kór ty velký
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 16:08
- Nahlásit
sem si přečetla forum vedle vo vrčení psůch na osoby a sem naprosto poničená zjištěnim, ža se mnou psi přirozeně nekomunikují, připadam si jako pláž po tsunami........nemam fstah, neumožňuju a navíc nemam ponětí, jak moji psi vrčej
chcete někdo dva kakáčky? jeden už krásně pokrejvá
du si koupit čekuládu na nerva
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 16:10
- Nahlásit
Jimmi
chcete někdo dva kakáčky? jeden už krásně pokrejvá
Golyje pokrejvačem????? A nechcete je poslat s Maryjí do Číny na brigásu? Eště by nám mohli bejt užitečný....bes toho vrčení to je lepčí, aspoň se v Číně neprozraděj tak rychle....
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 18:17
- Nahlásit
Čus žumpaři,jak jste se dneska měli,kde jste byli,co jste dělali,s kým jste mluvili.........?
Zbytečná otázka?Není.Nehodlám tady číst těch milion příspjefků,chci jasný přehled fstahů,financí a celkovou bilanci!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 18:45
- Nahlásit
Neessi
Nehodlám tady číst těch milion příspjefků,chci jasný přehled fstahů,financí a celkovou bilanci!
Dneska je to jednoduchý. Nikdo nemáme fstah se psem,na nikoho pes nevrčí. Tudíž fšichni jedou na brigádu do Číny. Jim od JImmi bude mít štěńátka a jedno z nich se bude jmenovat BMW. Druhý se bude jmenovat Biluška a estli ne tak za trest zreparíruju fšechny golije. Šéfová má svátek, tak jí koukej gratulovat ať se neurazí. Taky se svedl menší boj o tom jestli je tlustší Nuný, nebo Marije. Výsledek je nerozhodný páč jsou bachraté obě. Konec výcucu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 19:08
- Nahlásit
Biluška
Šéfová má svátek, tak jí koukej gratulovat ať se neurazí.
sem jí gratulírovala jako úplně první ,páč kdybych to neudělala,tak byste si ani nefšimli,bando ignorantská.
jinak za výcuc dík,kde jsou ty finance?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 19:32
- Nahlásit
tak a je to tady:
Eliška začala hárat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 19:58
- Nahlásit
Biluška
Taky se svedl menší boj o tom jestli je tlustší Nuný, nebo Marije. Výsledek je nerozhodný páč jsou bachraté obě
tak to ste mě ranila,pani ,čék vám f soukromí zdělí kolik Nyný váží a vy mě veřejně na netu taghle zesměšníte...stydte se...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 20:05
- Nahlásit
hele lidi,průůůser
neska měla jet petraK(a taky jela) s jednou babčou do Rity číhnout na Bóbika,ale babča to popletla a jela vo hodinu pozdějc...nemá někdo možnost a chut jí do těch Pcher hodit??Vona teda chce jet MHD,ale to jako nevim...navíc eště možná s čoklem..sama..Dyby někdo třá moch tak by to bylo fajný...Něco teda slíbil isdpch ,ale to je až na víkend..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 20:18
- Nahlásit
davidkova renata
tak takhle to teda bylo?? No my tam byli ještě o půl sedmý, ale nikdo nic a stejně by to už bylo k ničemu, protože by byla tma, tam není osvětlení. Moc se omlouvám, že už se nemůžu nabídnout, ale mám teď fakt presík, dnešek byl jediný relativně volný . Moc mě to mrzí, říkala jsem si, že jestli to klapne, bude už dneska třeba Bobík spát v novým. Prosím, prosím, kdo byste mohl, není to moc daleko a Bobík si to zaslouží, teď když je bez Elišky je moc smutný. Nemůžete tam někdo sjet????
|