Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1728 . 1729 . 1730 . 1731 . 1732 . 1733 . 1734 . 1735 . 1736 . 1737 . 1738 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 13:45
- Nahlásit

muzes mi zavolat
Benda
nemůžu, nemám...

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:04
- Nahlásit

AOZ
máš sovu

Benda
musíš napřed jbat poslat kredit, je to chudá bankovní pracovnice

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:07
- Nahlásit

Biluška
musíš napřed jbat poslat kredit, je to chudá bankovní pracovnice

číslo, né kredit.

Benda
ale dyš uš budeš v tom posílání, pošli aji kredit, jo?

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:10
- Nahlásit

Nazdar človjeci, tak to dopadlo špatně, k domácímu násilí tam chybí ten evidentně domácky znásilněnej, k pokození cizí věci chybí soudní výpověď z bytu, zatím je vše společné, tudíž chybí ta poškozená cizí věc. Za rozbíjení vybavení bytu a nadávky + psycho šikanu se tresty nedávají. Vše je napůl cesty, potřebujem toho zmlácenýho a eště aby mlátič počkal v bytě na policajty, kteří by mohli situaci vyšetřit s oběma na místě a posoudit, jestli zmlácenému skotečně hrozí nějaké reálné nebezpečí. Lehce sem se znemožnila, bo poradec je soused ze sídliště, což je náhoda jak prase, mají také psa. Řekl, že je to velmi zapeklité, což souhlasím. 3x sem se rozbrečela, bo mi to přišlo takové zoufalé, že vlastně musím počkat, až nás někoho seřeže a pak říct - tak už sme seřezaný, už je to trestnej čin? Ach jo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:13
- Nahlásit

Gerda

???? tak jsem teda byla přehnaně optimistická, evidentně
Ach jo.
prosím Tě ale hlavně se nevracej k tý svý poslední variantě, jo?

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:14
- Nahlásit

Gerda

Jak já ti rozumím...
Jak říkala Vesna - "ale stejně je tachle zeme pjekně zkurv*ná..."

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:17
- Nahlásit

jbat
ale stejně je tachle zeme pjekně zkurv*ná..."

a víš v čem je problém? Že se tady málo hulí! že tady nemá hulení vybudovanou tradici!

Biluška
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:17
- Nahlásit

Gerda
bo mi to přišlo takové zoufalé, že vlastně musím počkat, až nás někoho seřeže a pak říct - tak už sme seřezaný, už je to trestnej čin? Ach jo.
Jo, bez toho to nejde.
Sem jednou volala policajty když si ožralý ex-manžel přivedl domů ožralého kamaráda a začal mi ho strkat do postele. Měšťáci přijeli, požádali toho pána, aby odešel, on vypadl a ex začal řádit. Policajti mi popřáli dobrou noc a odešli. Já na ně volám, že kam jako jdou, že mě Kotek zmlátí. Oni pokrčili rameny a řekli "no jo paní, ale dokud to neudělá tak mi nemůžem zasáhnout" . Tak jsem jim řekla, ať teda nechodí daleko, aby se nemuseli moc vracet a šla jsem domů. Došli přesně ke vchodovým dveřím než měli důvod zasáhnout Je fakt, že pak pracovali velmi efektivně a já jsem od té doby měla klid

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:18
- Nahlásit

Gerda
Podejte žalobu na výpověď z bytu pro opakované napadení,vyhrožování,ničení věcí a psychické týrání.Prostě rovnou na soud,k tomu nepotřebuješ ani od policajtů žádné závěry-stačí vyšetření týrané osoby třeba psychologem(dežaví třá).

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:20
- Nahlásit

Jinak fšechny zdravím-je něco novýho nebo jsme furt žumpaři?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:20
- Nahlásit

Neessi
Podejte žalobu na výpověď z bytu pro opakované napadení,vyhrožování,ničení věcí a psychické týrání
to jde? Nebudou u toho soudu chtít nějakou policejní zprávu nebo tak něco?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:22
- Nahlásit

Neessi
Žumpaři jsme čím dál tím vjěčí a kdybyste včera pani viděla Ešusa, jak lítal za balounem! Jsem házela vo zeď - že budem trénovat, kdybychom chtěli někdy dělat flájbál .

