| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 19:25
- Nahlásit
davidkova renata
Sem tu a nestačím valit bulvy
Semtex je od včil "Liptaňská puma"
Dokonce jsem zjistila, že Lišková v Srbcích vlastní fenu téhož plemene, čeká se jenom než začne hárat
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 19:36
- Nahlásit
Biluška
ty vogo,votvíraj se nám netušený možnosti!!!!!!!!!!!Zaplavíme trch novejma plemenama ,konečně budem bohatý!!!
Hele pro začátek svezem fšecky ty štarnováky a nabídnem je jako Štarnovský černopálený psík než nám začnou hárat ty naše hajtry vlastně moje už vod včera hárá ,já su tak ščastné ,budu mít malý Pražský vlkošedy
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 19:42
- Nahlásit
davidkova renata
nazdar pani,tak jsem tu,dnes mi volala ta holcina,takze zitra sepisuju darovaci smlouvu a pes bude muj,jsem zvedava jak se na to bude tvarit hajan,kdyz si hraje na jedinacka,jsem rikala,ze zati na tyden na zkousku pokud,bude se psem naky problem,tak ho nechcu,takze uvidime,jinak vas tady samozrejme vsecky zdravim
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 19:45
- Nahlásit
davidkova renata
budu mít malý Pražský vlkošedy
aby jsi se nedivila, až se ti narodí velcí Petřínský černoši
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 19:45
- Nahlásit
nemethova5
ten s tim vocasem jo? Sem se ani nestihla zeptat bo nás vypli gdy děláte,zejtra?Dyštak cinknu
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 19:46
- Nahlásit
nemethova5
takže chlupáčka už nemám shánět? už jsem rozhodila sítě!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 19:47
- Nahlásit
Alexa
aby jsi se nedivila, až se ti narodí velcí Petřínský černoši
a to je snad fuk ne? Prostě co se narodí podle toho to pomenuju Možná v jednom vrhu budou i dvě rasy A máš nějaký konkrétní návrhy na vzniklou situaci nebo si přišla jen rejpat??!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 19:51
- Nahlásit
Ebonypani,hazejte site,ja vam dam vcas vedet,pokud se bude chovat neadekvatne,nebo mi to nebude vyhovovat,tak ho neberu,ma ctyri roky a je dost psychicky zaostalej,takze to bude dyl trvat,pani,nehazejte flintu do zita
davidkova renatajj,ten s tim ocasem,pani v kolik,jeste jsem vam to nedopovedela o te vyhorele zasuvce!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 19:52
- Nahlásit
nemethova5
pani v kolik,jeste jsem vam to nedopovedela o te vyhorele zasuvce!
šiš dyk už ste to uhasila dyš nás přerušili
asi kolem sedmý večer tak nějak jo?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 19:54
- Nahlásit
davidkova renataani mi nemluvte,ti parchanti jsou na zabiti,no nastesti vypla jakesi faze,ja tomu prd rozumim,no jeste,ze ten bracha prijel tak rychle z roboty,zitra mi prinde od nej kamos se podivat na nojtbuk,plave mi obrazovka,ja si neco odinstalovala,jsem kutil,no.tak jo pani,pac prinde asi deda na chvilku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 19:56
- Nahlásit
davidkova renata
máš nějaký konkrétní návrhy na vzniklou situaci nebo si přišla jen rejpat??!!
Jasně že rejpat
jednom vrhu budou i dvě rasy
to by ctělo víc kryčů, pak tam těch ras může být i mnoho a budeš mít co kus originál, s pojmenování ráda pomůžu
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 20:13
- Nahlásit
Alexa
Jasně že rejpat
to by ctělo víc kryčů, pak tam těch ras může být i mnoho
no právě ,vo kryče mysim nebé nouze,uš ted se ty šmejdi pomalu houfujou přet barákem ,tak já je vyjímečně nebudu střílet jako dycky a vy zatim zkuste narychlo vytvořit nějakej jmennej katalok jo?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 20:26
- Nahlásit
davidkova renata
mazej na maila a udělej psíchologickej rozbor!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 20:28 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
Nunýýý hááárááá????? bude to avizovaný trýznění psíků??? Že bych do kurzu přihlásila Ešusa -jako výměnou za to, že jsme ve čtvrtek nebyli díky mojí chorobě cvičit
Březen - pani - Ééliška nemůže bejt Tlustej Harlekýn. Jednak vůbec nejni tlust a druhak harlekýn má hlavu jako krabici vod bot a slintá. Děsně. Ešče víc než Ešus -a to je co říct. To ne, to si teda Ééliška nezaslouží bejt Tlustym Harlekýnem,
A ty potomci po StaHi se budou menovat jak? Pravý Český SteHovaný?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 21:08
- Nahlásit
Pravý Český SteHovaný?
To je děsně dlouhý a má to nesrozumitelnou zkratku, skoro jako Jbat Eště počkáme s čím SteHi nakrejem a název vhodně zkombinujem podle obou rodičů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 21:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Biluška
zkombinujem podle obou rodičů
tak Bilu -to nevim, esli je dobrej nápad, vzhledem k tomu, že by StaHi měl krejt Standa, tak by nám z toho vyšel eSeSáckej čokl a to moc na dračku teda nepude
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 21:15
- Nahlásit
PetraK
toho vyšel eSeSáckej čokl a to moc na dračku teda nepude
To právě půjde na dračku fantasticky, neboj Pravda, budeme se muset zaměřit pouze na jednu cílovou skupinu, zato s poměrně širokou členskou základnou. Troufám si říct, že vymýtíme pitbuly
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 21:23
- Nahlásit
Biluška
zato s poměrně širokou členskou základnou
hrozná představa, ale. Myslíš, že budopu Stehovaná StaHi a Standa souhlasit?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 21:24
- Nahlásit
Psíček
Jako, že bych jim poslala nějaký psíky? Tož šlo by to, kouknu se co mi doma přebývá
Jdu si zabrat nějaký lukrativní flek do postele, už se mi tam stahuje psinec, tak aby na mě zbylo místo . Dobrou s kobrou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 21:26
- Nahlásit
PetraK
Myslíš, že budopu Stehovaná StaHi a Standa souhlasit?
A kdo se jich bude ptát? Oni jsou akorát chovnej matrijál, mají plodit a rodit. Pochopitelně rychle a v co největším množství
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 21:36
- Nahlásit
Biluška
Oni jsou akorát chovnej matrijál, mají plodit a rodit. Pochopitelně rychle a v co největším množství
hele a došlo Ti, že když je StaHi SteHovaná, můžou se jí narodit slávistický potomci?? Já jako jsem nadšená, páč já sem slávista, ale co ty velkokynologové vod sparty, nebo baníka? Brr.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 22:24
- Nahlásit
no to je pjekny ..asi na mne leze tudlencta pooperacni slabost
|
rosnička
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 22:26
- Nahlásit
StaHi
asi na mne leze tudlencta pooperacni slabost
Tak na tu honem zapomeňte, béte plodit. S kryčema prej nejni problém !
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 22:32
- Nahlásit
rosnička
prej nejni problém
sliby.. jenom sliby, dovijak to nakonec dopadne
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 07:08
- Nahlásit
Psíček
nez omylem zas narveš do pracky nejaky psy a pak zas budes prosit o vymysleni nejaky historky, kam se podeli
To momentálně nehrozí, už půl roku peru na valše a do té psa nenacpu i kdybych dělala nevím co . Ale mohl by mi třá ňákej spadnout do žumpy... jako ten generál v Tankovým praporu . Jdu okamžitě otevřít žumpu a ty vymýšlej odpovídající historku
PetraK
hele a došlo Ti, že když je StaHi SteHovaná, můžou se jí narodit slávistický potomci?? Já jako jsem nadšená, páč já sem slávista, ale co ty velkokynologové vod sparty, nebo baníka? Brr.
To je mi jedno, fotbal mě nebere. Je to jednoduchý. Slávisti koupí štěně co je po mamince (tudíž SteHovaný), baníci koupí štěně po tatínkovi (tudíž to, co umí vyštěkávat "baník, pi*o,baník"). No problem
|
Tinta76
|
# Zasláno: 7 Říj 2008 07:15 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Přeju dobré ráno všem, co maj tik v levym voku, i těm, co jsou jinak v pořádku
Tady vám Kytka s Rexem posílaj pozdrav z Hrubý Skály
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 07:47
- Nahlásit
Dobré ráno všeeeeeeeeeeeem!!!!
Neteče nám teplá voda a ještě asi týden nepoteče, heč!!!!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 07:52
- Nahlásit
jbat
heč,nám netekla asi rok ,bo nikdo nevěděl jak donutit domácího a askoro po roce už tekla
dobré ráno všem
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 07:56
- Nahlásit
brezen2008
tsssss, ty musíš mít furt něco ekstra, co?
to all:
vážení, v Nic než pravda bude v příštím díle blbeček z Bruntálu, kterého osobně znám... píšou o něm něco ve smyslu excentrického génia...to je synonymum pro debila???
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 08:00
- Nahlásit
A v pozadí Marijééééééé!!!!
|