| Autor |
Zpráva |
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:35 - Změnil/a: Tinta76
- Nahlásit
Jinak jsem strašně smutná, Artuška vrátili z adopce nechcete ho někdo, takovýho úžasnýho pejska, s pohárem a diplomem za první místo na voříškiádě na Snu zvířat ...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:35
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
nené ,eliška má jenom 3 oblečky,jeden od tety darinky,jeden háčkuju já a ten třetí bude mít od ježíška pod stromeček
no tak mi pak napiš a vyrazíme,tentokrát beru i dastíka,no jestlid odo té doby nebude hárat,jinak beru jenom ty dva
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:36
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Březan nosí na zádech i psí molitanovou boudu, že by se do ní vešel i Dasty
Tohle ale teda neni uplně normální Příští tejden za sebou taky může táhnout maringotku - to se pak daleko nedostanete
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:37
- Nahlásit
Tinta76
ježiši proč?????????????????????
doufám že vrátila i ten diplom
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:37
- Nahlásit
Tinta76
au
proč ho pupíka vrátili ?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:41
- Nahlásit
brezen2008
PetraK
Prej se nesnese s jejich kočkou ...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:41 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
PetraK
Příští tejden za sebou taky může táhnout maringotku - to se pak daleko nedostanete
Hmmm to už budou zřejmě lidi v autobuse dost prskat...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:43
- Nahlásit
PetraK
paris Hilton nejsem,ani jí neznám a jinak ona má čivavu s PP a já nemám heč
botičky nemá a mít nebude
jí pořídím rovnou autíčko na ovládání,aby si mohla pohodlně sednou a kdykoliv bude potřebovat se vůčůrat,tak si stoupne na brzdu a vystoupí
Lucie Kratochvílová
ne nééééé,to mi dala kamarádka původně na mopsíka a tad,kdyby prudil řidič,tak jí beru pro jistotu,bo náhubek jí kupovat nebudu
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:46
- Nahlásit
Tinta76
já jí dám,že se nesnese s její kočkou ,prej...,ale třebas je to pravda
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:49
- Nahlásit
Dobré ráno, dopoledne, poledne, odpoledne a rovnou i večír, páč dneska zase nic nestíhám Sem si vzpoměla na školení o tajmenežméntu a uvědomila jsem si, že musím spojovat věci dohromady, aby byli rychlejc hotový. Tak sem vám pro začátek spojila pozdravy a včil jdu zkusit spojit psy se sekačkou na trávu. Jedním vrzem budu mít vyvenčeno, unaveno, potrénováno a posekanej trávník
PetraK
Co se děje? Ale honéééééém, za pět minut musím sedět f autě a jet pá a ještě do té doby musím zapojit tu sekačku s Gozérku a pustit jim proud
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:53
- Nahlásit
brezen2008
Já ti dám k Vánocům lukcusní taštičku na cestování pro Elišku!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:54
- Nahlásit
Biluška
klíd, neděje se nic , co by nemohlo počka, až zapojíš Gozéru do zásufky a pak se vrátíš, jen se chci na něco zeptat, na nic podstatnýho. Tak až potom.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:56
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
ona má,tu krásnou a velkou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:57
- Nahlásit
brezen2008
paris Hilton nejsem,ani jí neznám a jinak ona má čivavu s PP a já nemám heč
botičky nemá a mít nebude
Vona Paris nemá a nebude mít botičkyyy???
jí pořídím rovnou autíčko na ovládání,aby si mohla pohodlně sednou a kdykoliv bude potřebovat se vůčůrat,tak si stoupne na brzdu a vystoupí
škoda žes neřekla dříf!! Není to zas tak dlouho co jsem jedno vyhodila. Byla to má relikvie z dětství - modrá tatra 613 - votvírací přední dvéře i kufr a motor vyndavací. Velikostně - kdyby se Éliška kapek zdrcla mohla by se tam napasovat.
Lucie Kratochvílová
Hmmm to už budou zřejmě lidi v autobuse dost prskat...
taky bych to neviděla zrovna v růžovejch barvách , možná to poslat napřed vlakem jako Mitgepäck
Tinta76
jak ho dlouho měli?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 08:59
- Nahlásit
PetraK
Tak já jedu na rehapky,vrátím se tak asi za hodinu, možná za hodinu a půl, podle toho jak zase budou zdržovat
All
Pouštím k počítači Nýnátko, zatímco budu pryč tak má za úkol nainstalovat mi nějaké prográmky. Kdyby místo toho vykecávala tady tak ji ztraverzujte a pošlete makat
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:01
- Nahlásit
brezen2008
V týdle bude lítat jak nudle v bandě
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:03
- Nahlásit
Biluška
Lilátko ne - nechci bejt zaplivaná skrzevá monitór - aha teď jsem víc votevřela voči - vono je to Nynátko, tak jo, to neva.
Tak já jedu na rehapky,vrátím se tak asi za hodinu
jo tak za hodinu- esli si vzpomenu - se zeptám.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:04
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
máš vedle SZ
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:05
- Nahlásit
brezen2008
bo náhubek jí kupovat nebudu
tak já myslím, že voni ani náhubek velikosti náprstku asi nedělaj a vo číslo větší už je velký jako Éliška sama
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:13
- Nahlásit
PetraK
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:15
- Nahlásit
PetraK
no já už viděla čivavu s náhubkem,ale to bylo tak malí,že to byl děs,takže opravdu schánět nebudu na ní
jsem viděla na internetu obleček na Elišku,na noc pižámko,přes den jenom tepláčky a na bál šatečky jako baletka růžovoučký
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:17
- Nahlásit
brezen2008
na Elišku,na noc pižámko,přes den jenom tepláčky a na bál šatečky jako baletka růžovoučký
tak ale Élišku jako baletku musím nutně vidět a pyžamo taky!!! Pani - vy to máte taky v tý makovici rozdaný!! Hásky rozdaný! ta mrška mrňavá si to musí děsně užívat.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:18
- Nahlásit
PetraK
jak ho dlouho měli?
od 20.9.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:25
- Nahlásit
Tinta76
od 20.9.
hm já si nedovedu představit, jak dlouho může trvat sbližování pesana s kočkou a je možný, že to fakt neklaplo třeba Ach jo, ach jo, ACH JO.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:29
- Nahlásit
PetraK
jo to mám už od mala
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:33
- Nahlásit
PetraK
hm já si nedovedu představit, jak dlouho může trvat sbližování pesana s kočkou a je možný, že to fakt neklaplo třeba Ach jo, ach jo, ACH JO.
Jako jo, taky si myslim, kočky jsou někdy nevyzpytatelný (předpokládám, že ze strany psa problém neby, v útulku si koček nevšímá), akorát je mi to strašně líto, přestože ten pes nemá jedinej problém, trčí v útulku
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:40
- Nahlásit
Tinta76
A v jakým je útulku?
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:41
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
v záchytných kotcích v Rumburku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:43
- Nahlásit
Tinta76
přestože ten pes nemá jedinej problém, trčí v útulku
znova to mý ach jo , nic lepšího nemám , zase ale jestli mají ostrou kočku, tak by to mohl být masakr , a oni vzhledem k tomu, že tu kočku mají dřív, by ji pochopitelně upřednostňovali, takže by tam pak ve výsledku nebyl šťastný.
Nevím v jakém útulku je, ale třebas je to fakt lepší řešení - však ono se to časem vyvrbí.
|
Tinta76
|
# Zasláno: 10 Říj 2008 09:49
- Nahlásit
PetraK
tak jako ten pejsek se tam má skvěle ... taky si říkám, že je lepčí když bude tam, než kdyby byl někde, kde by nebyl šťastnej ... kdyby to jen trošku šlo, tak ho máme už doma
|