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:25
- Nahlásit

Gerda
nechci říkat...já ti to řikala... Jinak si myslim,že to co píše Nessi nepude taky.Vim o tom svý.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:26
- Nahlásit

čus jsem zpět,jsem si koupila jenom 3 věnečky se šlehačkou + věci na novou kuchyn,jako jenom baterii a za chvilku razím za Luckou do polí a hájů

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:28
- Nahlásit

brezen2008
jenom 3 věnečky se šlehačkou

jeden skovej, bude se hodit, až budem páchat ten Psíčkův pohřep.

brezen2008
Člen
- Nahlásit

Gerda
co se ti stalo????????????????

jbat
Člen
- Nahlásit

PetraK
a víš v čem je problém? Že se tady málo hulí! že tady nemá hulení vybudovanou tradici!

ikzáktly.

Gerda
prosim tě, cos to měla za debila? nebyl do rodiny s tím mojím debilem? jsou to parchanti zasraní...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:31
- Nahlásit

PetraK
když já už snědla
no nic koupíme mu jeden ale velkej, s nápisem - Budem vzpomínat pořát

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:32
- Nahlásit

PetraK
Nebudou u toho soudu chtít nějakou policejní zprávu nebo tak něco?

Není to podmínkou.Někdy stačí i svědectví třeba z hospody,kam chodí chlastat(jak často a kolik toho vypije),ze zaměstnání...jak se tam projevuje,pokud byly nějaké výtržnosti v minulosti....se taky hodí,ideální jsou svědectví sousedů o křiku a nadávkách z bytu a jak jsem psala vyšetření od psychiatra nebo psychologa u týrané osoby.Prostě je to domácí nasilí.

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:34
- Nahlásit

davidkova renata
Jinak si myslim,že to co píše Nessi nepude taky.Vim o tom svý.

pude,ale chce to fakt šikovnýho právníka-nejlíp právnici -ženckou.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:35
- Nahlásit

Neessi
Někdy stačí i svědectví třeba z hospody,kam chodí chlastat(jak často a kolik toho vypije),ze zaměstnání...jak se tam projevuje,pokud byly nějaké výtržnosti v minulosti....se taky hodí,ideální jsou svědectví sousedů o křiku a nadávkách z bytu a jak jsem psala vyšetření od psychiatra nebo psychologa u týrané osoby.Prostě je to domácí nasilí
gde žiješ???????Někdy ti povyprávim co VŠECKO já vyzkoušela...
brezen2008
to je heskej nápis,mysim,že bude rát
PetraK
víš v čem je problém? Že se tady málo hulí!
Přesně!

jbat
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:36
- Nahlásit

URL

hmmm, co mi to jen připomíná....?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:38
- Nahlásit

Neessi
Víš když já si nemyslím, že by někdo ze sousedů neb z hospody byl ochotnej něco takovýho jako svědčit udělat

Gerda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:39
- Nahlásit

PetraK
Víš když já si nemyslím, že by někdo ze sousedů neb z hospody byl ochotnej něco takovýho jako svědčit udělat
BINGO

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:40
- Nahlásit

brezen2008

No a nestačilo by dát mu tam jen tu stuhu s tim nápisem?

davidkova renata

Přesně!

ešče někdo se přidá?

PetraK
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:41
- Nahlásit

Gerda

kdyby se to dalo nějak promakaně nafingovat, tak klidně svědčit půjdu. Jenže jak to udělat tak, aby z toho nebylo křivý svědectví?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:42
- Nahlásit

PetraK
no anebo mu to dáme na balonek,nafoukneme a budem vědět že ten hrobeček je jeho

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:42
- Nahlásit

Gerda
BINGO

no a sme u toho,děfčata
psychiatr též nepomůže,zkusila sem tam kuli tomu tahat i děcko.Nemá naprosto žádný vliv na zrušení domovního práva.Jediný co může je napsat canc,že klientovi nepřidá v takovém prostředí setrvat,s čímž si můžete tak leda vytřít ...šak víte co.

AOZ
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:43
- Nahlásit

Biluška
děkuji za vysvětlení

Neessi
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2008 14:52
- Nahlásit

PetraK

se musej natipovat ti správní,co se rádi vyjadřují.
Už jsem to jednou psala-kolegyni se takhle podařilo vystěhovat syna -feťáka.Bez jediného policejního protokolu.

<< 1 ... 1728 . 1729 . 1730 . 1731 . 1732 . 1733 . 1734 . 1735 . 1736 . 1737 . 1738 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání