Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1710 . 1711 . 1712 . 1713 . 1714 . 1715 . 1716 . 1717 . 1718 . 1719 . 1720 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:16
- Nahlásit

davidkova renata
tak nevim esi se mám urazit nebo né...
StaHi ti taky buduje imič, tak se nemáš urážet.

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:16
- Nahlásit

PetraK
mam takovy tuseni, ze to vas sefik vodhad naprosto presne, pani no, mozna vam tu ruku pret ufiknutim nejprf zlomej a ja vam pak budu moct rikat, ze sem vas varovala

davidkova renata
neplacte, sami jste si to zavinili

malinka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:19
- Nahlásit

Biluška
vo nějaký autoritě nemůůže bejt řeč.Neposlouchá mi tu nigdo, natoš bacilíí.
davidkova renata
dobrá zvýšim džin, (hele, gdybys někde sehnala i tim duchem, taksem první na řadě) Jóó ??
Metaksu jen na radost a smutek......

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:30
- Nahlásit

StaHi
neplacte, sami jste si to zavinili
hele,koukni se do zrcadla...nezačínáš bejt krapet jako do modra???
malinka
hele, gdybys někde sehnala i tim duchem, taksem první na řadě
jasně,píšu si.
vo nějaký autoritě nemůůže bejt řeč
páč je stresujete nadměrnou pochvalou a uplácíte žrádlem,paxe nedifte,že nemakaj!!

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:38
- Nahlásit

davidkova renata
do modra ne, jenom nejkrasnejsi :P

malinka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:49
- Nahlásit

davidkova renata
neuplácím žrádlem, to teda ne píškůůtky, nebo psí bombónky, párečky, žralocí, sloní . To jo, tím uplácím hodně. Asi uš nevíš gdo to radil, co ??

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 13:53
- Nahlásit

malinka
Máš uplácet prachama. Marii dávám za každej dobře provedenej cvik dvacku. Sme si řekly, že když si do vánoc našetří, může si pak koupit něco heskýho na sebe. Třá kožich z pudla nebo leonbergra. Jen teď chce za přivolání pade a to se mi moc nelíbí.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 14:03
- Nahlásit

malinka
žralocí, sloní
copa to máte za psíky,pani,že jim hážete celý slonííí???
Gerda
Sme si řekly, že když si do vánoc našetří, může si pak koupit něco heskýho na sebe.
jako todle neni pravda!!! Maryje si z těch ušetřenejch peněs totiž musí zaplatit lodní lístek do číny kde jí gerda domluvila dlohodobou brigádu!

malinka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 14:04
- Nahlásit

Gerda
si zlato, tak to sem se nedočetla nigde Jen sem vjééděla, že nesmím dusit pesana piškůůtkama (poučena, dávám jen 1/2)
A nejni dvacka pro začátek moc? Padesátka za přivolání se mi taky nelíbí. Právje se ho učíme.

malinka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 14:11
- Nahlásit

davidkova renata
.....že jim hážete celý slonííí??
pesani jen do 45 kg, ale prej sou ty narůžovjelý sloní zdravý. Nebojte paní dávám jim jen půlku. Taky muším dávat rodině, néé?

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 14:12
- Nahlásit

davidkova renata
Maryje si z těch ušetřenejch peněs totiž musí zaplatit lodní lístek do číny
Ne, ten jí zaplatim já, je teda fakt, že loť jede v listopadu, tak možná do vánoc nestihne nci ušetřit - ale zas na druhou stranu aspoň nebudem řešit, jesi je jí kožich z leona moc velkej, nebo že se jí nehodí k drápkům, dyby byla blondýna.

malinka
A nejni dvacka pro začátek moc? Padesátka za přivolání se mi taky nelíbí. Právje se ho učíme.
No jesi máš psa malýho a 100% ho přepereš, potom dej za odměnu direktivně obnos, co uznáš za vhodnej....dyš to prožere za zmrzliny, je to její problém.

malinka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 14:19 - Změnil/a: malinka
- Nahlásit

Gerda
nejni malej a nepřeperu ho, tak dám halt tu padesátku, no !! A hele seš si jistá, že to zabírá i na psa, jóó? Abych neplatila a nic.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 14:41
- Nahlásit

malinka
Ale to já nevim, na co ti zabírá....jednou jde vo úplatky, tak je blbost uplácet něčim, co ten druhej nechce, ne? Se musíte dohodnout. A jestli ho nepřepereš, tak se ho jen slušně zeptej, co by si tak koštovalo 100% přivoláníčko....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 15:15
- Nahlásit

Hm...chtěla jsem si to nechat spíš pro sebe, ale stejně..už mám zas jenom dva hajzlíky, Salu už nic nebolí.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 15:19
- Nahlásit

Mucholabka
Salu už nic nebolí.
Umřela???????? Co se stalo?

malinka
Člen
- Nahlásit

Mucholabka
To je mi moc líto. Tak se drž.

Jimmi
Člen
- Nahlásit

Mucholabka

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 15:24 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Gerda
Hm, ona byla nemocná a už měla bolesti, a navíc jsme mysleli, že má zánět dělohy, ale k tomu byl ještě nádor, tak už jsme ji neprobudili.

Ale popravdě, se s tím dost počítalo už od začátku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 15:27
- Nahlásit

Mucholabka
Tak to je mi líto. Ale teď sis objednávala něco ze sprska, ne?

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 15:38
- Nahlásit

Gerda
Ze Srpska jsem si objednávala dokumenty ke psům-papíry, páč voni nejsou FCI, u Saly se měnil majitel a Ferdíkovi se to dávalo do pořádku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 15:47
- Nahlásit

Mucholabka
To je mi líto Ale nebuj, přijde Davídková a fofrem ti sežene jinýho picpudla, abys nebyla nevytížená

StaHi
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 16:19
- Nahlásit

Mucholabka
achjo.. tihle jsou pro tebe moc mali, vid?

brut
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 17:17
- Nahlásit

Dobré odpoledne
jsem zpět z výletu do Liberce a musím říct, že cesta zpět byla příšerná.... nemám ráda dopravu Student Agency

Gerda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 17:25
- Nahlásit

brut
nemám ráda dopravu Student Agency
Zaplať pámbu, že si to přežila defčico.

Jinak už sme tady vymakaly s holkama metodu, jak donutit naše kolegy, aby nám pomohli. Dostali sme z tiskárny velkou kašírovanou desku v životní velikosti s plakátem dosti hambatého pána, bez hlavy. Tou sme si stínily zrak před lepidlem ve spreji, kterým sme lepily presentaci. A chlapi nám přišli pomáhat, protože si hned za trup toho hambatého pána stoupali a předstírali svá vlastní torza. To jediný je přilákalo, pak už se nechali zapřáhnout a pomáhat )))

brut
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 17:44
- Nahlásit

Gerda
Zaplať pámbu, že si to přežila defčico.
cestu jo, i když souseda bych vyměnila hned , ale nástup byl dost na prd a ještě jsem tam čekala hodinu navíc + jsem si zaplatila druhou jízdenku na jednu cestu ( když jsem odmítla čekat další dvě hodiny)

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 17:47
- Nahlásit

tak eliška dárková je asi čistokrevná fenečka bo ej děsně podobná Turskému Harlekýnu

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 18:10
- Nahlásit

StaHi
Dík za nabídku, ale nehodlám se teď rozšiřovat. A pokud ano, tak nějakého gaučáka...třeba velšteriéra, ti se mi moc líbí a určitě jsou klidnější, než Ferdík

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 19:05
- Nahlásit

Mucholabka
tož to je mi moc líto i když se to čekalo...aspon jsi jí ten konec života zpříjemnila a usnadnila odchod
třeba velšteriéra
tak na

http://www.datak.cz/utulek/psi.jsp?actualPage=2

brezen2008
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 19:09
- Nahlásit

Mucholabka
počkej si až nakreju Elišku,bodou to štěnátka Turského Harlekýna

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2008 19:21 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

brezen2008
Turského Harlekýna
taxem na to číhla a sem nadšená Konečně pořádnej návod jak množit vořechy a eště se tvářit důležitě Okamžitě se pouštím do výroby Petřínského ovčáka (pochopila sem ,že název se přiřazuje podle místa bydliště ) a pokud se přestěhuju,vytvořím flexibilně plemena dvě.
Bilušééééééééééééé pocééééééééééém!!!!
hele ale turskej džugl Eliška bejt nemůže,bo píšou,že hlídá hlasitým štěkáním ,takže musíš najít jinýho vořecha

<< 1 ... 1710 . 1711 . 1712 . 1713 . 1714 . 1715 . 1716 . 1717 . 1718 . 1719 . 1720 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání