| Autor |
Zpráva |
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 20:33
- Nahlásit
PetraK
páč to byste okradla sama sebe, když máme společný rodiče
no to je fakt.. dyz muze bejt vase mama zaroven muj tata, moh by vas deda bejt taky moje babi tak se nam to hezky vysvetlilo a uz bych se v tom nestourala. pribuzensky vztahy jsou desne vosemetna vec, mam z toho trochen krizi identity
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 20:38
- Nahlásit
jako srap zil
hrdinne fsak pat
s mackem se meril
as prohral u jebat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 20:39
- Nahlásit
Šiš to je zas bordel ,mám kryzy středního vjeku asi... taxnat rači pudu neš zistim,že jako StaHi táta sem vlastně její babička coš by nakonec nemušelo bejt marný bo bysem uš třá brala nějakej důchot.Nemyslim ten invvalidní
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 20:40
- Nahlásit
StaHi
jako srap zil
hrdinne fsak pat
s mackem se meril
as prohral u jebat
ten bé rát aš si to přečte,tak hesky a f krátkosti schrnout jeho život...
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 20:43
- Nahlásit
davidkova renata
no pani, krom toho fseho ste taky ma adoptivni sestra pojte vot toho, nebo se dozvime vic, nes bysme chtely vedet.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 20:44
- Nahlásit
StaHi
pojte vot toho
DEM!!!!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 20:49
- Nahlásit
PetraK
no a tak co, vypadáte prostě excentricky
No, vona mi kámoška řikala, ať si s toho nic nedělám, že onehdá viděla jednu, co měla na hlavje skorem to samý a vydávala to za ůůůčes . Byla to ale tatáš kámoška, co mně pozdravila "Čus, pankáči!" , tagže to její uklidňování stran vlasůch prostě nelze brát vážně.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 21:00
- Nahlásit
rosnička
dejte foto, pani.. hnedle posoudime, esi je to uces, nebo uras vlasuch
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 21:06
- Nahlásit
StaHi
dejte foto, pani.. hnedle posoudime, esi je to uces, nebo uras vlasuch
Ráda bysem, to mi věřte, ale nemám foťák ani odvahu. Já bysem to dyjagnostykovala jako malou osobní tragédyji.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 21:10
- Nahlásit
StaHi
jako srap zil
hrdinne fsak pat
s mackem se meril
as prohral u jebat
ty jo jako máte dobrou horečku! To by se mělo vytesat do kamene
moh by vas deda bejt taky moje babi
f tom pořípadku - chudák vaše babi!!
rosnička
"Čus, pankáči
chceš řetěz nějakej? na chalupě máme - mám na něm dvě dřeva co dělaj sušárnu, tak můžu pučit - přes zimu určitě.
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 21:15 - Změnil/a: rosnička
- Nahlásit
PetraK
chceš řetěz nějakej?
Neci, ci vlasy ! Moje, takový, jaký byly, neš sem se je rozhodla vylepčit . Je fakt, že sem si stěžovala, že by to chtělo tak vo metr vobrat, bo zasejc ňáko přerostly , ale dyš řikám metr, nemyslim tim pěticentymetrový vohlotky na temeni .
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 21:31
- Nahlásit
lidičky,nechali byste kastrovat Elišku anebo dastyho?
jeden znich muší,to se nedá nic dělat
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 21:36
- Nahlásit
brezen2008
nechali byste kastrovat Elišku je menší a starší.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 21:38
- Nahlásit
Neessi
dík,ale jsou jí asi tak 4 roky,prej jí víc není
jinak dík za tip
já právě nevím,tak jsem se raději zeptám vás
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 21:44
- Nahlásit
Čau žumpíci a žumpice a úplně fšichni i štábní.
Sem právě přijela z práce. Má ještě něgdo tak pitomé zaměstnání jako já, aby dřel ve dne i v noci a prakticky furt? Dělá se mi špatně gdyž si vzpomenu na náborový letáček, ve kterém mi slibovali "pár hodin práce týdně"
Jdu spát, páč zítra musím pokračovat, eště furt nejsem milijounář
Může mi někdo fofrem shrnout o co se celý den jednalo? Stačí tak od jedenácti, do té doby jsem to četla v polední pauze
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 21:46
- Nahlásit
PetraK
vytesat do kamene no bat' (pokracovani muze bejt tra na vjenci, kamenici se platej vot pismenka )
rosnička
vohlotky
no tak ted me ale vpravde mrzi, ze nemate to foto. traga je to velika - ma fsechny nalezitoste: napeti, zapletku i rozuzleni a zaslouzila by knizni zpracovani, bo rovnou divadlo!
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 22:39
- Nahlásit
StaHi
Pointa vygradovala v momentě, dyš sem si šla ze zvyku potfouknout vofinu a vona bula f čudu ! Se mi zdálo, že ňáko špatně vottejká votpat- aby né, tam ležely celý provazy vlasů . Mejch .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 22:45
- Nahlásit
rosnička
Neci, ci vlasy! Moje, takový, jaký byly
neřvěte, zameťte a nalepte si to na ty vohlodky co máte na šišce. Hůř už asi vypadat nebudete než tetkon
brezen2008
Neessi
taky hlasuju pro Élišku. Bude mít i ona klid. Sindy je kastrovaná že jo?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 22:47 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Biluška
taky jdu spát, takže jediný co shrnu je prostěradlo, páč na víc síly nemám.
Jeden důležitej poznatek ale můžu poskytnout
Benda má menčího macka než Jébat a Gerda vymyslela novej trest smrti - u jébat - esli sem to teda dobře pochopila?????
Dobrou fšem - i těm holohlavejm rosničkám - padaj mi víka.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 22:51
- Nahlásit
brezen2008
lidičky,nechali byste kastrovat Elišku anebo dastyho?
jeden znich muší,to se nedá nic dělat
Nechej udělat vasektomii Dastíkovi
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 23:02
- Nahlásit
Erin
co? jako kastraci?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 07:11
- Nahlásit
Fstávejte a děte dřít
brezen2008
Chceš je kastrovat pro klid v bytě, nebo protože máš strach, aby Dasty Elišku nenakryl? To druhé je nemožné, k tomu prvnímu ti pomůže spíš kastrace Elišky než Dastyho. Jinak bych hlasovala pro kastraci psa, menší operační rána, menší možnosti komplikací, rychlejší hojení a celkově levnější. Pak už záleží na Dastyho povaze jestli ho přestanou zajímat háravky, nebo nikoliv. Třeba našeho Armiše zajímají pořád, takže "klid v bytě" by tím rozhodně nenastal. Pokud je Dasty akční a zajímá se o fenečky nezbyde ti než vykastrovat Elišku, nebo se z toho při každým hárání zblázníte všichni tři.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 07:48
- Nahlásit
dobré ráno, koukám, jak jste to tady dořešili za mě! Bendu jste Ujébatovali a zkonstatovali, že mám vjetšího macka. Takže fše v pořádku.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:05
- Nahlásit
Biluška
dík za odpověd
já to napíšu jak já si to asi myslím,jo.
podle mě,když nechám kastrovat Elišku ,tak za ní z okolí nebudou lítat psy a nebudu je mušet odlákat jinam,jako já neměla nikdy fenu která mi tu hárala,sindy je kastrát,vím že je to asi tak 2 do roka po měsíci,fakt ted nevím,jak dlouho a často to hárání mají,ale jak to tu četu,tak fáraj 2x do roka
zas ale štěnata s ní nikdy neplánuji
a když nechám kastrovat dastyho,tak se prej říká že tochu přibere na váze a se zklidní,což bych i uněho občas uvítala,el je to spíš ve mě,moc mi to nejde,ale to je niná,takže já fakt nevím,dnes jdu na kontrolu s eliškou a tam se taky zeptám avýstedek vám se pak napíšu
jinak jsem se ptala asi 5 lidí a je to 40 na 60 - pro dastyho ho nechat
vím že bych se měla rozhodnout sama,ale tohle nění nic o kloubech jídle a tak,takže sem se mušela vás zeptat
Biluška
jo a ještě
no potřebuji to kvuli aby se dalo žít v bytě,ale taky mě první co mě napadlo,aby jí dasty nějak neublížil,kdybych to nepoznala,nebo tak něco,ale bylo mi řečeno,že to snad ani nejde,no nevím....
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:12
- Nahlásit
zeptala jsem se i vedle,tak snad mě nesmažou,nebo mě nepošlou někam,je to moc důležité
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:20
- Nahlásit
isdpch
čau pane!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:23
- Nahlásit
brezen2008
Co se týče toho bytu - Dasty ji prostě nakrýt nemůže, je to fyzicky neproveditelné. Srovnej si jejich velikosti a zkus si představit jak by se asi pářili. Z toho strach mít vážně nemusíš.
Ale pozor. DAsty ji bude chtít a ona bude chtít Dastyho. Ona bude chodit před ním, nakrucovat se, strkat mu zadek k čumáku. On ji bude olizovat, očichávat, cvakat zubama... Oba budou strašně nervozní. On se ji bude snažit nakrýt - to znamená, že se jí bude snažit šlápnout na záda (i když se mu tam sotva vejde jedna noha), mohl by jí nechtěně třeba poranit páteř. Nejhorší ale bude ta jejich nervozita, budou prostě jak dva rozvášnění milenci co se k sobě nemůžou dostat. Dastymu se zatemní mozek (je to chlap, co chceš, krev se prostě přemístí jinam) začne otravovat i Sindy, která nehárá. Sindy bude taky nervozní, protože ji Dasty otravuje. Pak Eliška přestane být "na krytí", ale pořád ještě bude hárat a vonět. Dasty ji pořád bude chtít, ale ona už mu bude odsekávat "nech mě, bolí mě hlava" . Začne po něm vyjíždět a zahánět ho. Znám to od několika lidí co mají doma psa a fenu (nakonec jsem si to zažila i s Armanem), je to všude stejné,pořád to jede podle tohoto scénáře.
Vasektomie jak radí Erin tady nic nevyřeší. Ta zařídí pouze, aby pes byl neplodný, ale zájem o feny má stejně. Čili tobě je to naprd, protože krytí nehrozí ani s plodným Dastym.
V bytě ti teda jednoznačně pomůže pouze kastrace Elišky.
Když necháš vykastrovat Dastyho tak možná ztratí zájem o háravky a možná ne. To ti nikdo předem neřekne. Pokud ztratí zájem tak máš vyhráno a doma bude klid. Pokud ne jsi tam, kde jsi byla na začátku.
Takže mě z toho jednoznačně vychází kastrace Elišky a to co nejdřív. Co nejdřív se ti totiž pravděpodobně rozhárá. Mě tohle udělaly všechny útulkové fenky. Ve chvíli kdy jejich organismus zjistí, že teď se mají dobře, teď je zajištěné pravidelné jídlo, teplo, bezpečí... teď je pravá chvíle přivést na svět štěńata. Do měsíce začly všechny hárat, bez ohledu na to kdy háraly naposledy v útulku (nehledě na to, že Harigelová sotva ví, kdy Ela naposled hárala ) . Nečekej s tím dlouho a objednej ji co nejdřív, nebo hárat začne a to peklo si prožiješ na vlastní kůži. Háravá fenka se kastrovat nesmí, musela bys čekat až dohárá.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:26
- Nahlásit
Biluška
přesně tak, v tomhle případě kastrace feny.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:31
- Nahlásit
Biluška a spolll
dík za vaše odpovědi,půjde Eliška
no že Harigelová sotva ví, kdy Ela naposled hárala
to si taky asi myslím že nevím,ale bůh ví jak tam dlouho byla
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2008 08:37
- Nahlásit
krásné sluníčkové podzimní ráno hlavně jébat s mackem
brezen2008
říká že tochu přibere na váze a se zklidní
na to moc nespoléhej, mám doma kastrovanou čubinu a moc se tedy nezklidnila, spíš naopak, přijde mi taková "ostřejší" a nepřibrala ani deko. U psa je jednodušší operace než u feny. Já bych asi radši nechala kastrovat fenu. Měla jsem už několik fenek, které háraly každé 3 měsíce a to bylo něco. Pak máš u feny riziko falešné březosti po hárání a zánětu dělohy.
Já mám kastrovanou fenu. Musela jsem jí nechat kastrovat kvůli nějakým útvarům v děloze. Týden po operaci byla nutná zvýšená péče - to by u tebe nebyl problém né? Po vyndání stehů už jsem jí jen mazala jizvu aby se pěkně hojila, ještě cca 14 dní se rychleji unavila než dřív, šetřila jsem jí. A za měsíc už na ní nikdo nic nepoznal. jizvu měla malinkou na břiše. Dnes - rok po operaci tam nic nepoznáš.
|