| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:09
- Nahlásit
Alexa
to snad né, choď mezi lidi, normálka socializace, aby si zvykal na různý lidi a situace, uvidíš jak se to bude vyvíjet.
von lidi miluje, všechny, de mi o to, aby nebyl jak můj první pejsek - to mi nikdo ani nemohl popřát k narozeninám, strašně mě hlídal a běda, když se mě někdo dotkl. občas to byl docela problém.
no snad to bude ok.
a teď zpátky ke vzpouřeeeeeeeeee!!!!!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:10
- Nahlásit
čus lidi
jbat
jen se bojím, aby v budoucnu neměl nějaké problémy
hlavně to moc neřeš nebo si ten problém sama vyrobíš.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:12
- Nahlásit
Benda
hlavně to moc neřeš nebo si ten problém sama vyrobíš.
to řeším jen tady, doma je všechno jako dříf, neboj, nejsem neurotička.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:14
- Nahlásit
Benda
joo, včera jsem si na tebe vzpomněla, jelikož jsem sobě zakoupila fotoaparát. starší, ale šikovnej.
nejsem si teď jistá, proč jsem si vzpomněla na tebe a ne třeba na Saudka, ale je to tak...
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:19
- Nahlásit
jbat
ejsem si teď jistá, proč jsem si vzpomněla na tebe a ne třeba na Saudka
tak je to v pořádku tak to má být.
co sis koupila ?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:21
- Nahlásit
Benda
je to nějakej Kodak, na typ si samože nevzpomenu, ale má dobrou optiku. není to takovej ten malej smrad placatej, ale pořádnej macek. (a tu černou plachtu přes hlavu jsem k němu dostala zdarma.... )
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:22
- Nahlásit
Gerda
tak dej pak vedit.. muzu ti k filmu pribalit i chorupku, bys mela cas na koukani.
brezen2008
muzes mobil k pc pripojit? usb kabelem, nebo pres bluetooth, infraport? podstatny je, esli mas dostatecne pokrokovou technologii ) pokud ano, tak pripoj, stahni video na disk a pak ho nahraj nejlip asi na youtube.. no a pak sem hod odkaz.. sem ti asi moc nepomohla, coz?
jbat
jo, je to mozny (buldocci nase 'hadky' s exem nesli dost spatne a furt to v nich trochu je treba dyz plesknu komara pantoflem, obvykle s doprovodnou jadrnou hlaskou, tak po me hodej uleknutej-ztrapenej pohled..uklidnim je snadno, ale je to tam)
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:24
- Nahlásit
jbat
a tu černou plachtu přes hlavu jsem k němu dostala zdarma...
jo tak to určo profi stroj jako každej jinej macek hlavně aby ses brzo neunavila makat s mackem není jako fotit s kompaktem velikosti kreditní karty
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:25
- Nahlásit
StaHi
jo, je to mozny (buldocci nase 'hadky' s exem nesli dost spatne a furt to v nich trochu je treba dyz plesknu komara pantoflem, obvykle s doprovodnou jadrnou hlaskou, tak po me hodej uleknutej-ztrapenej pohled..uklidnim je snadno, ale je to tam)
přesně! posledně jsem vraždila muchu a nadávala jsem jí do krav jordánskejch nevydojenejch a aniž jsem si to uvědomila, Blbís se snažil být menší a menší a nejmenší... jo, stačí pak potulinkat a je v pohodě, ale nelíbí se mu to.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:27
- Nahlásit
Benda
hlavně aby ses brzo neunavila makat s mackem
s mackama já nemám problém, naopak je cíleně vyhledávám.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:30
- Nahlásit
jbat
Benda
mmj. mam kodak junior 620, kompakt to je (rozkladaci) a ma i 'harmoniku'
..hele, nasla jsem obrazek:
jbat
s tou plachtou si delas legru, nebo mas fakt atelierovyho macka?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:31
- Nahlásit
jbat
Blbís se snažil být menší a menší a nejmenší.
až byl najednou menší než ta moucha.
jbat
naopak je cíleně vyhledávám
já se jim cíleně vyhejbám bo mě se.ou
ps: nevím proč mě to napadlo v souvislosti s fotákem mackem ale dcera má magora učitele tělocviku, pořád je honí buzeruje a nadává jim že sou sraby když neuběhnou 1km pod 6min. Naposled si stoupnul a nechal na sebe házet míče (od holek 6 třída) trochu se jim šklebil že se ani netrefjej když maj jako šanci až přišla na řadu jedna holka co hraje od 6ti let házenou. Trefila ho přímo do prostoru mezi kolenama a pupkem
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:32
- Nahlásit
StaHi
jééé tendle exponát jsem zdědila kdysi po dědovi společně s hodinkama a pak mi to kdosi čórnul
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:33
- Nahlásit
StaHi
ten je super skoda že to není digitál a asi ani macek
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:33
- Nahlásit
StaHi
s tou plachtou si delas legru, nebo mas fakt atelierovyho macka?
sem si dělala prčinku. je starší, ale zas tak né.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:35
- Nahlásit
Benda
do prostoru mezi kolenama a pupkem
hele tak to mate u vas bud vopravdu velky mice, nebo vopravdu maly telocvikare
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:35
- Nahlásit
Benda
ps: nevím proč mě to napadlo v souvislosti s fotákem mackem ale dcera má magora učitele tělocviku, pořád je honí buzeruje a nadává jim že sou sraby když neuběhnou 1km pod 6min. Naposled si stoupnul a nechal na sebe házet míče (od holek 6 třída) trochu se jim šklebil že se ani netrefjej když maj jako šanci až přišla na řadu jedna holka co hraje od 6ti let házenou. Trefila ho přímo do prostoru mezi kolenama a pupkem
tak já asi vím, proč tě to napadlo...
to musel být krásný pocit pro všechny ty holky, takovýdle "i na tebe jednou dojde, hajzle!" momenty mám moc ráda...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:36
- Nahlásit
Já su z ní permanentně tak šoklá, že to prostě musím napsat. Saliin jazyk - tedy ten psaný jazyk - mě tak šokuje, že čtu její příspěvky už proto, abych si obohatila slovní zásobu a od srdce se zasmála. Co ona dokáže do jednoho souvětí narvat "citoslovců", anglikanismů, němčoismů, hantýrkoismů, to by se člověk poskakal. Její vyjadřování mi vždycky přijde, jako bych seděla na divadelním představení a nejenom slyšela dialogy, ale i viděla činnost těch herců, jejich gesta a grimasy.... Ona je fakt mimozemšťan.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:40
- Nahlásit
Benda
napadlo mě (taky nevím proč v souvislosti s mackama) - nemáte doma ve sprše jedno místo volný? neteče nám teplá voda a k nikomu se nemůžu nasáčkovat...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:40
- Nahlásit
davidkova renata
hele von ti bude pomáhat eště na vedlák jo? Nebo to bude na dohodu o provedený práci?To by bylo lepčí,víc bysme ušetřili
Všechno je jen přátelská výpomoc. My si v rodině nefakturujeme, ale oplácíme si protislužbou.
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:45
- Nahlásit
PetraK
pani, ale ja to nebyla, prisahaaaam! ten muj je po babicce a dela fakt moc pekny obrazky
Benda
jsem psala 'mimo jine' . mam i digitala i macka, a to jeste neni fsecko jen mi ve sbirce chybi ten velkej atelierak na glass negativy
jbat
no tak jsem se kapanecek nachytala, to je muj velkej sen, totiz
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:45
- Nahlásit
StaHi
tvrdej asi bude bo prej stál, klepal se a neřek ani slovo až potom zavolal další
jbat
nemáte doma ve sprše jedno místo volný? neteče nám teplá voda a k nikomu se nemůžu nasáčkovat..
to máme ale do 16:00 hodin
Garfield
kde si co četla ?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:47
- Nahlásit
to je von. a tohle je návod na použití...
高機能と扱いやすさの高バランス。
撮りたいイメージに忠実な1枚を、あなたのものに。
プロ仕様の光学10倍ズームレンズ
最大50 x 76 cm(有効画素数500万画素 CCD搭載)の画像を高画質でプリントできます
専用のKODAKカラーサイエンス画像処理チップ
2.2型 高解像度(15.3万画素), インドア/アウトドア対応液晶モニター
マニュアル/カスタムコントロール
ハイスピードローライトオートフォーカス
連写/ブラケティングモード
16のシーン設定モードと5つのカラーモード
ボタン操作ひとつで簡単に画像を共有できます
撮影に必要なアクセサリーをオールインパッケージ。箱から出してすぐに使えます。
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:47
- Nahlásit
Benda
To je úplně jedno, klikni libovolně kamkoliv, kde je více než 5 vět (a to je vlastně úplně všude) a jsi doma...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:48
- Nahlásit
Benda
to máme ale do 16:00 hodin
jako že se pak vrací manželka nebo čemu se tak tlemíš?!
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:49
- Nahlásit
jbat
to zas takovej macek není to mám teda většího macka a když dám dlouhej objektiv s clonou a batery pack tak mi ten tvůj přijde jako ten prdinožka co máš doma
Garfield
snad se mi poštěsní a něco si přečtu
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:51
- Nahlásit
Garfield
no nevím, děvče, když si vzpomenu na tvé literární projevy ohledně slepice tady, taky jsem myslela, že jsi mimo-zemšťan
|
Benda
Člen |
- Nahlásit
jbat
čemu se tak tlemíš?!
já se tlemím jenom virtuálně ale tou koupelnou jich prošla hromada, prej
|
jbat
Člen |
- Nahlásit
Benda
to mám teda většího macka
nepochybuji.
kdybych pochybovala, vůbec bych se s tebou nebavila.
Garfield
žasnu nad stejnými věcmi, někdy je to na vypadnutí voka z ďůlku...
janika
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:53
- Nahlásit
jbat
to je slusnej navot (kurosawa nese plody, zda se mi, ze semo tamo nejakymu znaku rozumim ..treba '50 x 76 cm' ..ste teda nekecala, s tema mackama )
|