Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1719 . 1720 . 1721 . 1722 . 1723 . 1724 . 1725 . 1726 . 1727 . 1728 . 1729 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:16
- Nahlásit

PetraK
kdo by neměl, když mu někdo zadáčo bude muset vyčistit basééén

nene, von je bohatej a vyčistit ho prý stejně musel...
asi mě miluje...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:18
- Nahlásit

jbat
asi mě miluje...

že by další stěhování?

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:24
- Nahlásit

PetraK
že by další stěhování?

že by...?
kdyby pro mě byly peníze hooooodně důležitý co se výběru chlapa týče, tak už tam bydlim. ale mě spíš zajímaj vlastnosti jako aspoň relativní věrnost a pod. a kamarád je tak trochu kur*ička... ale je inteligentní a strašlivě galantní (na to balí holky, že jo...), takže to bylo fajn. a blbís mu natrh plafky. takže ho má rát.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:28
- Nahlásit

jbat
a blbís mu natrh plafky. takže ho má rát.

vpředu nebo vzadu?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:28
- Nahlásit

davidkova renatacaute pani,tak ta krá.a se jeste neozvala,tak nic,jak jsem vcera psala,pes nebude,asi si to rozmyslela,no nic,ja se jen divam po ocku na intronet po chlupacich,nebo jak pise petrak,po dlouhochlupkach,muzu ti zodpovedne rict,ze je po nich joooo teda poptavka,dokonce jsem objevila chovku,kde mela vsechny vlkosedy hunaty,chlupaty,pry to bylo za chvilku fuč?????
jinak vas vsechny taky zdravim a na cvicaku bylo zasejc nadherne,jak jinak

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:30
- Nahlásit

PetraK
vpředu nebo vzadu?

na boku. ploč?!

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:37
- Nahlásit

nemethova5

brej den pani- Tedýsek - jak se ten dlouhochlupka jmenuje je fakt krásnej - ještě nemá dovyměněný chlupíky u uší a vypadá naprosto k sežrání. Což si teda Ešus nemyslel
Chodí taky cvičíkovat. Páníček měl před ním šestiletýho NO a zabili mu ho na veterině - šel mu jen nechat zrentgenovat nohu, páč kulhal, dali mu blbou narkózu a konečná .

jbat
na boku. ploč

ale tak, že kdyby to bylo vpředu, bylo by celkem jasný, proč ho má rád

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:38
- Nahlásit

PetraKjo tak,dlouhochlupka se jmenuje tedysek,no je jich malo a jeste bych chtela vynikajici povahu,ale to bych chtela asi moc.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:39
- Nahlásit

takže díky očkování,může jít až tak za 14 na kastraci,tak snad nebude do té doby hárat,jinak...
to snad nějak přežiju a doufám že i dasty se sindy a spo
ted jdu si koupit alkohol a jdu se vožrat
a večer jdem lítat s luckou do polí a háju

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:46
- Nahlásit

PetraK
brej den pani- Tedýsek - jak se ten dlouhochlupka jmenuje je fakt krásnej
pani,ale toho my s nemethovou dááávno známe,chodí k nám na cvičák kam sem ho dotáhla,Danuš to je ten jak vystrkuje furt ty růžky
nemethova5
hm,tak to je pipka,se na ní asi vyse*te
brezen2008
Proč??? Si něco vyhrála?Nějaký prachy? A dáš mi něco? Dělej než dorazí gerda a bude chtít zas půl mega

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:59
- Nahlásit

davidkova renata
pani,ale toho my s nemethovou dááávno známe,chodí k nám na cvičák kam sem ho dotáhla,Danuš to je ten jak vystrkuje furt ty růžky

to nevim?? Nic nevim!! Ale oni nechodí na břevnov, oni chodi na Strahov /pod tu věž/? A jak vystrkuje růžky?

brezen2008

vy jo? Si tak koupíte limošku leda. Ale esli jako fakt, tak to chci vidět - natočte to někdo!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:04
- Nahlásit

PetraK
Ale oni nechodí na břevnov, oni chodi na Strahov /pod tu věž
no dyk,je tu u Strahova a menuje se to ZKO Břevnof.
Růšky vystrkuje tak,že napřed začal vrkat u žrádla,to přestalo ale pak začlo zas,vyhnal z kotce babičku,manželku a pak si na něj Fanda počíhal a obdržel leteckej den.Posledně si hráli s Fandou a on zas ...tak se prolít zasejc,asi bude ňákej pilot nebo snat paragán aš bé velkej

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:11
- Nahlásit

davidkova renata
je tu u Strahova a menuje se to ZKO Břevnof

ahá, tak to je vono teda. No on pán říkal, že jak ten první byl ostrej na psy, tak tendle vypadá, že bude spíš na lidi - se mi ale nezdál, páč se nechal mudlat a i si vzít aportek - i mi ho pak nabízel. Esik von teda nebude s ňákym Terezánem příbuznej

Hele pani - k tomu psoj z útulku, jak jsem se na něj ptala - myslíte, že když bych na to šla tak, že tou svou pozytývní metodou tipu - strčíš čumák k obojku=jásání+pochvala (já vím, je to na dlouhý lokte a chtělo by to šoustavně, což nepůjde), že se po deseti letech mám šanci dokohátat k tomu, že by byl ochotnej tu kebuli do toho vobojku vrazit sám? nebo mám začít psát radši scifi?

nemethova5
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:13
- Nahlásit

davidkova renatahm,asi se na ni fakt vysmolim,bo jsem byla fakt nasra.a,co by jsi chtela po alkoholicce a fetacce,ze???jo,ale napisu ji peknou sms,ze me si nikdo delat blba nebude.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:13
- Nahlásit

davidkova renata
Posledně si hráli s Fandou a on zas ...tak se prolít zasejc,asi bude ňákej pilot nebo snat paragán aš bé velkej

ty jo a jak vono to příde, že tohle toho psa vůbec takhle ostře napadne?? Jako že to zkusí tak nějak - to chápu, ale že to vezme až tak jako vyhroceně, když má za sebou normoš výchovu a tak. Jsou to sfíně ti čokli. Víte co - přemýšlím nad tím v souvislosti, jak jsme se bavili tenkrát na tom společným venčení - že jestli bych se uměla postavit k tomu, kdyby se mi do rukou dostal pes rozený potížista

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:17
- Nahlásit

PetraK
že jestli bych se uměla postavit k tomu, kdyby se mi do rukou dostal pes rozený potížista
neni rozenej potížista,my se vo Tedíkovi bavily s nemethovou...věřte,že na nás by to vůbec nezkusil.Fanda je fajn,ale já bych mu zatla tipec podstatně dříf a jinak,tagže by ho vůůůbec nenapadlo,že by něco takovýho moch.Zkusí to každej pokud může,no můj holt nemůže a vo tom to je
k tomu psoj z útulku
no nevim,rozhodně zkuste něco napsat,to vám de .Jinak by to asi nějak šlo,ale bohužel to chce holt šoustavně coš píšete že nejde,tagže nevim co řešíte

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:21
- Nahlásit

krásné zamlžené ráno fšem krátkonožkám i dlouhonožkám, velkokynologům i malokynologům, vařičům a milionářům čekatelům

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:22
- Nahlásit

davidkova renata
neni rozenej potížista Fanda je fajn,ale já bych mu zatla tipec podstatně dříf

aha, tož takhle to vypadá pak jinak. Já vycházela z toho, že páníček je cepovanej, tak že cepovanej byl i malej chlupatej smraďošek. Boože, když si vzpomenu, jak si malej Ešus - ale hoodně malej - zkusil houknout a pak se divil a nebo na Murphyho - ten to teda zkusil až ve třičtvrtě roce a divil se stejně , tak se musím smát.

tagže nevim co řešíte

no já taky vlastně ne, spíš jen jestli to mám vůbec zkoušet, páč mě to štve - to zvíře za to nemůže. ale esli mi pořídí plastiku

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:24
- Nahlásit

Alexa
krásné zamlžené ráno

aha, takže někde už dovařili a Alexa stačila nakoupit!

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:38
- Nahlásit

PetraK
Alexa stačila nakoupit
tststs makám od rána jak barevná né jako někdo kdo se může vykecávat na intronetu

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:42
- Nahlásit

Alexa
né jako někdo kdo se může vykecávat na intronetu

mám uslužebněnýho šéfa, heč!! Počkete od pindělka- to budu držet bobříka mlčení

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 10:55
- Nahlásit

Kristovanoho nepište tolik Berte ohled na podnikatele roztáčející kola kapitalismu v tomhle podělaným státě

davidkova renata
Du do toho s váma. Dá se nějaká droga vařit z psích enón? Páč jsem toho právě nasbírala čtyry kýble, přece to nevyhodím?

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:10
- Nahlásit

Psíček
Hoj, za kolik prodáváš ten barák símtě?
Eště nevím, ale určitě bude moc drahej.
Jednak ho pochopitelně musím prodat dráž než jsem koupila, to je jasný. Za druhé musím navýšit cenu o poklad ve studni a kouzelnou trupku, to je taky jasný. A do třetice se musí započítat všechny ty úžasné okopy a výkopy co jsme tady za pomocí psů zbudovali . Uznej, kde jinde mají v betonu zahrabanou stehenní kost z krávy a modrobílou ponožku? Ten barák má prostě nedozírnou hodnotu

Alexa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:14
- Nahlásit

Biluška
stěhuješ se do paneláku

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:19
- Nahlásit

Alexa
stěhuješ se do paneláku
ne, na Sibiř, budu tam zachraňovat Lajky

Psíček
noto nevim, ale musis dat takovou cenu, aby byli nejaci zajemci....
Neboj, o barák se zázračnou trupkou a pokladem ve studni se zájemci určitě porvou .Taky tady máme strašidlo, straší tu duch mrtvého partyzána. Jako vážně Už ho vidělo moc lidí, asi tak tři. Haranti na gulaku tu odmítali spát a radši byli i v dešti ve stanu . Psi o něm taky vědí, Puma a Lilátko nejvíc, dost se ho bojí. Ostatní psi asi nejsou tak senzibilní, buď o něm nevědí, nebo se ho nebojí. Nebo se jim nezjevuje
Prostě barák má hodnotu nejmíň takový deset milijounů a pod ty určitě nepůjdu

Benda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:20
- Nahlásit

Dobrej den

předpokládám že nového nic není. Takže se neptám.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:25
- Nahlásit

Benda
předpokládám že nového nic není

pokud nedošlo k novýmu měření, tak není.

Benda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:27
- Nahlásit

PetraK
meření ? nemyslíš zemětřesení

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:38
- Nahlásit

Benda
nemyslíš zemětřesení

myslím, že nemyslím. Jsem si jistá že jde o měření. Ale možná, že pak v důsledku měření k zemětřesení došlo

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 11:44
- Nahlásit

ježiš já zas měla žampijón na vobět a dyš jsem si vzpomněla na ten včerejší pokus s polífkou, udělalo se mi blebě...
co máte dobrýho vy?

<< 1 ... 1719 . 1720 . 1721 . 1722 . 1723 . 1724 . 1725 . 1726 . 1727 . 1728 . 1729 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání