Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1746 . 1747 . 1748 . 1749 . 1750 . 1751 . 1752 . 1753 . 1754 . 1755 . 1756 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 10:27
- Nahlásit

janika
jbat
kerý je to tam téma, nemůžu to najít, dík

ty seš ftipná po ránu...

jablunka
Hele podle fšeho nám tady pjekně kecáš a nemáš doma jen Blbíse,ale taky setra a štěně šarpeje a asi eště jednoho psa(ty seš Biluše v začátcích!)!

a všichni šťastně žijeme v 1+1... jsem si to právě představila.
a proč zrovna šarpeje a setra? setr je to blbý jak má Biluška 2ks, ne?

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 10:34
- Nahlásit

Psíček
jasne a nejen fotky? nebo co si mylite, ze v ty maringotce furt dela? snad nemyslite. ze by se snad venoval i psum....

jakože hackeruje a zjišťuje informace o všech kolem sebe, jo?
to má i jméno, jemnuje se to paranoia...

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 10:35
- Nahlásit

jbat
a proč zrovna šarpeje a setra? setr je to blbý jak má Biluška 2ks, ne?

Páč ta B.Tobijášová tam založila téma a píše v něm,že má tři psy a konkrétně zmiňuje jen štěně šarpeje a setra(ofše nepíše,esli anglickýho,nebo irskýho).
Jo a Biluše uš má jen jen jednoho.
janika
no, myslim, že stejnou chybu fakt neudělá.
Teď zase nechápu já.........jakou chybu?

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 10:36
- Nahlásit

Psíček
vsak to snad nevadí, když je to většinou práce doma ne?
Práce je furt práce, ať je to doma, nebo ve pryč Doma je to spíš ještě horší, protože potřebuješ moooooc disciplíny, aby ses k té práci donutil. Je to o něčem jiném, než když prostě musíš být v šest u píchaček . A krom toho jsem nejmíň polovinu doby v terénu u klientů Navíc musím přežít kočky s useklýma tlapkama, psy na řetěze, které v šesti letech nechávají utratit pro vysoké stáří a krysaříky lezoucí mi až do kafe, protože "to je náš ńuńu Bobínek, ťuťu, no žekněte není loskošňoučký" A furt se musím usmívat a nesmím je zmlátit (ani krysaříky, ani klienty) i když bych je nejradši přetáhla traverzou zn. Bussiness class maxi Je to bezkonkurenčně nejtěžší práce jakou jsem kdy dělala. Asi se na to vyprdnu a začnu zase chovat potkany. To jsem akorát smrděla, ale nemusela jsem se furt nervovat
Chceš hrušky? Mášenek jede dneska tam k vám vyzvednou jakousi frézu či co

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 10:39
- Nahlásit

Právě jsem přečetla stránku zpátky a zjistila jsem, že Jbat je moje vážná konkurence
Jituš, proč si neřekla, že máš taky Lilátko . Zítra jedu do kanclu, vezmu Lilátko s sebou, ty vem taky šarpátko, budem se družit
Mimochodem, vzpomínáte na dobu kdy mě Rudínek a spousta štábních považovali za Nadbůcha? Na Erbáka jsem kvůli tomu dokonce volala policajty

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 10:50
- Nahlásit

Biluška
Chceš hrušky? Mášenek jede dneska tam k vám vyzvednou jakousi frézu či co

nemůže jet tu frézu vyzvednout někam k nám? Se mi hrušky neurodily

Gerda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 10:50
- Nahlásit

Dobré ráno milí a krásní lidé, vy fšichni, co vzýváte zimu, aby už konečně přišla a mohli sme bjehat v závjějích a měli sme stále krásné a čisté psíky.
Co se týká dnešního polibování zakletého psa, tak hlásim, že nelíbam, nesnášim, když mi čokl voblizuje ksicht. takže já fakt nelíbám. A navíc sem myslla, že to bude zakletá krysa, chtěla sem hrát na zopcofku jako Dan Landa a nechat za sebou táhnout všechny zakletý čokly z okolí. Odvedla bych je k vysoké skále, aby sami naskákali do vody....Ale dyš to má bejt princ....zas to musí davítková zkazit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak se máte?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 10:51
- Nahlásit

PetraK
heled a kdo tam dneska jede?ta paní a šárka?

jbat
Člen
- Nahlásit

jablunka
Jo a Biluše uš má jen jen jednoho

jaktó?!

Biluška
Jituš, proč si neřekla, že máš taky Lilátko

woe, protože jsem to aš dodneska nevěděla!!!!

Biluška
Mimochodem, vzpomínáte na dobu kdy mě Rudínek a spousta štábních považovali za Nadbůcha? Na Erbáka jsem kvůli tomu dokonce volala policajty

von je fakt nemocnej ale...
Psíček
...proste jen si hledi svyho zdroje prijmu, to je pochopitelny ne?

a tak jo, pochopitelný to asi je...

Biluška
Člen
- Nahlásit

Psíček
jsi hodná a hrušky mám moc rád, ale kua zase musím odmítnout......no, ale jednou to bude lepší a sežeru ti všechno.....
nemusíš odmítat, ti je tam fakt můžu poslat a dokonce grátis Klíďo píďo mi pak můžeš odporovat v diskuzích, tvrdit, že nesmím na psa pištět a že neumím reparírovat. Nadúrodu bobulí, peckovic, malvic a jiných čurbinců ti pošlu i tak

to je tím, že ten ignorant vůbec neví, jak takovej opravdovej Nadbůch geniálně vypadá
Evidentně

Chci, aby zveřejnil Jbatinu fotku a zaměstnavatele .
MImochodem, sem vůbec nevěděla, že Rudínek teďka čaruje tak blízko. Jelikož já to k Jbat mám přes dva kopce tak logicky cestou do HOlomóca musím projíždět kolem Rudíka Zítra pojedu pomalu a budu koukat jestli někde nezahlídnu tachyjony

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 10:52
- Nahlásit

PetraK
jo a ty máš ty papíry u sebe,že je elí moje? jako bych přijela k tobě před barák a podepsala a zas můžeš jít domů
co ty na to?

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 10:53
- Nahlásit

Gerda
Jak se máte?

My dobře, páč dneska vaří Psíček nějaký francouzský mený či co, tak si čekání krátíme klábosením. Jo a hele víte že máte nový méno pani?

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 10:57
- Nahlásit

PetraK
Jestli chceš tak ti je zabalíkuju a pošlu. Není problém. Máme dva druhy - jedny takové tvrdé, prý vyšlechtěné na kompotování. Normálně se to jíst skoro nedá, fakt jsou děsně tvrdý. Ty dopravu Českou poštou přežijou v pohodě . Pak máslovky a ty když svěřím poště tak ti z nich přiveze hruškovou matlanici

jbat
woe, protože jsem to aš dodneska nevěděla!!!!
Vidíš jak je důležitý chodit na net

Třá Psíček se tady před lety dozvěděl, že má dvě dcery . Kdyby sem nechodil tak to ani neví

von je fakt nemocnej ale...
Náhodou, chvilkama to bylo docela vtipný. Třá když se nemohl rozhodnout jestli Biluše a Chvd jsou jedna a tatáž osoba, nebo nejsou a jsem jeho manželka. Občas jsem taky přestávala být manželkou a stávala jsem se milenkou, stíhačkou, exmanželkou a přítelkyní. Evidentně se nemohl rozhodnout
Nakonec zakotvil na tom, že Biluše je moje čuba, akorát nevím která

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 10:59
- Nahlásit

Biluška
Chci, aby zveřejnil Jbatinu fotku a zaměstnavatele

obávám se, že bych se nepoznala....
a co se kopců týče - spíš se bojím, že se nekontrolovatelně přemisťujou a dělaj mi bordel v orijentaci...

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:00
- Nahlásit

Biluška
Já bych klíďo brala ty tvrdý,jiný nejíme.

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:00
- Nahlásit

Biluška
Náhodou, chvilkama to bylo docela vtipný. Třá když se nemohl rozhodnout jestli Biluše a Chvd jsou jedna a tatáž osoba, nebo nejsou a jsem jeho manželka. Občas jsem taky přestávala být manželkou a stávala jsem se milenkou, stíhačkou, exmanželkou a přítelkyní. Evidentně se nemohl rozhodnout
Nakonec zakotvil na tom, že Biluše je moje čuba, akorát nevím která

ty bláho, von se musí strašně nudit...
no a co teda seš?! manželka, stíhačka nebo čuba?!

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:02
- Nahlásit

jablunka
Já bych klíďo brala ty tvrdý,jiný nejíme.
Mailni adress, najdu nějakou krabici a posílám balík

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:02
- Nahlásit

jbat
Fakt to chceš vjeďet???Abys pak třá nebyla zklamaná.

jablunka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:05
- Nahlásit

Biluška
Posláno.

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:06
- Nahlásit

jbat
Erbák se tenkrát rozhodl, že jsem Chvd a podnikl proti mě patřičné kroky. Já podnikla protikroky, pak jsem se nakrkala, zavolala jsem mu, seřvala jsem jeho, sestru v ordinaci a nějakou paní co mi zvedla telefon na lékařské komoře. Myslím, že jsem taky psala stížnost na lékařskou komoru a žádala jsem jeho vyloučení poněvadž je debil a nepozná Biluši od Chvd. Ale už si nepamatuju jestli jsem to poslala, nebo ne
Pak jsme se vzájemně omluvili a už neválčíme . On mi dokonce posílá péefka na Vánoce .
Rudínek se rozhodl, že Biluše je čuba, ale nechtěl mi říct která. Jak se jmenuju já mi neřekl, ale jsem stíhačka. Nevím jestli jeho, nebo Nadbožská. Když jsem mu napsala, že jsem Andílek Nejsvatouškovatější a jako taková jsem zcela evidentně podřízená Nadbůchovi tak si se mnou přestal dopisovat

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:12
- Nahlásit

brezen2008
Ty nemusíš podepisovat nic, tohle je papír prý pro Tebe
tak pak nějak musíme dát dohromady, jak Ti to dát, ale dneska nejdu dom. teda jdu ale nevím kdy.

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:15
- Nahlásit

Biluška
Jestli chceš tak ti je zabalíkuju a pošlu. Není problém. Máme dva druhy - jedny takové tvrdé, prý vyšlechtěné na kompotování. Normálně se to jíst skoro nedá, fakt jsou děsně tvrdý. Ty dopravu Českou poštou přežijou v pohodě . Pak máslovky a ty když svěřím poště tak ti z nich přiveze hruškovou matlanici

to ne neposílej to, měla bys s tím práci navíc a ztrátu času, to byl jen výkřik do tmy

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:16
- Nahlásit

PetraK
ok,tak se pak domluvíme,já vemu elis a vyvenčím jí tam okolo vás

PetraK
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:25
- Nahlásit

brezen2008

to můžem, klidně - jen Ešus bude Élišku teď jako hodně chtít otravovat, takže ta prochajda by byla hlavně o tom, že bych ho citýrovala, takže bychom moc nepokecaly. I když možná, že když je tak malá, že mu křivdím. Nevím

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:42
- Nahlásit

Biluška

aha, tak už se v tom plně orijentuju....
omg, jen mě to utvrzuje v tom, že nechci děti, protože nikdy dopředu nevíš, co z nich vyroste...

brezen2008
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:43
- Nahlásit

PetraK
jéééééééé promin,já na to zapoměla ,vemu dastyho a sindy

jbat
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:43
- Nahlásit

Biluška
tak si se mnou přestal dopisovat

se mnou už si taky nepisánkuje...

Triniti
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:46
- Nahlásit

Biluška
jbat

Ste si to pokaňhali u nejvyššího?
Co teď béte dělat?

Benda
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:48
- Nahlásit

Nazdar to je zase téma asi požádám RD aby mi poslal fotku Jbat škoda že už nejsme kamarádi

Psíček
pane co se dá vidět IP nebo víc věcí jako MAC ??

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2008 11:49
- Nahlásit

Triniti
Co teď béte dělat?
Já nevím Mohly bychom si třeba zoufat

<< 1 ... 1746 . 1747 . 1748 . 1749 . 1750 . 1751 . 1752 . 1753 . 1754 . 1755 . 1756 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání