| Autor |
Zpráva |
reneeska
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 16:17 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
GALERIE
Z Trojkýho koně:
v mé záchranné stanici mám 3 stafíky. Žíhaný pes má l varle, pp, čip. Je plachy, ale po zvyknutí hravý, moula.Momentálně je kouslý na krku od své sestry.Má mírně klenutá bedra. Fenka je nesmírně vnímavá, dala by se i cvičit. Také se zpočátku bojí.Je živější a dotěrnější. Má předkus, jinak je krásná. také čip.PP.Oba jsou "běhací".
Všichni tři milují děti, mají počáteční respekt z mužů.Jsou zvyklí v boudě, ale brala jsem je i domů,dokud nebyly v kuchyni štěňata.
Pes bílý se znaky, je úplný kliďas, placička, která jen sedí a pacičkou do vás drcá,abyste více hladili. Je strašný mazel.
Pejsci neumí chodit na vodítku a znají jen povely pocem, přestaň, dolu, tak je to správně.
Vyštěkávají pouze sousedovu kočku a noční příchozí a větší vzruch. Takže neruší a už ani nereagují na štěkání sousedovic ovčáků a yorkšíra.
krmeni jsou vším, granule, škvarky, syrové masol zbytky.
Doporučuji jako psy pro děti, protože si naprosto vše nechají líbit. A jsou vděční za jakoukoliv pozornost. Jsou zvyklí a spokojení i v boxu, takže je lze na byt adaptovat pomocí klece, ve které se cítí bezpečni a doma. Žíhaní by nezpochyby brali vaše věci jako hračky, protože vše zkoumají a hrají si a nosí to. Smetáček mi ukradnou dříve, než seberu hovínka. A mají z toho náramnou radost. Bílý nevezme nic, je něžný a opatrný.
Budu vám moc vděčná, když mi pomůžete zprostředkovat přemístění těchto pejsků a mně se uvolní jediné 2 kotce, které mám. Žádný z nich se nepere, jen žíhaný pes má tendence v počátku naskakovat na jiné psy, což by mohlo dělat problémy.
Žíhaní jsou téměř rok staří,ale působí dojmem a vývojem jako půlroční štěňata. Bílému je 10 měsíců a působí dojmem dospělého psa.
ZDARMA
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 19:28
- Nahlásit
reneeska
A co ten bulík co je v galerii???
|
Barus
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 21:49
- Nahlásit
A když jsou s PP, neví se z jaký chovatelský stanice jsou, že by si je původní majitelé vzali zpět a snažili se jim najít nové majitele, aby nemuseli být v útulku? To je hrozný, že je někdo dá do útulku, ten černej žíhanej pejsek s náprsenkou vypadá jak naše feňule, je mi jich úplně líto, jak se jich mohl někdo zbavit !
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 22:30
- Nahlásit
reneeska
tak za sedm litrů se neprodali, tak teď jsou konečně zadarmo?
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2008 23:24
- Nahlásit
Barus
Pokud vím, tak psi byly odebráni přímo z CHS, kde se narodili, pro špatnou péči! V útulku nejsou, jsou u Simony Müllerové, která vlastní CHS Trojský kůň. Tak se zbytečně nečerti.
reneeska
Tak já je vyvěsím Myslím, že budou rychle pryč. Kujea fix, dokud jsem neměla spratka, nebyl k mání ani jeden SBT a když ho mám, tak je jich jak nasráno.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 06:09
- Nahlásit
jablunka
Bulík je udanej a je to minibulík
Barus
viz bullvnouzi
Mel
Jj dává je za dax jinak by mu je musela vrátit, nemá místo
bullvnouzi
Nj taky jsem už přemýšlela, neměnit práci a tak že bych toho bílýho vzala klidně k sobě zatím
|
11111
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2008 07:25
- Nahlásit
Doufám, že brzo najdou ty své páníky.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2008 06:22
- Nahlásit
Posunuju nahoru