| Autor |
Zpráva |
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:49
- Nahlásit
davidkova renata
čus,gdo tě pozval do Paříže?????Benda to asi nebyl co?
pozvala jsem se sama.
ale byl tam se mnou pán z Olomouce, co byl moc sympatickej... náhodička...
Benda? Pche....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:50
- Nahlásit
jbat
je to dole, jakoby už na bříšku.
co boule po klíštěti?
ale byl tam se mnou pán z Olomouce, co byl moc sympatickej... náhodička
chápu..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:50 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
jbat
nemůže to být reakce na očkování?
heh, než jsem to dopsala, tak mě předběhli.
|
jablunka
Člen |
- Nahlásit
jbat
je to dole, jakoby už na bříšku.
Tak to fakt netuším.
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
Dobré ráno krásní a mladí lidé, fšichni, co máte príma den, bo vám přijde ve čvtrtek truhlář a jdete s kamarátkou zadarmo na večeři, také fšem, co máte krásné lampy od matičky k vánocím, fšem, co máte tak našláplého psa, že předběhne i belgičáka, fšem, co jim pes hárá a nehárá a smrdí a nesmrdí!
Tak co děckááá, už umíte škytat, nebo se furt toho přivolání nedobéřete? ))
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:52
- Nahlásit
Gerda
co máte tak našláplého psa,
Proč děláte z mojí oblíbený Marůšky nášlapnýho psa!! Marůška nejni žádná nášlapná mina!!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:54
- Nahlásit
Gerda
Tak co děckááá, už umíte škytat,
Škytám jen gdyž se napiju poprvé něčeho s bublinkama,nebo studenýho píva a ještě gdyž si dám čerstvej chleba,tagže vylučovací metodou se doberu k tomu,že sebou musím tahat psa do hospy.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 09:57
- Nahlásit
davidkova renata
co boule po klíštěti?
Klíště jsme nezaznamenali a to by to navíc bylo vázaný na kůži, myslím. což není. je to jako výrůstek na kosti, ale není to na to žebro nijak "přidělaný"... připomíná mi to odlomek kosti, kterej si tam žije svým životem, ale žebra má celý...
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 10:00
- Nahlásit
Marůška nejni žádná nášlapná mina!!
Jestli je to belgičák, pak to musí bejt mina, to ví každej...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 10:05
- Nahlásit
PetraK
Nebůjte, vona jak se rozhárá, bude z ní stará dobrá líná nepohyblivá a moooc otrávená maryje
Meta
Depak, Maryje neni belgičák, je to skoro golyje ) Ale předběhla jednu belgičandu na poli. Ale nebylo to ze hry, ani o závodění, ty dvě sviňuchy hnaly veverku a Maryje je strašně naštvaná, dyš jí chce někdo dohnat její veverku....
jablunka
že sebou musím tahat psa do hospy.
A vycvičíš si z něj toho psa průvodce opilce, jak to navrhoval děda, přičemž ten pes musí mít kapsičky, aby do nich mohl dávat věci, co ti vypadají. Takže uznej, že celkově je výhodné umět škytat na ípo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 10:08
- Nahlásit
Gerda
Nebůjte, vona jak se rozhárá, bude z ní stará dobrá líná nepohyblivá a moooc otrávená maryje
tak ale na ní přestaňte šlapat!! To mi dost vadí, páč Marůšku oblibuju.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 10:09
- Nahlásit
Meta
Jestli je to belgičák, pak to musí bejt mina
Další chudák , na kterýho šlapou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 10:12
- Nahlásit
PetraK
prosim vás, na co si myslíte, že ti psové maj kožich? Přece aby se o ně daly pucovat holinky, ne? To snad dá rozum přece.
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 10:20
- Nahlásit
prosim vás, na co si myslíte, že ti psové maj kožich?
Aby se do něj zapíchly prochladlé nožičky paničky večer u televize
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 10:22
- Nahlásit
Gerda
A vycvičíš si z něj toho psa průvodce opilce, jak to navrhoval děda, přičemž ten pes musí mít kapsičky, aby do nich mohl dávat věci, co ti vypadají. Takže uznej, že celkově je výhodné umět škytat na ípo.
Tak je to jasný,na příští pívo de Brůs taky.
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 10:27
- Nahlásit
jablunka
Já už jsem el. plot nainstalovala a ulevilo se mi.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 10:30
- Nahlásit
Gerda
prosim vás, na co si myslíte, že ti psové maj kožich? Přece aby se o ně daly pucovat holinky, ne? To snad dá rozum přece
takže přece jen mám doma Aušus a ne Ešus, páč vo něj se teda holinky pucovat nedaj. je to totiž holoprtka. Prodali mi Aušus.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 10:34
- Nahlásit
Andreany
Já už jsem el. plot nainstalovala a ulevilo se mi.
Víš,že ti věřím.
Můžeš prosímtě hodit link jakej?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 10:38
- Nahlásit
eliška jak hezky papká granulky
jenda není doma,takže jdu na velkou vycházku až navečír,kdy zůstane eliška doma
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 10:38
- Nahlásit
Dobré ránko vespolek .. dolouskat, co jste načmárali za včerejšek je docela šílené
Sem včera byla s harantíma nakupovat a vybírat mladýmu oblek... bohužel žádný jsme nekoupili neb mu nic nebylo . Když už mu byly kalhoty, tak ne sako a obráceně. Jsem se rozhodla koupit kalhoty a košili, to na ples bude muset stačit
Dneska jdu s holkou dovybrat šaty... má zamluvený troje, tak snad alespoň jedny jí budou a nestrávím tam celé odpůldne jako včera.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 10:44
- Nahlásit
brut
má zamluvený troje, tak snad alespoň jedny jí budou a nestrávím tam celé odpůldne jako včera
tam máš aspoň šanci, že to bude pasovat všechno najednou a ne po částech
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 11:16
- Nahlásit
jablunka
My máme od dogtrace, tu variantu pro větší plochy. Co dva měsíce to chce vyměnit baterku, to je jedinej problém. Stálo to asi 6 000 (?), máme to od února, citlivost na malém nejmenší psíčky (máme NO) a stačí to. Nejlíp to funguje v zemi, ten na podezdívce je horší.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 11:23
- Nahlásit
PetraK
tam máš aspoň šanci, že to bude pasovat všechno najednou a ne po částech
to je jedna věc a druhá, že neoběhnu půl Prahy jako včera ... mně bolí nohy ještě teď
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 11:44
- Nahlásit
kachna_
Díky moc.
Nejlíp to funguje v zemi, ten na podezdívce je horší.
Já ho chci do země.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:03
- Nahlásit
jablunka
Já ho chci do země.
Právě jsem mluvila s těmito - www.qtest.cz . Ptala jsem se jestli je možno použít jeden plot na více psů. Aby třá Hesinka, která bude ležet na zápraží nedostala výboj protože Gozérka se snaží zdrhnout. Prý ne, prý to praští jenom toho psa co se přiblíží k plotu. Na druhou stranu nezastaví to psa, který je opravdu rozjetý. Pán mi teda radí ať to koupím a uvidím, ale tak bohatá bohužel nejsem. Mám strach, že Gozéra, nebo Arman když uvidí venku srnky či slepice (což uvidí asi tak desetkrát denně) tak přes to prostě projdou. Gozéru jákakoliv fyzická bolest rozhodně nezastaví. Ta když loví tak loví, má rudo před očima a nevnímá vůbec nic. Takže mě osobně je to prakticky na nic Malí mi odejdou pouze výjimečně, ti se naučili kam sahá "naše". Krom Texíka teda, ten za "naše" považuje i osm okolních zahrad, ale třeba to taky jednou pochopí Armana a Gozéru by to stejně nezastavilo, takže to nemá efekt
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:08
- Nahlásit
jablunka
Já mám klasický ohradník nad zemí, už dlouho, tehdá podzemní varianty nebyly
Biluška
ten můj by je zastavil
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:18
- Nahlásit
Ahoj lidi
je tady Jbat nebo už sem nechodí ?
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:20
- Nahlásit
jbat
Benda? Pche..
beru Z5 už Tě nesháním, sem tě chtěl pozvat do Paříže abys slyšela mojí úchvatnou francouštinu ale beru zpět "!!!!!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:32
- Nahlásit
Andreany
ten můj by je zastavil
Odkud jsi? Bych to ráda napřed vyzkoušela než do toho investuju ty nehorázné prachy. Hlavně jde o tu Gozéru a Armiše, ty malé to zastaví určitě a je to u nich fakt skoro zbytečné. Tak jako tak nemám odvahu nechat je venku samotné a pokud jsem doma tak se drží u baráku.
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:32
- Nahlásit
Benda
beru Z5 už Tě nesháním, sem tě chtěl pozvat do Paříže abys slyšela mojí úchvatnou francouštinu ale beru zpět "!!!!!!!!
hmm, co už nabrečím...
|