Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1728 . 1729 . 1730 . 1731 . 1732 . 1733 . 1734 . 1735 . 1736 . 1737 . 1738 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:56
- Nahlásit

Biluška
Pořád dokola opakovala, že nevěděla, že tam s ním může jet. No moje nervy

Biluško tohle snad nemůže být ani realita,?? Ta bába je ze středověku? Kolik jí je?? Chudák kocourek.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 11:57
- Nahlásit

Gerda
vobráceně - Gerdě, nebo ná útulek.

Nebo taky Gerdě do útulku, Ty hamoune

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:08
- Nahlásit

PetraK
Ta bába je ze středověku? Kolik jí je?? Chudák kocourek.
Nějak kolem padesátky. Tady se fakt žije jak ve středověku. Je to dost zvláštní kraj, lidi nemají práci tudíž ani peníze, internet se tu považuje za nějaké UFO, o počítačích slyší akorát děti ve škole... Někdy se divím, že večer ještě nederou peří. Ale možná jo a nepřizvali mě k tomu páč mám ten intronét, auto a celkově jsem divná

že nejsem schopná pobrat vlevo/vpravo vbok atd a v igelitech se pes posílá tak nějak jako asi složitě (pro mě), tak on by ten výsledek asi stál za to
To vůbec není nutné . Já nejsem schopná rozeznat pravou a levou stranu pokud nemám možnost zastavit a popřemýšlet o tom . Navíc mám krapet problémy s dechem a po třetí překážce už jsem ráda, že alespoň funím, ne tak abych ještě dávala nějaké povely. Tudíž jsem poškrtala všechny "za-za" , "left", "rájt", "tánl", "bum-bum", "cik" i "cak" a prostě absolutně všechno. Se šeltičkama si vystačíme s povely "séééém" (šeltie zatáčí ke mě), "tááááám" (ode mě) , "běž,běž,běž" (zdrhej, jestli neuhneš tak tě zašlápnu) a "pomalůůůůůů" (počkej na mě, nebo ti zakroutím krkem). Víc povelů netřeba. Puma zná navíc ještě "ček" (zapíchni to a nehni se z místa než tam dofuním a vyřeším situaci) a "kurňatykrávocotozaseděláš" (univerzální povel na jakoukoliv situaci do které se puma dostane ) . S tím docela úspěšně agilitím už deset let, takže neboj, ono to půjde

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:13
- Nahlásit

Biluška
Tady se fakt žije jak ve středověku.

tak ale tohle přece není možný??? No asi už jo, páč předpokládám, když sis potřebovala ulevit, že sis to nevymyslela. Ach jo, to je jak v Rumunsku!

S tím docela úspěšně agilitím už deset let, takže neboj, ono to půjde

kuješ železo dokud je žhavý, co? No ale já vim, co jsem četla - takový nějaký posílání přes ruku nebo za ruku, nebo na ruku?? Já nevim. No uvidím. Zeptám se čase, jak je to s igelitem tady u nás a se uvidí.Já myslím, že kdybychom byli na igelitech sami, tak to půjde dobře. Možná,že bychom mohli nějak zařídit, aby fšechny bloncky a všechny feny se zajímavejma cecíkama byly dopředu diskvalifikovaný. pak bychom měli šanci.

Walda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:14
- Nahlásit

Biluška

Teda Biluško, ty musíš mít nervy jak provazy. To je soda.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:15
- Nahlásit

Biluška
si fakt myslela, že tam jet nesmí
Tomu bych bohužel věřila taky. Ale nechat zvíře v tomhle stavu...na každý vesnici je někdo, kdo by tu kočku třeba jebnul lopatou a nenechal jí chcípat timhle způsobem. Ve vesnici, kam sem jezdila na prázdniny, byli sousedi zvířomilci, který nám ukazovali, jak krůtičky klovou palce, měli telátka, ty nám žužlali ruce, někdy až po loket, když se nechaly unést. měli spoustu zvířat a taky měli samozřejmě kočky. Jednou kočku podetnul žnec, kočka to nestihla, vyskočila ze sekaný trávy už na pahýlech. Majitel brečel jak želva, dyš věděl, že jí musí dorazit, že s timhle nic nenadělaj. Ale udělal to. Nenechal by to zvíře, aby si umřelo samo vykrvácenim nebo infekcí.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:16
- Nahlásit

Zdalik se nepletu, ze tu negdo rad kardijaky? Hele jednoho, zampiona nejkrasnejsiho z cely Evropy!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:19
- Nahlásit

Fifi

Gerda bude mít při pátku radost. Mám ale dotaz -nejni obézní ten pejsek? dyk má pupík skorem na zemi? jak by mohl pásti? Se v kardyjacích teda nevyznám vůbec, tak se ptám.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:20
- Nahlásit

PetraK
Prosimtě snat tě uklidní, že igelity sme dělaly i my s Marií, trénovaly sme s Martinou Podešťovou v Praze a s Olgou Edrovou v Brně. Nijak na výkon, jen tak lajdácky, abychom se o víkendu nenudily na sídlišti. Byly sme ve skupině s trpasličíma špicama, bo Mařka nechtěla skákat vysoko. Tunel sem musela plazit první, aby tam ta blpka vlezla. Překážky mi obíhala, hlavně tu poslední, abychom to musely běžet celý znova!!!!!!!!!!! Skoro sem nemohla ani kouřit, jak mě to zmohlo. Proto sem s tim sekla, nesnášim bjeh. Mařku to moc nebavčilo, byla z toho strašně unavená. Ale zůstalo nám to, že miluje áčko a na cvičáku mi ho přebíhá igelitovou rychlostí, místo aby šla pomalu. Takže dyš sme mohli igelitit my, vy budete minimálně dost úspěšný

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:22
- Nahlásit

PetraK
Ja se v nich taky nevyznam (sice je to prmbrouk, ne kardyjak, ale to je fuk). Zrejme vystavni ?kondice.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:23
- Nahlásit

Fifi
No jo, ale to je pembrouk, já cíííí kardyjacííííí, ty druhý, co maj bříška víc nad zemí a hlavně vječí uši a taky maj ocásky. Ale je to moc pěknej pejsek ten korgi, to zas jo, eště si zjistim entlbuchy, jak řikala Můdr, a jednou to přijde. Možná budou dva. Kardyjak na pasení, entlbuch na cvičení a Marie to bude šéfovat z gauče. Nakonec se oběsim, bo mít tři psové je masakéro.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:24
- Nahlásit

Gerda
Takže dyš sme mohli igelitit my, vy budete minimálně dost úspěšný

jsem zvědavá, jestli si za tímhle budeš stát až jednou uvidíš toho vola zrzavýho naživo

Ale vlastně - jeslti teda by mohl člověk trénovat s trpasličíma špickama, tak by to mohlo možná jít - ty ho neberou (no tak teda berou - třeba jak starý Přenosilka vod nás z baráku, ale jenom trošinku, to by se dalo ukočírovat! Ta neni bloncka a nemá úchvatný cecíky, páč je má skovaný v kožichu a jeho nebaví je hledat )

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:25
- Nahlásit

Gerda
Entlebuch? - znama ma jednoho.

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:26
- Nahlásit

Fifi
Zrejme vystavni ?kondice.
Gerda
já cíííí kardyjacííííí, ty druhý, co maj bříška víc nad zemí

tak se nepletu, že je to tlusťoch, že jo? Bože chudák psékus. dyť nemůže ani do schodů, aniž by si vohobloval pupek!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:27
- Nahlásit

Fifi
Entlebuch? - znama ma jednoho

To je ale ešče teprve Entlebůšek, že jo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:28
- Nahlásit

Fifi
Sou krásný, viď? Vůbec by mě nenapad, ale Můdr ho doporučila na zvážení, tak se taky pídim, co to vlastně všechno dělá takovej entlbuch. Našla sem, že je pro začátečníky, bo já hledám pejska, co mi odpustí i ňákou tu chypku ve výchově a nebude moc složitej. Proto bych ráda ovčáka, psa, co se ke spolupráci nemusí přemlouvat, co je rád, že může cvičit.
A jakej je ten známej? Znáš ho nějak líp? Je moc kaššššnéééééééj!

Benda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:29
- Nahlásit

PetraK.
dyť nemůže ani do schodů, aniž by si vohobloval pupek!

zase se mu dobře sáňkuje
Dobrý den

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:29
- Nahlásit

PetraK
Entlebůšek taktak. Ale Gerde by jiste poradila, kdyby o nich chtela neco vic zjistit.

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:32
- Nahlásit

Fifi
No to bych ráda, chtěla bych o nich vědět víc...vypadá jak krátkovlasej berňák - tohle je nejmenší ze všech salašníků, že? Pak sou appenzelové, potom velký švýcaři a taky berňácííí, ty sou jediný dlouhovlasý. A vypadá to jako vořech, to je taky pěkný

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:35
- Nahlásit

Gerda
Tak ji pisni, pres obrazek snadno najdes stranky. Ja temhle salasnikum prt rozumim.

jablunka
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:41
- Nahlásit

Čus fšicíííííí.............
Tak vodedneška konečně topíme................ale nebyla to žádná sranda,gdyž uš byla revize,taxe zase nenašel f plynárnách jedinej technik co by nás zapnul a gdyž uš konečně dneska f sedum ráno dorazil,tak tam zase podle něj chybjel ňákej kohout.A klíďo se sebral a vodjel.Taxme volali revizákovi a ten prohlásil,že pan technik je debil a nechal si na něj poslat číslo.Bjehem štvrt hodiny byl pan technik z5 a mi konečně topíme.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:44
- Nahlásit

čus
Biluška
tak to je ale hnusná historka ,naprosto mě votrávila pátek Mienu navrhuju nakrej manželem tý krávy nebeský bo takovýho zmrda stejnak už nigde neseženem!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:45
- Nahlásit

Fifi
Na kardyjaka házim bobek,ale ten úpa vlevo nevypadá nejhůř

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:49
- Nahlásit

Walda
Teda Biluško, ty musíš mít nervy jak provazy. To je soda.
Nemám Už nemám žádný. Nalila jsem je do kýblu a spláchla do žumpy. Jinak to tady nejde
Podle našich zákonů je zvíře věc. Podle myšlení vesničanů je zvíře BEZCENNÁ věc. Nedávno mě sprdnul jeden pán ať nechodím se psama kolem jejich plotu. Že jejich Šaryk (celý život na řetěze cca 3 metrovém) je vidí a závidí jim. Pak moc štěká, protože by chtěl taky pustit a on nemá čas lítat někde s čoklem. Je hezké, že já ten čas mám, on má pejsky moc rád a ti moji se mu moc líbí, ale musím pochopit, že nemám chodit kolem Šaryka, aby nezáviděl

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:51
- Nahlásit

Benda
zase se mu dobře sáňkuje

to je fakt, pokrčí nohy o půl cenťáku a už fordí

Gerda
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:53
- Nahlásit

davidkova renata
ten úpa vlevo nevypadá nejhůř
ten je uš starej mamko.

Biluška
nemám chodit kolem Šaryka, aby nezáviděl
jistě, závist je moc ošklivá vlastnost. Pak musí Šaryka potrestat že závidí, a to se mu jistě příčí, dyš má pejsky rát!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:53
- Nahlásit

jablunka
ale nebyla to žádná sranda,gdyž uš byla revize,taxe zase nenašel f plynárnách jedinej technik co by nás zapnul a gdyž uš konečně dneska f sedum ráno dorazil,tak tam zase podle něj chybjel ňákej kohout

tak to máte štěstí, že ešče nešli hledat plyn ale hlavně že huž máte teplůčko.

Biluška
Že jejich Šaryk (celý život na řetěze cca 3 metrovém) je vidí a závidí jim.

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:54
- Nahlásit

PetraK
A hele, von se tam najde i malinkej vizlacek. To jmeno nema chybu "Piszkei Dió" - Pičkejdjó! Zlatej Esus.

davidkova renata
ale ten úpa vlevo nevypadá nejhů
celej Ričrd Gír.

Biluška
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:54
- Nahlásit

davidkova renata
Mienu navrhuju nakrej manželem tý krávy nebeský bo takovýho zmrda stejnak už nigde neseženem!
Chuděrka Mijenka Je to zasloužilá matka, má nárok na trošku ohledů, ne?

Mizím, jdu odvést Timoše. Za dvě hodinky ho předávám překupníkovi co ho dopraví na místo určení Konečně se zbavím jednoho kreténa A když to zítra dobře dopadne a lidi nespolkne černá díra tak by si mohli přijet i pro Kutýse

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2008 12:55
- Nahlásit

Gerda
ten je uš starej mamko
tak to sme dva. Třá bude aspon bohatej...
jistě, závist je moc ošklivá vlastnost. Pak musí Šaryka potrestat že závidí, a to se mu jistě příčí, dyš má pejsky rát!!
moc bych za to nedala že nejsi daleko vod pravdy

<< 1 ... 1728 . 1729 . 1730 . 1731 . 1732 . 1733 . 1734 . 1735 . 1736 . 1737 . 1738 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání