Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1746 . 1747 . 1748 . 1749 . 1750 . 1751 . 1752 . 1753 . 1754 . 1755 . 1756 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 19:47
- Nahlásit

davidkova renata
hele tak co dybysme vo tom založily téma????
myslíš ty nohy?

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 19:48
- Nahlásit

Lola1
tak jsem si chtěla na cestu zlepšit náladu
no už se tu na to někomu radil pervitin, extáze, lsd, houbičky, l-karnitin...možností je spousta....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 19:48
- Nahlásit

Lola1
fstah mám, tedy s Dežem.
tak co dysme ho skřížily s Nyný,já bych si pak nechala štěně a možná by na mě vrčelo bo by to mělo fchovaný

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 19:49
- Nahlásit

davidkova renata
hele tak co dybysme vo tom založily téma?????
Jako vo smrdutejch nohách? No já nevim, Maryje voní po fialkách (když se teda zrovna neválí v mrtvém ježku), tak bych asi nemohla přispívat....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 19:51
- Nahlásit

Gerda
Maryje voní po fialkách (když se teda zrovna neválí v mrtvém ježku), tak bych asi nemohla přispívat....
proč bys nemohla???? Na mě Nyný nevrčí a taky sem tam psala

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 19:53
- Nahlásit

davidkova renata
štěně a možná by na mě vrčelo
fstach máme, ale nevrčíme, jen vyjímečně chrochtáme blahem.
Gerda
už se tu na to někomu radil pervitin, extáze, lsd, houbičky, l-karnitin...možností je spousta....
to bych to prádlo už asi nežehllila.

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 19:54
- Nahlásit

Gerda
Maryje voní po fialkách
máte fialkový šampon?

jo, "Maryje" si podepsal namaštěnej domácí úkol v první třídě synek od kamarádky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 19:54
- Nahlásit

davidkova renata
Na mě Maryje vrčla jednou, když sem to schválně testovala, co jí rozčílí natolik, že mě kousne. Kousla mě jednou. Když sem jí tahala ze rvačky a dala sem si blbě ruku tam, kam chtěl zrovna kousnout. Měla sem auvísko. Tak o smrdění mohu přispět to, že mrtvý ježek v obojku je stejně strašný jako hovno v obojku.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 19:58
- Nahlásit

Lola1
fstach máme, ale nevrčíme
tak to ho taky nemáte
Gerda
Na mě Maryje vrčla jednou, když sem to schválně testovala, co jí rozčílí natolik, že mě kousne. Kousla mě jednou
no to já jí naseru snadno a rychle,to neni problém a rafne mě kdykoli a kamkoli,ale nemůžu se zbavit dojmu,že to neni vono...
mrtvý ježek v obojku je stejně strašný jako hovno v obojku.
šišmarjá...no tomu předcházim mimo jiný tim,že vobojek nenosí

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 19:59
- Nahlásit

Lola1
máte fialkový šampon?
Ne, máme ostružinovej, ale ve výsledku stejně smrdí jako kiltix obojek. Celý pes tím smrdí po celý rok, ať už ho má, nebo ne. Mě to neva, možná tím smrdím taky. Tou fialkovou vůní sem chtěla říct, že Marie nesmrdí jako Nuny, bo ta se celý léto koupe a pak je to smrtelný.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 20:00
- Nahlásit

Gerda
máme ostružinovej, ale ve výsledku stejně smrdí jako kiltix obojek
no to snat ne!!!! Sem si vobjednala dva lický vot Avonu,uš je mám doma!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 20:04
- Nahlásit

davidkova renata
nemůžu se zbavit dojmu,že to neni vono...
A to Mařka jo, ta by hryzla fakt. Jak je rozčílená, tak kouše šecko. Dneska mi jedna pani na louce řekla, že její belgičanka se nepere, že jen štípe, bo jako ofčák nemá plný zákusy. No a pak s Mařenou hnaly tu veverku.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 20:05
- Nahlásit

davidkova renata
jesi nenosíš kiltix, nemělo by to vadit )))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 20:09
- Nahlásit

Gerda
A to Mařka jo, ta by hryzla fakt. Jak je rozčílená, tak kouše šecko
ale vona taky kouše a dost,ale prostě mi to přijde jen jako i když mě rafne třá do krve..prostě neni jako Tarzan třá...
No a pak s Mařenou hnaly tu veverku.
jak Mařka vyhrála co? hele co děláš f práci eště??? jo a volala Šárka,zejtra se koná druhej pokus ..akce Rita,tak drž palce

du se svalit

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 20:19
- Nahlásit

davidkova renata
prostě neni jako Tarzan třá...
Tak to je jasný, že tě vlastní pes přece nepokouše dovopravdy úplně ))))

jak Mařka vyhrála co?
No vyhrála, bo ta belgičanka byla eště prostorovější než Marie.

Držim palce na Ritu!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 20:22
- Nahlásit

Gerda
Tak to je jasný, že tě vlastní pes přece nepokouše dovopravdy úplně ))))

ty seš blpka)))))))))))),příště můžeš ject s náma a poučit vo tomdle ty majitele

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 20:27
- Nahlásit

Psíček
takže ti dva psi byli samci a ty feny taky samci?
No dyť to z toho logicky vyplývá, navíc davítková nikdy fenu nechtěla.

davidkova renata
poučit vo tomdle ty majitele
tak jo, vemu s sebou názorné ilustrace, magnetickou tabuli a budeme si vzorce chování kreslit.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 20:35
- Nahlásit

Gerda
No dyť to z toho logicky vyplývá, navíc davítková nikdy fenu nechtěla
dík...někerý týpci sou prostě děsně nechápaví
vemu s sebou názorné ilustrace, magnetickou tabuli a budeme si vzorce chování kreslit.
a já můžu vzít ze školy barevný křídy už se těšim,du vyhledat nějakej inzerát typu...je agresíívní,jestli si ho nevemete,bude utracen..
čůůůůůs

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 20:40
- Nahlásit

Psíček
psat o svy mame timhle zpusobem!
vona si to pak mamka vynahradí na svejch chytřejších harantech, bestak to nic nemění na tom, že nechtěla psa fenu, tak má samý psy samce.

davidkova renata
já můžu vzít ze školy barevný křídy už se těšim
tak to na tu slávu přibalim i zopcofku, budese hodit, co kdyby ten pes byl zakletá krysa!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 21:44
- Nahlásit

Gerda
co kdyby ten pes byl zakletá krysa!
ty vado,jen sem číhla a dobře sem udělala,von by to moch totiž bejt klidně zakletej princ tagže dyš ho políbíme,moch by se třá i proměnit.Myslim,že první budeš líbat ty bo při naší smůle by to mohlo klidně bejt tak,že se navopak my proměníme v psa samici...Proberem to zejtra důkladně to se nesmí uspěchat
P.S.zopcofku neber,to se fstekne i pes(fena) kanysterapeut

Lola1
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 21:55
- Nahlásit

davidkova renata
Gerda
tak čus, ať se vám zítra s zopcofkou daří.

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 22:02
- Nahlásit

jablunka
před hodinou jsem dolezla z práce, nemám sílu to číst, tak nevím, jestli ti už někdo nepsal něco podobného, tohle jsou naše zkušenosti:
Jestli to vyřešilo náš problém, že se Cir snažil sežrat u plotu Vendulku si nepamatujeme, holky k němu v tu chvíli prostě nejdou. Problém - skákání na plot je vyřešen pokud je v obojku funkční baterka, problém agrese na ostatní psy - podle mě se Cir o trochu víc kontroluje, Mája se naučila, že se může schovat u plotu. Odrušilo mi to Cira, když lovil králíka, takže možná při velkém afektu tam zalítne (ignoruje pípání), ale potom už se zastaví a nepokračuje v útoku a řeší ránu od plotu.
Obojek neodstraňuje příčinu, řeší následek. Ale nevím, jak to řešit jinak.
K samotnému obojku:
Nevýhody dogtrace - velká ta potvora, co jí má na krku. Blbě se shánějí baterky (electroworld, datart), není signalizace, že došly. Když je drát v zemi je to výrazně funkčnější a pole je přesnější. jinak jsme si žádné nevýhody nevšimli. Jooo, ještě, když ho nemůžeš najít. Omylem jsme jednou projeli v autě el. plotem a bylo to v pohodě - žádná rána.
Cir je dost citlivka, takže tu úroveň rány máme nastavenou fakt hodně nízko.

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 07:48
- Nahlásit

bobré rááááááááno!!!!

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 07:58
- Nahlásit

děcka, tak to je bomba - už se do "poradny" nedostanu ani na stránky pro neregistrované...
to je debílek připosranej...

jinak - Blbís se asi zázračně uzdravil, tu věd jsem tam už prostě nenašli... jo a už umí "dej" a "vyfič".

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 08:01
- Nahlásit

Dobré ráno, dobré dopolodne, dobré odpoledne, dobrý večer, dobrou noc. Nestíhám, nestačím, nepíšu, nejím, nepiju což má výhodu, neboť nestíhám ani vyhledat onu komůrku kam chodí každý sám (krom pubertaček, které tam bůhví proč chodí po dvou a více ) . Včera jsem přijela z práce o čtvrt na dvanáct v noci a dneska od půl sedmé zase makám. Počítám, že tak v sobotu budu mít čas se na chvíli zastavit, pak najdu ten náborový letáček, ve kterém mi slibovali PÁR HODIN PRÁCE TÝDNĚ Příští týden jedu na centrálu, vezmu ho tam s sebou, spolu se svým pracovním výkazem a budu chtít vysvětlit od kdy je 21 hodin denně "pár hodin"
Du dřít, pište si sem jak chcete, stejně to nestíhám číst Gdo mě bude pomlouvat na toho pošlu mor, choleru a tečkovaný tyfus

Jo a žádnýho agresivního psa neshánějte, máme přece Šaguru

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 08:12
- Nahlásit

davidkova renata
no supéééééér.kéž by mu to vyšlo,pak dejte hned vědět
a ty speciálně,bo by se až elí dohárá mohli sejít,bo psala petra,že se moc stýská,ale to já už nemohu za to
důležité je,aby to klaplo

jinak dobré ráno všem,no dneska jsem se už trochu vyspala,bo jsem je sice dastyho asi tak 100x okřikla,ale nevyl a neštěkal,eliška se snad taky vaspinkala
ale jinak je to velká děvka,bo nahání kohokoliv i feny

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 08:15
- Nahlásit

jbat
máš meila,tak odpověz

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 08:47
- Nahlásit

jbat
tak už nic,je to pasé,bo to nejde

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 08:50
- Nahlásit

Dobrejtro ve spolek

Davídkojc a Gerda

kdy jedete na tu líbačku? že bychom s vostatníma vyrazili na kukačku

Jinak doufám, že to dneska s Bóbikem klapne a sednou si. Přála bych mu to hošíčkovi. Držím palce už teď.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 08:51
- Nahlásit

brezen2008
je to velká děvka

co chceš? dělá karyjéru má na to jen tři tejdny

<< 1 ... 1746 . 1747 . 1748 . 1749 . 1750 . 1751 . 1752 . 1753 . 1754 . 1755 . 1756 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání