| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:15
- Nahlásit
davidkova renata
Tak.A teď si vás kůpim fšecky!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:17
- Nahlásit
Neessi
ty nesbíráš,bo co?
hlavně že má furt kecy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:17
- Nahlásit
davidkova renata
Nevis? se podivej na Zvraceni. A priznej se!
Psíček
To je trus po granulkach, asi, ze?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 21:19
- Nahlásit
davidkova renata
nevim esi u toho vrčí a jakVrčí a hnusně,dokonce naskakuje na Bůcu,nebo někoho kdo se v tý chvíli odváží bejt blíž(ale jen na psy!) ařve jak pominutej. Někdy se mi povede ho uřvat,ale vopčas musím použít třá ten uš zmiňovanej sandál a mrsknout ho po něm a dokonce sem si pro něj jednou musela i dojít!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 22:19
- Nahlásit
jablunka
ňáko si mi na to hraje Brůs,pes za plotem,na něj nemůže,tak veme za vděk někým po ruce.jak to řešit,gdyž traverza uš nezabírá.
u nás to skončilo 12ti stehama a řešení jsme našli, radost z něho nemáme. Cir má elektrickej plot, tudíš štěká asi o metr dál než zbytek.
Nemůže to spíš než přenesená agresivita být potvrzování postavení ve smečce ve smyslu "to smím jenom JÁ"?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 22:58
- Nahlásit
kachna_
Nemůže to spíš než přenesená agresivita být potvrzování postavení ve smečce ve smyslu "to smím jenom JÁ"?
Ne,to určitě ne,páč v jinejch situacích se potvrzuje,že pokud nešéfuje člověk,šéfuje Bůca.jen v téhle jedné se to vymyká.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 07:55
- Nahlásit
Dobrý ráno všem
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 07:57
- Nahlásit
dobré ráno všem co se nevyspali,bo jim pes doslova vyl když chtěl za háravkou,co mysleli že ho zabije ,když se ráno viděli tak se málem zabili láskou,no hrůza
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 07:59
- Nahlásit
brezen2008 Co tam s nima simtě děláš?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 08:06
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
nic,ale dasty šel na noc do předsíně a já myslela že se vyspím,snad asi 100x jsem myslela že ho zabyju
dneska nemůžeš ven?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 08:07 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
brezen2008
Vůbec ti to nezávidím,vím co to dělá s Brůsem,když Bůca začne hárat,ty tři tejdny jsou nekonečný.
Dobréééééé ránko fšem..........
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 08:25
- Nahlásit
Dobré deň fšem co se včeéra vrátili z Paříže a jsou úplně mimo realitu...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 08:45
- Nahlásit
Dobré ránko na pijánko
jablunka
brej den pani - jak se vám vavřinecky spalo? Šedej rulanda je celkem dobrý uspávadlo . S přenášením agresivity já zkušenosti nemám - leda tak u sebe a to taky pomůže jen jediný - oddělit. Já myslím, že jak jsem tak svýho času čítala na ifauně, tak to vždycky všichni řešili oddělením . Páč nemůžete s těma psama být pořád. A nebo prostě jedině mě nesmyslně napadlo jestli nejde nějak zamezit tý situaci - tzn. aby se nedostali k té části plotu, kde chodí cizí psi a on se nemohl tak vyrajbovat. Nic jinýho mě nenapadá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 08:46
- Nahlásit
brezen2008
tak to musí být docela nářez, to to vzal Dastík zhurta - takhle hned od začátku. Seš čudinka. Budeš si muset koupit něco dobrýho na nerf.
A sousedům taky.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 08:54
- Nahlásit
brezen2008
varovala jsem tě Teď ti nezbývá než to přetrpět. Dávej bacha, bude se to stupňovat, až Dasty úplně zešílí tak je schopný i proskočit sklem, nebo prokousat dveře. Nemáš možnost půjčit si někde klec a zavírat ho raději do klece než do předsíně? Nevyspíš se tak jako tak, ale budeš mít jistotu, že si neublíží.
JInak dobré dopolodne fšem, v podstatě tady nejsem, jenom probíhám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 08:56
- Nahlásit
Biluška
ona moc možností k manipulaci Březen neměla-myslím, že ta kastrace hned tak kách po příchodu asi nešla.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 08:57
- Nahlásit
PetraK
jak se vám vavřinecky spalo?
Tramínově,ale je to lepčí neš prášky na spaní.
tak to vždycky všichni řešili oddělením . Páč nemůžete s těma psama být pořád. A nebo prostě jedině mě nesmyslně napadlo jestli nejde nějak zamezit tý situaci - tzn. aby se nedostali k té části plotu, kde chodí cizí psi a on se nemohl tak vyrajbovat. Nic jinýho mě nenapadá
Ta druhá možnost se mi zdá mnohem lepší,oddělovat je nebudu,to je rychlá cesta do pekel.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 08:59
- Nahlásit
PetraK
ona moc možností k manipulaci Březen neměla-myslím, že ta kastrace hned tak kách po příchodu asi nešla.
No dyť já vím . Zažila jsem si to s každou útulkačkou co sem přišla. Do měsíce spolehlivě začnou hárat Proto jsem želvě psala ať si s tou kastrací pohne, jinak zažije peklo na zemi. Teď jí holt nezbývá než tím peklem projít
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:02
- Nahlásit
jablunka
Pokud jsi doma tak v podstatě skoro o nic nejde. Zařveš, maximálně tam hodíš botu a je po rvačce. Nebo ne? Horší to je když Brůsovi přeskočí v době, kdy nejsi doma. Osobně to řeším tak, že Pumu zavírám jinam. Několikrát jsem jí naletěla na sladký řečičky o tom jak už bude hodná a několikrát zmlátila Winky,nebo Heskou. Nýna dokonce musela na šití Takže už Pumici nenaletím vůbec na nic a jde zavřít i když jdu jenom vysypat smetí. Buď ji šoupnu do klece, nebo do kotce. Eventuelně do předsíně, ale to se mi neosvědčilo, ta ludra si umí otvírat To musím všechny pokoje pozamykat a většinou nenajdu klíče
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:05
- Nahlásit
Biluška
no ted tu spěj všici aspěj
no když jsem jí přinesla čekala jsem 14 dní a pak šli na očkování,tam nám dali i očkovák a vet říkal že za 3 nedělě mám přijít ještě jednou
a tam mi řekli že kastrace stojí u nich 3 600 a pak mi šárka řekla že na břevnově to dělaj za 2 500,tak jsem zavovala a řekl že na kastraci přijít můžem okamžitě,ale jonom do té doby něž jsem mu řekla kdy jsme byli na očkování a tím pádem máme jít až za 14 dní,no jenže včera začala hárat,tak musím počkat ažpo hárání a pak tepvr dem na kastraci
no klec neseženu,jedině klec,přepravku na elišku
venčím zvlášt a dastymu dávám víc na vylítání
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:16
- Nahlásit
Brý den, celý den ...
PetraK
Tak jsem včera byla fotit v útulku a vzala jsem Artuška na čtvrthodinku kousek na prochajdu. Teda jak ten táhnul po cestě zpátky domu, hrozně pospíchal, páč ho čekalo papání Von je tam fakt spokojenej, akorát mu chybí páníček, kterej by se věnoval jenom jemu (ale to je jasný).
|
Tinta76
|
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:17
- Nahlásit
brezen2008
přeju pevný nervy
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:24
- Nahlásit
jablunka
Ta druhá možnost se mi zdá mnohem lepší,oddělovat je nebudu,to je rychlá cesta do pekel
taky mi to přijde lepší, ale jak to udělat? To už nevymyslím.
Biluška
Proto jsem želvě psala ať si s tou kastrací pohne, jinak zažije peklo na zemi. Teď jí holt nezbývá než tím peklem
no stihnout se to nedalo, tak teď to bude maso.
brezen2008
Není někdo, kdo by si pak aspoň na ten nejhorší čas Dastíka vzal?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:26
- Nahlásit
Biluška
Pokud jsi doma tak v podstatě skoro o nic nejde. Zařveš, maximálně tam hodíš botu a je po rvačce. Nebo ne? Horší to je když Brůsovi přeskočí v době, kdy nejsi doma. Osobně to řeším tak, že Pumu zavírám jinam.
Přesně,pokud budem odcházet a bude nutný je nechat samotný,budu to řešit tak,že maj smolíka oba a k plotu se nedostanou..........budou mít samotku v kotelně.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:28
- Nahlásit
PetraK
To už nevymyslím.
Prozatím zamezím plotovýmu šílenství tím,že si ohlídám nejkritičtější okamžiky,což se u nás naštěstí dá a pak moc přemejšlím o elektrickým plotě.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:40
- Nahlásit
Tinta76
ten táhnul po cestě zpátky domu, hrozně pospíchal,
aspoň že je to takhle, že to není tak, že by se mu tam vyloženě nelíbilo. Tak snad osud namaluje pro Artuška i toho vlastního páníčka.
Nám se včera s Bobíkem nezadařilo - ale jen z logistických důvodů, tak snad to klapne napodruhý.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:45
- Nahlásit
lidi, co může mít 4 měsíční štěně na psledním páru těch volnejch žeber za "výrůstek"? je to tvrdý, volný, vůbec ho to nebolí a je úplně ok, ale je to vidět i pouhým okem a na pohmat dost hnusný...
jdem dneska k dr., ale bojíme se.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:46
- Nahlásit
jbat
A nejste nějak kolem měsíce po očkování?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:48
- Nahlásit
jbat
čus,gdo tě pozval do Paříže?????Benda to asi nebyl co?
páru těch volnejch žeber za "výrůstek
no taky myslim,že by to mohlo třá bejt po vočkování,něky to tervá docela dlouho..
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:48
- Nahlásit
jablunka
no to míň, cca 14 dní, ale není to na místě, kam ho píchal, taky mě to napadlo...
je to dole, jakoby už na bříšku.
|