| Autor |
Zpráva |
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:04
- Nahlásit
PetraK
heled vo co gou,napiš mi to na meijl jestli můžeš
no jestli jedete kam si myslím,mohla bych kdyžtak pomoci anebo jestli máš u sebe ten papír,tak přijedu podepsat a ty odevzdat
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:19
- Nahlásit
davidkova renata
Nasdáár matko, tak ti přeju fšecko nejlepčí k tomu svátku svatej Renáty. Přetpokládám, že f tomdle hnusným chmurným vlchkým dnu máš sfátek jen proto, abysis mohla zlepšit náladu ňákým krásným, voňavým a drahým dárkem, nebo alespoň gratulacemi vot sfých nejblišších.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:22
- Nahlásit
PetraK
díky,ale je v pohodě,nebyl problém sním když ,nechal se pořát drbat.....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:23
- Nahlásit
Dobré ráno fšem, MAMKO ŠECKO NEJLEPĚJŠÍ K SVÁTKU, krásné jitro krásným lidem, lidem s krásně ožužlaným psem, co z něj měl radost jeden přerostlej Stanoušek.
Děck, dyť von tu Marii v poctatě za nedělní procházku celou snědl! Jak jí viděl na parkovišti, skočil po ní radostně, kousnul jí několikrát do hlavy, Marie se vztekla a pokousala ho do obou tváří, to se mu líbilo, jak se vzteká, takže se začali masakrovat a hlučet, museli sme je našťouchat do auta, aby se šli prát někam, kde se lidi nebudou divit. Stanoušek celou cestu řídil se mnou, trčel mezi řidičem a spolujezdcem - prostě se mi nevejde do auta. Půl cesty seděla na Mařeně a celou cestu štěkal. Není horšího psa k převozu. Nakonec mi radostně za jízdy olízal půl obličeje, co sem měla směrem k němu. Stanoušek vůbec neloví, takže i Marie zůstala navolno a radši se nikam nevzdalovala, neboť jí Stanouch vždy velice okousal, když se někde loudala, potažmo když odběhla. Je to opravdový ofčák. Marie měla tedy osliněnou nedělui, domů jsem ji dovezla už zaschlou a natupírovanou a velice nasranou, že se jí něco takového dělo. Jak se máte?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:28
- Nahlásit
PetraK
Sem nervózní.
tož sme asi uš tři .Tak uvidíme,třá si veme jinýho..mi písni SMS..
TOHLE MUSIM, NAPROSTO NUTNĚ MUSIM VĚDÍÍÍÍT
já takýýýý cíííííí
Triniti
čus céro ,toš kuju ti moc ,f tomdle počasí su f pérdeli
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:30
- Nahlásit
Gerda
domů jsem ji dovezla už zaschlou a natupírovanou
Nemůže tem hodit fotku, jak vypadá Maruška s novým účesem?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:32 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
davidkova renata
Tak uvidíme,třá si veme jinýho..mi písni SMS..
volám, volám a vy se vykecáváte.
nevykecáváte já neumim číslíčka
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:34
- Nahlásit
PetraK
heled,koukni do mejlu,nepotřebuji odpovědět,jenom by vám to mohlo i pomoci
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:37
- Nahlásit
FŠICHNI
Eště sem vám zapomněla říct kynologickou novinku, a to je použití škytání k přivolání. Kdo neumí pořádně škytat, nemůže mít 100% přivolání. To jsem objevila fčéra a funguje to 100%. Každý pes rozumí škytací řeči, a ten, který nerozumí, je blbý.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:39
- Nahlásit
Gerda
pořádně škytat, nemůže mít 100% přivolání
dyš škytám až u toho škubu pravou nohou- není to kontraproduktivní? Jinak škytání mi de, ale právě že to se mnou tak moc lomcuje, až u toho kopu nohama
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:42
- Nahlásit
Gerda
Každý pes rozumí škytací řeči, a ten, který nerozumí, je blbý.
a psovod co neumí škytat je neschopný tudíž je lepší mít blbýho psa.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:47
- Nahlásit
Gerda
tak dík,tím páden mí psy jsou všici blbý
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:55
- Nahlásit
Gerda
Kašdej jak umí. Já dyš mám škytafku, tak má ze mně Jája prdel.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 10:57
- Nahlásit
Psíček
no jo...ale co dál?
Dál ti tady tak budou říkat všichni A to budeš mít za trest, že o mě šíříš takové škaredé pomluvy jako že nepoznám psa od feny Gdyž já přece dobře vím, že pes je ten co je v kotci akorát jeden, fenky jsou ty jak je jich tam šest Nejsu blbá, ne? A pes má takovej ten černej flek na zádech, fenky ho nemaj
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 11:01
- Nahlásit
PetraK
Benda
brezen2008
Triniti
Je vidět, že neškytáte na ípo, jinak by ten pes přišel 100%. Marie to taky eště úplně neumí, ale není to tím, že je blbá, jako vaši psi, je jen zaujatá jinou, vědeckou činností. Umí to Standa a na škytání ma luxusní přivolání s přiřazením a ípo pohledem na psovoda. A to vše na jeden škyt.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 11:03
- Nahlásit
Biluška
Poznat rosdíl mezi psem a fenou je dost těšký. Já bych řekla, že pes je ten, co je dycinky nahoře. Nebo né?
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 11:06
- Nahlásit
Gerda
Pani, to su ráda, že vám Standíček tam pěkně funguje na škytku, ale vaše vyjádření, že je Jája blbá, ji urazilo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 11:10
- Nahlásit
Triniti
Pani tak to musíte jen odůvodnit, že neni blbá přece, ne? Stačí říct, že třá škytání považuje za povel "Nefšímej si mě" v dialektu navažských indijánů....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 11:14
- Nahlásit
Triniti
Poznat rosdíl mezi psem a fenou je dost těšký. Já bych řekla, že pes je ten, co je dycinky nahoře. Nebo né?
No dycky to tak být nemusí. Nevím . Já to poznám podle toho, že náš pes má ten černej flek na zádech U cizích je mi to jedno, tam ať si to každej poznává jak chce
PetraK
já si klidně vezmu Kutýse, ale řekni mi to
Kutýs už je pryč Už od soboty bydlí u paní s dcerou. Si je dokonale ochočil tím, že jim podal lžičku, aby si mohli zamíchat kafe . Nechápu proč z toho byli tak na větvi, nepodal jim cukřenku, ani ubrousek a tu lžičku navíc oslintal Úplně jsem se za něho styděla, žádný vychování ten pes nemá
Jejich předchozí pes asi musel být ještě horší když z toho byli tak na větvi. Holt to nejsou velkokynologové, ale co už, hlavně,že je pes z baráku
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 11:17
- Nahlásit
Gerda
škytání považuje za povel "Nefšímej si mě" v dialektu navažských indijánů....
Nene, vona to považuje za další, lidmi vymyšlenou kokotinu. Dybyste viděla ty její oči f sloup, dyš si náhodou škytnu ...
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 11:20
- Nahlásit
mohu vykoupat elišku,když měla očkování ve středu? potřebuje to jinak bych to nedělala
vet říkal 10 že nesmí do vody ,tak nevím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 11:24
- Nahlásit
Triniti
A kdy přijedete do Prahéééé?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 11:29
- Nahlásit
Biluška
Kutýs už je pryč
Huráááááá - to je prima-
a tu lžičku navíc oslintal. Úplně jsem se za něho styděla, žádný vychování ten pes nemá
no jo ale dyš to von za to nemůže, je to chlapeček a to sou prasata, co chcete? Jedno prase zrzavý mám doma . Tomu dyš řekneš Vlk nese domovníkovi psaní, přinese Ti starou šrajtofli -krom toho, že je pokaždý prázdná, je taky chnusně voslintaná
Tak dobře, nevemu si Kutýse, vemu si třeba vořechy, ať se jich zbavíte, ale HLAVNĚ UŽ MI TO ŘEKNĚTE!!! JAK že to Psíčkovi říká jeho maminkaaaa? Nikomu to nepovííím . Fakt že ne.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 12:12
- Nahlásit
brezen2008
Můžeš ji vykoupat. Vet určitě myslel, že nesmí do vody venku, třá do rybníka Do teplé vany s klidem může neboj
Psíček
jsem fakt taky zvedav, co z toho vyleze
Si to schovávám až mě zase nakrkáš nějakou velkopomluvou, třá že nepoznám psa od feny
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 12:17
- Nahlásit
Biluška
ok,díkys moc
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 12:19
- Nahlásit
Psíček
hahahááááááá, ja zapomnel, ze to poznáš podle toho fleku na zadech, fakt sorííí
jj, to se pozná páč Texíček má prostě černý zádíčka. Holky černý zádíčka nemají, ty jsou rezavé, šedé, bílé a puntíkaté . Bon-Bon teda má taky černý zádíčka, ale to mě neplete páč je černá skoro celá
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 12:30
- Nahlásit
Dobré poledne
Davídkojc
vše nej k svátku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 12:36
- Nahlásit
Gerda
helejte,mám konstruktívní nápat ,co dybysme pronajímaly Alíše místo klikru??? Jako dyš má škytafku,myslim..to docela funguje u Staníka ne? Tak proč toho nevyužít?
a číhni na mail
brut
kuju,pani,pánbůch vám to voplatí na dětech
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 12:41
- Nahlásit
davidkova renata
co dybysme pronajímaly Alíše místo klikru???
No jedině že bych s toho měla prachy a ty starosti s byznysem...Pak bych to brala. A nemohli bychom k tomu půjčovat i Staníka? Mě je ho úplně líto, fčéra sem zas koukala, jak má ty zadní nohy krátký, jak je chudák úplně zkosenej - přeúhlenej, nebo jak se tomu řiká...Až doháráte, vemem ho ven, nuny si s nim bude hrát, možná ho vemem i k Můdr, myslim, že Bobinka bude tak akorát velká manželka pro něj.
Můdr - můžu přivéz Staníka? Asi by se Božce líbil....
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2008 12:47 - Změnil/a: Jimmi
- Nahlásit
Davídková, všechno nejlepčejší k svátku
|