Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1710 . 1711 . 1712 . 1713 . 1714 . 1715 . 1716 . 1717 . 1718 . 1719 . 1720 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:38
- Nahlásit

Dobrý je i 3:15 zemřeš. Nebo Hlas smrti.
Nebo Hřbitof zvířátek a všeobecně King je úžasnej. Umí malá Jabloň číst?

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:40
- Nahlásit

mimochodem - gde je můj dvorní dvořitel?
má zas stání nebo jak?!

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:40
- Nahlásit

Strejda
Neblázněte. To už tady Argosek kdysi nabízel kastraci

nejsem tak radikální jako pan Argosek dyš se necháte přeoperovat, jedině na tom vyděláte - budete mít 2x tak funkční mozek

Budu ministerskej úředník

a tak jo, však von není zas tak velkej problém udělat z ministerskýho ouřady utlačovanej lit, tady už to máme zmáknutý

Gerda
, že ten půlmegáč dostanu vot strejdy.....
to sou změny, co???

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:42
- Nahlásit

Gerda
Půjčím ti svou sbírku Akiry Kurosawy ))) uvidíš, že si na Madagaskar ani nevzpomene
Beru.........
jbat
tak jim kup Karcoolku, to je nejnáročnější film vůbec.
Tuhle blpku máme,vječí chujovinu sem neviděla.
Biluška
a taky bylo docela dobrý něco s výtahem, ale už vůbec nevím jak se to jmenovalo a skoro ani o čem to bylo páč jsem se tak bála, že sem se rači ani nedívala
Menuje se to prostě Výtach .............a je to dóst drsný.
Esli teda myslíme obje to samý,začíná to tím,jak jedou baby z těhu cvičení a jedna f tom výtahu porodí.

PetraK
Člen
- Nahlásit

jablunka
Mi s toho začne brzo hrabat

DEJ MU BANÁN A MÁŠ KLID!

vyrostl malej psychopat

to by pak tady měl někdo radost!

Biluška
Člen
- Nahlásit

Dobrý je i 3:15 zemřeš
jo jo, u toho se dá taky krásně bát.
Ale úplně nejlepčí ze všech horourů je "Příšera ve skříni" . Vřele doporučuju fšem sehnat a zhlédnout. Kdo bydlí poblíž můžu zapůjčit Neshodli jsme se doma jestli je to parodie na horror, nebo zda to režizér myslel vážně. Malému Jabloňovi se to klidně může pustit, bát se nebude ani batole. Ale nezaručuju, že to na něm nezanechá stopy, páč zatím je to zanechalo na každém kdo to viděl. Třá haranti na gulaku dva dny odmítali projít kolem jakékoliv skříně aniž by do ní nepraštili

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:43
- Nahlásit

Biluška
Příšera ve skříni"

tam hraju hlavní roli točili to u nás v pondělí ráno, dyš sem nevěděla co na sebe

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:43
- Nahlásit

jbat
Umí malá Jabloň číst?

To není ta Jabloň,ale ten Mauglí a neumí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:44
- Nahlásit

PetraK
tam hraju hlavní roli točili to u nás v pondělí ráno, dyš sem nevěděla co na sebe
Tos byla ty?? Tak to mi mnohé objasňuje

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:51
- Nahlásit

Strejda
helejte,pane,eště mne napad jeden genyjální nápatPáč ste bystrej,jistě už víte,že jiný já ani nemívám Minulý týden jsem v médiích zaznamenala info,že v nejbližších dnech rezignuje na funkci p.Komorous....nechcete se toho ujmout aby jako nenastalo bezvládí?Uvážím-li zaměření vaší firmy s.r.o.,mám za to,že můžete obě aktivity krásně doplnovat a kombinovat

Gerda
třá v zemljance - to kdyby mamka navrhovala, že se to bude dělat u ní
zemljanky nemívaj obykle první patro,huso

nicméně s litem taky vidim problém,sice sou uš 3,ale nevim esi s tim uděláme díru do svjeta V nejhoršim holt jmenujem mynystra války a nějaký vhodný,zalidněný území vopsadíme,no..
Biluška
ale bylo to děsný páč jim tam furt teklo stro

tywoe tak to je hodně drsný,klidně mohla prdnout u sousedů co vodjeli na 2 měsíce na Tahyty stoupačka

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:52
- Nahlásit

jablunka
To není ta Jabloň,ale ten Mauglí
pani, vy ste blpka ))))))))))) To je váš Mauglí Jablůnek ))))))

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:53
- Nahlásit

davidkova renata
zemljanky nemívaj obykle první patro,huso
Proto píšu, že se to nemůže dělat u tebe, ne? Krůto!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:53
- Nahlásit

jablunka
http://www.youtube.com/watch?v=q23Haap9tgY
PetraK
Příšera ve skříni"

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:57
- Nahlásit

jablunka
a taky bylo docela dobrý něco s výtahem, ale už vůbec nevím jak se to jmenovalo a skoro ani o čem to bylo páč jsem se tak bála, že sem se rači ani nedívala
Menuje se to prostě Výtach .............a je to dóst drsný.
Esli teda myslíme obje to samý,začíná to tím,jak jedou baby z těhu cvičení a jedna f tom výtahu porodí.

co to je? fakt se to jmenuje výtach? jsem dneska sama doma s dlouhonoškou, tak jsem si chtěla půjčit filma.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 11:58
- Nahlásit

davidkova renata
tywoe tak to je hodně drsný,klidně mohla prdnout u sousedů co vodjeli na 2 měsíce na Tahyty stoupačka
No to si ta ženská taky napřed myslela, ale pak přišla na to, že to dělá jedno děcko co bylo utopený v nádrži na střeše (to se taky může stát jenom v émerice, páč kde jinde by si na střechu dali sud s vodou, že jo? Tady ho má každej normální čloěk na zemi pod okapem). Ten harant byl pěkně rozmazlenej, páč se jako mutvolák nudil tak vytápěl lidem obýváky ženská, místo, aby mu to nechala vymalovat a dala mu pár po tlamě tak začala zjišťovat proč je ten harant mrtvej. On se jí za to odvděčil tak, že chtěl utopit jejího vlastního haranta (Psíček by ti potvrdil, že z hlediska lidstva by nenastala žádná škoda, ale ta baba Psíčka neznala takže to nevěděla) a ona si to s ním čenžla, utopila se místo děcka a pak tam strašila aj s tím mrtvým děckem. A celý to bylo děsně strašidelný, páč tam hrála strašihudba a byli tam strašiefekty.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:00
- Nahlásit

jbat
jsem dneska sama doma s dlouhonoškou
A kde je Blbís?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:01
- Nahlásit

Biluška
Tos byla ty?? Tak to mi mnohé objasňuje

esi já sem si tak trochu nenaběhla????? Vůbec totiž nevim, vo čem to je enem sem si říkala, že to museli podle názvu tutově točit u nás doma v panedělnik ráno

davidkova renata

p.Komorous

tak jo, ať to vezme Strejda po něm, ale aby ten názef funkce nebyl takovej urážlivej, tak Strejda bude Komorník!

helejte,pane,eště mne napad jeden genyjální nápatPáč ste bystrej,jistě už víte,že jiný já ani nemívám

co ste snídala?? Určo zase ty koláčky, že jo?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:03
- Nahlásit

Biluška
a ona si to s ním čenžla, utopila se místo děcka a pak tam strašila aj s tím mrtvým děckem

a jéje zas ňáka nová soutěž v duchu Straší celá rodina! Fakt v tý bedně dávaj samý hovadiny!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:03
- Nahlásit

Biluška
chtěl utopit jejího vlastního haranta (Psíček by ti potvrdil, že z hlediska lidstva by nenastala žádná škoda, ale ta baba Psíčka neznala takže to nevěděla
no jo,v tom vidim tu chypku ,hele neměli bysme Pejska exilovat do Halyvúdu?Jednak by si přišel na slušný prachy a dvanak by vod něj byl klííít a nemusela bysem mu furt vysvětlovat,že kecá blbiny

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:04 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Gerda
To je váš Mauglí Jablůnek
Takhle je to dobře.
davidkova renata

jbat
co to je? fakt se to jmenuje výtach?
Hororovej horor a myslím,že se to vopravdu menuje jen Výtach.A je to vo tom,jaxi v nějaký mrakodrapový budovje začnou žít výtahy svojím vlastním životem.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:05
- Nahlásit

PetraK
co ste snídala?? Určo zase ty koláčky, že jo
hm...ty moc bystrá nejsi narozdíl vot strejdy...škoda..no ale nemůže bejt každej gényjus,to je jasný

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:07
- Nahlásit

jablunka
začnou žít výahy svojím vlastním životem
ty voe,to je přeci dokument vod nás ze sídliště,žádnej horór!!!!!

janika
kerej stréco mi tu fušuje do vobrany, herdek
aha...no to je blbý..gdo chvíli stál uš stojí vopodál a tak dál

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:11
- Nahlásit

Gerda
jbat
jsem dneska sama doma s dlouhonoškou
A kde je Blbís?

Doma s náma, woe.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:18
- Nahlásit

davidkova renata
ty moc bystrá nejsi narozdíl vot strejdy

copa po něm chcete pani, že mu tak lichotíte ?

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:20
- Nahlásit

davidkova renata
hele neměli bysme Pejska exilovat do Halyvúdu?Jednak by si přišel na slušný prachy a dvanak by vod něj byl klííít a nemusela bysem mu furt vysvětlovat,že kecá blbiny
To bysem nedělala. Víš jaký jsou émeričani, jak jim ty hovadiny podá dostatečně vědecky (a to on zasejc umí) tak mu to sežerou aj s navijákem, natočí o tom celovečerní velkofilm s Brůsem Vylisem v hlavní roli, obletí to svjet a na Psíčkovi zbohatne něgdo jinej než my Rači si ho necháme doma dokaď nepřijdem na to jak ho zpeněžíme sami

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:21
- Nahlásit

janika
zn. redakce, tj. SIFON)
Sifon podáváme pouze ke kávě

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:22
- Nahlásit

Biluška
dokaď nepřijdem na to jak ho zpeněžíme sami

co z něj teda udělat pojízdnou výstafku??????

Strejda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:46 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

janika
buď mi budeš dělat sekretáře ... nebo mne vyšachuješ
Šéfová klid. Já nechci ministerský křeslo, kde na mně bude každej pisálek vidět. Já budu jen úředník. Začneme výběrovým řízením na transportéry. Svoji kvalifikaci osvědčím tradičním způsobem, bez obav.
Sekretáře dělat nemůžu, to nejde. Co takhle ředitel sekretariátu?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:47
- Nahlásit

PetraK
copa po něm chcete pani, že mu tak lichotíte ?
umí mě hesky a pravdivje voslovit např. ,viz jeho první fstup dnes
Biluška
na Psíčkovi zbohatne něgdo jinej než my Rači si ho necháme doma dokaď nepřijdem na to jak ho zpeněžíme sami
ty woe jako sorry ale jak bysme na NĚM mohly zbohatnout???? Blázni se už dneska normálně integrujou do společnosti narozdíl vot dop minulejch a f cirkusech obludáryja myslim uš zrušili já bysem ho eksportovala..

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 12:49
- Nahlásit

potřebuji výcuc,,jdu ven na hcvilku,tak mi to tu někdo udělaejte tak v 5 větách
děkuji mnohokrát

<< 1 ... 1710 . 1711 . 1712 . 1713 . 1714 . 1715 . 1716 . 1717 . 1718 . 1719 . 1720 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání