Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1728 . 1729 . 1730 . 1731 . 1732 . 1733 . 1734 . 1735 . 1736 . 1737 . 1738 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:54
- Nahlásit

brezen2008
no anebo mu to dáme na balonek

a bude se ten balonek nafukovat takovým tím ftipným plynem co po něm člověk mluví jako debil? Esli jo, tak sem pro, aspoň to nebude smutnej pohřep.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:55
- Nahlásit

Neessi

Máš přesnej postup?? Nedalo by se to Gerdě sepsat a poslat? Za zkoušku nic nedá, třeba by to za to stálo ty sousedy aspoň vyzkoušet?

Erin
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:56
- Nahlásit

davidkova renata

Tak jsem mluvila s útulkem a bez kastrace je z útulku nepustí.
Je mi velmi smutno,bo sou to mlaďoši a takhle jim zasáhnout do života...zasraný homo sapiens

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:03
- Nahlásit

a včera byl Dastík u tety melody v práci a říkala že už je lepším,žemá lepší srst,truvhu i tloustnul a už netahá nohu tu co má DKK 4/2
Erin
ty jsi měla mít další šmudlíky?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:03
- Nahlásit

Erin
ku*va...já ti ted psala vokdud že sou???? Já to zapomněla..už si s někým píšu,tak eště počki,třá se to vyvrbí a dyš ne tak at jim tam teda pojdou věkem,to bude určitě lepčí pro ty čokly

Erin
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:05 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

brezen2008

Jj chtěla jsem dát šanci těmhle... http://www.psiadusa.sk/hla023.htm a voni je bez kastrace nikomu nedají!!To je můžou rovnou zabít,takhle mladým vzít osobnostní identitu .

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:06
- Nahlásit

bodrej,

Gerda
moc jsem vod ty porady necekala, ale v tom, ze je poradce soused bych videla vyhodu. byl by to minimalne vopravdu dobrej svedek, ne? ..ten byt je psanej na koho? uz jsem vam to tu psala pani, ale nevim, esi ste to videla - zde nalezitosti ke zruseni trv. pobytu rodici (je tam pravni poradna pro veci domaciho nasili, mozna by se tam dalo najit i vic uzitecnyho)

PetraK
zkousela ste si pani nekdy muj nick precist po anglicku?

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:07 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Takhle trpěla Marie u tety dežaví:

A takhle trpěla Nuny:

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:08
- Nahlásit

PetraK
Neessi
Eště mám jedno esíčko, už se na tom pracuje. Mám čas do 30/10

Silwuska
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:09
- Nahlásit

Erin
Erin nechcem sa zastavat ale asi si vies predstavit co by sa stalo keby dali vecsine zaujemcov tychto dvoch krasavcov nevykastrovanych
Behalo by na svete zase o nieco viac nepapierovych nestastnych psov...

Erin
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:14 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Silwuska

U mě to nehrozí,nemnožím a chci pomoci.Děsí mě scénka z Planety Opic,kde primáti vládli lidem a chtěli je kastrovat.Jak můžeme vědět,že psi tohle necítí??

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:16
- Nahlásit

Erin
paní ty šou nununu tututu
tak a já jdu lítat ven,ahojda večer nebo zítra ráno

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:16
- Nahlásit

Gerda
Takhle trpěla Marie u tety dežaví:

i dyš trpí, je krásná...

Silwuska
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:22
- Nahlásit

Erin
Ja ta chapem a je mi to luto...tiez niesom za bezhlave kastrovanie, ale...predsalen, odkial mozu mat oni tu istotu...neda sa s nimi dohodnut ani na zmluvu?? ak by si bola ochotna??

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:24
- Nahlásit

StaHi
zkousela ste si pani nekdy muj nick precist po anglicku?

nezkoušela, ale dyš sem to teď zkusila, slyšela sem akorát staháj a to mi připomnělo píseň Vstavááj ... strana nárooodnaja na smernyj boj !! něco dělám evidentně špatně, ale co?

Gerda
Eště mám jedno esíčko

tak ho hlavně nevytáhni z rukávu nějak předčasně. Kurnik to mi fakt štve, že člověk nemůže nic moc pomoct.

Maryje je velký trpitelka. Nepřihlásíte ji do dramatyckýho kroužku? Nuný by jí mohla dyštak dělat teda alternaci, aby jí to nebylo líto.

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:28
- Nahlásit

PetraK
staháj
no neni to uplne presne, ale ja vam to uznam..

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:30
- Nahlásit

StaHi

no neni to uplne presne, ale ja vam to uznam..

jak daleko sem byla?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:36
- Nahlásit

Psíček
STEJKEM

a kam zmizlo to Háj?

StaHi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:37
- Nahlásit

PetraK
asi tak na pul cesty

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:37
- Nahlásit

PetraK
Psíček
STEJKEM

a kam zmizlo to Háj?

no stejk je v háji prostě...

Erin
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:38
- Nahlásit

Silwuska

Smlouva že psovi nechám udělat vasektomii a fence podvázat vejcovody..klidně.štěnda by nehrozily a povaha a hormony v pohodě

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:39
- Nahlásit

Psíček
Dokud neprokážeš, že měla důvod se bát/cítit se nepříjemně, že byla evidentně ohrožena, dokud to nebude postupně gradovat podle deseti otázek, co ti položíme, potom nemůžeš mluvit o nějaké újmě. A vůbec, tohle rozhodně neni trestnej čin. Svýho psa si můžu trápit jak chci, to mi nikdo neprokáže, klidně jí třá dneska nedovolim koukat po večeři na telku.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:40
- Nahlásit

StaHi
asi tak na pul cesty

tak nevim, nevim. Leda by Sta byla ta zkratka pro Společnou Televizní Anténu. Pak by to bylo jasný- že ta společná televizní anténa je v háji. Esli ne , nechám se podat, nemám vůbec invenci. žádnou

jbat
no stejk je v háji prostě

KDO HO TAM PUSTIL???

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:42
- Nahlásit

Gerda
na telku

Telka je máma vod telete?

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:44
- Nahlásit

PetraK

ne, telka je samice od telete...

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:45
- Nahlásit

PetraK
Vidiš, to mě nikdy nenapadlo...Tak proto je Milka - je to kráva a to je máma vot telete, takže Milka je Telka a tím na to jméno takhle rychle přišli hříčkou. Za tim bude něco víc, něco zakódovanýho. Nejseš z tý kapely Enigma? Si zpjevačka?

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:46
- Nahlásit

Gerda
Nejseš z tý kapely Enigma? Si zpjevačka?

nebo indijánka a umí kód navajo...

Erin
Člen
- Nahlásit

Psíček

já ti nevím,ešli si eště živej nebo po smrti,mám teď fofr.aAe pokud žiješ rychle se vykecej,bo budeš mít exekučně nařízenou kremacíí.Na vobřadovi ti bude pět žalostné písně"sbor paní a dívek z Žumpy"a dostaneš vjenec z bramborový natě.Tak nacvičuj skok do futrálu...
Věříme,že to dokážeš.my všichni ti fandíme.

StaHi
Člen
- Nahlásit

PetraK
nebrecte pani, sem vlastne chtela jenom rict, ze se taky pridam.. (Stay High)

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 15:48
- Nahlásit

Gerda
Si zpjevačka

Sem! Velká zpjevačka.
A nejvíc mi de Tálinskej rybník!! S tím slavim velký úspěchy. Na demonstracích třeba. Páč se pak urychleně vykliděj prostory a bez násilí. Myslim, že kdyby ses přidala se zopcofkou, bude možné nás používat jako prefenci a nikdy už žádná demostrance ani nezačne

<< 1 ... 1728 . 1729 . 1730 . 1731 . 1732 . 1733 . 1734 . 1735 . 1736 . 1737 . 1738 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání