Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1710 . 1711 . 1712 . 1713 . 1714 . 1715 . 1716 . 1717 . 1718 . 1719 . 1720 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:05
- Nahlásit

Kdo to tady má na starost? Lit se začíná bouřit, můžeme konečně použít hrubou sílu a násilí, bít slapší a kopat do ležících. Bude brutální potlačování revoluceeeeeeeeeeeee!!!!!
Děcka sem měla k obědu borůfkovej sorbet z domácího ovoce, bohužel sem přehlídla, že to opsahuje i šampaňský a f tom šampaňskym byl vmíchanej bílek!!! Fůůj sem se málem poblila. Nesnášim víno a nemám ráda syrový vajíčka. Tak sem hodinu vyzobávala samotný borůfky a stejnak to íno eště cvejtim f krku, budu si muset dát slivovici. Eště že em měla aspoň dobrý těstoviny k vobjedu.

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:08
- Nahlásit

Gerda
Děcka sem měla k obědu borůfkovej sorbet z domácího ovoce, bohužel sem přehlídla, že to opsahuje i šampaňský a f tom šampaňskym byl vmíchanej bílek!!!

ježiš, co to je za hnus? gde jíš, prosim tě, ve zbytkárně?

Strejda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:09
- Nahlásit

janika
podstatný jsou výsledky
Jistě. Předpokládám, že výsledky se rozumí nejlépe v nemovitostech, uměleckých předmětech a tak.

Strejda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:13
- Nahlásit

davidkova renata
spíš sežen někoho z gerontologie
Ale ne, on se zaměří na vnučky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:14
- Nahlásit

jbat
gde jíš, prosim tě, ve zbytkárně?
Normálně v normální hospodě, ale dnes sem asi omylem byla s dlouho neviděným známým v ambiente. Sem si měla dát normální zmrzlinu a bylo by mi líp. Eště že mě pozval, bych kromě nevolnosti byla eště naštvaná, že to bylo tak drahý a hnusný.

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:15
- Nahlásit

davidkova renata
gde???????????????? zde, asi tak f pulce stranky

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:16
- Nahlásit

vzpouraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
už to začalo
http://www.novinky.cz/clanek/151347-stankar-zakazn ika-prizabil-lesenarskou-trubkou.html

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:18
- Nahlásit

StaHi
tak si poustim "Na dne" ..a chystam se na "Ziji ve strachu"
Co máš, co mi chybí? Chybí mi hidden fortress a další a další - máš všechno? A právě si objednávám další, naprosto výbornej film, ale od Gena.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:18
- Nahlásit

Strejda
on se zaměří na vnučky.
dokonalý
StaHi
asi tak f pulce stranky
ale stádem hyjen nás eště nenazvali

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:20
- Nahlásit

Strejda
hele von ti bude pomáhat eště na vedlák jo? Nebo to bude na dohodu o provedený práci?To by bylo lepčí,víc bysme ušetřili
http://www.novinky.cz/clanek/151338-komorous-bude- s-protidrogovou-centralou-spolupracovat-i-v-civilu .html

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:21
- Nahlásit

represe v záloze
tak takhle teda né pozvem si na vás pomocníky z banánový republiky a to budete koukat co se nás sejde

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:22
- Nahlásit

Alexa
pomocníky z banánový republiky
jako vod vedle z fory?Ty maj s náma blbý zkušenosti nevim esi ti do toho pudou

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:23
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/clanek/151347-stankar-zakazn ika-prizabil-lesenarskou-trubkou.html

vůbec se ve vás nevyznám.....

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:24
- Nahlásit

davidkova renata
od vedle s přiděleným banánem, těch je jenom tady hafo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:24
- Nahlásit

Alexa
od vedle s přiděleným banánem, těch je jenom tady hafo
to sou tu skoro všicííí to je fakt

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:27
- Nahlásit

Alexa
ty bude represovaná jako první, takhle vsteklej lit sme tu eště neměli. A vůbec, tolik ženckejch do lidu nepatří, kdo bude asi tak dělat tu těškou práci, dyš vy budete furt f tom? Uvěznit bes možnosti propuštění, vono tě to přejde. Vspoura.....blbost! Nic nebude.

StaHi
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:33
- Nahlásit

Gerda
mam toho hodne, halt jsem jednou neuvazene vlezla do levnejch knih ...puvodne pro jiny 2 filmy (Bergman a Greenaway).. no a potkala jsem Kurosawu za 19,-, coz mi teda dostalo..
mam u sebe: 7 samuraju, Opily andel, Zly chlap spi dobre, Nebe a peklo, Zit, Ziji ve strachu, Na dne, Krvavy trun, Sanjuro;
a rozpucovano: The Hidden Fortress, Yojimbo, Toulavy pes (mozna i dalsi, ale uz si to nepamatuju.. kazdopadne tyhle filmy ma pujceny bracha, takze je este uvidim)

davidkova renata
stádem hyjen nás eště nenazvali jakoze jsou, predsedo, tamni zumpari dal?

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:35
- Nahlásit

Gerda
takhle vsteklej lit sme tu eště neměli
to by se vám líbilo hezky povolný lid, který by vás uctíval

nenenene to musíte jinam
kdo bude asi tak dělat tu těškou práci
hele a ty jsi uš fakt viděla chlapa dělat těžkou práci?

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:39
- Nahlásit

Alexa

ty bláho tak tenhle smajlík by se měl objevit vedle...

jablunka
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:40
- Nahlásit

jbat
tenhle smajlík by se měl objevit vedle...
To jo,jenže na trůně by měl bejt modrej.

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:43
- Nahlásit

jablunka
To jo,jenže na trůně by měl bejt modrej.

to ne, voni právje fšichni na povel zmodrali! král se musí lišit od těch ostatních...

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:44
- Nahlásit

StaHi
Chybí mi Krvavý trůn! ...asi, dnes se na to podivam.

Alexa
to by se vám líbilo hezky povolný lid, který by vás uctíval
Ani ne, eště sme nikdy nepotlačovali násilně vspouru. Takže se ňák domlufte, kde se budete bouřit, ať tam můžem jít brutálně zasáhnout.

hele a ty jsi uš fakt viděla chlapa dělat těžkou práci?
ve filmu Komando. Tam byl švarcenégr dřevorupcem. A tak to bude i u nás. Lit bude dřevorupčit.

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:49
- Nahlásit

Gerda
Takže se ňák domlufte, kde se budete bouřit, ať tam můžem jít brutálně zasáhnout.

pokud to bude hodně bruntální, tak se určitě dobrovolně přidává i můj ex a pak bych doporučila sejít se v Olomouci.
a já odstupuju z funkce litu a dávám se k pořátkové policiji.

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:51
- Nahlásit

Gerda
Tam byl švarcenégr dřevorupcem. A tak to bude i u nás. Lit bude dřevorupčit.
tý jo, ale víš jak tam ti co ho utlačovali dopadli?
To bys chtěla? Aby jsme byli takhle brutální dřevorupci?
LITE
co říkáš to berem né? Tam Arný vyhrál na celý čáře.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:52
- Nahlásit

umíte někdo dát video z mobilu do pc,abych vám něco ukázala?

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:53
- Nahlásit

jo lidi, chtěla jsem se zeptat - je možné, aby měl Blbís nějaké následky z mého soužití s tím kreténem? že se bál, když po mně řval a tak, to je jasný.
ale včera mi bylo nějak ouzko a Milošek mě objal a Blbís chuďátko stáhl ocásek mezi nohy a div že se neodplazil a pak se mi lísal kolem noh jak kočka.
pak jsem ho hodně tulila a uklidnil se, ale je to možný, že si to takhlenc zafixoval???

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:57
- Nahlásit

jbat
to víš, že si to pamatuje a taky z tebe cítil, že ti něco je.Prostě vycítí naší náladu.A jestli na tebe ten tvůj před ním třeba řval, ty jsi se bála, tak čekal co bude.

jbat
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 14:59
- Nahlásit

Alexa
to víš, že si to pamatuje a taky z tebe cítil, že ti něco je.Prostě vycítí naší náladu.A jestli na tebe ten tvůj před ním třeba řval, ty jsi se bála, tak čekal co bude.

chápu, že tehdy se bál, to já taky. ale včera to nebyl strach, jen nějakej melancholickej stav, nic strašnýho... jen se bojím, aby v budoucnu neměl nějaké problémy, aby mi na někoho útočil nebo tak. přece jen mu ještě nejsou ani 4 měsíce, měl by teď mít všechno pozitivní a hezký...

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:01
- Nahlásit

Alexa
Tam Arný vyhrál na celý čáře
No, ale tady vyhrajeme my, takže si nemaluj nic moc růžovje.

Alexa
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2008 15:06
- Nahlásit

jbat
aby mi na někoho útočil
to snad né, choď mezi lidi, normálka socializace, aby si zvykal na různý lidi a situace, uvidíš jak se to bude vyvíjet.

<< 1 ... 1710 . 1711 . 1712 . 1713 . 1714 . 1715 . 1716 . 1717 . 1718 . 1719 . 1720 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání