| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:42
- Nahlásit
Biluška
Já jsem právě potřebovala jeden drát a k němu deset obojků
Jé ták,ty to chceš pro fšechny.........já ne,potřebuju to jen pro Brůse.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:43
- Nahlásit
no nazdar, jěště štěstí, že sem tuhle stranu nečetl
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:45
- Nahlásit
Gerda
ale musela by ses chovat slušně, ne furt řvát.
tak to nejedu nikam..
Erin
a pák nastala modrá smrt
aha..
byl přidán soubor o prospěšnosti kastrování snad všeho co se narodí.
no tak jo,to máme pro příště,teta
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:45
- Nahlásit
Benda
tak to bys měl, protože jsem tady prokazovala, jak vyrovnaný vstach máme a že jsme k sobje upřímný jak jen to de.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:46 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Biluška
Jenže dát jim to všem,to je asi taky zadělání si na problém.Ber to takle.........Bela půje blíž než má a jednu jí to vypálí a s ní třá Lilátko a Armán,všichni dostanou ránu,ale páč nevědí odkud to jde,budou si myslet(a všichni),že to byl ten pes vedle a máš zaděláno na pěknou rvačku.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:48
- Nahlásit
jbat
jak vyrovnaný vstach máme
no jo zdá se že trochu vrčíš, takže asi vstah máme
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:48
- Nahlásit
Erin
se to začalo dít až po nějakým mejlíkovi ze slovače,kde sem byla nařknutá z množitelství čaučaů a byl přidán soubor o prospěšnosti kastrování snad všeho co se narodí.
Bratři ti ho nakopli,jó?
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:49
- Nahlásit
Benda
no jo zdá se že trochu vrčíš, takže asi vstah máme
a ty seš trochu vstahovačnej, takže je to jasný!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:51
- Nahlásit
jbat
jakože jsem měla taktně mlčet vo něčem, co tadyk stejně každej ví, jo
Kdo chce něčeho dosíci, musí občas držet kušnici.... Gerdooo- vodkať je todle přísloví?
|
Andreany
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:54
- Nahlásit
Biluška
Já bych se právě u těch obojků bála přenosu - jednu to buchne a ostatní se do ní pustí. Ten můj je vidět a je jasný signál - dál ani noha.
Erin
Plot - udělali jsme krásný nový plot z zeleného poplastovaného drátu a feně trvalo 5 minut než ho rozpletla
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:56
- Nahlásit
jablunka
Bratři ti ho nakopli,jó?
Vypadá to tak,ale jistá si nejsem.Ale tohle se mi nestalo ani nepamatuju.
Jsem v jednom příspěvku (v jakým foru nevím,bo nemám svůj PC)dopustila jisté nediplomacie a to asi někoho nakrklo.
No nevadí,za hoďku je tu vodbordelník na viry a snad dá do pucu.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:56
- Nahlásit
jbat
a ty seš trochu vstahovačnej, takže je to jasný!
polož někam prachy a uvidíš jak jsem vstahovačnej a páš sem uraženej tak vypínám mobil kdyby sis to volání rozmyslela
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:57
- Nahlásit
Benda
mobil si klidně nech zaplej, dyš sis změnil číslo, abych ti nemohla volat a kontrolovat tě...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 13:59
- Nahlásit
PetraK
Kdo chce něčeho dosíci, musí občas držet kušnici
Je to severoirské starozbojnické přísloví, vzniklo v době, kdy zbojníci přepadávali drobné zemědělce a s kuší v ruce jim zakazovali sít na ozim jařinu a na jařinu ozim. Tak vznikl kolobjeh obdělávání půdy po kvartálech.
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 14:02
- Nahlásit
PetraK
Pan Benda pro nás fšeckny pořádá zájezd do Paříže. Hodnej, že jo? začněte už píct řízky.
Fajn. Du se balit. Jo, musej bejt řísky? Já pro kamarády dycinky vařím zelňačku.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 14:03
- Nahlásit
Gerda
zakazovali sít na ozim jařinu a na jařinu
a na jaře už nezaseli...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 14:04
- Nahlásit
Andreany
Já bych se právě u těch obojků bála přenosu
Já se nebojím,když ho bude mít jen Brůs..............Bůca se mu totiž vyhejbá,když vidí jak letí k plotu a já bych začala systematicky,jen zabzučením a pochvalou a pak bych ho klíďo nechala samotnýho venku a s nejslabším impulsem ho nechala jestli k tomu plotu půjde.
Elek.obojek máme ozkoušenej,právě jen kvůli potu,a jemu fakt po dvou výbojích stačilo jen mít obojek,ale ten jsme měli jen na půjčení o saraxů a můžou potvrdit,že fugoval bezvadně.
Erin
Asi si někomu šlápla na kuří voko.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 14:04
- Nahlásit
davidkova renata
a na jaře už nezaseli
Bylo to kruté období středověkého temna. Čék se bál vydat loupit, klidně ho mohla strhnout divoká a agresivní srna.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 14:05
- Nahlásit
Gerda
Tak vznikl kolobjeh obdělávání půdy po kvartálech.
děkuji za objasnění. Kdyby se tohodle Jébat držela, nemusí tetkon sedět na zadeli a může cárat po Paříži.
tagle pojedeme my vostatní, vona bude za trest doma a obdělávat půdu v kvartálu.
Triniti
Já pro kamarády dycinky vařím zelňačku
hele zelňačka v takovým množství lidí a f uzavřeným prostoru letadla - moch by bejt problém. Z letadla by se mohla stát neřiditelná vzducholoď a bůchví kde bychom pak přistáli.
Já sem pro řízky. SOu i lepčí. Skladnější, můžeš jich udělat víc, než kdybys táhla várnici se zelňačkou.
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 14:06
- Nahlásit
Andreany
z zeleného poplastovaného drátu a feně trvalo 5 minut než ho rozpletla
jenže tenhle hlinikový drátek v plastový bužírce fakt nic nevydrží.To je lepší nechat ten pozinkovaný tvrdý pletivo,zespodu zabetonovat obrubníky a ještě cca 30cm přikurtovat pletivo hákama do toho betonu u obrubníků.
|
PetraK
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Čék se bál vydat loupit, klidně ho mohla strhnout divoká a agresivní srna
myslíte tu ípařskou, jak se tady před časem řešila?
|
Benda
Člen |
- Nahlásit
jbat
nene mažu si tě z mobilu a mobil vypínám, jdu na jiné forum hledat jinou čarokrásku (co není tak drzá a nejezdí beze mne do říma a paříže)
Davídková tak to zase nevyšlo, ty se vod nás nevystěhuješ snad nikdy
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 14:07
- Nahlásit
PetraK
Kdyby se tohodle Jébat držela, nemusí tetkon sedět na zadeli a může cárat po Paříži.
Jébat už má odcáráno, takže ji to vůbec nemrzí a klidně bude vobhospodařovat hospodářství...
|
jbat
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 14:08
- Nahlásit
Benda
jdu na jiné forum hledat jinou čarokrásku
doporučuji modré čarokrásky - kdyš si nakadeříš vlas a necháš narůst fous, budou ti oddané...
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 14:09
- Nahlásit
PetraK
Já sem pro řízky. SOu i lepčí. Skladnější, můžeš jich udělat víc, než kdybys táhla várnici se zelňačkou.
Tak jo, uďám řísky. A poňač nemám na maso, uďám je bes masa. Pak budou eště skladnější.
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 14:10
- Nahlásit
jbat
doporučuji modré čarokrásky - kdyš si nakadeříš vlas a necháš narůst fous, budou ti oddané..
tak tohle jsem na mysli neměl
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Čék se bál vydat loupit, klidně ho mohla strhnout divoká a agresivní srna.
Bože! To byly těšký časy.... hele řekni Maryji at rači nezjištuje kady ty srnky choděj co dyš se nějaká pravjeká eště dochovala!
Benda
ty se vod nás nevystěhuješ snad nikdy
do prdele už!!!! Tak chci ale samostatnej pokoj! Mám svý práva ne?!
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
PetraK
tagle pojedeme my vostatní, vona bude za trest doma a obdělávat půdu v kvartálu.
Ano, to mi přijde jako logické vyústění celého problému.
myslíte tu ípařskou
Tenkrát eště ípo nebylo, psi mohli běhat v lese a libovolně nahánět, co chtěli, pak se to jen dorazilo a večer sežralo. A kůže se dávaly před krb a kdo chtěl, tomu kožař nakupíroval aji ušiska na předložce.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 14:11
- Nahlásit
Triniti
Tak jo, uďám řísky. A poňač nemám na maso, uďám je bes masa. Pak budou eště skladnější.
hlavně at nejsou moc tučný ,chci zvostat jako laňka
|
Benda
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2008 14:11
- Nahlásit
davidkova renata
Mám svý práva ne?!
jaký práva, můžeš bejt ráda že nemusíš mejt nádobý a dělat domácí práce !!!
|