Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1719 . 1720 . 1721 . 1722 . 1723 . 1724 . 1725 . 1726 . 1727 . 1728 . 1729 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Erin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:22
- Nahlásit

davidkova renata

hele něgde se tu řeší ta euthanazie i s detailama,rač si to dohledat a vyjádřit se
Co slovenský čauácííííí????

hledat nemám teďka čas,ale asi to bude výživné téma.

Hele s těma čauákama je to divný,chcou je předat kastrovaný a já ani žanek nechceme zmrzačený zvířata na dvorku.Volám tam zítra znovu,byli ochotný je přiblížit do Blavy,ale jedu teď na pár dní pryč,tak je nemůžu nechat Žanymu na krku.Zatím zájemce nemám ale přechodně na ně místo mám.Tož asi takto šéfe

Erin
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:29
- Nahlásit

Biluška
Ale třá pak poradím Erin až někdo bude mít pocit, že ho poškodila tím, že blbě ostříhala pudla

Zklamu tě, jsem již dávno pojištěná na vychcanost klientů u ČPoj.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:33
- Nahlásit

StaHi
znate necyklopedii
no jo,ale tak zas nevim esi je to brouk anebo nadáfka vod toho Lobotoma(heský méno btw.. )
Erin
ale asi to bude výživné téma.
si piš,tak my na tebe počkáme bo vo todle nemůžeš přijít,psíkovi teda darujem eště pár dní než se vrátíš,paxe hnet vozvi aby tu nestrašil přes čas
Ad čau..no můžu zkusit promluvit s někým ze slovače,pokud chceš.Možná by to k něčemu bylo,možná ne,ale zkusim to esi chceš.Napiš mi třá mail než vodjedeš a dej mi instrukce.Jinak seš moc hodná

Tinta76
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:40
- Nahlásit

Brej večír ... jenom procházim ... nějakej vejcuc by nebyl? Kdyštak mi ho tu připrafte, ráno si ho přečtu ... tak dobrou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:45
- Nahlásit

davidkova renatanazdar pani!!!!nasr..á jsem jak hajan,kteremu utece figurant!mas ten pocit,ze se mi dneska ta p..a vubec ozvala???doma se semnou nebavi ani klika od dveri,jsem ji volala,mobil vypnuty,svine vychcana,ocekavali me na cvicaku a dosla jsem jen s hajou,toz tak,asi si ze me dela kozy!!!!to me teda dnes pekne rozcililo!!!asi si to rozmyslela.

StaHi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:49
- Nahlásit

Erin
pojištěná na vychcanost klientů
to by se mi dost mozny hodilo jak se tomu nadava odborne?

davidkova renata
tak zalezi na kerou stranu se pridate: esi k nerudovcum, hujerovcum nebo moravskejm jazykozpytcum. eventuelne by to mohla bejt moravska nadavka pro hrdy cesky hovnivaly
jinak je tadle vandalska wiki verze celkem zajimava, maji i vlastni Zumpu (sekce 'pod parou')

PetraK
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 21:57
- Nahlásit

nemethova5

jen taky probíhám, ale todle vám napsat musim - dneska sem potkala jednoho dlouhochlupku!! Je mu jedenáct měsícůch, je z Kérkonoš a je moc moc krásnej. Ale prej nebezpečnej, páč se ho Ešus bojí ale byl fakt výbornej

a dobrou všem.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 22:02
- Nahlásit

PetraKja chci taky dlouhochlupku,ja budu brecet,pani to mi ani nepiste!

rosnička
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 22:17
- Nahlásit

davidkova renata
Noční pták na drátě!

radkah
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 22:28
- Nahlásit

davidkova renata
mám to, vyděláme prachy na drogách...budeme to střílet v kriminálech-vím, jak to tam dostat...dáme to do canisterapeutickýho psa.....du zalejt gandžu a dodělat var Davídková, to pude ti řikám.....de Nyný do toho s náma?

radkah
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2008 22:56
- Nahlásit

Psíček
neblbni, to vys..vyloučí. Musí to být ale psík zodpovědný...no aby nám to čokl nevyloučil potajmu a pak to nevyhulil na wc

Tinta76
# Zasláno: 9 Říj 2008 05:06
- Nahlásit

No dobře ... ráno je taky ještě v 10 hodin ... že jo, PetroK

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 07:33
- Nahlásit

dobré ráno všem
eliška musí na kastraci co nejdříve,bo co se tady dělo v noci nemá obdoby,furt se dastymu nastavovala a provokovala,po 9 jdu volat na vet,ale né tadytu,jinou,kde to maj o 1 200 levnější než je v pandě ,takže by to vyšlo asi okolo 2500,no pro mě dobrý

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 07:47
- Nahlásit

bré ráno všem s hárajícíma psama, vystrašenýma psama i psama, co včera vlezli kamarádovi do krytýho bazénu a on teď musí nechat celej vyčistit...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 08:13
- Nahlásit

Tinta76
No dobře ... ráno je taky ještě v 10 hodin ... že jo, PetroK

NO JISTĚĚĚĚĚĚ

proto dobré ráno všem bez rozdílu v čase! I těm co zaspali jako já a tak místo krásné ženy vypadáte jako rozevlátej papundekl a nic na tom nezmění fakt, že jste si dokonce stihli umejt i hlavu

máme tady někde kolegyni , která vypadá jako panenká Bárbí - jak to ta holka dělá? Vona musí vstávat minimálně vo dva dny dříf aby to stihla. Teď ze mě - aspoň doufám, nemluví bledá závist (bodejď by taky jo, dyš vypadá normálně, žádná míska), ale vona má ten vobličej pomalovanej jak plátno, vlasy vyžehlený, ofinku vyfoukanou, cukrbliky na svým místě, prostě všechno v ólrájtu. Když pominu fakt, že nevim, kam bych cukrbliky na sebe umístila, tak prostě NECHÁPU JAK TO STIHNE, to nechodí spát nebo co? No možná se ráno nehlemejždí s čoklem a nevykládá si s Kosťou. Asi. ?????

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 08:15
- Nahlásit

brezen2008
asi to vypadá, že budeš muset čekat, co? Nebo myslíš, že ještě nehárá?

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 08:26
- Nahlásit

PetraK

mám stejnou kolegyni a ta fstává f pjet, tedy o 2 hodiny drif. to by mě mohlo...

to all:
abyste věděli, tak jedu na víkend do Benic do hřebčína, fčéra jsem zakoupila nový krásný pantalony s celokoženým sedem a blbísovi oboječek, kerej mu je eště velkej.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 08:37
- Nahlásit

čus fšicííí co taky budou vařit drogy aby konečně zbohatli
StaHi
maji i vlastni Zumpu (sekce 'pod parou')
tagže konkurence jo? no nic,rozvrátíme je zevnitř,du se tam zapsat
radkah
de Nyný do toho s náma?
jj,samosebou že de,navíc se to krásně hodí bo se chystám s ní udělat kanysterapeutycký zkoušky,tagže to krásně zapadá
Konečně konstruktivní řešení naší smutné finanční situace.Jinak to pude tuty bo my tu uš skoro máme založenej stát,akorát nemáme lit kerej budem uzurpovat,zatim jen dva kusy,s těma to moc nevytrhnem a navíc se furt bouřej ale přijali jsme do politiky a vedení velmi perspektivního jedince strejdu,je to moc nadějný kádr,má známosti fšude a s jeho firmou Korupce a vydírání s.r.o nemáme v zásadě konkurenci.Tak hlavně nepřipalte dáfku a zatim,pani kolegyně

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 08:42 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

jbat
fstává f pjet, tedy o 2 hodiny drif

Cooooooo???????? Je nemocná???? a tak to chodí spát teda už v pjet votopoledne, aby se jí neudělaly vrásečky z nevyspání, ne?
To mi ale řekněte co z toho života potom člověk má? Já to nikomu nevožívám, chápu, že by asi potřásal hlavou nad tím, že já dám přednost tomu, že halt nemám nehty na nalakování, páč je mám furt ulámaný od toho, jak s Ešusem blbneme, ale dyť to musej bejt hrozný galeje, ne? a čím bude starší, tím dříf bude muset vstávat a nakonec aby si vobjednávala zednickou partu, aby jí ten gesicht nahodili, páč chápu, že to pak bude šok. Já vím, jak nešťastná byla ta naše kolegyně, když se jí něco na fasádě nezadařilo a to jí je něco kolem třicítky, padesátka bude asi za trest ,nebo co. Ešče že sem čoklí člověk.

Neměla si Blbísovi kupovat novej vobojek, ale nový velký nožičky radši.

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 08:45
- Nahlásit

PetraK
Neměla si Blbísovi kupovat novej vobojek, ale nový velký nožičky radši.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 08:49
- Nahlásit

jbat
Co jé? Co se durdíš, tagle se nedostane do toho pelíšku na stojanu cos nám vyfotila včera. Kdybys na něm nešpórovala a koupila mu nohy vo pár čísel vjetčí, nemusel by se tam každej večer šplhat jako Terezán po lijáně, víme?

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:00
- Nahlásit

PetraK

pani, vy ste trupka prostě.
abyste věděla, koupila jsem Blbís výtah, takže vůbec nepotřebuje žádný nožičky!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:00
- Nahlásit

PetraK
jako Terezán
šiš nemlufte vo něm rači

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:04
- Nahlásit

davidkova renata
šiš nemlufte vo něm rači

copa, černý svjedomí, strézovatelko?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:04
- Nahlásit

jbat

vůbec nepotřebuje žádný nožičky!!!

tagže vy nemáte džékrásla, ale slepejše? Páč slepejš taky nemá nožičky. To ste tady ale blbě. Todle neni klub teraristů - víte to? Tady je to samej vleklokynolók.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:05
- Nahlásit

davidkova renata
šiš nemlufte vo něm rači

jako bych nic neřekla, uš mlčim.

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:06
- Nahlásit

Páč slepejš taky nemá nožičky
PetraK

tak vzhledem k mýmu vzdělání vim, že slepejš nožičky má a velikostně srovnatelný s Blbís, takže .

a vleklokynolog sem taky, včera jsem psa vlekle od bazénu asi třikrát, protože chtěl plovat... a nakonec ploval...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:09
- Nahlásit

jbat
že slepejš nožičky má a velikostně srovnatelný s Blbís, takže

takže jako by neměl

nakonec ploval

to je ale přeciž pozitívní zpráva ne? Lepčí než kdybyste zjistila, že šel ke dnu , takhle budete mít příští léto o zábavu postaráno. No a na příštích pár dní taky, než dáte dopucu ten basén

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:14
- Nahlásit

PetraK
než dáte dopucu ten basén

ty woe, to byl mazec - dostat ho z tama nešlo prostě!!!!
mám pocit, že umí i prsa a kraula...
kamarád měl radost...

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 09:15
- Nahlásit

jbat
kamarád měl radost...

kdo by neměl, když mu někdo zadáčo bude muset vyčistit basééén

<< 1 ... 1719 . 1720 . 1721 . 1722 . 1723 . 1724 . 1725 . 1726 . 1727 . 1728 . 1729 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání