| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:56
- Nahlásit
Fifi
Piszkei Dió" - Pičkejdjó! Zlatej Esus.
Sledovala jsem mistrovství světa v agi v přímém přenosu. Japonci na psa na startu křičí "Kurvo" . Není to sprosté slovo, patrně to znamená japonsky "zůstaň", nebo tak něco
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:56
- Nahlásit
Fifi
Pičkejdjó
Myslim, že jimmijová by měla hledat jména pro svůj vrh v Polsku. Ráda bych pak s nima chodila venčit, abych slyšela, jak majitelé ty svoje pejsky volají ))))
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:57
- Nahlásit
Fifi
celej Ričrd Gír.
mě příde spíš jako Klúny,ale možná blbje vidim a Klúny se mi stejně zas až tak nelíbí,tak nic teda..
Biluška
Chuděrka Mijenka
chceš kreténa co nejvěčího do lýnyjí ? Chceš.Tak tady ho máš
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:10
- Nahlásit
davidkova renata
tak nic teda
jako dycky mamko. Hele ípíš zejtra?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:14
- Nahlásit
PetraK
tak to máte štěstí, že ešče nešli hledat plyn
Ani bych se nedivila,gdyby tady začli vrtat.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:16
- Nahlásit
Fifi
Fifi
A hele, von se tam najde i malinkej vizlacek. To jmeno nema chybu "Piszkei Dió" - Pičkejdjó!
jéditííí vižláááá!! No ale to méno - kdyby mě naštval.... to by nebyla dobrá varijanta
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:17 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
Myslim, že jimmijová by měla hledat jména pro svůj vrh v Polsku
esli by nevyšlo líp to Džíponsko, co tady zmiňovala Biluška s tou kurvou.
vem si jaký netušený možnosti jmen tam musej bejt, když zamotná země se menuje Nippon Koku (tam zaměníš poslední písmeno v názvu, přidáš T a máš vystaráno)
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:26
- Nahlásit
PetraK
zaměníš poslední písmeno v názvu, přidáš T a máš vystaráno
no jasně, to je jako když ve slově PIVO změníš 4 písmena a jedno přidáš, dostaneš FERNET a to už nemůže být náhoda!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:31
- Nahlásit
Gerda
Hele ípíš zejtra?
zejtra neípim bo hárám ,jedeš na ten vejlet?a co v neděli?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:32
- Nahlásit
davidkova renata
na vejlet jedu právě v neděli, na zítra má pardálka asi práci.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:34
- Nahlásit
Gerda
tak pojedem k dežavíííí??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:52
- Nahlásit
davidkova renata
já du ípit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 13:59
- Nahlásit
davidkova renatacaute decka,co novyho?jsem tu na skok,bude se mi davat dohromady muj nojtbuk,jak je u vas?u nas chč..e.ja taky pojedu na vylet a vis kam?tak to je prece jasny,na kremacku,konecne si s hajanem vodpocinem,jo a abych nezapomnela,vsecky vas zdravim.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 14:14
- Nahlásit
nemethova5
čuuus co ten pes..nic?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 14:35
- Nahlásit
davidkova renata
Můžu ráno, vypadá to, že s pardálkou pojedem až odpoledne, ale uvidíme eště, jestli pojedem, protože teď už je podzim a není radno pouštět psy po lese navolno. Takže klidně poj´d ráno.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 15:49
- Nahlásit
užijte si víkend,já zítra budu celej den prič a v neděli koukat na bendu na VPS 118 ročník
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 17:44
- Nahlásit
davidkova renatacus,s coklem nic,ona ani nezveda mobil,natoz,aby se sama ozvala,ted mi super fachci intronet
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 18:49
- Nahlásit
sem si fšimla, že se tady Gerdě potsunujou furt nějaký čokli. Tak to prrrrr!!!! Nejkrásnější sou golije a gdo Gerdě ještě něco potsune, dostane k reparaci pjet čoklů, howk.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 19:42
- Nahlásit
dneska bude Eliška v televizi na nově dávaj nějakou blbost a je tam skoro celá elí a měla krásnej obleček,se musím inspirovat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 21:10
- Nahlásit
Zdravím všechny, kdo nemuseli dneska poslouchat o péči o vlčí špičku (ráno granule 10 kg/160 Kč, večer konzerva ) a o tom, jak topit koťata . Nesnáším chovatele drobného zvířectva.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 21:22
- Nahlásit
kachna_
a to se muselo poslouchat? To je děsný viď, že někdo určuje co se musí...a proč topit koťata?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2008 01:24
- Nahlásit
Psíčekto melo byt na me,chtela jsem se ujmout psa,ale bohuzel,nic z toho nebylo.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2008 07:17
- Nahlásit
Bodré ráno fšééééém a hlavně těm,co teď nejdou v tý hnusný mlze našlápnout stopu,páč tam fakt není vidět na 2 metry.Jenže se zase těm čoklům v těchto podmínkách dobře čuchá.Jdu.Po cvičáku sem číhnu,co jste namastili
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2008 07:51
- Nahlásit
Psíček
Nenapadá ten váš pes na jednu nohu tak trochu?
čubina ne,to jenom já
stopu mám našlápnutou,teď si dám kafe ,cigárko,napytluju auto,mezitím nám uzraje stopička(500 m) a jdeme na to
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2008 08:20
- Nahlásit
dobré ráno všem
co jdou na stopu,co maj kulhavého psa,co nechápou emaili,co byli ráno v mlze na kopci a nikde nikdo,kdo dnes nemusí do nákupního centra nakupovat/ nesnáším to tam/ale musíme musíme a zkrátka všem
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2008 09:37
- Nahlásit
radkah
Ale né, jednalo se o člověka s jehož zvířaty jsem zakládala chov, myslela jsem, že se o zvířata stará příkladně a obdivovala jsem ho jak se vypořádává s nemocí.
A pak mi to, co říkala, plně došlo až doma , kachny holt nebejvaj nejchytřejší stvoření (obecně známé). No co, za měsíc to napravim a zeptám se, proč kočky nekastruje.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2008 11:05
- Nahlásit
Neessi
čubina ne,to jenom já
Psíček
na tom vijdeju
jinak čus fšicíí co na ně psi vrčej i ti co na ně nevrčej
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2008 11:13
- Nahlásit
davidkova renata
Hi, na mě nevrčí , jen fčéra se pokoušel sežrat přítele, když si nandal sluchátka (takovýty véééliký) - tak se se zamyslela, sluchátka nasadila hundovi, a byl klid - ten poslouchal Madonu, a už vůůůbec nevrčel, neštěkal, ani nežral páníčka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2008 11:13
- Nahlásit
Ćus žumponoři.
Tak včera odjel domů Timeček, dneska Kutýsek. Dá-li pánbůh tak zítra odpoledne si pan velkopodnikatel přijede pro VelkoBrůnu a budu mít akorát deset psů
Najde se tu někdo kdo mi poseká zahradu a pohrabe listí?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2008 12:20
- Nahlásit
Dines
sluchátka nasadila hundovi, a byl klid - ten poslouchal Madonu, a už vůůůbec nevrčel, neštěkal, ani nežral páníčka
bodet ,esi to byly sluchátko co měl Otík ve Vesničce,musel mít dost co dělat sám se sebou
Biluška
Najde se tu někdo kdo mi poseká zahradu a pohrabe listí?
nemyslím...
|