Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 1746 . 1747 . 1748 . 1749 . 1750 . 1751 . 1752 . 1753 . 1754 . 1755 . 1756 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:33
- Nahlásit

brut
mně bolí nohy ještě teď

se Ti nedivim, nesnášim nakupování

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:34
- Nahlásit

jbat
co už nabrečím
potok děvče potom, nic jdu vrátit letenku

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:40
- Nahlásit

Benda
potok děvče potom, nic jdu vrátit letenku

běž, já už Francci neberu, teď plánuju Řím...

jablunka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:42 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit

Biluška
Ptala jsem se jestli je možno použít jeden plot na více psů. Aby třá Hesinka, která bude ležet na zápraží nedostala výboj protože Gozérka se snaží zdrhnout. Prý ne, prý to praští jenom toho psa co se přiblíží k plotu.
No já chci jednoznačně ten,co se dá použít s obojkem,páč od plotu potřebuju dostat jen Brůse,žádnej jinej pes mi u plotu takhle neraplí.

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:44
- Nahlásit

jbat
běž, já už Francci neberu, teď plánuju Řím...
a co tam ? kup si rači kredit
Musím běžet tak se tu mějte.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:45
- Nahlásit

Benda
teď plánuju Řím...

Pane bacha- tady někdo plánuje prázdniny v Římě, snídani u Tifányho a tak. To se vám ta letenka taky může prodražit.

Benda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:46
- Nahlásit

PetraK
nemůže do říma nejedu, vlastně nejedu s Jbat nikam bo sem uraženej

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:49
- Nahlásit

Benda
vlastně nejedu s Jbat nikam bo sem uraženej

tak bacha, aby se z vás ale nestalo puzzle, esli se takhle pourážíte víckrát, aby to pak dal vůbec někdo dohromady. Kdybych to třeba měla dát dohromady jako já, budete vypadat, jako kdyby vás vyrobil Pinkas. Nebo jak se menoval? Pikaču, nebo tak nějak. Prostě ten co maloval ucho místo voka.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:49
- Nahlásit

Benda
Mě by nevadilo, že seš uraženej taťko, dybys mi dal tu letenku do Paříže, co už jí jébat nechce....vzala bych mamku, aby se jako putovní známka koukla po světě. Mohl bys hlídat Tlouštíka vlkošeda...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:50
- Nahlásit

Gerda
Mě by nevadilo, že seš uraženej taťko,

to je fakt, vobčas člověk v kazovým zbožím koupí hotovej poklat I bez trupky

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:50
- Nahlásit

Benda
kup si rači kredit

kredit mám, ale tobě, TOBĚ já nezavolám!!!!!!!

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:52
- Nahlásit

PetraK
vobčas člověk v kazovým zbožím koupí hotovej poklat
Pani vy ste blpkaaaaaa )) Chudák taťka, srap a eště uraženej. Co dyš nám teťkonc nedá tu letenku?...AAAch jo, to je pecháček.

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:54
- Nahlásit

Gerda
Chudák taťka, srap a eště uraženej. .

...a ještě s malým mackem bych ráda dodala...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:55
- Nahlásit

Gerda
Co dyš nám teťkonc nedá tu letenku?...

Dá! a ešče rát! Páč my mu totiž zazpíváme a zahrajeme na zopcofku. Než já se nadechnu a vy naladíte, už bude tasit letenky a volat taxi k odvozu na letiště.
Klid to mám zmáklý

Triniti
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 12:58
- Nahlásit

čus lidi,

kampak se to chystáme? Letím kamkolif!

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:01
- Nahlásit

Triniti

Pan Benda pro nás fšeckny pořádá zájezd do Paříže. Hodnej, že jo? začněte už píct řízky.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:01
- Nahlásit

jbat
taťka, srap a eště uraženej. .
...a ještě s malým mackem bych ráda dodala

Holka řekla bych, že už tě taťka asi nebude chtít.....))))))))

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:08
- Nahlásit

Von uš je zas Benda s malým mackem volnej????????:confusedo p*dele já mám pech...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:14
- Nahlásit

davidkova renata
o p*dele já mám pech...

no vidite a pak že nemáte nic! Tetkon ste se prozradila!

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:20
- Nahlásit

jablunka
No já chci jednoznačně ten,co se dá použít s obojkem,páč od plotu potřebuju dostat jen Brůse,žádnej jinej pes mi u plotu takhle neraplí.
Všechny jsou s obojkem. Já jsem právě potřebovala jeden drát a k němu deset obojků a měla jsem strach, aby ten drát nedal výboj naráz do všech deseti. Ale prý ne, prý to dá jen do toho jednoho co je nejblíž k drátu. Ještě musím někde otestovat jestli to fakt udrží rozjetou malamutku co vidí slepici.

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:21
- Nahlásit

Gerda
Holka řekla bych, že už tě taťka asi nebude chtít.....))))))))

ne e??? přece upřímnost je ve vztahu nejdůležitější...

(joey - "já tu knížku vezmu a umlátím tě s ní k smrti..." )

gabifi
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:24
- Nahlásit

Biluška
nechci ti brát iluze, ale Kendyho v nejlepším (s hladinou adrenalinu 2 metry nad hlavou) by takováto ptákovina nezastavila.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:25
- Nahlásit

jbat
přece upřímnost je ve vztahu nejdůležitější

tak já nevim. To je úhel pohledu, třeba kdyby byl Brtník po ránu upřímnej a řek mi, že vypadám jak starý zmuchlaný noviny, tak asi ráda nebudu , když taktně pomlčí přežijem oba

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:29
- Nahlásit

PetraK

jakože jsem měla taktně mlčet vo něčem, co tadyk stejně každej ví, jo?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:31
- Nahlásit

jbat
jakože jsem měla taktně mlčet vo něčem, co tadyk stejně každej ví, jo?
S to moc nevylepčila teda

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:33
- Nahlásit

davidkova renata
S to moc nevylepčila teda

sakra...

Biluška
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:35
- Nahlásit

gabifi
nechci ti brát iluze, ale Kendyho v nejlepším (s hladinou adrenalinu 2 metry nad hlavou) by takováto ptákovina nezastavila.
Toho se právě bojím . U šeltií a Pumice je mi to jedno, ty to v zásadě nepotřebují. Vědí kde je hranice pozemku a nejdou přes ni. Pokud by Pumu někdo vytočil do běla tak půjde tak jako tak a nějaký obojek jí bude naprosto jedno. Lilátko by to zastavilo, tam věřím, že to účel splní. Texu taky. Miu by to určitě zastavilo, ale v zásadě to nepotřebuje. Toulá se ráda, ale stačí jí nejbližší okolí a sousedova stodola plná bordela . Armana vidícího srnku by to možná zastavilo kdyby to bylo nastavené na nejvyšší možnou hranici. Ale zkoušel by to pořád znova a znova. Nemám nervy dívat se jak mi pes nabíhá do el. ohradníku, padá k zemi a zase znova nabíhá... A Wandu by to nezastavilo určitě. Šagynu nejspíš taky ne, i když jistá si nejsem. Možná by si dala říct. Ale Gozéra když vidí cokoliv co může ulovit (a sousedovic slepice by viděla pořád, oni je pouští na pole přímo za naším barákem) tak projde i zdí. Nevěřím, že by ji to zastavilo, ale pokud bych to mohla někde vyzkoušet a fungovalo by to tak by to za ty prachy stálo.

Gerda
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:36
- Nahlásit

davidkova renata
já mám pech
Ale třá z toho kápnou ty letenky aspoň - bysem tě vzala do Paříže, ale musela by ses chovat slušně, ne furt řvát.

jbat
přece upřímnost je ve vztahu nejdůležitější
Chyba, ve vztahu sou nejdůležitejší dobře rozdělený prachy. A taky bohatství. Je moc důležitý.

jbat
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:39
- Nahlásit

Gerda
Chyba, ve vztahu sou nejdůležitejší dobře rozdělený prachy. A taky bohatství. Je moc důležitý.

no to každopádně.

Erin
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:41
- Nahlásit

Biluška[/b
Ještě musím někde otestovat jestli to fakt udrží rozjetou malamutku co vidí slepici.

Plot, jedině plot ji zadrží.

[b]jbat

přece upřímnost je ve vztahu nejdůležitější...

no někdy je lepší rychle přehodnotit priority.

všem

Píšu z Žankovýho nojbuku,bo moje PC zlatíčko zgrafl nějakej virus.Ale ten teda byl....začalo se mi to sekat,a pak to byl mazec...viděla sem fotky snad nejpodivnějších sexuálních úchylek(a to sem si myslela,že vím dost),v rychlém sledu mi na ploše skákali hesla, ikonky....a pák nastala modrá smrt.
Antivir mám,a je zajímavý,že se to začalo dít až po nějakým mejlíkovi ze slovače,kde sem byla nařknutá z množitelství čaučaů a byl přidán soubor o prospěšnosti kastrování snad všeho co se narodí.

Mějte se krásně,du dřít

<< 1 ... 1746 . 1747 . 1748 . 1749 . 1750 . 1751 . 1752 . 1753 . 1754 . 1755 . 1756 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání