Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1728 . 1729 . 1730 . 1731 . 1732 . 1733 . 1734 . 1735 . 1736 . 1737 . 1738 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:53
- Nahlásit

Tinta76

je to těžký, kdyby člověk mohl.... má doma prostě psinec, je mi to jasný. No pokud to není peklo na zemi ten útulek, tak je to pro něj asi lepší - nevíš, jak snáší to, že je zpět?

Třeba u Astičky z Dášenky -jak jsi pomáhala jí rozházet po netu,tam si říkám, že jí asi prostě osud - třeba pro její bezpečí - nalajnoval to, že prostě bude v Dášence - a že se tam má skvěle, to je fakt supr útulek. Tak kdyby jí mělo čekat, že si jí sice někdo vezme, ale buď to nebude ono, anebo ještě něco horšího, tak ať je radši tam. Možná to tak má být?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:05
- Nahlásit

Dobré ráno fšichni, co si myslíte, že Marie není rotvajler, fšichni, co vracíte psy, fšichni, co máte psy Bobka a Blinka, fšichni, co se těšíte na víkend, bo budete hodně spát, fšichni, co ste zpomalený a chybí vám f práci šéf a dost kolegů, takže tu nebudete dnes moc dlouho!
Máma jde za pár týdnů do důchodu, už dostala dárkem lázně, takže se na to zotpovjedně připravuje, myslim že bude čas navnadit jí na svého vlastního psa. Chce kluka a bude se jmenovat Dušánek.

Tinta76
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:13
- Nahlásit

PetraK

tak tak, pani, vidíme to stejně ... dneska vo něm snad budu vědět víc, esi se teda chlap nezapomene voptat (jede tam s mámou se podívat na nějakou fenečku), ale myslim si, že pani v útulku musel Artušek strašně vítat

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:13 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gerda
Dušánek

když z Míšánka uděláme Dušánka, máme pořešeno

a navíc by k sobě i s Marušou ladili. Je taky černobílej.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:15
- Nahlásit

Tinta76
pokud ji Artušek vítal, je to fajn. Hrozný by bylo, kdyby se tam vrátit nechtěl..

tak přeju šťastnou ruku při dnešním výběru

Jak je v mojich milovaných Lužkách?? Včera jsem koukala na fotky z loňský dovči- u Vlčí hory jsem skorem plakala. Nesci bejt v Prahé, sci bejt v Lužkách.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:17
- Nahlásit

PetraK
ale tady je dobře

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:20
- Nahlásit

brezen2008
ale tady je dobře

pro mě ani nějak ne. Asi mám v předcích Jétyho, páč furt tíhnu k těm horám . Jednou to klapnout musí. Třeba budu jednou horskej důchodce

Tinta76
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:23
- Nahlásit

PetraK
Hrozný by bylo, kdyby se tam vrátit nechtěl..
Myslim, že tohle nehrozí, dyk to je jeho domov

tak přeju šťastnou ruku při dnešním výběru
no sama jsem zvědavá, jestli něco vyberou ... adeptky by tam byly tři (z toho dvě Štarnovačky)

Jak je v mojich milovaných Lužkách??
Dneska to vypadá na moooc hezky ... Včera bylo vošklivě, strašně nízko mraky, takže mrholilo a z lužek bylo vidět velký kulový (ani blbej les nad Podlužim)

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:27
- Nahlásit

Tinta76
dyk to je jeho domov

adeptky by tam byly tři (z toho dvě Štarnovačky

dáš vědít?? Jenže já to tady po víkendu nenajdu , to bude volno, Davídkojc s Neessii, rosňa, StaHi a vostatní budou urvaný jak ze řetězu a sepíšou celou vojnu a mír

Dneska to vypadá na moooc hezky

si to představuju aspoň.....

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:49
- Nahlásit

Marie když byla v útulku, taky strašně vítala tu svu ošetřovatelku a Jakuba tenkrát chtěla kousnout za to, že na ní šáh. Sem mu řikala, ať na ní šáhne, že chci vidět, jestli ho kousne, že já na ní šahat nebudu

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:49
- Nahlásit

PetraK
voni ani náhubek velikosti náprstku asi nedělaj
Ale dyby se tu našel ňákej kutil, moch by Élišce f tom náprstku provrtat dírky, nejspíš něčim jako zubařskou vrtačkou, a měla by náhubek hned.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:51
- Nahlásit

PetraK
Uš sem tu, tak se ptej co potřebuješ vědít než zase vypadnu

Tinta76
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:52
- Nahlásit

PetraK
dáš vědít??
jistě, teď se tu u mě v práci stavovali ... a měli s sebou 12 letou fenečku toy pudla

brut
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:57
- Nahlásit

Přeji všem krásný pátek
Teda dva dny tu člověk není a vy toho namastíte tolik, že to odmítám číst. Je tu něco novýho, objevnýho, zajímavýho? Jestli ne, tak sem v klidu a můžu se jít crcat s další várkou jablek

Tinta76
Artušek vypadá jak hodně chlupatá Denynka ...chudáček

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 10:59
- Nahlásit

tak před chvilkou na Animal Planet zabavili asi 44 velkých psů,kterí majitele měli ve špíne,svrabu a hlavně je množili a hodně psů mělo nádory jak balony,takže asi půlka půjde na konečnou.....

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:13
- Nahlásit

Davídkovááááááááá pocem honéééééém. Mijena hárá, fofrem musíme sehnat odpovídajícího kryče

rosnička
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:15
- Nahlásit

PetraK
to bude volno, Davídkojc s Neessii, rosňa, StaHi a vostatní budou urvaný jak ze řetězu a sepíšou celou vojnu a mír

Tak jo, deme na to: za sedmero horami a sedmero řekami žila jedna moc hodná holka a ta se menovala Rosňa. Dyš ale pámbu rozdával rozum, stála aš poslední v řadě, jelikoš se cestou zakecala (dyš se rozdával jazyk, byla hned po ruce, takže to je logický). S dropkama moskovejch buněk se jí žilo fcelku gůůůt, aš do chvíle, gdy jí ňákej muskej požádal vo ruku. Jelikoš nebula štont dohnat svý štyry moskový buňky a zaktyvovat je k činnosti (patrně si v moskomíšním moku hrály na honěnou), kejvla. To neměla dělat. Nastal masakr. Tak velkej, že se jí pánubohu zželelo (přeci jen bula furt dál moc hodná) a vyškrábnufši škatuli s náhradními mosky, doplnil jí moskovou kapacitu na převratnou úroveň průmněrnýho primáta. Rosňa, pravda, chvíli nevěděla, co si s takovým přemrštěným darem počít, zapila to tedy večím neš malým mnošstvím Vavřineckýho doufaje, že se zbaví přebytečný mentální kapacity. Jelikoš se jí to nepovedlo ůplně, rozhodla se aspoň zbavit půvotce toho masakru ve vlastním životě. To jí šlo líp, výsletkem čehoš je zvací dopis k rozvodovému stání, jež se koná třicátého tohoto mněsíce. Aš bude dílo dokonáno, protože je hodná holka, míní pozvat všechny přítomné spřátelené figury na pivo!

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:21
- Nahlásit

rosnička
míní pozvat všechny přítomné spřátelené figury na pivo!
A protože Rosňa měla teď tu kapacitu, vyoudila všechen majetek pro sebe a tím pádem mohla to pívo fšem figurkám zaplatit )) A jelikoš pívo klouže do krku bez žvance blbje, majetná Rosňa připravila pro fšechny figurky velikou hostinu s grilovánim, tancema, štryptejzem pro lit a velkým čekulátkovým fondue pro mě.
Hele pani! Gratulace, konečně konečně budete zase normální čéééééék a néé ňáká vdaná dámička.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:28
- Nahlásit

rosnička
bezva,kdy mám dorazit a kam?

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:34
- Nahlásit

rosnička

a měla by náhubek hned

a navrch by vypadala děsně nebezpečně - jako medvěd grizli v cirkuse!

Tinta76
a měli s sebou 12 letou fenečku toy pudla

uuš??? Uš maj vybráno??? To je prima!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:37
- Nahlásit

rosnička
zapila to tedy večím neš malým mnošstvím Vavřineckýho doufaje, že se zbaví přebytečný mentální kapacity

je vidět, že Rosňa měla tu kapacítu furt malou, jinak by věděla že na její zmenčení potřebuje čůčo, nebo ňákej podobnej utrejch, že na todle Vavřinda nestačí

jež se koná třicátého tohoto mněsíce

třicátýho tohoto měsíce je krásnej den!!!! Ten nejhezčí v měsíci.

Tinta76
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:38
- Nahlásit

PetraK
uuš??? Uš maj vybráno??? To je prima!!

Huuuuš je doma, skamaráděná se psim kolegou, co s ním vod teď bude bydlet Dokonce je papírová, ještě přesně nevím, jak se jmenuje, ale už jsem v kontaktu s chovatelkou

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:41
- Nahlásit

Biluška

sem se chtěla zeptat - i když asi naprosto naprosto zbytečně - jestli je možný, aby erotoman běhal igelity. Ne na závody, ale aby je vůbec běhal. Ptám se proč - protože Ešus oblibuje takový ty krávovinky jako kladina a spol. Nejvíc áčko. Tánl jako igelití tánl jsme dali poprvý fčéra - normálně ho posílám do úzkejch prostorů s povelem tunel - páč jeden nikdy neví, kdy se tohle může hodit, takže tánl včera poprvní - nejdřív nic a pak jako hurá, to je dobrá kravina. Tak jsem si říkala, že by ho to mohlo bavit, že až dojedem třeba hodiny cvičení posluchování, tak bychom to mohly na čas zkusit s igelitem. Jéénže - von je érotoman - nejsem si jistá, jestli je to vhodná kombinace pro igelitění?? Von uvidí bábu a je po nadšení. Jak to vidí profík? Házet prachy do vzduchu nechci - to je můžu dát na útulek nebo Gerdě.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:42
- Nahlásit

Tinta76
Huuuuš je doma, skamaráděná se psim kolegou, co s ním vod teď bude bydlet

jééé pani, to se hásky čte!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:44
- Nahlásit

Dámy moje spřátelené a ostatní žumponoři. Muším vám povědít jak mi zasejc dneska vylít tlak. Zlatá Bártů a jiné elementy, ty mě alespoň nasírají programovaně a očekávaně
Přijedu si takhlenc klidně ke klijentce, jenom na otočku, hodit jí tam nějaký papíry. Podám jí papíry přes plot a klušu k autu, páč furt spěchám. Paní na mě volá ať počkám, že se potřebuje na něco zeptat. Chytám nerva, páč se určitě hodlá ptát na světovou krizi a pád bank a já už mám osypky z toho jak to vysvětluju 60x za den. Bylo to eště horší Paní si nějak zapamatovala, že sem tahlencta reparativní kynolóška a odtáhla mě na zahradu. Tam v trávě ležel kocour v posledním tažení. Prý se chytil někde u sousedů do pasti na potkany a ucvaklo mu to nohu. Noha přeťatá zhruba v polovině chodidla (jak se to u kočky správně anatomicky jmenuje? Prostě ta část, co se na ni došlapuje) . Visela akorát na kůži, kost napůl, šlachy přeseknutý. Gangréna jak prase. Noha smrděla na dálku. Kocour apatický, oči zakysané... řekla bych, že od duhového mostu ho dělili maximálně hodiny. Paní přiznala, že takhle už to má tři dny. Seřvala jsem ji proč ho dávno neodvezla na veterinu, amputovala by se noha a hotovo, kočka určitě zvládne život i na třech. Takhle už ho nezachrání ani archanděl Gabriel. Paní se rozbrečela, že na ni křičím, že má toho kocoura strašně ráda, že ho chce zachránit, je to její mazlíček. Ona NEVĚDĚLA, že může jet na veterinu i s obyčejným kocourem. Myslela si, že se tam jezdí jenom se psama s rodokmenem a tak... Logika vesnických lidí mě zaráží čím dál tím víc. Nutila prý manžela, aby jí kocoura podržel, že mu tu nohu odstřihne a zastříká ajatinem, ale manžel odmítl. Nabídla jsem jí, ať si stoupne za Amálku, že jí přejedu nohu a následně odstřihnu a zastříkám ajatinem. Tuším, že někde v autě mám lékárničku Chtěla jsem ať mi kočku dá, že ji odvezu na veterinu (nejspíš uspat, pochybuju, že s ním půjde ještě udělat něco jiného), ale paní to odmítla, že ho tam odveze sama, že ho třeba ještě zachrání. Pořád dokola opakovala, že nevěděla, že tam s ním může jet. No moje nervy

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:45
- Nahlásit

PetraK
to je můžu dát na útulek nebo Gerdě
vobráceně - Gerdě, nebo ná útulek.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:46
- Nahlásit

PetraK
Každej pes může běhat igelity, dokonce i erotoman. Důležité je, aby tys byla větší motivace než ta čuba. Nebo abys tu motivaci držela v ruce. Pak to půjde. Pokud se od ženské nedá odmotivovat vůbec ničím (ani na krátkou dobu) tak to nejspíš nepůjde. Ale to se většinou neví dokud se to nezkusí. Psa to nikdy nezačne šíleně bavit po prvních pár trénincích, ta závislost přichází až časem.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:48
- Nahlásit

Biluška
Ona NEVĚDĚLA, že může jet na veterinu i s obyčejným kocourem.
Tak to je hustýýýýýý

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:51
- Nahlásit

Gerda
Ona NEVĚDĚLA, že může jet na veterinu i s obyčejným kocourem.
Tak to je hustýýýýýý

Nejhorší je, že podle mě si fakt myslela, že tam jet nesmí. že ji vet vyhodí co tam leze s obyčejnou kočkou...

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:55
- Nahlásit

Biluška
dokonce i erotoman

dokonce i erotoman co miluje cecíky?? víš, to bys ho musela vidět, jak se rozpohybuje, když má babu. Ne každou pravda - třeba vedle Nuný by asi běhal dobře, páč ta se mu nelíbí, dyš mu zasedla ten kufr v autě a neni bloncka.Ale když narazí na tu onu - což je tak pade na pade u každý kterou potká, je to něco. On je schopen vedle ní existovat a i nějakým způsobem fungovat, ale ty jo já fakt nevím. Možná Walda-když ho včera viděl, by mohl posoudit, jestli ta jeho jedna osamocená buňka by něco takovýho zvládla? A pak to mi vlastně nedošlo - že bych to asi nezvládla já , já jsem se tuhle začetla do článku vo igelitění a když jsem si představila, že nejsem schopná pobrat vlevo/vpravo vbok atd a v igelitech se pes posílá tak nějak jako asi složitě (pro mě), tak on by ten výsledek asi stál za to . Jedině to vzít jako zpestřední výcviku??? Páč tyhle věci ho baví.

<< 1 ... 1728 . 1729 . 1730 . 1731 . 1732 . 1733 . 1734 . 1735 . 1736 . 1737 . 1738 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání