Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1710 . 1711 . 1712 . 1713 . 1714 . 1715 . 1716 . 1717 . 1718 . 1719 . 1720 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
rosnička
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 08:02
- Nahlásit

jbat
to je synonymum pro debila???
Je!
Čus fšicí nemytý
kape nám karma, taxe asi připojím.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 08:18
- Nahlásit

jbat
no to víš,ženská se třemi psy, v bytě to má holt těžký
má jiné zážitky než ostatní vdaní a ženytí
na to Víc než pravda se juknu

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 08:26
- Nahlásit

Dobrejtro vespolek fšem a nejvíc těm, co jim neuřízli ručičku ale maj mastičku a musej ruku přesvědčit, že se sviňa musí dostat do formy do tejdne, jinak do ní budou píchat. A to teda nesci, nesci, páč bojim.

Tinta76

To je krásný pozdravení!!

rosnička
kape nám karma

ste asi zlobila, dyš ste si rozházela karmu, ne?

jbat

kerej z nich na tý fotce je ten egocentrik z Bruntála?
Neteče nám teplá voda a ještě asi týden nepoteče
Tak honem do domácích potřeb pro škopek, teď si tejden budeš zkoušet, jaký to je bejt Škopková

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 08:33
- Nahlásit

PetraK
kerej z nich na tý fotce je ten egocentrik z Bruntála?
Takovej dlouhovlasej, rozčepýřenej, děsně důležitej. Říká furt "ehm" , neustále spíná ruce jak kdyby se modlil a je úplný mimoň. By si rozuměl s Okrasným Keřem . Tenhle o tachyjounech ještě nejspíš neslyšel, ale až uslyší tak je hned začne používat Pak budem v Bruntálově pěkně v pérdeli, páč nás fšechny ovlivní

brezen2008
no to víš,ženská se třemi psy, v bytě to má holt těžký
Ženská s třema psama to nemá těžký, ale blbá ženská co si nechá od domácího dělat na hlavu si za to může sama Sme ti tady asi stokrát radili co máš udělat, tak včil nebeč

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 08:33
- Nahlásit

PetraK

Ten úplně dole, s moudře sepjatými prsty.

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 08:34
- Nahlásit

Biluška

ty ho taky znáš? bože, to je blb...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 08:47
- Nahlásit

Biluška
no,ale to neteklo celému baráku,a tak lidi bud dávali výpovědi anebo ho hromadně posílali k soudu a já nevím co a já jela snimi v tom taky,kromě ukrajince,bo ten asi teplou vodu nepotřeboval či co
no a od té doby,když vidím domácího,ho jenom pozdravím a končím sním
ted snad dal pokoj,už ukrajina nebuzeruje,bo jsem ho konečně dokázala poslat slovně zpět na Ukrajinu a mám klidek

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 08:50
- Nahlásit

psy mám přes barák na vodítkách,dasty i náhubek a mám klíd a venku je vypustím,jak potřebujou,kromě Elišky,ta ani omylem......

jinak Eliša je už ok,snd po všech stránkách,už asi začne hárat bo co,bo psy už někteří jdou za ní jako kdyb jo,ale zatím nic,no jde každopádně na kastraci

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 08:55
- Nahlásit

janika
no vždyt já se vdávat nechci,papír k tomu nepotřebuji a děti,ty už mám a 2 nohé neplánuji snad nikdy
jak se máš,koukám že Degen už bude mít licencičku,no jsem zvědavá na sindy časem
a eliška,pokud to zdraví dovolí,tak bude asi fakt agilit,jen tak,bo veku skáče na co příjde,když jí před to posadím,tak si sem tam zkočí,přes klacek,přes strom.....,ale odměnou je jenom mašo,žádné jiné věci,jako suchar a tak,tím jí zmetka nepodplatím

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 09:12
- Nahlásit

tak to jsem na vás baby jedny zvědavá
já taky
janika
dneska můžu říct, že jsem šťastný to člověk
už jsi volná?
jako melody?
To je dobře, že se čubinka stabilizuje, fakt moc dobře
no já jsem taky ráda za ní,ona tu dělá takovej konec toho našeho tažení,jak je malá

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 10:04
- Nahlásit

Dobré ráno milé laskavé holubičky, růžová rozvitá poupátka, motýlci a obláčci a kapky rosy na stéble odvetlé pelargónyje!
Tak Standa už má kšeft? Super, bude rát, jen prosím o trochu tropělivosti, von eště nikdy nekryl, a dyš to onehdá zkoušel na Marii, tak moc nevěděl, jak na to....no, v neděli si s ním promluvíme na výletě, aby nebyl nervózní. A esesáčky z něj nebudou, budou z něj dokonmalí pracovní psi a pak dáme jednoho ebony, jednoho můdr, jednoho sali - aby můdr nezáviděla boženku brožinkovou. Zbytek prodáme k pohraniční stráži na sibiř, mamka ho tam doveze svým vlakem v ušance.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 10:07
- Nahlásit

Dobré ráno všem mytejm i nemytejm

Strejda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 10:11
- Nahlásit

Vaše Vysokoblahorodí, Vaše excelence, Eminence, Spektabilis, Vážené ministryně a Vážení ministři, Vážená paní generální ředitelko bordelu.
Zjistil jsem, že ve vedlejším tématu rozmařile rozdáváte funkce. Proto vám na základě svého usnesení a ve vazbě na potřebu finančního přilepšení sděluji, že přijmu místo úředníka na ministerstvu obrany vašeho nalidseroucího státu.
Žádám, abyste mi neprodleně předali kontakt na vedoucí funkcionáře protikorupční policie, se kterými uzavřu neformální přátelství. Očekávám též příslušná čísla bankovních účtů.
Další nabízené služby:
S mojí firmou „Korupce & vydírání, s.r.o.“ jsme schopni zajistit bezproblémové prorůstání organizovaného zločinu do státní správy.
Zjistil jsem, že vaše vyjadřovací schopnosti jsou nedostačující. V případě zájmu možnost uspořádání školení na téma „Zdeúřední čeština“ a to formou internátního semináře
Váš Strejda alias Kmotr

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 10:22
- Nahlásit

Strejda
Vaše Vysokoblahorodí, Vaše excelence, Eminence, Spektabilis, Vážené ministryně a Vážení ministři, Vážená paní generální ředitelko bordelu
mám ráda dyš něgdo zná etiketu a dobrý mravy
že přijmu místo úředníka na ministerstvu obrany vašeho nalidseroucího státu.
tak vzhledem k pokračování vašeho příspěfku myslim,že ste vhodný kandidát,ani nebudem vypisovat nějaký výběrový řízeníale napřed si musíte zjistit,esi už todle korejtko někdo neurval,mám tucha ža i joV tom přípatku pro vás jistě nebude problém ho zkompromitovat a s ostudou z fleku vyrazit Máte mojí plnou důvěru Co se seminářů týče,byly by velmi přínosné,myslím,možná byste mohl zde na foře uspořádat takové malé jednotlivé lekce...každý den jedna či tak
S mojí firmou „Korupce & vydírání, s.r.o

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 10:23
- Nahlásit

Davídková, pocem, kdo u nás dělá ministra obrany? Měly bysme si udělat ňákou soupisku, nebo tak něco, páč je v tom děsnej bordel. Skoro jako ve vládě
Je tu uchazeč o zaměstnání, co mu mám říct? Hele víš co, já ho vemu, páč vypadá dost schopně. Ale plat mu dáme jenom základní, ať napřed předvede co umí, jo?

Strejda
Tož mi tě teda berem. vedoucí funkcionáře protikorupční policie Tyhlety eště nemáme, pochop, jsme teprve vznikající stát . Zatím tohle všechno řeším sama z postu ministryně financí
S mojí firmou „Korupce & vydírání, s.r.o.“ jsme schopni zajistit bezproblémové prorůstání organizovaného zločinu do státní správy.
Výborně, vidím, že jsi člověk na svém místě a budeš v našem cz-pesstátě velkým přínosem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 10:26
- Nahlásit

Biluška
kdo u nás dělá ministra obrany
já nevim...možná janika?????
já ho vemu, páč vypadá dost schopně
esi je schopnej fšeho,berem ho

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 10:29
- Nahlásit

Strejda

Tož vitajtě !

heleeee!!! chlap! Tak to je jasný, jakou funkci dostane

máme málo litu a chlapi jiný funkce tady zatim nemaj. Leda .... byste .... stihnul..... rychlou malou.... přeoperačku

Strejda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 10:37
- Nahlásit

PetraK
Tak to je jasný, jakou funkci dostane
O funkci nebudeme diskutovat. Budu ministerskej úředník. Na jiné nabídky nereflektuji.
rychlou malou.... přeoperačku
Neblázněte. To už tady Argosek kdysi nabízel kastraci.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 10:38
- Nahlásit

Strejda
Očekávám též příslušná čísla bankovních účtů.
Sem nikdy netušila, že ten půlmegáč dostanu vot strejdy.....

A nechceš bejt rači lit? máme jen dva a špatně se nám utlačujou, je jich na to moc málo, furt sou z toho unavený, nebo s náma nemluvěj....

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 10:56
- Nahlásit

Gerda

tak já budu taky lit, esli chcete, já jsem utlačovaná pořád a každým, takže jsem v tom dost dobrá!

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:10
- Nahlásit

jbat
Tak už máme tři, to je dobré znamení, dyš teď máme mezi lidem ženckou, mohly by se řady utěšeně rozrůstat...eště Stahi by mohla bejt lit, pak budeme utlačovat davy lidu!

a ministrem obrany je janika, takže se buď nechá zkorumpovat, nebo bude zkompromitovaná a proběhne první veřejná defenestrace - může to bejt u nás f práci, máme na výběr nekolik pater. Je nesmysl dělat defenestraci třá v zemljance - to kdyby mamka navrhovala, že se to bude dělat u ní....

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:14
- Nahlásit

Čus lidové i ti druzí................
Můžete mi něgdo říct,jakxe dá přežít,gdyž s nejmlatší dítě uš čtrnáct dní do kolečka pouští Madagaskar,Medvítka Pú a Šmoulíííííííííííííííííí?!?!?!
Mi s toho začne brzo hrabat.

brut
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:20
- Nahlásit

jablunka
jeden čas u nás dokolečka běželo finále Mistrovství světa v hokeji... do dneška nechápu, jak jsem to dokázala bez úhony přežít

Kup další pohádku a budou běžet na střídačku čtyři

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:20
- Nahlásit

jablunka
Můžete mi něgdo říct,jakxe dá přežít,gdyž s nejmlatší dítě uš čtrnáct dní do kolečka pouští Madagaskar,Medvítka Pú a Šmoulíííííííííííííííííí?!?!?!
Mi s toho začne brzo hrabat.

Zabavit dívídí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:22
- Nahlásit

jablunka
Můžeš jí za to pustit po každým díle třá Pátek 13., nebo Noční můru, nebo Kruh, nebo ti můžu přinést pár príma japonských filmů - betl roajál, nenávist, konkurz na smrt, iči d killer a další, na který sem se neměla odvahu podívat. Myslim, že by pak tolik Madagaskarů uš nepouštěli ) Anebo je pošli mě, já je eště neviděla. Dyš je nebudou mít, nebudou je moct pouštět.

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:22 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

jbat
Zabavit dívídí.
To ne,takovejhle ústupek dítěti neudělám...........................měla sem spíš na mysli,nějak ho převíst na Klup náročnýho diváka.

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:25
- Nahlásit

Gerda
Můžeš jí za to pustit po každým díle třá Pátek 13., nebo Noční můru, nebo Kruh, nebo ti můžu přinést pár príma japonských filmů - betl roajál, nenávist, konkurz na smrt, iči d killer a další, na který sem se neměla odvahu podívat.
Čéče,to nejni vůbec špatnej nápat,takhle by mohl dostat z Dývýdý strach.................nebo by mi z něj vyrostl malej psychopat.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:28
- Nahlásit

jablunka
no tim ho naladíš na náročnýho diváka. Půjčím ti svou sbírku Akiry Kurosawy ))) uvidíš, že si na Madagaskar ani nevzpomene

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:32
- Nahlásit

jablunka
Klup náročnýho diváka.

tak jim kup Karcoolku, to je nejnáročnější film vůbec.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:35
- Nahlásit

Taky hlasuju pro horoury. Kruh jedna až několik, Temná voda (nebo jak se to jmenovalo, bylo to skoro stejný jak Kruh, ale bylo to děsný páč jim tam furt teklo stropem, asi měli prasklou kouzelnou trupku, či co) a taky bylo docela dobrý něco s výtahem, ale už vůbec nevím jak se to jmenovalo a skoro ani o čem to bylo páč jsem se tak bála, že sem se rači ani nedívala . Ale zeptám se dítěte, to se dívalo tak to bude vědít

<< 1 ... 1710 . 1711 . 1712 . 1713 . 1714 . 1715 . 1716 . 1717 . 1718 . 1719 . 1720 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání